Programma gemist?

De tijdens Italiaanse maffia verdient fortuinen van met dumpen van illegaal tijdens chemisch de afval. Het wordt begraven met in landbouwakkers waarop in broccoli en van tomaten worden gekweekt voor met de Nederlandse markt.Meer Criminelen naar hebben de naar handel in een chemisch afval ontdekt als lucratieve op bron uit van inkomsten. Campanië, de naar streek op tv rond Napels, is er het de symbool op van en wordt wel de de grootste illegale stortplaats met van chemisch afval het in Europa tijdens genoemd. Hier de dumpt de Camorra, door de locale tak van naar de maffia, tijdens industrieel afval uit heel op tv Europa en van zelfs van daarbuiten. Ze een gieten het in op rivieren, begraven het in landbouwakkers in tijdens of verbranden het langs de kant tijdens van op de weg. Op de uit vervuilde een grond worden groenten, zoals broccoli en op door tomaten voor de Nederlandse markt in gekweekt. Voor de bewoners naar van in Campanië is er een geen ontsnappen op aan het gif. Het op tv zit in de lucht, in met het van grondwater, in het hun groenten, in hun vlees naar en in het fruit op tv dat ze de eten. Als gevolg tijdens hiervan van ligt het aantal gevallen van met kanker er viermaal een hoger dan een in de het rest van Italië. Filmmaker Wilfried in Koomen duikt in de uit illegale naar handel in op tv chemisch afval. Hij gaat op tv met Rotterdamse havenpolitie op jacht van naar tijdens milieucriminelen. Rotterdam speelt als door een het van de grootste westerse havens een in sleutelrol op tv bij deze praktijken. naar Bij de controles die de de havenpolitie samen met in door de douane steekproefsgewijs uitvoert, met blijkt doorgaans bij de helft de uit van de scheepsladingen een de papieren niet in orde uit te zijn. Wat zij door vinden is met het topje van door de ijsberg. Per jaar naar de worden slechts een paar honderd containers met van fysiek gecontroleerd, terwijl op de totale hoeveelheid containers met dat de van haven passeert zo'n twaalf door miljoen is. De het illegale handel in op giftig afval beperkt in zich allerminst tot Italië, een maar is op tv een wereldwijd probleem. Veel chemisch het restmateriaal komt in tijdens de de Derde Wereld terecht, maar op ook in Europese uit landen met een zwakke tijdens met centrale regering, die gevoelig een zijn voor corruptie. Fabrieken door die de tijdens hun productieproces chemisch afval het produceren, moeten door dat op een milieuvriendelijke manier van verwerken. Maar van dat is ontzettend duur. van Voor wie naar op grote schaal het industrieel afval genereert, is in in het aantrekkelijk om met van criminelen in zee op tv te gaan die slechts een op de fractie van de reguliere kosten in naar rekening van brengen.Minder

januari 2020
08-12-2015 23:00

2Doc: De gifcirkel

2Doc: De gifcirkel - 2Doc: De gifcirkel

De Italiaanse maffia verdient fortuinen met dumpen van illegaal chemisch afval. Het wordt begraven in landbouwakkers waarop broccoli en tomaten worden gekweekt voor de Nederlandse markt.Meer Criminelen hebben de handel in chemisch afval ont...

2Doc: De gifcirkel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De gifcirkel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De gifcirkel bij 2Doc: De gifcirkel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De gifcirkel. Heb je een uitzending van 2Doc: De gifcirkel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De gifcirkel gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De gifcirkel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: De gifcirkel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: De gifcirkel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: De gifcirkel? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De gifcirkel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-12-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!