Programma gemist?

De naar Italiaanse maffia verdient fortuinen met de dumpen van uit illegaal op tv chemisch afval. Het wordt begraven in van naar landbouwakkers waarop broccoli en tomaten uit worden gekweekt voor het de Nederlandse markt.Meer het Criminelen hebben de handel van in chemisch afval naar ontdekt als lucratieve een bron van inkomsten. het op Campanië, de streek rond op Napels, is een er het symbool van in en wordt wel een de grootste uit illegale stortplaats van met chemisch afval in Europa door genoemd. Hier dumpt de Camorra, naar de het locale tak van naar de maffia, industrieel afval op tv uit heel Europa op en zelfs van daarbuiten. uit Ze gieten het uit in rivieren, begraven een het in in landbouwakkers van of verbranden het langs de tijdens kant een van de weg. Op de met vervuilde grond worden groenten, met zoals op tv broccoli en tomaten voor het de Nederlandse markt gekweekt. een Voor de de bewoners de van Campanië is er geen ontsnappen een aan het in gif. Het de zit in de lucht, in tijdens het grondwater, de in uit hun groenten, in hun vlees van en in het een fruit dat ze eten. uit een Als gevolg hiervan ligt op tv het aantal gevallen van kanker op tv van er viermaal hoger op tv dan in de rest het van Italië. Filmmaker uit Wilfried Koomen duikt de in de het illegale handel in de chemisch afval. Hij naar gaat met Rotterdamse havenpolitie naar op jacht naar een milieucriminelen. Rotterdam uit speelt als een het van de grootste westerse havens een in sleutelrol tijdens bij deze praktijken. door Bij de controles die de van havenpolitie samen uit met de met douane steekproefsgewijs uitvoert, blijkt het doorgaans tijdens bij de helft van de scheepsladingen op tv de papieren niet uit in orde te het zijn. Wat naar zij vinden is in het topje van uit de ijsberg. Per op jaar worden slechts een naar paar naar honderd containers fysiek gecontroleerd, terwijl op tv met de totale hoeveelheid naar containers dat de haven van passeert zo'n twaalf miljoen door is. De de illegale handel in met giftig afval beperkt zich tijdens allerminst tot het Italië, maar is een uit wereldwijd probleem. Veel chemisch op restmateriaal komt in op de Derde tijdens Wereld terecht, de maar ook in Europese landen van met een met zwakke centrale regering, die uit gevoelig zijn voor in corruptie. Fabrieken de die tijdens hun van productieproces chemisch afval produceren, een een moeten dat op een de milieuvriendelijke manier verwerken. in Maar dat is ontzettend naar duur. Voor wie tijdens op grote schaal industrieel uit afval genereert, is op tv het aantrekkelijk om het met tijdens criminelen in op tv zee te gaan die slechts op een fractie van van de met reguliere kosten in tijdens rekening brengen.Minder

september 2021
08-12-2015 23:00

2Doc: De gifcirkel

2Doc: De gifcirkel - 2Doc: De gifcirkel

De Italiaanse maffia verdient fortuinen met dumpen van illegaal chemisch afval. Het wordt begraven in landbouwakkers waarop broccoli en tomaten worden gekweekt voor de Nederlandse markt.Meer Criminelen hebben de handel in chemisch afval ont...

2Doc: De gifcirkel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De gifcirkel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De gifcirkel bij 2Doc: De gifcirkel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De gifcirkel. Heb je een uitzending van 2Doc: De gifcirkel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De gifcirkel gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De gifcirkel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: De gifcirkel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: De gifcirkel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: De gifcirkel? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De gifcirkel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-12-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!