Programma gemist?

De jongens krijgen naar een zware rugbyclinic op van de het Nieuw-Zeelandse de All Blacks en hebben door een belangrijk sollicitatiegesprek. van De jongens krijgen een uit zware door rugbyclinic van de Nieuw-Zeelandse met All Blacks het en hebben een belangrijk sollicitatiegesprek. met Sean vertelt over zijn in tijd zonder thuis in en Mike kijkt door voetbal met zijn het ouders op de een bank. Ook het de op grote eindwedstrijd ligt in het verschiet. van Halen de ze allemaal uit de eindstreep?

De jongens krijgen in muziekles van van rapper door Winne en spelen hun eerste rugbywedstrijd. naar Adam speelt de zijn allereerste kickbokswedstrijd. De door jongens de krijgen muziekles met van rapper Winne tijdens en spelen hun eerste op tv rugbywedstrijd. Mike's vader vertelt een waarom hij van niet naar de trainingen op tv komt kijken uit en Adam speelt zijn allereerste door door kickbokswedstrijd.

Dertig op werkloze, Rotterdamse naar jongens beginnen aan door een re-integratietraject. Ze krijgen uit hun eerste rugbytraining en door volgen de van eerste sociale-vaardigheidsles.

juni 2020
21-05-2017 15:25

Brotherhood

Brotherhood - Brotherhood

De jongens krijgen een zware rugbyclinic van de Nieuw-Zeelandse All Blacks en hebben een belangrijk sollicitatiegesprek. De jongens krijgen een zware rugbyclinic van de Nieuw-Zeelandse All Blacks en hebben een belangrijk sollicitatiegesprek...

14-05-2017 15:25

Brotherhood

Brotherhood - Brotherhood

De jongens krijgen muziekles van rapper Winne en spelen hun eerste rugbywedstrijd. Adam speelt zijn allereerste kickbokswedstrijd. De jongens krijgen muziekles van rapper Winne en spelen hun eerste rugbywedstrijd. Mike's vader vertelt waaro...

07-05-2017 15:25

Brotherhood

Brotherhood - Brotherhood

Dertig werkloze, Rotterdamse jongens beginnen aan een re-integratietraject. Ze krijgen hun eerste rugbytraining en volgen de eerste sociale-vaardigheidsles.

Brotherhood gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brotherhood de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brotherhood bij Brotherhood liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brotherhood. Heb je een uitzending van Brotherhood gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brotherhood gemist

Uitzending gemist van Brotherhood? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Brotherhood, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Brotherhood gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Brotherhood? Hier kun je alle uitzendingen van Brotherhood kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 21-05-2017 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!