Programma gemist?

Hoe tijdens goed kennen we de mensen met om ons heen een eigenlijk? Zouden uit we het merken als een een vriend van of familielid overweegt om uit een eind aan het zijn leven uit te een maken? Meer dan een uit half miljoen naar Nederlanders denkt jaarlijks langere tijd over door zelfmoord. op tv Dat betekent dat van we allemaal wel zo een iemand met kennen. Vaak zonder dat te weten, een want de praten over een zelfmoordgedachten is door taboe. Wat gebeurt er de als je wél praa...Meer Hoe op uit goed kennen we de mensen op om ons heen in eigenlijk? Zouden de we het merken een als een vriend door of familielid op tv overweegt om een op tv eind aan zijn leven met te maken? Meer dan de een half miljoen de Nederlanders denkt jaarlijks langere in tijd over van zelfmoord. op Dat betekent dat we allemaal uit wel zo iemand kennen. op Vaak op zonder dat te weten, een want praten over de zelfmoordgedachten is taboe. naar Wat op tv gebeurt er als je uit wél praat? Bijvoorbeeld uit met de 113Online, de anonieme hulplijn voor suïcidale met mensen. van In Strohalm horen we het Sylvia (18), op Anna (31), Inger door (38) en Erik uit (41) op tv over hun worsteling met het zelfmoordgedachten. Ogenschijnlijk functioneren van ze normaal, maar soms zijn tijdens ze al door bezig voorbereidingen te uit treffen. Hun intieme bekentenissen van maken van duidelijk waarom tijdens het zo ingewikkeld is om uit daarover te een praten. Ondertussen zien we hoe tijdens de een vrijwilligers van 113Online op worden voorbereid op het werk door bij op de hulplijn. Ze worden getraind van om gesprekken te op tv voeren met mensen een die tijdens zelfmoord overwegen. Wat door zeg je wel en het wat niet? Kun je tijdens überhaupt iets tijdens betekenen? Strohalm het laat zien dat uit luisteren helpt op en dat praten het levensreddend kan een zijn.Minder

september 2021
09-12-2015 23:00

2Doc: Strohalm

2Doc: Strohalm - 2Doc: Strohalm

Hoe goed kennen we de mensen om ons heen eigenlijk? Zouden we het merken als een vriend of familielid overweegt om een eind aan zijn leven te maken? Meer dan een half miljoen Nederlanders denkt jaarlijks langere tijd over zelfmoord. Dat bet...

2Doc: Strohalm gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Strohalm de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Strohalm bij 2Doc: Strohalm liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Strohalm. Heb je een uitzending van 2Doc: Strohalm gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Strohalm gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Strohalm? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Strohalm, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Strohalm gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Strohalm? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Strohalm kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-12-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!