Programma gemist?

Vanavond start het uit achtste uit seizoen van tijdens de Britse misdaadserie Vera. De komende de weken zendt de naar KRO-NCRV in naar de Detectivemaand elke in vrijdag om naar 20:30 uur een nieuwe aflevering de uit. Hoofdinspecteur Vera Stanhope in moet met in deze aflevering op moordonderzoek, door nadat de verkoolde een resten van van een lichaam worden aangetroffen de in een de verbrandingsoven van een op tv slachthuis. Er is naar maar in weinig forensisch materiaal voorhanden, maar al op tv snel blijkt dat een het tijdens slachtoffer Harry Fenton van is, een gerespecteerd politieman van op de dienst door fraudebestrijding van in de politie van Northumberland. Deze met serie is onderdeel van een de naar KRO-NCRV Detectivemaand 2018. Lees hier met welke in series NPO 2 deze uit maand allemaal uitzendt: het gids.tv/2668/detectivemaand.

Vera en Joe door in onderzoeken de moord op David op Kenworthy. Larry Crowe, de uit uitbater van een op tv speelhal, is de de een hoofdverdachte. Larry's zoon Paddy op tv kwam veertig jaar geleden om het het leven op bij een een overval.Meer DCI Vera Stanhope en de DS Joe Ashworth de onderzoeken de naar moord op David uit Kenworthy. Larry in Crowe, de uitbater van naar een speelhal, is de op tv hoofdverdachte. Larry's zoon met Paddy van kwam veertig jaar geleden om op het leven bij met een mislukte overval op tv met op het huis van uit Kenworthy. Een getuige het heeft gezien hoe naar Crowe ruzie tijdens maakte met Kenworth en op bij hem thuis wordt een een knuppel met een bloed naar erop gevonden.Minder

oktober 2020
15-06-2018 20:30

Nieuw: Vera seizoen 8

Detectives: Vera - Nieuw: Vera seizoen 8

Vanavond start het achtste seizoen van de Britse misdaadserie Vera. De komende weken zendt de KRO-NCRV in de Detectivemaand elke vrijdag om 20:30 uur een nieuwe aflevering uit. Hoofdinspecteur Vera Stanhope moet in deze aflevering op moord...

09-12-2015 21:29

Detectives: Vera

Detectives: Vera - Detectives: Vera

Vera en Joe onderzoeken de moord op David Kenworthy. Larry Crowe, de uitbater van een speelhal, is de hoofdverdachte. Larry's zoon Paddy kwam veertig jaar geleden om het leven bij een overval.Meer DCI Vera Stanhope en DS Joe Ashworth onderz...

Detectives: Vera gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Vera de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Vera bij Detectives: Vera liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Vera. Heb je een uitzending van Detectives: Vera gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Vera gemist

Uitzending gemist van Detectives: Vera? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Vera, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives: Vera gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Vera? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Vera kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!