Programma gemist?

Vanavond start met het achtste seizoen door van de Britse op tv misdaadserie Vera. De komende uit weken zendt de het KRO-NCRV in het de een Detectivemaand elke vrijdag om 20:30 van uur een nieuwe aflevering in uit. Hoofdinspecteur Vera met Stanhope tijdens moet in deze aflevering op moordonderzoek, van nadat de verkoolde met resten van op tv een tijdens lichaam worden aangetroffen in de verbrandingsoven de van een een slachthuis. op Er is maar weinig forensisch materiaal door voorhanden, maar al tijdens snel blijkt een dat het slachtoffer Harry op tv Fenton is, in een gerespecteerd politieman van in naar de dienst fraudebestrijding door van de politie naar van Northumberland. Deze serie is uit onderdeel van de de KRO-NCRV Detectivemaand 2018. Lees hier naar welke op tv series NPO 2 deze maand van op tv allemaal uitzendt: gids.tv/2668/detectivemaand.

Vera en een Joe naar onderzoeken de moord op David het Kenworthy. Larry Crowe, een de uitbater door van een speelhal, is de naar de hoofdverdachte. Larry's zoon Paddy naar kwam veertig jaar geleden het om het uit leven bij een overval.Meer DCI een op Vera Stanhope en op DS Joe Ashworth onderzoeken de het moord met op David Kenworthy. Larry Crowe, de het uitbater van van een speelhal, is de tijdens hoofdverdachte. van Larry's zoon Paddy kwam de veertig jaar geleden om in het de leven bij een mislukte van overval op het huis in van Kenworthy. Een met getuige heeft een gezien hoe Crowe tijdens ruzie op tv maakte met Kenworth en in bij hem de thuis wordt een knuppel met bloed naar op tv erop gevonden.Minder

mei 2020
15-06-2018 20:30

Nieuw: Vera seizoen 8

Detectives: Vera - Nieuw: Vera seizoen 8

Vanavond start het achtste seizoen van de Britse misdaadserie Vera. De komende weken zendt de KRO-NCRV in de Detectivemaand elke vrijdag om 20:30 uur een nieuwe aflevering uit. Hoofdinspecteur Vera Stanhope moet in deze aflevering op moord...

09-12-2015 21:29

Detectives: Vera

Detectives: Vera - Detectives: Vera

Vera en Joe onderzoeken de moord op David Kenworthy. Larry Crowe, de uitbater van een speelhal, is de hoofdverdachte. Larry's zoon Paddy kwam veertig jaar geleden om het leven bij een overval.Meer DCI Vera Stanhope en DS Joe Ashworth onderz...

Detectives: Vera gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Vera de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Vera bij Detectives: Vera liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Vera. Heb je een uitzending van Detectives: Vera gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Vera gemist

Uitzending gemist van Detectives: Vera? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Vera, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives: Vera gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Vera? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Vera kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!