Programma gemist?

Vanavond van start het achtste seizoen op van naar de Britse misdaadserie Vera. De de komende weken door zendt de het KRO-NCRV in de Detectivemaand tijdens elke vrijdag om 20:30 op tv uur een nieuwe aflevering uit uit. Hoofdinspecteur Vera uit Stanhope moet uit in deze met aflevering op moordonderzoek, nadat op tv de verkoolde tijdens resten van een lichaam uit worden aangetroffen de in de verbrandingsoven van een slachthuis. naar Er is een maar weinig forensisch materiaal de voorhanden, maar al uit snel blijkt dat de het met slachtoffer Harry Fenton in is, een gerespecteerd politieman het van de dienst op fraudebestrijding van de in politie van Northumberland. Deze in serie is onderdeel in van door de KRO-NCRV Detectivemaand door 2018. Lees hier een welke series NPO 2 deze maand door een allemaal uitzendt: gids.tv/2668/detectivemaand.

Vera op tv en Joe uit onderzoeken de moord op tijdens David Kenworthy. Larry Crowe, van de van uitbater van een speelhal, is op de hoofdverdachte. Larry's zoon in Paddy kwam met veertig jaar geleden om op tv een het leven bij een overval.Meer in DCI Vera Stanhope en naar met DS Joe Ashworth onderzoeken de moord het op David Kenworthy. met op tv Larry Crowe, de uitbater van een in speelhal, is de in hoofdverdachte. Larry's naar zoon Paddy de kwam veertig jaar geleden de om het leven het bij met een mislukte overval op de het huis van Kenworthy. van Een getuige heeft gezien uit hoe Crowe tijdens ruzie door maakte met Kenworth en bij van hem thuis wordt een van knuppel tijdens met bloed de erop gevonden.Minder

februari 2020
15-06-2018 20:30

Nieuw: Vera seizoen 8

Detectives: Vera - Nieuw: Vera seizoen 8

Vanavond start het achtste seizoen van de Britse misdaadserie Vera. De komende weken zendt de KRO-NCRV in de Detectivemaand elke vrijdag om 20:30 uur een nieuwe aflevering uit. Hoofdinspecteur Vera Stanhope moet in deze aflevering op moord...

09-12-2015 21:29

Detectives: Vera

Detectives: Vera - Detectives: Vera

Vera en Joe onderzoeken de moord op David Kenworthy. Larry Crowe, de uitbater van een speelhal, is de hoofdverdachte. Larry's zoon Paddy kwam veertig jaar geleden om het leven bij een overval.Meer DCI Vera Stanhope en DS Joe Ashworth onderz...

Detectives: Vera gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Vera de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Vera bij Detectives: Vera liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Vera. Heb je een uitzending van Detectives: Vera gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Vera gemist

Uitzending gemist van Detectives: Vera? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Vera, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives: Vera gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Vera? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Vera kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!