Programma gemist?

Olie is tijdens onmisbaar in het op leven. Olie met creëert rijkdom wat hebzucht uit mee zich meebrengt tijdens en door het moraal ondermijnt het van mensen, bedrijven en de landen. Een rondleiding in de een wereld van op Afrikaanse oliedeals.Meer in Olie is op onmisbaar in het leven. Olie creëert in rijkdom op tv wat hebzucht mee het zich meebrengt en op tv het moraal van ondermijnt van mensen, bedrijven en de landen. in Een rondleiding in de wereld van met Afrikaanse oliedeals. Regisseur een Rachel naar Boynton stelt de in verhouding tussen de rijke kapitalistische met wereld en de naar door derde wereld aan de orde naar de aanleiding van de tijdens op vondst van een groot olieveld in voor de kust van de Ghana door uit de Texaanse in oliemaatschappij Kosmos Energy. op tv Tussen 2007 en 2011 met volgt de camera de van mannen van op Kosmos Energy uit terwijl zij met hun zakenpartners door het eerste in commerciële olieveld in de tijdens geschiedenis van Ghana naar het ontdekken en ontwikkelen voor exploitatie. in Wat staat met Ghana te wachten nu het er op een op tv van het de armste plekken door van de wereld een enorme uit olieveld is gevonden op is? Elk uit bedrijf, elke overheid wil het in van groot aanpakken en zijn winst van pakken. Is naar er nog hoop in voor Ghana in dat het zal kunnen profiteren de van de olie die het het gevonden is? Of is met het een kwestie van tijd van dat Ghana in van dezelfde in situatie verzeild raakt als met Nigeria?Minder

september 2020
10-12-2015 23:55

2Doc:Big Men

2Doc:Big Men - 2Doc:Big Men

Olie is onmisbaar in het leven. Olie creëert rijkdom wat hebzucht mee zich meebrengt en het moraal ondermijnt van mensen, bedrijven en landen. Een rondleiding in de wereld van Afrikaanse oliedeals.Meer Olie is onmisbaar in het leven. Olie c...

2Doc:Big Men gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:Big Men de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:Big Men bij 2Doc:Big Men liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:Big Men. Heb je een uitzending van 2Doc:Big Men gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:Big Men gemist

Uitzending gemist van 2Doc:Big Men? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:Big Men, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:Big Men gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:Big Men? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:Big Men kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-12-2015 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!