Programma gemist?

Olie in is onmisbaar in het leven. het Olie creëert door rijkdom wat hebzucht op tv mee zich meebrengt en naar in het moraal ondermijnt van mensen, bedrijven een het en landen. Een rondleiding in van de met wereld van Afrikaanse oliedeals.Meer een Olie is onmisbaar op in het leven. op tv Olie creëert tijdens rijkdom wat hebzucht mee zich meebrengt naar en op het moraal ondermijnt van mensen, in bedrijven de en landen. Een rondleiding door in van de wereld van Afrikaanse de oliedeals. Regisseur het Rachel Boynton stelt op tv de verhouding tussen de rijke uit kapitalistische naar wereld en de op tv derde wereld aan de orde de naar aanleiding op van de vondst van een van groot olieveld uit voor de kust van van van Ghana door de op tv Texaanse oliemaatschappij Kosmos Energy. op Tussen 2007 de en 2011 volgt een de camera de mannen van Kosmos de Energy terwijl zij uit met uit hun zakenpartners tijdens het eerste commerciële olieveld in de op geschiedenis van Ghana door ontdekken en de ontwikkelen in voor exploitatie. Wat de staat Ghana te wachten nu met er op een tijdens van de armste plekken op tv van de op tv wereld een op tv enorme olieveld op is gevonden is? Elk naar bedrijf, elke een overheid wil het groot aanpakken van en zijn winst pakken. een in Is er nog hoop voor op Ghana dat het uit zal kunnen het profiteren van de olie die de uit gevonden is? Of is het door een kwestie van het tijd met dat Ghana in dezelfde situatie op tv verzeild raakt als van Nigeria?Minder

mei 2021
10-12-2015 23:55

2Doc:Big Men

2Doc:Big Men - 2Doc:Big Men

Olie is onmisbaar in het leven. Olie creëert rijkdom wat hebzucht mee zich meebrengt en het moraal ondermijnt van mensen, bedrijven en landen. Een rondleiding in de wereld van Afrikaanse oliedeals.Meer Olie is onmisbaar in het leven. Olie c...

2Doc:Big Men gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:Big Men de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:Big Men bij 2Doc:Big Men liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:Big Men. Heb je een uitzending van 2Doc:Big Men gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:Big Men gemist

Uitzending gemist van 2Doc:Big Men? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:Big Men, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:Big Men gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:Big Men? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:Big Men kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-12-2015 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!