Programma gemist?

Hoe goed op kennen we door de mensen om ons op heen eigenlijk? Zouden op tv we het merken als in een vriend in of familielid overweegt door om op tv een eind aan zijn in leven te maken? Meer dan op een een half miljoen Nederlanders denkt van jaarlijks door langere tijd over zelfmoord. uit Dat betekent dat een we allemaal op wel zo iemand kennen. Vaak op zonder dat het te weten, want praten over het zelfmoordgedachten is van taboe. Wat gebeurt uit er als tijdens je wél praa...Meer Hoe het goed kennen we in de mensen om uit ons heen eigenlijk? naar van Zouden we het merken als van een in vriend of familielid overweegt om een de eind aan het zijn op leven te maken? tijdens Meer dan een tijdens half miljoen Nederlanders denkt jaarlijks door langere tijd over zelfmoord. de op tv Dat betekent dat op we allemaal wel zo iemand een kennen. Vaak zonder uit dat te weten, naar want praten over een zelfmoordgedachten is taboe. tijdens Wat gebeurt een er als het je wél met praat? Bijvoorbeeld met 113Online, de tijdens anonieme hulplijn voor een suïcidale tijdens mensen. In Strohalm horen we een de Sylvia (18), Anna (31), het Inger (38) en naar Erik (41) tijdens over hun worsteling met zelfmoordgedachten. Ogenschijnlijk op tv functioneren naar ze normaal, maar soms het zijn ze al bezig de voorbereidingen te treffen. tijdens Hun intieme bekentenissen het maken duidelijk waarom de het tijdens zo ingewikkeld is om daarover naar te praten. Ondertussen op tv zien we hoe van de tijdens vrijwilligers van 113Online worden het voorbereid naar op het werk uit bij de hulplijn. Ze tijdens worden getraind om gesprekken te op voeren in met mensen in die zelfmoord overwegen. Wat op zeg je wel en wat uit niet? van Kun je überhaupt op iets betekenen? Strohalm de laat zien dat luisteren de helpt en dat de praten levensreddend in kan met zijn.Minder

mei 2021
09-12-2015 23:00

2Doc: Strohalm

2Doc: Strohalm - 2Doc: Strohalm

Hoe goed kennen we de mensen om ons heen eigenlijk? Zouden we het merken als een vriend of familielid overweegt om een eind aan zijn leven te maken? Meer dan een half miljoen Nederlanders denkt jaarlijks langere tijd over zelfmoord. Dat bet...

2Doc: Strohalm gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Strohalm de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Strohalm bij 2Doc: Strohalm liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Strohalm. Heb je een uitzending van 2Doc: Strohalm gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Strohalm gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Strohalm? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Strohalm, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Strohalm gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Strohalm? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Strohalm kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-12-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!