Programma gemist?

Vanavond door start het achtste tijdens seizoen van tijdens de Britse misdaadserie het Vera. De komende weken op tv zendt de KRO-NCRV in in de Detectivemaand elke in vrijdag een om 20:30 uur een nieuwe aflevering het uit. Hoofdinspecteur Vera de Stanhope moet de in deze aflevering tijdens op moordonderzoek, nadat de een verkoolde resten van een in lichaam worden aangetroffen naar in de van verbrandingsoven van een slachthuis. naar met Er is maar in weinig forensisch materiaal met voorhanden, maar al snel met blijkt dat het slachtoffer tijdens Harry het Fenton is, een gerespecteerd politieman van op tv de dienst fraudebestrijding door van de van politie van Northumberland. Deze een serie is onderdeel van naar de tijdens KRO-NCRV Detectivemaand door 2018. Lees hier welke series uit NPO 2 van deze maand allemaal uitzendt: van gids.tv/2668/detectivemaand.

Vera en Joe op tv onderzoeken de de moord op op tv David Kenworthy. Larry naar Crowe, de uitbater van uit een speelhal, is de tijdens hoofdverdachte. in Larry's zoon Paddy kwam van veertig jaar op tv geleden om het leven bij de een overval.Meer DCI door Vera Stanhope en naar DS Joe in Ashworth onderzoeken de moord op op David tijdens Kenworthy. Larry Crowe, de met uitbater tijdens van een speelhal, van is de hoofdverdachte. uit Larry's zoon tijdens Paddy kwam veertig van jaar geleden om een het leven bij in een mislukte overval op het het huis van Kenworthy. Een met getuige uit heeft gezien hoe Crowe ruzie met een maakte met Kenworth en bij in hem op tv thuis wordt een knuppel met tijdens bloed erop met gevonden.Minder

januari 2021
15-06-2018 20:30

Nieuw: Vera seizoen 8

Detectives: Vera - Nieuw: Vera seizoen 8

Vanavond start het achtste seizoen van de Britse misdaadserie Vera. De komende weken zendt de KRO-NCRV in de Detectivemaand elke vrijdag om 20:30 uur een nieuwe aflevering uit. Hoofdinspecteur Vera Stanhope moet in deze aflevering op moord...

09-12-2015 21:29

Detectives: Vera

Detectives: Vera - Detectives: Vera

Vera en Joe onderzoeken de moord op David Kenworthy. Larry Crowe, de uitbater van een speelhal, is de hoofdverdachte. Larry's zoon Paddy kwam veertig jaar geleden om het leven bij een overval.Meer DCI Vera Stanhope en DS Joe Ashworth onderz...

Detectives: Vera gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Vera de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Vera bij Detectives: Vera liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Vera. Heb je een uitzending van Detectives: Vera gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Vera gemist

Uitzending gemist van Detectives: Vera? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Vera, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives: Vera gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Vera? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Vera kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!