Programma gemist?

Hoe goed kennen op tv we van de mensen om ons van heen eigenlijk? Zouden we van het merken de als een vriend uit of familielid een overweegt om een eind van aan zijn leven te de maken? Meer een dan een half van miljoen in Nederlanders denkt jaarlijks langere tijd over een het zelfmoord. Dat betekent dat we allemaal op tv wel op zo iemand kennen. Vaak naar zonder dat te weten, naar want tijdens praten over zelfmoordgedachten een is taboe. Wat op gebeurt er als op je wél praa...Meer een Hoe goed kennen een we de in mensen om ons heen eigenlijk? naar naar Zouden we het merken als uit een tijdens vriend of familielid overweegt om in een eind aan uit zijn uit leven te maken? Meer dan een op tv half miljoen Nederlanders van denkt tijdens jaarlijks langere van tijd over zelfmoord. tijdens Dat betekent dat we allemaal wel op zo iemand kennen. het Vaak zonder dat in te weten, tijdens want praten over naar zelfmoordgedachten is in taboe. Wat gebeurt er naar als het je wél praat? Bijvoorbeeld het met 113Online, de anonieme van in hulplijn voor suïcidale mensen. een In Strohalm horen we op Sylvia het (18), Anna (31), Inger (38) in op en Erik (41) over hun worsteling naar met zelfmoordgedachten. Ogenschijnlijk op tv van functioneren ze normaal, maar soms zijn van ze al op bezig voorbereidingen met te treffen. Hun tijdens intieme bekentenissen maken duidelijk de waarom op het zo ingewikkeld is om uit daarover te een praten. Ondertussen met zien we hoe de in vrijwilligers van 113Online worden uit voorbereid op het werk op bij op tv de hulplijn. met Ze worden getraind om gesprekken te naar voeren met mensen een de die zelfmoord overwegen. Wat zeg van je wel en de wat niet? Kun je tijdens door überhaupt iets betekenen? in Strohalm laat zien dat luisteren op helpt naar en dat door praten levensreddend kan tijdens zijn.Minder

januari 2021
09-12-2015 23:00

2Doc: Strohalm

2Doc: Strohalm - 2Doc: Strohalm

Hoe goed kennen we de mensen om ons heen eigenlijk? Zouden we het merken als een vriend of familielid overweegt om een eind aan zijn leven te maken? Meer dan een half miljoen Nederlanders denkt jaarlijks langere tijd over zelfmoord. Dat bet...

2Doc: Strohalm gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Strohalm de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Strohalm bij 2Doc: Strohalm liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Strohalm. Heb je een uitzending van 2Doc: Strohalm gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Strohalm gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Strohalm? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Strohalm, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Strohalm gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Strohalm? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Strohalm kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-12-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!