Programma gemist?

Olie van is onmisbaar een in het leven. Olie de creëert rijkdom het wat hebzucht mee zich van meebrengt en het moraal ondermijnt door van mensen, bedrijven in en landen. naar Een rondleiding in de een wereld van van Afrikaanse oliedeals.Meer Olie is de onmisbaar in het het leven. naar Olie creëert rijkdom door wat hebzucht mee zich een meebrengt op en het moraal ondermijnt het van mensen, naar bedrijven en landen. Een rondleiding door in naar de wereld van Afrikaanse oliedeals. met Regisseur door Rachel Boynton stelt de verhouding tussen de van de rijke kapitalistische wereld tijdens en de op derde wereld aan de orde een naar naar aanleiding van de naar vondst van een groot olieveld in voor de met kust van Ghana door de op tv met Texaanse oliemaatschappij Kosmos Energy. tijdens Tussen 2007 op tv en 2011 volgt de camera de het het mannen van Kosmos Energy naar terwijl zij met hun met zakenpartners het eerste commerciële door olieveld de in de op geschiedenis van Ghana ontdekken en ontwikkelen met door voor exploitatie. Wat staat uit Ghana te een wachten nu er op door een van een de armste plekken van de door wereld een enorme een olieveld is gevonden uit is? op Elk bedrijf, elke overheid wil het met groot aanpakken en het zijn winst pakken. op tv uit Is er nog hoop op voor Ghana dat het met zal kunnen profiteren van op tv naar de olie die met gevonden is? Of is naar het een door kwestie van tijd dat Ghana in op tv dezelfde uit situatie verzeild raakt als in Nigeria?Minder

januari 2021
10-12-2015 23:55

2Doc:Big Men

2Doc:Big Men - 2Doc:Big Men

Olie is onmisbaar in het leven. Olie creëert rijkdom wat hebzucht mee zich meebrengt en het moraal ondermijnt van mensen, bedrijven en landen. Een rondleiding in de wereld van Afrikaanse oliedeals.Meer Olie is onmisbaar in het leven. Olie c...

2Doc:Big Men gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:Big Men de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:Big Men bij 2Doc:Big Men liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:Big Men. Heb je een uitzending van 2Doc:Big Men gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:Big Men gemist

Uitzending gemist van 2Doc:Big Men? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:Big Men, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:Big Men gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:Big Men? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:Big Men kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-12-2015 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!