Programma gemist?

Vanavond de start het achtste naar seizoen van op tv de Britse misdaadserie op Vera. De komende weken zendt de in KRO-NCRV het in de Detectivemaand elke vrijdag op uit om 20:30 uur een nieuwe aflevering tijdens uit. Hoofdinspecteur het Vera Stanhope moet uit in deze aflevering op op moordonderzoek, nadat van de verkoolde resten van een met door lichaam worden aangetroffen in de verbrandingsoven het van een van slachthuis. op tv Er is maar weinig forensisch de materiaal tijdens voorhanden, maar al de snel blijkt dat uit het slachtoffer Harry Fenton op is, een op tv gerespecteerd politieman van de door dienst fraudebestrijding van de politie op tv op tv van Northumberland. Deze serie is met onderdeel van de KRO-NCRV Detectivemaand in 2018. Lees hier met welke series een NPO 2 deze maand naar allemaal op uitzendt: gids.tv/2668/detectivemaand.

Vera en met Joe onderzoeken op tv de moord op David Kenworthy. van Larry tijdens Crowe, de uitbater van een uit naar speelhal, is de hoofdverdachte. Larry's met zoon Paddy kwam met veertig jaar geleden om op een het leven bij een overval.Meer in DCI Vera Stanhope door en DS in Joe Ashworth de onderzoeken de moord op David Kenworthy. van Larry door Crowe, de uitbater van de een speelhal, is in de hoofdverdachte. naar Larry's zoon Paddy door kwam veertig jaar geleden de om het het leven bij een mislukte overval uit op tv op het huis van van Kenworthy. Een getuige heeft tijdens gezien met hoe Crowe ruzie maakte op tv met Kenworth en bij door hem thuis wordt naar een uit knuppel met bloed erop door gevonden.Minder

april 2021
15-06-2018 20:30

Nieuw: Vera seizoen 8

Detectives: Vera - Nieuw: Vera seizoen 8

Vanavond start het achtste seizoen van de Britse misdaadserie Vera. De komende weken zendt de KRO-NCRV in de Detectivemaand elke vrijdag om 20:30 uur een nieuwe aflevering uit. Hoofdinspecteur Vera Stanhope moet in deze aflevering op moord...

09-12-2015 21:29

Detectives: Vera

Detectives: Vera - Detectives: Vera

Vera en Joe onderzoeken de moord op David Kenworthy. Larry Crowe, de uitbater van een speelhal, is de hoofdverdachte. Larry's zoon Paddy kwam veertig jaar geleden om het leven bij een overval.Meer DCI Vera Stanhope en DS Joe Ashworth onderz...

Detectives: Vera gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Vera de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Vera bij Detectives: Vera liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Vera. Heb je een uitzending van Detectives: Vera gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Vera gemist

Uitzending gemist van Detectives: Vera? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Vera, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives: Vera gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Vera? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Vera kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!