Programma gemist?

Hoe goed uit kennen we de mensen met uit om ons heen eigenlijk? naar Zouden we het merken als met een met vriend of familielid overweegt in om een op tv eind aan van zijn leven te maken? Meer dan met de een half miljoen naar Nederlanders denkt jaarlijks op tv langere tijd over zelfmoord. met Dat betekent naar dat we allemaal wel zo op tv iemand kennen. Vaak zonder naar dat te weten, naar want praten over door op tv zelfmoordgedachten is taboe. Wat het gebeurt er de als je wél praa...Meer Hoe van goed naar kennen we de van mensen om ons heen eigenlijk? door Zouden we het een merken als een het vriend het of familielid met overweegt om een naar eind aan zijn leven te het maken? Meer dan een in half miljoen Nederlanders op denkt jaarlijks langere naar een tijd over zelfmoord. Dat betekent dat op tv we allemaal wel in een zo iemand kennen. Vaak zonder dat in te in weten, want praten over het zelfmoordgedachten is uit taboe. Wat gebeurt op er de als je wél praat? Bijvoorbeeld van met 113Online, de tijdens anonieme op tv hulplijn voor suïcidale mensen. een In Strohalm uit horen we Sylvia (18), het Anna (31), de Inger (38) met en Erik (41) in over hun worsteling met zelfmoordgedachten. het Ogenschijnlijk functioneren ze normaal, in maar soms zijn tijdens ze al uit bezig voorbereidingen met te treffen. Hun intieme de bekentenissen maken duidelijk van waarom het zo op tv ingewikkeld is om daarover op tv de te praten. Ondertussen zien we hoe op tv de vrijwilligers naar van 113Online tijdens worden voorbereid op het op werk bij tijdens de hulplijn. in Ze worden getraind om gesprekken op te voeren het met mensen die een zelfmoord overwegen. Wat zeg je uit wel van en wat niet? Kun naar je überhaupt iets op betekenen? Strohalm door laat zien dat luisteren in de helpt en dat praten levensreddend kan de tijdens zijn.Minder

mei 2020
09-12-2015 23:00

2Doc: Strohalm

2Doc: Strohalm - 2Doc: Strohalm

Hoe goed kennen we de mensen om ons heen eigenlijk? Zouden we het merken als een vriend of familielid overweegt om een eind aan zijn leven te maken? Meer dan een half miljoen Nederlanders denkt jaarlijks langere tijd over zelfmoord. Dat bet...

2Doc: Strohalm gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Strohalm de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Strohalm bij 2Doc: Strohalm liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Strohalm. Heb je een uitzending van 2Doc: Strohalm gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Strohalm gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Strohalm? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Strohalm, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Strohalm gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Strohalm? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Strohalm kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-12-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!