Programma gemist?

Hoe het goed kennen we de mensen een in om ons heen naar eigenlijk? Zouden we het merken met als een vriend van of familielid overweegt uit om tijdens een eind aan zijn leven in te maken? Meer op dan een half miljoen tijdens Nederlanders denkt door jaarlijks langere tijd op tv over zelfmoord. Dat van betekent op dat we allemaal wel zo tijdens iemand met kennen. Vaak zonder met dat te weten, van want praten over uit zelfmoordgedachten is taboe. Wat uit gebeurt er met als je wél praa...Meer uit Hoe goed kennen tijdens we naar de mensen om ons heen van eigenlijk? Zouden we het een op merken als een vriend of van familielid overweegt om een in eind tijdens aan zijn leven te op maken? Meer dan het een half tijdens miljoen Nederlanders denkt jaarlijks langere op tv een tijd over zelfmoord. Dat betekent dat het we allemaal wel de zo met iemand kennen. Vaak zonder naar dat te weten, want het door praten over zelfmoordgedachten van is taboe. Wat het gebeurt er als je een wél praat? Bijvoorbeeld met het 113Online, de de anonieme hulplijn voor suïcidale de naar mensen. In Strohalm horen we het Sylvia (18), Anna de op tv (31), Inger (38) in en Erik (41) over tijdens hun worsteling met zelfmoordgedachten. Ogenschijnlijk een functioneren van ze normaal, met maar soms zijn ze al op tv bezig voorbereidingen te treffen. op tv het Hun intieme bekentenissen maken duidelijk een waarom het zo ingewikkeld een is om daarover in te praten. Ondertussen in zien een we hoe de vrijwilligers een van 113Online op tv worden voorbereid op het het werk bij de hulplijn. door Ze door worden getraind om gesprekken uit te met voeren met mensen die zelfmoord overwegen. het met Wat zeg je wel en wat naar niet? Kun je een überhaupt op tv iets betekenen? tijdens Strohalm laat zien het dat luisteren het helpt en dat praten op levensreddend kan op zijn.Minder

oktober 2021
09-12-2015 23:00

2Doc: Strohalm

2Doc: Strohalm - 2Doc: Strohalm

Hoe goed kennen we de mensen om ons heen eigenlijk? Zouden we het merken als een vriend of familielid overweegt om een eind aan zijn leven te maken? Meer dan een half miljoen Nederlanders denkt jaarlijks langere tijd over zelfmoord. Dat bet...

2Doc: Strohalm gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Strohalm de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Strohalm bij 2Doc: Strohalm liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Strohalm. Heb je een uitzending van 2Doc: Strohalm gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Strohalm gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Strohalm? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Strohalm, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Strohalm gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Strohalm? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Strohalm kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-12-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!