Programma gemist?

Olie van is onmisbaar in naar het leven. uit Olie creëert rijkdom wat hebzucht van mee zich met meebrengt en het moraal ondermijnt uit van mensen, bedrijven de en landen. Een door de rondleiding in de wereld door van Afrikaanse oliedeals.Meer het Olie is onmisbaar in tijdens het leven. naar Olie creëert rijkdom in wat hebzucht op mee zich meebrengt het en het moraal ondermijnt van de mensen, door bedrijven en landen. Een rondleiding in van de wereld van op tv Afrikaanse oliedeals. tijdens Regisseur Rachel naar Boynton stelt op tv de verhouding tussen de op tv rijke kapitalistische wereld op tv en de met derde wereld aan de orde naar naar aanleiding van in de vondst van van een groot op olieveld voor de kust van met door Ghana door de Texaanse van oliemaatschappij Kosmos tijdens Energy. Tussen 2007 en 2011 volgt een de camera de de mannen tijdens van Kosmos Energy terwijl zij op met hun zakenpartners een op tv het eerste commerciële olieveld in de het geschiedenis van naar Ghana ontdekken en ontwikkelen door voor exploitatie. Wat tijdens van staat Ghana te wachten nu op er op een met van de armste plekken uit tijdens van de wereld een enorme olieveld een tijdens is gevonden is? Elk bedrijf, tijdens elke overheid het wil het groot aanpakken een en zijn winst pakken. van Is er nog in hoop voor van Ghana dat op tv het zal kunnen profiteren van van een de olie die door gevonden is? Of is van het een kwestie naar van tijd dat een Ghana in dezelfde de situatie verzeild raakt als het Nigeria?Minder

juni 2020
10-12-2015 23:55

2Doc:Big Men

2Doc:Big Men - 2Doc:Big Men

Olie is onmisbaar in het leven. Olie creëert rijkdom wat hebzucht mee zich meebrengt en het moraal ondermijnt van mensen, bedrijven en landen. Een rondleiding in de wereld van Afrikaanse oliedeals.Meer Olie is onmisbaar in het leven. Olie c...

2Doc:Big Men gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:Big Men de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:Big Men bij 2Doc:Big Men liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:Big Men. Heb je een uitzending van 2Doc:Big Men gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:Big Men gemist

Uitzending gemist van 2Doc:Big Men? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:Big Men, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:Big Men gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:Big Men? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:Big Men kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-12-2015 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!