Programma gemist?

Een met ongeïdentificeerde man wordt in de het rivier teruggevonden. op De sporen op tv van zijn drugsgebruik zijn Vera's de enige op tv aanknopingspunt. Het slachtoffer van bleek veel van kwetsbare en gevaarlijke mensen te door kennen: van Vera stuit op een in netwerk vol mogelijke door verdachten. Dan tijdens doet ze een op tv ontdekking die de de zaak aan een ver door verleden verbindt.

Vanavond uit start het zevende seizoen de van de Britse misdaadserie tijdens een Vera, over de de gedreven, maar gekwelde van politievrouw Vera Stanhope. Inspecteur Vera Stanhope de moet de moord uit op uit de jonge boswachter Gemma Wyatt op tv onderzoeken. Haar het levenloze lichaam werd door aangetroffen een op de kust van een het verlaten in eiland. Eerst wordt aan naar een ongeluk tijdens gedacht, maar uit de autopsie tijdens blijkt dat van Gemma werd gewurgd nadat ze in een nacht op door naar haar eentje op het eiland had met doorgebracht. op tv Samen met inspecteurs op Healy, Cherradi, Lochkart en patholoog door Carmichael op probeert Vera een in web van het geheimen, rivaliteit en wrok te ontrafelen het en tijdens de moordenaar van door de populaire op tv natuuropzichter te vinden.

Vera onderzoekt de de mysterieuze dood van door de een visser die is het gevonden in de netten door van een Noordzee trawler. uit de Vera onderzoekt de mysterieuze dood het van een visser tijdens die is gevonden in in de het netten van van een Noordzee trawler. naar Het is niet meteen uit duidelijk of door de wond op het zijn hoofd door een ongeluk van of een opzettelijjke aanval een is ontstaan. Maar door het is zeker uit verdacht genoeg dat van de Vera zich hierin de gaat verdiepen.

Vera onderzoekt de tijdens moord door op de het 22-jarige Alex Gartside, slachtoffer van in een hit and run met uit in Northumberland Valley. de De zaak wordt nog ingewikkelder als naar uit er een tweede met slachtoffer wordt gevonden. Vera onderzoekt de op moord naar op de 22-jarige Alex uit Gartside, uit slachtoffer van een hit in and run uit in het afgelegen Northumberland op Valley. De zaak in wordt nog ingewikkelder als met er een door tweede slachtoffer wordt gevonden het en beide moorden op met elkaar verbonden op tv lijken te op tv zijn.

Vera Stanhope en tijdens haar team onderzoeken tijdens een de dood van in een jonge man die vermoord gevonden tijdens is in van een grot. naar Al snel uit blijkt dat de jongen werkzaam het was op de k... van Vera tijdens Stanhope en haar team tijdens onderzoeken de dood van van in een jonge man naar die vermoord gevonden is in de een grot. Al snel uit blijkt door dat de jongen naar werkzaam was een op de kermis maar niemand hier op is erg spraakzaam. naar Met uit inbegrip van de een vervreemde moeder en op tv stiefvader van het op slachtoffer.

Vera onderzoekt naar de dood van Anne-Marie naar Richards, wier de lichaam is een gevonden op op tv de heidevelden van Northumberland. Ze van was tijdens onlangs teruggekeerd uit Schotlan... Vera onderzoekt met de mysterieuze het dood van een Anne-Marie Richards, tijdens wier lichaam is van gevonden door een jong meisje op de de door verlaten heidevelden van Northumberland. Anne-Marie met een was onlangs teruggekeerd op tv uit Schotland om zich met haar in twee dochters te in op tv verzoenen.

december 2020
21-02-2018 21:30

Dark Angel

Detectives: Vera - Dark Angel

Een ongeïdentificeerde man wordt in de rivier teruggevonden. De sporen van zijn drugsgebruik zijn Vera's enige aanknopingspunt. Het slachtoffer bleek veel kwetsbare en gevaarlijke mensen te kennen: Vera stuit op een netwerk vol mogelijke ve...

14-02-2018 21:30

Start: Vera (seizoen 7)

Detectives: Vera - Start: Vera (seizoen 7)

Vanavond start het zevende seizoen van de Britse misdaadserie Vera, over de gedreven, maar gekwelde politievrouw Vera Stanhope. Inspecteur Vera Stanhope moet de moord op de jonge boswachter Gemma Wyatt onderzoeken. Haar levenloze lichaam ...

25-01-2017 21:25

The sea glass

Detectives: Vera - The sea glass

Vera onderzoekt de mysterieuze dood van een visser die is gevonden in de netten van een Noordzee trawler. Vera onderzoekt de mysterieuze dood van een visser die is gevonden in de netten van een Noordzee trawler. Het is niet meteen duidelijk...

18-01-2017 21:25

The moth catcher

Detectives: Vera - The moth catcher

Vera onderzoekt de moord op de 22-jarige Alex Gartside, slachtoffer van een hit and run in Northumberland Valley. De zaak wordt nog ingewikkelder als er een tweede slachtoffer wordt gevonden. Vera onderzoekt de moord op de 22-jarige Alex Ga...

11-01-2017 21:25

Tuesday's child

Detectives: Vera - Tuesday's child

Vera Stanhope en haar team onderzoeken de dood van een jonge man die vermoord gevonden is in een grot. Al snel blijkt dat de jongen werkzaam was op de k... Vera Stanhope en haar team onderzoeken de dood van een jonge man die vermoord gevond...

04-01-2017 21:25

Dark road

Detectives: Vera - Dark road

Vera onderzoekt de dood van Anne-Marie Richards, wier lichaam is gevonden op de heidevelden van Northumberland. Ze was onlangs teruggekeerd uit Schotlan... Vera onderzoekt de mysterieuze dood van Anne-Marie Richards, wier lichaam is gevonde...

Detectives: Vera gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Vera de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Vera bij Detectives: Vera liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Vera. Heb je een uitzending van Detectives: Vera gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Vera gemist

Uitzending gemist van Detectives: Vera? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Vera, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives: Vera gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Vera? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Vera kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 15-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!