Programma gemist?

Een op tv ongeïdentificeerde man wordt tijdens in de rivier teruggevonden. De een sporen van zijn uit met drugsgebruik zijn Vera's enige een aanknopingspunt. Het slachtoffer bleek met veel kwetsbare en gevaarlijke door mensen het te kennen: Vera tijdens stuit op een netwerk vol met mogelijke verdachten. Dan een uit doet ze een ontdekking met die de zaak aan uit een uit ver verleden verbindt.

Vanavond start het in de zevende seizoen van de Britse tijdens misdaadserie Vera, op over de uit gedreven, maar gekwelde politievrouw Vera Stanhope. uit Inspecteur Vera de Stanhope door moet de moord op de het jonge boswachter Gemma Wyatt in onderzoeken. Haar levenloze naar lichaam werd aangetroffen in naar op de kust van een op verlaten eiland. Eerst wordt door aan een op tv ongeluk gedacht, maar het uit de autopsie blijkt op door dat Gemma werd gewurgd nadat uit ze een het nacht op haar eentje op van in het eiland had doorgebracht. Samen met uit in inspecteurs Healy, Cherradi, op Lochkart en patholoog Carmichael probeert Vera van een web van naar geheimen, rivaliteit en op tv naar wrok te ontrafelen en de in moordenaar van een de populaire natuuropzichter van te vinden.

Vera een onderzoekt de mysterieuze tijdens dood van een visser die het op tv is gevonden in de de netten van met een Noordzee trawler. Vera onderzoekt de een mysterieuze dood van het een door visser die op tv is gevonden in naar de netten van een van Noordzee trawler. de Het is niet meteen naar duidelijk of de wond door op zijn op tv hoofd door een een ongeluk of tijdens een opzettelijjke aanval is ontstaan. een Maar het het is zeker verdacht genoeg dat door Vera zich hierin op tv gaat door verdiepen.

Vera onderzoekt een de het moord op de de 22-jarige Alex Gartside, slachtoffer van op tv een hit and de run in de Northumberland Valley. De naar zaak wordt nog ingewikkelder op tv als uit er een tweede slachtoffer van wordt gevonden. Vera onderzoekt de in een moord op de met 22-jarige Alex Gartside, slachtoffer van een tijdens hit and met run tijdens in het afgelegen Northumberland Valley. de De tijdens zaak wordt nog ingewikkelder als er een een naar tweede slachtoffer wordt gevonden en op door beide moorden met het elkaar verbonden lijken te naar zijn.

Vera Stanhope tijdens en haar team onderzoeken uit de een dood van een jonge de man van die vermoord gevonden naar is in een grot. op Al snel blijkt dat uit de naar jongen werkzaam was op het de k... Vera Stanhope naar en haar team onderzoeken naar de op tv dood van van een jonge man die tijdens vermoord gevonden van is in een grot. Al snel de blijkt dat de op jongen tijdens werkzaam was op de van kermis maar niemand door hier is erg spraakzaam. op tv de Met inbegrip van de op vervreemde moeder en stiefvader met van het door slachtoffer.

Vera uit onderzoekt de dood van uit Anne-Marie Richards, wier lichaam tijdens is gevonden de op de heidevelden van het Northumberland. met Ze was onlangs de teruggekeerd uit Schotlan... Vera op tv onderzoekt de het mysterieuze dood naar van Anne-Marie Richards, wier lichaam door is gevonden door met een jong meisje op uit de verlaten tijdens heidevelden van Northumberland. in Anne-Marie op was onlangs teruggekeerd uit Schotland om met zich met haar het in twee dochters te met verzoenen.

december 2021
21-02-2018 21:30

Dark Angel

Detectives: Vera - Dark Angel

Een ongeïdentificeerde man wordt in de rivier teruggevonden. De sporen van zijn drugsgebruik zijn Vera's enige aanknopingspunt. Het slachtoffer bleek veel kwetsbare en gevaarlijke mensen te kennen: Vera stuit op een netwerk vol mogelijke ve...

14-02-2018 21:30

Start: Vera (seizoen 7)

Detectives: Vera - Start: Vera (seizoen 7)

Vanavond start het zevende seizoen van de Britse misdaadserie Vera, over de gedreven, maar gekwelde politievrouw Vera Stanhope. Inspecteur Vera Stanhope moet de moord op de jonge boswachter Gemma Wyatt onderzoeken. Haar levenloze lichaam ...

25-01-2017 21:25

The sea glass

Detectives: Vera - The sea glass

Vera onderzoekt de mysterieuze dood van een visser die is gevonden in de netten van een Noordzee trawler. Vera onderzoekt de mysterieuze dood van een visser die is gevonden in de netten van een Noordzee trawler. Het is niet meteen duidelijk...

18-01-2017 21:25

The moth catcher

Detectives: Vera - The moth catcher

Vera onderzoekt de moord op de 22-jarige Alex Gartside, slachtoffer van een hit and run in Northumberland Valley. De zaak wordt nog ingewikkelder als er een tweede slachtoffer wordt gevonden. Vera onderzoekt de moord op de 22-jarige Alex Ga...

11-01-2017 21:25

Tuesday's child

Detectives: Vera - Tuesday's child

Vera Stanhope en haar team onderzoeken de dood van een jonge man die vermoord gevonden is in een grot. Al snel blijkt dat de jongen werkzaam was op de k... Vera Stanhope en haar team onderzoeken de dood van een jonge man die vermoord gevond...

04-01-2017 21:25

Dark road

Detectives: Vera - Dark road

Vera onderzoekt de dood van Anne-Marie Richards, wier lichaam is gevonden op de heidevelden van Northumberland. Ze was onlangs teruggekeerd uit Schotlan... Vera onderzoekt de mysterieuze dood van Anne-Marie Richards, wier lichaam is gevonde...

Detectives: Vera gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Vera de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Vera bij Detectives: Vera liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Vera. Heb je een uitzending van Detectives: Vera gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Vera gemist

Uitzending gemist van Detectives: Vera? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Vera, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives: Vera gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Vera? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Vera kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 15-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!