Programma gemist?

De Italiaanse een maffia uit verdient fortuinen met dumpen op van illegaal chemisch de afval. Het wordt begraven naar in landbouwakkers waarop broccoli door van en tomaten worden gekweekt van voor de Nederlandse met markt.Meer Criminelen op tv hebben de handel in chemisch op tv afval ontdekt als uit lucratieve bron de van inkomsten. met Campanië, de streek rond Napels, is op tv er het symbool uit van de en wordt wel een de grootste illegale stortplaats met van chemisch door afval in Europa in genoemd. Hier dumpt de met Camorra, de locale het tak tijdens van de maffia, door industrieel afval uit heel Europa het en zelfs de van daarbuiten. Ze gieten het in in rivieren, begraven tijdens het in landbouwakkers door of verbranden het een langs met de kant van tijdens de weg. Op de vervuilde naar door grond worden groenten, zoals broccoli van en tomaten voor een de Nederlandse in markt gekweekt. een Voor de bewoners naar van Campanië is er op tv geen ontsnappen aan het door gif. Het zit van in op tv de lucht, in het tijdens grondwater, in hun groenten, in naar door hun vlees en van in het fruit dat ze eten. een op Als gevolg hiervan ligt het aantal uit op gevallen van kanker er viermaal hoger op tv uit dan in de rest het van Italië. Filmmaker tijdens Wilfried Koomen duikt in naar de illegale handel een in door chemisch afval. Hij gaat met Rotterdamse het havenpolitie op op jacht naar milieucriminelen. met Rotterdam speelt als het een van op de grootste westerse havens naar een sleutelrol bij deze de praktijken. uit Bij de controles die de uit havenpolitie het samen met de douane steekproefsgewijs een uitvoert, met blijkt doorgaans op bij de helft van de de scheepsladingen de een papieren niet in orde te op tv zijn. Wat zij van op tv vinden is het topje van op de ijsberg. uit Per jaar worden tijdens slechts een paar op honderd containers door fysiek gecontroleerd, terwijl uit de totale hoeveelheid containers dat de de haven passeert naar zo'n twaalf miljoen is. op tv op De illegale handel in in giftig afval op beperkt zich allerminst tot Italië, maar op is een door wereldwijd probleem. Veel chemisch een restmateriaal tijdens komt in de Derde Wereld een terecht, de maar ook een in Europese landen met door een zwakke centrale regering, een die gevoelig het zijn voor corruptie. op tv Fabrieken die tijdens hun het productieproces chemisch tijdens afval produceren, moeten dat het op een milieuvriendelijke in manier verwerken. een Maar dat in is ontzettend duur. Voor wie op in grote op schaal industrieel afval genereert, is naar een het aantrekkelijk om met criminelen in op tv zee op te gaan naar die slechts een fractie van in de reguliere naar kosten in rekening een brengen.Minder

september 2020
08-12-2015 23:00

2Doc: De gifcirkel

2Doc: De gifcirkel - 2Doc: De gifcirkel

De Italiaanse maffia verdient fortuinen met dumpen van illegaal chemisch afval. Het wordt begraven in landbouwakkers waarop broccoli en tomaten worden gekweekt voor de Nederlandse markt.Meer Criminelen hebben de handel in chemisch afval ont...

2Doc: De gifcirkel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De gifcirkel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De gifcirkel bij 2Doc: De gifcirkel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De gifcirkel. Heb je een uitzending van 2Doc: De gifcirkel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De gifcirkel gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De gifcirkel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: De gifcirkel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: De gifcirkel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: De gifcirkel? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De gifcirkel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-12-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!