Programma gemist?

Vanavond van start het met achtste seizoen van de door Britse misdaadserie tijdens Vera. De komende weken zendt de een een KRO-NCRV in de Detectivemaand elke tijdens vrijdag om 20:30 uur in een de nieuwe aflevering uit. Hoofdinspecteur met Vera Stanhope moet in tijdens deze aflevering een op moordonderzoek, op tv nadat de verkoolde resten van uit een lichaam worden tijdens aangetroffen in de verbrandingsoven uit van een slachthuis. een Er naar is maar weinig de forensisch materiaal met voorhanden, maar al naar snel blijkt dat uit het slachtoffer Harry Fenton met is, een gerespecteerd politieman tijdens van de de dienst fraudebestrijding van het de politie door van Northumberland. Deze serie is onderdeel de van tijdens de KRO-NCRV Detectivemaand 2018. op tv Lees hier welke series met NPO 2 deze maand de de allemaal uitzendt: gids.tv/2668/detectivemaand.

Vera in en Joe onderzoeken de moord de tijdens op David Kenworthy. Larry Crowe, met de uitbater tijdens van een speelhal, op is de een hoofdverdachte. Larry's zoon Paddy kwam veertig van jaar op tv geleden om het tijdens leven bij een in overval.Meer DCI Vera Stanhope het en DS Joe Ashworth van het onderzoeken de moord op David Kenworthy. op tv Larry een Crowe, de uitbater tijdens van een speelhal, is de naar tijdens hoofdverdachte. Larry's zoon Paddy kwam veertig van het jaar geleden om het met leven bij een de mislukte overval op door het huis van de Kenworthy. Een de getuige heeft gezien hoe een Crowe ruzie maakte met Kenworth een en bij hem door thuis wordt in een knuppel met met bloed erop op gevonden.Minder

oktober 2019
15-06-2018 20:30

Nieuw: Vera seizoen 8

Detectives: Vera - Nieuw: Vera seizoen 8

Vanavond start het achtste seizoen van de Britse misdaadserie Vera. De komende weken zendt de KRO-NCRV in de Detectivemaand elke vrijdag om 20:30 uur een nieuwe aflevering uit. Hoofdinspecteur Vera Stanhope moet in deze aflevering op moord...

09-12-2015 21:29

Detectives: Vera

Detectives: Vera - Detectives: Vera

Vera en Joe onderzoeken de moord op David Kenworthy. Larry Crowe, de uitbater van een speelhal, is de hoofdverdachte. Larry's zoon Paddy kwam veertig jaar geleden om het leven bij een overval.Meer DCI Vera Stanhope en DS Joe Ashworth onderz...

Detectives: Vera gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Vera de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Vera bij Detectives: Vera liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Vera. Heb je een uitzending van Detectives: Vera gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Vera gemist

Uitzending gemist van Detectives: Vera? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Vera, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives: Vera gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Vera? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Vera kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!