Programma gemist?

De Italiaanse maffia de de verdient fortuinen met uit dumpen van illegaal chemisch uit afval. Het wordt begraven in in landbouwakkers waarop op broccoli en tomaten met worden gekweekt voor door de Nederlandse markt.Meer een Criminelen hebben de in handel in uit chemisch afval ontdekt als van lucratieve bron van de inkomsten. Campanië, de streek in rond de Napels, is er het symbool op in van en wordt wel de grootste tijdens de illegale stortplaats van de chemisch afval in Europa genoemd. tijdens Hier dumpt de Camorra, een de locale tijdens tak van de maffia, op industrieel afval uit door heel Europa tijdens en zelfs het van daarbuiten. Ze op tv gieten het naar in rivieren, begraven het in een landbouwakkers of van verbranden het langs de kant op van de de weg. Op het de vervuilde grond worden groenten, met zoals op broccoli en tomaten voor de door Nederlandse van markt gekweekt. Voor de bewoners een van naar Campanië is op er geen ontsnappen aan het de gif. Het zit uit in de tijdens lucht, in het uit grondwater, in hun groenten, tijdens in hun vlees en uit in het fruit in tijdens dat ze eten. Als met gevolg hiervan ligt het het aantal gevallen van een kanker er uit viermaal hoger dan in de op tv rest van van Italië. Filmmaker uit Wilfried Koomen duikt in de op tv in illegale handel in chemisch afval. Hij tijdens gaat met Rotterdamse naar havenpolitie op tijdens jacht naar milieucriminelen. Rotterdam een speelt als tijdens een van een de grootste westerse naar havens een sleutelrol bij het deze praktijken. op tv Bij de controles de die de havenpolitie uit samen met de douane in steekproefsgewijs uitvoert, op blijkt doorgaans bij de helft op van de scheepsladingen op de papieren het niet in orde de te zijn. uit Wat zij vinden is tijdens het topje van naar de ijsberg. Per op jaar worden slechts op een het paar honderd containers fysiek gecontroleerd, terwijl op tv in de totale hoeveelheid containers op tv dat de haven passeert een zo'n twaalf in miljoen is. De illegale tijdens handel in van giftig afval beperkt zich met allerminst van tot Italië, maar door is een wereldwijd op tv probleem. Veel chemisch restmateriaal komt het in de Derde van Wereld terecht, maar ook door in Europese landen uit met een door zwakke in centrale regering, die gevoelig met zijn voor door corruptie. Fabrieken die tijdens naar hun productieproces chemisch op afval produceren, de moeten dat op van een milieuvriendelijke manier verwerken. een Maar dat is op tv ontzettend duur. Voor wie op uit grote schaal industrieel het afval genereert, is met het aantrekkelijk om het met criminelen in met de zee te gaan die slechts een tijdens fractie van de op uit reguliere kosten in rekening naar brengen.Minder

mei 2021
08-12-2015 23:00

2Doc: De gifcirkel

2Doc: De gifcirkel - 2Doc: De gifcirkel

De Italiaanse maffia verdient fortuinen met dumpen van illegaal chemisch afval. Het wordt begraven in landbouwakkers waarop broccoli en tomaten worden gekweekt voor de Nederlandse markt.Meer Criminelen hebben de handel in chemisch afval ont...

2Doc: De gifcirkel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De gifcirkel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De gifcirkel bij 2Doc: De gifcirkel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De gifcirkel. Heb je een uitzending van 2Doc: De gifcirkel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De gifcirkel gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De gifcirkel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: De gifcirkel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: De gifcirkel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: De gifcirkel? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De gifcirkel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-12-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!