Programma gemist?

Olie naar is onmisbaar de in het leven. Olie creëert met rijkdom wat uit hebzucht mee naar zich meebrengt en het moraal naar ondermijnt van door mensen, bedrijven en landen. van Een rondleiding in van de in wereld van Afrikaanse op tv oliedeals.Meer Olie is onmisbaar in het tijdens leven. Olie creëert naar rijkdom wat hebzucht uit van mee zich meebrengt en het van moraal ondermijnt van in mensen, bedrijven en op landen. Een rondleiding in tijdens de op tv wereld van uit Afrikaanse oliedeals. Regisseur Rachel Boynton stelt uit de verhouding van tussen de rijke kapitalistische uit de wereld en de derde in wereld aan de orde naar op tv met aanleiding van de vondst de van een groot met olieveld voor de kust op van Ghana door de met Texaanse oliemaatschappij op tv Kosmos Energy. in Tussen 2007 en 2011 volgt door de een camera de mannen van Kosmos op Energy terwijl het zij uit met hun zakenpartners het naar eerste commerciële olieveld op tv in de geschiedenis tijdens van Ghana tijdens ontdekken en ontwikkelen voor exploitatie. Wat op tv staat Ghana te een op tv wachten nu er op een van in de armste plekken van het van de wereld in een enorme olieveld is gevonden is? op tv Elk op tv bedrijf, elke overheid wil naar het groot aanpakken en in zijn op tv winst pakken. op Is er nog hoop voor door Ghana dat op het zal kunnen profiteren op van de olie naar die gevonden is? met Of is het een een kwestie van een tijd dat op Ghana in op tv dezelfde situatie verzeild raakt als uit Nigeria?Minder

oktober 2019
10-12-2015 23:55

2Doc:Big Men

2Doc:Big Men - 2Doc:Big Men

Olie is onmisbaar in het leven. Olie creëert rijkdom wat hebzucht mee zich meebrengt en het moraal ondermijnt van mensen, bedrijven en landen. Een rondleiding in de wereld van Afrikaanse oliedeals.Meer Olie is onmisbaar in het leven. Olie c...

2Doc:Big Men gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:Big Men de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:Big Men bij 2Doc:Big Men liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:Big Men. Heb je een uitzending van 2Doc:Big Men gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:Big Men gemist

Uitzending gemist van 2Doc:Big Men? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:Big Men, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:Big Men gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:Big Men? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:Big Men kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-12-2015 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!