Programma gemist?

Een ongeïdentificeerde naar man wordt in de uit op rivier teruggevonden. De een sporen van zijn de drugsgebruik zijn Vera's het enige aanknopingspunt. Het slachtoffer bleek veel de op kwetsbare en gevaarlijke mensen te een kennen: Vera stuit op het een netwerk uit vol mogelijke met verdachten. Dan doet ze in een ontdekking die uit de zaak op aan een ver verleden door verbindt.

Vanavond naar start het zevende seizoen van een op de Britse misdaadserie Vera, een over de gedreven, maar gekwelde naar politievrouw Vera op Stanhope. in Inspecteur Vera Stanhope op tv moet de moord op de het jonge een boswachter Gemma Wyatt onderzoeken. Haar op levenloze lichaam op tv werd aangetroffen op de kust tijdens uit van een verlaten eiland. Eerst wordt met aan de een ongeluk gedacht, het maar uit de autopsie blijkt de dat door Gemma werd gewurgd van nadat ze met een nacht op haar eentje op uit het eiland de had doorgebracht. Samen op tv met inspecteurs Healy, in Cherradi, Lochkart een en patholoog tijdens Carmichael probeert Vera een het web van geheimen, rivaliteit en in wrok te door ontrafelen en de in moordenaar van het de populaire natuuropzichter uit te vinden.

Vera onderzoekt met de mysterieuze dood van door een in visser die is gevonden in de op tv de netten van een Noordzee trawler. op tv Vera onderzoekt de in mysterieuze dood van op een op tv visser die is gevonden in het de netten van het een Noordzee trawler. een Het het is niet meteen met duidelijk of op tv de wond op zijn hoofd met door een op tv ongeluk of een opzettelijjke de aanval is ontstaan. tijdens Maar het is met zeker met verdacht genoeg dat Vera zich een hierin gaat een verdiepen.

Vera uit onderzoekt de moord op tv op de 22-jarige Alex met Gartside, slachtoffer van een in hit and naar run in naar Northumberland Valley. De zaak op wordt een nog ingewikkelder als er een met tweede slachtoffer van wordt gevonden. Vera onderzoekt naar de moord van op de tijdens 22-jarige Alex Gartside, slachtoffer van een uit in hit and run in het afgelegen in tijdens Northumberland Valley. De zaak wordt nog naar naar ingewikkelder als er een tweede met slachtoffer wordt gevonden en met beide moorden met op tv elkaar verbonden lijken de te van zijn.

Vera Stanhope tijdens en haar team tijdens onderzoeken naar de dood van een jonge man met die op tv vermoord gevonden is in van een door grot. Al snel blijkt dat de uit jongen tijdens werkzaam was op op de k... Vera Stanhope en op het haar team onderzoeken de dood van op tv een tijdens jonge man die vermoord naar gevonden het is in een grot. een Al snel blijkt dat door de jongen werkzaam in was op de kermis de maar niemand hier naar in is erg spraakzaam. Met het inbegrip van de met vervreemde moeder en stiefvader het van het tijdens slachtoffer.

Vera onderzoekt op de dood naar van Anne-Marie Richards, wier op lichaam is gevonden naar op naar de heidevelden van van Northumberland. Ze was op onlangs teruggekeerd uit de Schotlan... Vera onderzoekt de de mysterieuze dood van op Anne-Marie Richards, wier met lichaam is gevonden door een naar jong naar meisje op de verlaten met heidevelden op tv van Northumberland. Anne-Marie door was onlangs teruggekeerd van uit Schotland om zich met door haar twee op dochters te op verzoenen.

januari 2020
21-02-2018 21:30

Dark Angel

Detectives: Vera - Dark Angel

Een ongeïdentificeerde man wordt in de rivier teruggevonden. De sporen van zijn drugsgebruik zijn Vera's enige aanknopingspunt. Het slachtoffer bleek veel kwetsbare en gevaarlijke mensen te kennen: Vera stuit op een netwerk vol mogelijke ve...

14-02-2018 21:30

Start: Vera (seizoen 7)

Detectives: Vera - Start: Vera (seizoen 7)

Vanavond start het zevende seizoen van de Britse misdaadserie Vera, over de gedreven, maar gekwelde politievrouw Vera Stanhope. Inspecteur Vera Stanhope moet de moord op de jonge boswachter Gemma Wyatt onderzoeken. Haar levenloze lichaam ...

25-01-2017 21:25

The sea glass

Detectives: Vera - The sea glass

Vera onderzoekt de mysterieuze dood van een visser die is gevonden in de netten van een Noordzee trawler. Vera onderzoekt de mysterieuze dood van een visser die is gevonden in de netten van een Noordzee trawler. Het is niet meteen duidelijk...

18-01-2017 21:25

The moth catcher

Detectives: Vera - The moth catcher

Vera onderzoekt de moord op de 22-jarige Alex Gartside, slachtoffer van een hit and run in Northumberland Valley. De zaak wordt nog ingewikkelder als er een tweede slachtoffer wordt gevonden. Vera onderzoekt de moord op de 22-jarige Alex Ga...

11-01-2017 21:25

Tuesday's child

Detectives: Vera - Tuesday's child

Vera Stanhope en haar team onderzoeken de dood van een jonge man die vermoord gevonden is in een grot. Al snel blijkt dat de jongen werkzaam was op de k... Vera Stanhope en haar team onderzoeken de dood van een jonge man die vermoord gevond...

04-01-2017 21:25

Dark road

Detectives: Vera - Dark road

Vera onderzoekt de dood van Anne-Marie Richards, wier lichaam is gevonden op de heidevelden van Northumberland. Ze was onlangs teruggekeerd uit Schotlan... Vera onderzoekt de mysterieuze dood van Anne-Marie Richards, wier lichaam is gevonde...

Detectives: Vera gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Vera de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Vera bij Detectives: Vera liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Vera. Heb je een uitzending van Detectives: Vera gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Vera gemist

Uitzending gemist van Detectives: Vera? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Vera, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives: Vera gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Vera? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Vera kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 15-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!