Programma gemist?

Een ongeïdentificeerde man naar wordt in naar de rivier teruggevonden. de De sporen van zijn het drugsgebruik zijn de Vera's enige tijdens aanknopingspunt. Het slachtoffer op bleek veel kwetsbare en gevaarlijke met mensen te kennen: van naar Vera stuit op een het netwerk vol met mogelijke verdachten. Dan de doet ze een ontdekking die op tv de op zaak aan een ver verleden van verbindt.

Vanavond naar start het zevende het seizoen van de Britse misdaadserie met de Vera, over de een gedreven, maar gekwelde politievrouw Vera Stanhope. de Inspecteur Vera op tv Stanhope moet de een moord op tv op de jonge boswachter van Gemma Wyatt onderzoeken. van Haar levenloze op lichaam werd aangetroffen op de kust op tv van een verlaten op eiland. met Eerst wordt aan de een ongeluk op gedacht, maar uit de autopsie blijkt door dat Gemma werd uit gewurgd nadat ze op tv met een nacht op haar naar eentje op het eiland op tv had doorgebracht. Samen met met op inspecteurs Healy, Cherradi, de Lochkart en patholoog Carmichael probeert Vera uit een web de van met geheimen, rivaliteit en wrok te met ontrafelen en op de moordenaar van de populaire van door natuuropzichter te vinden.

Vera naar onderzoekt de het mysterieuze dood van een door visser die is gevonden met in de de netten van een Noordzee trawler. in door Vera onderzoekt de door mysterieuze dood van een visser van die is de gevonden in de netten de van een Noordzee trawler. in Het is in niet meteen met duidelijk of de wond door op zijn hoofd door door een ongeluk met of in een opzettelijjke aanval is ontstaan. Maar het het een is zeker verdacht genoeg dat met op Vera zich hierin van gaat verdiepen.

Vera onderzoekt de naar moord op het de 22-jarige Alex naar Gartside, van slachtoffer van een hit and run tijdens in Northumberland Valley. de op De zaak wordt nog ingewikkelder uit als er een tweede met slachtoffer van wordt gevonden. Vera op onderzoekt de moord op de de 22-jarige Alex Gartside, door slachtoffer van naar een hit and het run in het afgelegen de in Northumberland Valley. De zaak wordt op tv nog ingewikkelder op als er een op tv tweede slachtoffer wordt gevonden en de met beide moorden met elkaar verbonden met lijken te op tv zijn.

Vera Stanhope door en haar team het onderzoeken de dood van een een jonge man het die op vermoord gevonden is in op tv een grot. Al tijdens snel blijkt tijdens dat de op jongen werkzaam was op de k... op door Vera Stanhope en op haar team onderzoeken de dood van de een jonge man door die vermoord uit gevonden is in op tv een grot. Al snel tijdens blijkt dat de op jongen werkzaam uit was op de kermis door maar in niemand hier is erg spraakzaam. naar het Met inbegrip van de vervreemde in moeder en stiefvader in van op het slachtoffer.

Vera tijdens onderzoekt de dood van Anne-Marie tijdens Richards, de wier lichaam de is gevonden op de heidevelden door van Northumberland. Ze uit was onlangs teruggekeerd uit uit Schotlan... Vera naar onderzoekt de door mysterieuze dood van Anne-Marie het Richards, wier uit lichaam is gevonden door met een jong op meisje op de van verlaten heidevelden van Northumberland. de Anne-Marie een was onlangs teruggekeerd uit met Schotland om zich met met haar twee tijdens dochters te het verzoenen.

februari 2021
21-02-2018 21:30

Dark Angel

Detectives: Vera - Dark Angel

Een ongeïdentificeerde man wordt in de rivier teruggevonden. De sporen van zijn drugsgebruik zijn Vera's enige aanknopingspunt. Het slachtoffer bleek veel kwetsbare en gevaarlijke mensen te kennen: Vera stuit op een netwerk vol mogelijke ve...

14-02-2018 21:30

Start: Vera (seizoen 7)

Detectives: Vera - Start: Vera (seizoen 7)

Vanavond start het zevende seizoen van de Britse misdaadserie Vera, over de gedreven, maar gekwelde politievrouw Vera Stanhope. Inspecteur Vera Stanhope moet de moord op de jonge boswachter Gemma Wyatt onderzoeken. Haar levenloze lichaam ...

25-01-2017 21:25

The sea glass

Detectives: Vera - The sea glass

Vera onderzoekt de mysterieuze dood van een visser die is gevonden in de netten van een Noordzee trawler. Vera onderzoekt de mysterieuze dood van een visser die is gevonden in de netten van een Noordzee trawler. Het is niet meteen duidelijk...

18-01-2017 21:25

The moth catcher

Detectives: Vera - The moth catcher

Vera onderzoekt de moord op de 22-jarige Alex Gartside, slachtoffer van een hit and run in Northumberland Valley. De zaak wordt nog ingewikkelder als er een tweede slachtoffer wordt gevonden. Vera onderzoekt de moord op de 22-jarige Alex Ga...

11-01-2017 21:25

Tuesday's child

Detectives: Vera - Tuesday's child

Vera Stanhope en haar team onderzoeken de dood van een jonge man die vermoord gevonden is in een grot. Al snel blijkt dat de jongen werkzaam was op de k... Vera Stanhope en haar team onderzoeken de dood van een jonge man die vermoord gevond...

04-01-2017 21:25

Dark road

Detectives: Vera - Dark road

Vera onderzoekt de dood van Anne-Marie Richards, wier lichaam is gevonden op de heidevelden van Northumberland. Ze was onlangs teruggekeerd uit Schotlan... Vera onderzoekt de mysterieuze dood van Anne-Marie Richards, wier lichaam is gevonde...

Detectives: Vera gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Vera de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Vera bij Detectives: Vera liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Vera. Heb je een uitzending van Detectives: Vera gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Vera gemist

Uitzending gemist van Detectives: Vera? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Vera, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives: Vera gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Vera? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Vera kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 15-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!