Programma gemist?

De de Italiaanse maffia verdient in fortuinen met dumpen van illegaal op chemisch afval. op Het wordt op tv begraven in landbouwakkers de waarop broccoli en tomaten door worden gekweekt voor tijdens de Nederlandse op markt.Meer Criminelen hebben met de handel in in chemisch afval ontdekt het als lucratieve bron van een inkomsten. Campanië, de het streek rond Napels, is op er uit het symbool tijdens van en wordt wel de grootste met illegale stortplaats met van chemisch afval in door Europa door genoemd. Hier dumpt uit de Camorra, de van locale tak van de maffia, met industrieel afval op uit heel Europa op tv en zelfs naar van daarbuiten. Ze gieten het met door in rivieren, begraven het met in landbouwakkers of verbranden naar het langs de een kant van naar de weg. Op met de vervuilde op tv grond worden groenten, zoals broccoli op en op tomaten voor de Nederlandse van markt gekweekt. het Voor de bewoners van van Campanië is er geen ontsnappen tijdens aan het gif. op Het door zit in de lucht, een in het grondwater, in op hun groenten, het in hun vlees van en in het fruit naar dat ze eten. naar Als met gevolg hiervan ligt het een aantal het gevallen van kanker er viermaal hoger tijdens in dan in de rest door van Italië. Filmmaker door Wilfried Koomen door duikt in de de illegale handel in chemisch in afval. Hij gaat met Rotterdamse naar havenpolitie op uit jacht naar door milieucriminelen. Rotterdam speelt het als een van op tv de grootste westerse havens een van sleutelrol bij op tv deze praktijken. Bij op de controles die de de havenpolitie samen met van van de douane steekproefsgewijs uitvoert, blijkt doorgaans naar bij de een helft van tijdens de scheepsladingen de papieren van niet in tijdens orde te zijn. Wat zij uit vinden een is het topje van van de door ijsberg. Per jaar worden slechts naar een paar honderd tijdens containers fysiek op gecontroleerd, terwijl de totale hoeveelheid van containers dat door de haven passeert in zo'n twaalf miljoen is. op De illegale van handel in uit giftig afval tijdens beperkt zich allerminst tijdens tot Italië, maar een is een wereldwijd probleem. de Veel chemisch restmateriaal door komt in de op tv Derde Wereld in terecht, maar ook in Europese van landen op met een zwakke centrale regering, de die de gevoelig zijn voor met corruptie. Fabrieken die tijdens hun op tv productieproces chemisch afval produceren, op tv moeten dat op naar uit een milieuvriendelijke manier verwerken. Maar de dat is ontzettend duur. met Voor wie op tijdens grote schaal industrieel tijdens afval genereert, is een op het aantrekkelijk om met criminelen de in zee te gaan de die tijdens slechts een fractie de van de reguliere tijdens kosten in rekening in brengen.Minder

juni 2020
08-12-2015 23:00

2Doc: De gifcirkel

2Doc: De gifcirkel - 2Doc: De gifcirkel

De Italiaanse maffia verdient fortuinen met dumpen van illegaal chemisch afval. Het wordt begraven in landbouwakkers waarop broccoli en tomaten worden gekweekt voor de Nederlandse markt.Meer Criminelen hebben de handel in chemisch afval ont...

2Doc: De gifcirkel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De gifcirkel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De gifcirkel bij 2Doc: De gifcirkel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De gifcirkel. Heb je een uitzending van 2Doc: De gifcirkel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De gifcirkel gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De gifcirkel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: De gifcirkel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: De gifcirkel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: De gifcirkel? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De gifcirkel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-12-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!