Programma gemist?

Een ongeïdentificeerde door man wordt in op de rivier tijdens teruggevonden. De op tv sporen van zijn drugsgebruik de zijn Vera's enige naar aanknopingspunt. Het uit slachtoffer bleek veel kwetsbare en door gevaarlijke mensen te in kennen: Vera op stuit op op tv een netwerk vol mogelijke tijdens verdachten. Dan doet ze een op uit ontdekking die de in zaak aan een een ver verleden verbindt.

Vanavond een start het zevende seizoen van van de op tv Britse misdaadserie Vera, over de het gedreven, maar van gekwelde politievrouw Vera Stanhope. in Inspecteur in Vera Stanhope moet door de moord door op de jonge uit boswachter Gemma Wyatt onderzoeken. op tv Haar levenloze lichaam werd aangetroffen naar op de kust tijdens van een van verlaten eiland. Eerst wordt een aan een ongeluk van gedacht, maar het uit de autopsie tijdens blijkt de dat Gemma werd gewurgd nadat ze in een nacht op naar haar op eentje op tijdens het eiland had doorgebracht. Samen op met door inspecteurs Healy, Cherradi, de Lochkart en patholoog Carmichael probeert tijdens Vera een door web van geheimen, rivaliteit tijdens en tijdens wrok te ontrafelen en uit de moordenaar van op de populaire natuuropzichter te op vinden.

Vera het onderzoekt de mysterieuze dood van een een visser die het is het gevonden in op de netten van een Noordzee trawler. door de Vera onderzoekt de mysterieuze dood de van een visser die tijdens in is gevonden in de netten uit van een Noordzee van trawler. Het door is niet meteen in duidelijk of in de wond op zijn hoofd door door op tv een ongeluk of uit een opzettelijjke aanval is tijdens ontstaan. Maar het is met zeker met verdacht genoeg dat Vera met zich hierin gaat op verdiepen.

Vera onderzoekt in de moord op op de 22-jarige tijdens Alex Gartside, slachtoffer van een de hit and run met in Northumberland Valley. een De zaak de wordt in nog ingewikkelder als een er een tweede slachtoffer wordt gevonden. op een Vera onderzoekt de moord op uit de 22-jarige in Alex Gartside, slachtoffer van in een hit and met run in het afgelegen van Northumberland met Valley. De zaak wordt nog uit de ingewikkelder als er een tweede slachtoffer een wordt gevonden en uit beide moorden met de elkaar het verbonden lijken te een zijn.

Vera Stanhope en tijdens haar team het onderzoeken de dood tijdens van een jonge uit man tijdens die vermoord gevonden is door in een grot. Al snel met blijkt uit dat de jongen werkzaam in was op de k... op Vera Stanhope en naar haar team onderzoeken op de dood van het van een jonge man die met vermoord gevonden is in een tijdens door grot. Al snel blijkt dat de uit de jongen werkzaam was op de door kermis maar niemand op tv hier is erg van spraakzaam. Met met inbegrip van de in vervreemde moeder en stiefvader door van het naar slachtoffer.

Vera door onderzoekt de dood van Anne-Marie de Richards, wier lichaam met van is gevonden op de heidevelden van de Northumberland. naar Ze was onlangs een teruggekeerd uit Schotlan... Vera onderzoekt de een de mysterieuze dood van op tv Anne-Marie Richards, wier naar lichaam is gevonden door een in jong meisje op naar op tv de verlaten heidevelden de van Northumberland. Anne-Marie was onlangs in teruggekeerd uit Schotland de om een zich met haar twee dochters uit te uit verzoenen.

juni 2021
21-02-2018 21:30

Dark Angel

Detectives: Vera - Dark Angel

Een ongeïdentificeerde man wordt in de rivier teruggevonden. De sporen van zijn drugsgebruik zijn Vera's enige aanknopingspunt. Het slachtoffer bleek veel kwetsbare en gevaarlijke mensen te kennen: Vera stuit op een netwerk vol mogelijke ve...

14-02-2018 21:30

Start: Vera (seizoen 7)

Detectives: Vera - Start: Vera (seizoen 7)

Vanavond start het zevende seizoen van de Britse misdaadserie Vera, over de gedreven, maar gekwelde politievrouw Vera Stanhope. Inspecteur Vera Stanhope moet de moord op de jonge boswachter Gemma Wyatt onderzoeken. Haar levenloze lichaam ...

25-01-2017 21:25

The sea glass

Detectives: Vera - The sea glass

Vera onderzoekt de mysterieuze dood van een visser die is gevonden in de netten van een Noordzee trawler. Vera onderzoekt de mysterieuze dood van een visser die is gevonden in de netten van een Noordzee trawler. Het is niet meteen duidelijk...

18-01-2017 21:25

The moth catcher

Detectives: Vera - The moth catcher

Vera onderzoekt de moord op de 22-jarige Alex Gartside, slachtoffer van een hit and run in Northumberland Valley. De zaak wordt nog ingewikkelder als er een tweede slachtoffer wordt gevonden. Vera onderzoekt de moord op de 22-jarige Alex Ga...

11-01-2017 21:25

Tuesday's child

Detectives: Vera - Tuesday's child

Vera Stanhope en haar team onderzoeken de dood van een jonge man die vermoord gevonden is in een grot. Al snel blijkt dat de jongen werkzaam was op de k... Vera Stanhope en haar team onderzoeken de dood van een jonge man die vermoord gevond...

04-01-2017 21:25

Dark road

Detectives: Vera - Dark road

Vera onderzoekt de dood van Anne-Marie Richards, wier lichaam is gevonden op de heidevelden van Northumberland. Ze was onlangs teruggekeerd uit Schotlan... Vera onderzoekt de mysterieuze dood van Anne-Marie Richards, wier lichaam is gevonde...

Detectives: Vera gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Vera de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Vera bij Detectives: Vera liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Vera. Heb je een uitzending van Detectives: Vera gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Vera gemist

Uitzending gemist van Detectives: Vera? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Vera, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives: Vera gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Vera? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Vera kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 15-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!