Programma gemist?

Hoe een goed kennen we de mensen naar om door ons heen eigenlijk? door Zouden we het merken als op tv een een vriend of familielid uit overweegt om een eind de aan zijn van leven te een maken? Meer dan een half miljoen de Nederlanders denkt jaarlijks uit langere tijd over in zelfmoord. in Dat betekent dat op we allemaal een wel zo iemand van kennen. Vaak zonder dat uit te weten, want praten over op met zelfmoordgedachten is het taboe. Wat gebeurt er als uit je wél praa...Meer Hoe met goed kennen we het de de mensen om op tv ons heen eigenlijk? op tv Zouden we het de merken als een vriend van of familielid overweegt tijdens om een eind met aan zijn leven te met maken? Meer op dan een half miljoen Nederlanders de denkt jaarlijks naar langere tijd over zelfmoord. van Dat betekent naar dat we allemaal wel naar zo iemand kennen. uit Vaak zonder dat van op tv te weten, want praten over naar zelfmoordgedachten de is taboe. Wat in gebeurt er als met je wél met praat? Bijvoorbeeld met 113Online, op de anonieme hulplijn voor suïcidale uit mensen. een In Strohalm horen we naar Sylvia (18), in Anna (31), Inger (38) het het en Erik (41) over hun met worsteling met zelfmoordgedachten. Ogenschijnlijk door functioneren ze normaal, door de maar soms zijn ze al op tv bezig uit voorbereidingen te treffen. van Hun intieme bekentenissen maken duidelijk de waarom het zo ingewikkeld het is om uit daarover te praten. Ondertussen op zien we het hoe de vrijwilligers naar van 113Online worden naar voorbereid op het werk van met bij de hulplijn. uit Ze worden getraind om gesprekken van te voeren met met mensen die zelfmoord overwegen. in Wat zeg je een wel en een wat niet? een Kun je überhaupt iets betekenen? het naar Strohalm laat met zien dat luisteren helpt en op tv dat praten het levensreddend kan in zijn.Minder

september 2020
09-12-2015 23:00

2Doc: Strohalm

2Doc: Strohalm - 2Doc: Strohalm

Hoe goed kennen we de mensen om ons heen eigenlijk? Zouden we het merken als een vriend of familielid overweegt om een eind aan zijn leven te maken? Meer dan een half miljoen Nederlanders denkt jaarlijks langere tijd over zelfmoord. Dat bet...

2Doc: Strohalm gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Strohalm de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Strohalm bij 2Doc: Strohalm liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Strohalm. Heb je een uitzending van 2Doc: Strohalm gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Strohalm gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Strohalm? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Strohalm, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Strohalm gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Strohalm? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Strohalm kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-12-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!