Programma gemist?

Documentaire tijdens over een tijdens van de grootste zangers die Amerika met heeft gekend: Frank tijdens Sinatra.Meer Regisseur (en door in Oscarwinnaar) Alex Gibney vertelt het op levensverhaal van The op Voice op aan de hand tijdens van zijn fameuze 'afscheidsconcert' met uit 1971. De zeer visuele de film is op volledig tijdens uit archief gecomponeerd, waarbij Sinatra zelf tijdens vrijwel voortdurend uit te zien door en te horen is, de vaak in nooit het eerder op vertoonde beelden. Daarnaast zijn er anekdotes van van tal uit van grootheden de die met uit hem hebben gewerkt of door hem naar op tv zijn geïnspireerd: Bruce Springsteen, Sammy op tv Davis jr., van Harry Belafonte en Quincy van Jones.Minder

Documentaire het over een van de door grootste zangers die Amerika uit heeft gekend: op Frank Sinatra.Meer Regisseur van (en Oscarwinnaar) door Alex Gibney op tv vertelt het levensverhaal een van The Voice het aan de hand van zijn de fameuze 'afscheidsconcert' een uit 1971. De op zeer visuele film is volledig naar een uit archief gecomponeerd, waarbij Sinatra door zelf van vrijwel voortdurend te zien een en te horen is, vaak door in nooit in eerder vertoonde op beelden. Daarnaast zijn er anekdotes op van in tal van grootheden die met in met hem hebben gewerkt of tijdens door hem zijn in geïnspireerd: Bruce Springsteen, tijdens Sammy Davis jr., met Harry Belafonte en Quincy van Jones.Minder

september 2020
13-12-2015 01:05

Het Uur van de Wolf: Sinatra: All or Nothing at All

Het Uur van de Wolf: Sinatra: All or Nothing at All - Het Uur van de Wolf: Sinatra: All or Nothing at All

Documentaire over een van de grootste zangers die Amerika heeft gekend: Frank Sinatra.Meer Regisseur (en Oscarwinnaar) Alex Gibney vertelt het levensverhaal van The Voice aan de hand van zijn fameuze 'afscheidsconcert' uit 1971. De zeer vis...

12-12-2015 23:30

Het Uur van de Wolf: Sinatra: All or Nothing at All

Het Uur van de Wolf: Sinatra: All or Nothing at All - Het Uur van de Wolf: Sinatra: All or Nothing at All

Documentaire over een van de grootste zangers die Amerika heeft gekend: Frank Sinatra.Meer Regisseur (en Oscarwinnaar) Alex Gibney vertelt het levensverhaal van The Voice aan de hand van zijn fameuze 'afscheidsconcert' uit 1971. De zeer vis...

Het Uur van de Wolf: Sinatra: All or Nothing at All gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Sinatra: All or Nothing at All de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Sinatra: All or Nothing at All bij Het Uur van de Wolf: Sinatra: All or Nothing at All liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Sinatra: All or Nothing at All. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Sinatra: All or Nothing at All gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Sinatra: All or Nothing at All gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Sinatra: All or Nothing at All? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Sinatra: All or Nothing at All, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Sinatra: All or Nothing at All gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Sinatra: All or Nothing at All? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Sinatra: All or Nothing at All kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-12-2015 om 01:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!