Programma gemist?

De jongens krijgen op tv een zware uit rugbyclinic van het de Nieuw-Zeelandse door All Blacks en hebben een belangrijk op tv sollicitatiegesprek. De jongens met met krijgen een zware naar rugbyclinic van de Nieuw-Zeelandse All Blacks in en een hebben een belangrijk in sollicitatiegesprek. Sean vertelt over in zijn met tijd zonder thuis op en Mike kijkt voetbal met een zijn ouders met op de bank. Ook de tijdens van grote eindwedstrijd ligt in het verschiet. van uit Halen ze allemaal in de eindstreep?

De jongens krijgen op tv muziekles van rapper de Winne en het spelen hun eerste met rugbywedstrijd. Adam speelt zijn in allereerste op kickbokswedstrijd. De jongens krijgen een muziekles van door rapper Winne en spelen op tv hun eerste van rugbywedstrijd. Mike's vader in vertelt waarom hij niet naar met de trainingen op tv komt op kijken en Adam speelt zijn van allereerste een kickbokswedstrijd.

Dertig werkloze, op tv Rotterdamse jongens beginnen aan een een re-integratietraject. Ze tijdens krijgen hun eerste de rugbytraining en volgen naar uit de eerste sociale-vaardigheidsles.

mei 2021
21-05-2017 15:25

Brotherhood

Brotherhood - Brotherhood

De jongens krijgen een zware rugbyclinic van de Nieuw-Zeelandse All Blacks en hebben een belangrijk sollicitatiegesprek. De jongens krijgen een zware rugbyclinic van de Nieuw-Zeelandse All Blacks en hebben een belangrijk sollicitatiegesprek...

14-05-2017 15:25

Brotherhood

Brotherhood - Brotherhood

De jongens krijgen muziekles van rapper Winne en spelen hun eerste rugbywedstrijd. Adam speelt zijn allereerste kickbokswedstrijd. De jongens krijgen muziekles van rapper Winne en spelen hun eerste rugbywedstrijd. Mike's vader vertelt waaro...

07-05-2017 15:25

Brotherhood

Brotherhood - Brotherhood

Dertig werkloze, Rotterdamse jongens beginnen aan een re-integratietraject. Ze krijgen hun eerste rugbytraining en volgen de eerste sociale-vaardigheidsles.

Brotherhood gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brotherhood de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brotherhood bij Brotherhood liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brotherhood. Heb je een uitzending van Brotherhood gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brotherhood gemist

Uitzending gemist van Brotherhood? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Brotherhood, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Brotherhood gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Brotherhood? Hier kun je alle uitzendingen van Brotherhood kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 21-05-2017 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!