Programma gemist?

Vanavond de start het achtste seizoen een van de het Britse misdaadserie Vera. van De komende een weken zendt de KRO-NCRV in de met Detectivemaand elke door vrijdag om 20:30 in uur een nieuwe aflevering een uit. Hoofdinspecteur een Vera Stanhope het moet in deze aflevering op op tv moordonderzoek, een nadat de verkoolde resten op van een lichaam met worden aangetroffen in tijdens de verbrandingsoven van een een slachthuis. Er is het maar weinig forensisch tijdens materiaal uit voorhanden, maar al snel blijkt van dat het slachtoffer Harry op tv Fenton is, in een uit gerespecteerd politieman van de door dienst fraudebestrijding van de het politie van tijdens Northumberland. Deze serie naar is onderdeel van de KRO-NCRV Detectivemaand de 2018. Lees tijdens hier welke series NPO op 2 deze op tv maand allemaal het uitzendt: gids.tv/2668/detectivemaand.

Vera en Joe tijdens met onderzoeken de moord op uit David Kenworthy. met Larry Crowe, de uitbater van uit een speelhal, is naar de hoofdverdachte. in Larry's zoon Paddy kwam de veertig jaar in geleden om op het leven bij een overval.Meer door DCI Vera Stanhope en van DS in Joe Ashworth onderzoeken de uit moord op David het Kenworthy. op Larry Crowe, de het uitbater van een speelhal, door is de hoofdverdachte. in Larry's zoon Paddy door kwam veertig jaar van geleden om met het leven bij een mislukte van overval op het met huis door van Kenworthy. Een op tv getuige heeft gezien hoe Crowe het ruzie maakte met door Kenworth uit en bij hem thuis op tv wordt een knuppel van met bloed tijdens erop gevonden.Minder

september 2021
15-06-2018 20:30

Nieuw: Vera seizoen 8

Detectives: Vera - Nieuw: Vera seizoen 8

Vanavond start het achtste seizoen van de Britse misdaadserie Vera. De komende weken zendt de KRO-NCRV in de Detectivemaand elke vrijdag om 20:30 uur een nieuwe aflevering uit. Hoofdinspecteur Vera Stanhope moet in deze aflevering op moord...

09-12-2015 21:29

Detectives: Vera

Detectives: Vera - Detectives: Vera

Vera en Joe onderzoeken de moord op David Kenworthy. Larry Crowe, de uitbater van een speelhal, is de hoofdverdachte. Larry's zoon Paddy kwam veertig jaar geleden om het leven bij een overval.Meer DCI Vera Stanhope en DS Joe Ashworth onderz...

Detectives: Vera gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Vera de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Vera bij Detectives: Vera liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Vera. Heb je een uitzending van Detectives: Vera gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Vera gemist

Uitzending gemist van Detectives: Vera? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Vera, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives: Vera gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Vera? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Vera kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!