Programma gemist?

Een ongeïdentificeerde op man wordt in de de rivier teruggevonden. De een sporen in van zijn in drugsgebruik zijn Vera's enige een aanknopingspunt. Het uit slachtoffer bleek veel kwetsbare tijdens en gevaarlijke het mensen te kennen: Vera stuit een op een naar netwerk vol mogelijke op verdachten. Dan doet ze een op ontdekking die de de zaak uit aan een ver verleden op verbindt.

Vanavond door start het zevende seizoen op tv van de op tv Britse misdaadserie Vera, tijdens over de gedreven, maar gekwelde het tijdens politievrouw Vera Stanhope. Inspecteur Vera naar Stanhope moet de moord uit op de jonge het boswachter door Gemma Wyatt onderzoeken. door Haar levenloze uit lichaam werd aangetroffen op de kust door op tv van een verlaten tijdens eiland. Eerst wordt in aan een ongeluk gedacht, maar van uit van de autopsie blijkt uit dat Gemma werd het gewurgd nadat ze een tijdens nacht op haar eentje de op het eiland had op tv doorgebracht. het Samen met inspecteurs tijdens Healy, Cherradi, Lochkart in en patholoog een Carmichael probeert Vera een het web van geheimen, rivaliteit in en wrok te het ontrafelen en de tijdens moordenaar op tv van de populaire natuuropzichter te met vinden.

Vera de onderzoekt de op mysterieuze dood van tijdens een visser die uit is gevonden in de netten naar van een Noordzee van trawler. Vera onderzoekt een de mysterieuze door dood van een visser die op tv is tijdens gevonden in van de netten van een Noordzee trawler. een Het is met niet meteen duidelijk op tv of op tv de wond op zijn hoofd door met met een ongeluk of een opzettelijjke aanval uit is met ontstaan. Maar van het is zeker verdacht genoeg dat naar Vera zich in hierin gaat door verdiepen.

Vera onderzoekt de op moord uit op de op tv 22-jarige Alex Gartside, slachtoffer op van een hit and run een op tv in Northumberland Valley. De in zaak wordt nog met ingewikkelder als er tijdens een tweede slachtoffer tijdens wordt gevonden. tijdens Vera onderzoekt de moord op de tijdens van 22-jarige Alex Gartside, slachtoffer de van een met hit and run in op tv het afgelegen Northumberland Valley. De van zaak wordt op nog ingewikkelder als er naar in een tweede slachtoffer wordt gevonden en op beide moorden met op elkaar verbonden een lijken te door zijn.

Vera Stanhope en met op haar team onderzoeken de dood tijdens van een jonge man door die vermoord gevonden op tv is door in een een grot. Al snel blijkt uit dat de jongen werkzaam tijdens was naar op de k... Vera Stanhope en met haar team onderzoeken in de dood van het met een jonge man die naar vermoord gevonden is in een van het grot. Al snel blijkt dat de van jongen werkzaam door was op de met kermis tijdens maar niemand hier is erg spraakzaam. tijdens Met inbegrip van op tv de vervreemde moeder de de en stiefvader van het de slachtoffer.

Vera in onderzoekt de het dood van Anne-Marie het Richards, wier lichaam op is gevonden op de heidevelden naar van Northumberland. Ze in was van onlangs teruggekeerd uit op Schotlan... Vera onderzoekt de tijdens mysterieuze dood van Anne-Marie Richards, uit wier lichaam door is gevonden uit door een uit jong meisje op naar de verlaten heidevelden van Northumberland. Anne-Marie uit was op tv onlangs teruggekeerd uit Schotland op om zich een met haar twee in dochters te op tv verzoenen.

oktober 2020
21-02-2018 21:30

Dark Angel

Detectives: Vera - Dark Angel

Een ongeïdentificeerde man wordt in de rivier teruggevonden. De sporen van zijn drugsgebruik zijn Vera's enige aanknopingspunt. Het slachtoffer bleek veel kwetsbare en gevaarlijke mensen te kennen: Vera stuit op een netwerk vol mogelijke ve...

14-02-2018 21:30

Start: Vera (seizoen 7)

Detectives: Vera - Start: Vera (seizoen 7)

Vanavond start het zevende seizoen van de Britse misdaadserie Vera, over de gedreven, maar gekwelde politievrouw Vera Stanhope. Inspecteur Vera Stanhope moet de moord op de jonge boswachter Gemma Wyatt onderzoeken. Haar levenloze lichaam ...

25-01-2017 21:25

The sea glass

Detectives: Vera - The sea glass

Vera onderzoekt de mysterieuze dood van een visser die is gevonden in de netten van een Noordzee trawler. Vera onderzoekt de mysterieuze dood van een visser die is gevonden in de netten van een Noordzee trawler. Het is niet meteen duidelijk...

18-01-2017 21:25

The moth catcher

Detectives: Vera - The moth catcher

Vera onderzoekt de moord op de 22-jarige Alex Gartside, slachtoffer van een hit and run in Northumberland Valley. De zaak wordt nog ingewikkelder als er een tweede slachtoffer wordt gevonden. Vera onderzoekt de moord op de 22-jarige Alex Ga...

11-01-2017 21:25

Tuesday's child

Detectives: Vera - Tuesday's child

Vera Stanhope en haar team onderzoeken de dood van een jonge man die vermoord gevonden is in een grot. Al snel blijkt dat de jongen werkzaam was op de k... Vera Stanhope en haar team onderzoeken de dood van een jonge man die vermoord gevond...

04-01-2017 21:25

Dark road

Detectives: Vera - Dark road

Vera onderzoekt de dood van Anne-Marie Richards, wier lichaam is gevonden op de heidevelden van Northumberland. Ze was onlangs teruggekeerd uit Schotlan... Vera onderzoekt de mysterieuze dood van Anne-Marie Richards, wier lichaam is gevonde...

Detectives: Vera gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Vera de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Vera bij Detectives: Vera liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Vera. Heb je een uitzending van Detectives: Vera gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Vera gemist

Uitzending gemist van Detectives: Vera? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Vera, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives: Vera gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Vera? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Vera kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 15-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!