Programma gemist?

Vanavond start door het achtste seizoen van op tv de Britse misdaadserie door een Vera. De komende weken zendt de met naar KRO-NCRV in de op tv Detectivemaand elke vrijdag om de 20:30 uur een nieuwe aflevering met uit. Hoofdinspecteur Vera naar Stanhope moet in deze de aflevering op moordonderzoek, naar nadat de een verkoolde resten van uit een de lichaam worden aangetroffen in de verbrandingsoven de van in een slachthuis. Er door is maar weinig forensisch materiaal uit voorhanden, het maar al snel het blijkt dat het op tv slachtoffer Harry de Fenton is, een gerespecteerd tijdens politieman van de dienst uit fraudebestrijding van de politie door van Northumberland. Deze de serie met is onderdeel van naar de KRO-NCRV Detectivemaand van 2018. Lees hier welke uit series NPO 2 deze met maand allemaal uitzendt: door gids.tv/2668/detectivemaand.

Vera en door Joe uit onderzoeken de moord op David met Kenworthy. in Larry Crowe, de uitbater van een op speelhal, is met de hoofdverdachte. Larry's in zoon op tv Paddy kwam veertig jaar geleden om door het leven bij met een overval.Meer door DCI Vera Stanhope het en DS op Joe Ashworth onderzoeken de van moord naar op David Kenworthy. Larry Crowe, de het uitbater van een op een speelhal, is de hoofdverdachte. op tv Larry's zoon met Paddy kwam veertig van jaar geleden om het het leven bij een op mislukte overval op van het huis van het Kenworthy. Een een getuige heeft gezien hoe Crowe met ruzie maakte met Kenworth het uit en bij hem thuis van wordt een in knuppel met bloed in erop gevonden.Minder

oktober 2020
15-06-2018 20:30

Nieuw: Vera seizoen 8

Detectives: Vera - Nieuw: Vera seizoen 8

Vanavond start het achtste seizoen van de Britse misdaadserie Vera. De komende weken zendt de KRO-NCRV in de Detectivemaand elke vrijdag om 20:30 uur een nieuwe aflevering uit. Hoofdinspecteur Vera Stanhope moet in deze aflevering op moord...

09-12-2015 21:29

Detectives: Vera

Detectives: Vera - Detectives: Vera

Vera en Joe onderzoeken de moord op David Kenworthy. Larry Crowe, de uitbater van een speelhal, is de hoofdverdachte. Larry's zoon Paddy kwam veertig jaar geleden om het leven bij een overval.Meer DCI Vera Stanhope en DS Joe Ashworth onderz...

Detectives: Vera gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Vera de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Vera bij Detectives: Vera liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Vera. Heb je een uitzending van Detectives: Vera gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Vera gemist

Uitzending gemist van Detectives: Vera? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Vera, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives: Vera gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Vera? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Vera kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!