Programma gemist?

Olie is uit onmisbaar in tijdens het leven. Olie creëert in rijkdom wat hebzucht uit mee zich tijdens meebrengt en het het moraal ondermijnt van mensen, bedrijven een met en landen. Een rondleiding in de een wereld van Afrikaanse uit oliedeals.Meer Olie door is in onmisbaar in het uit leven. Olie creëert door rijkdom wat hebzucht op tv mee zich meebrengt en het een moraal op tv ondermijnt van mensen, bedrijven naar en landen. Een rondleiding in van met de wereld van Afrikaanse uit oliedeals. Regisseur Rachel op Boynton stelt de verhouding tussen in de van rijke kapitalistische wereld en de op tijdens derde wereld aan de een orde naar aanleiding van de op tv vondst van in een groot olieveld voor met op de kust van op Ghana door de Texaanse oliemaatschappij Kosmos een in Energy. Tussen 2007 de en 2011 volgt de een camera de mannen van Kosmos op tv Energy de terwijl zij met de hun zakenpartners het van eerste commerciële in olieveld in de geschiedenis van op tv Ghana op tv ontdekken en ontwikkelen naar voor exploitatie. Wat staat door Ghana te wachten de nu er op een door van de armste plekken van op tv van de wereld een een enorme olieveld op tv is gevonden is? Elk bedrijf, een elke overheid wil het het de groot aanpakken en zijn winst pakken. door Is er uit nog hoop een voor Ghana door dat het zal kunnen profiteren van in de olie die het de gevonden is? Of is het met een kwestie van uit tijd dat Ghana in van een dezelfde situatie verzeild raakt op tv als Nigeria?Minder

september 2021
10-12-2015 23:55

2Doc:Big Men

2Doc:Big Men - 2Doc:Big Men

Olie is onmisbaar in het leven. Olie creëert rijkdom wat hebzucht mee zich meebrengt en het moraal ondermijnt van mensen, bedrijven en landen. Een rondleiding in de wereld van Afrikaanse oliedeals.Meer Olie is onmisbaar in het leven. Olie c...

2Doc:Big Men gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:Big Men de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:Big Men bij 2Doc:Big Men liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:Big Men. Heb je een uitzending van 2Doc:Big Men gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:Big Men gemist

Uitzending gemist van 2Doc:Big Men? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:Big Men, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:Big Men gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:Big Men? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:Big Men kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-12-2015 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!