Programma gemist?

De jongens uit krijgen de een zware rugbyclinic van op tv de Nieuw-Zeelandse All Blacks op tv en hebben een op tv belangrijk sollicitatiegesprek. De naar jongens krijgen op tv een zware rugbyclinic het van de Nieuw-Zeelandse door All Blacks en hebben een tijdens belangrijk sollicitatiegesprek. tijdens Sean vertelt over zijn een met tijd zonder thuis en Mike tijdens kijkt het voetbal met zijn ouders op een de van bank. Ook de grote op eindwedstrijd ligt in het van verschiet. Halen ze tijdens allemaal de het eindstreep?

De uit jongens krijgen muziekles met van rapper Winne en een spelen hun van eerste rugbywedstrijd. naar Adam speelt zijn door allereerste kickbokswedstrijd. De jongens krijgen tijdens muziekles uit van rapper Winne naar en spelen hun eerste rugbywedstrijd. van Mike's vader naar vertelt waarom de hij niet naar uit de trainingen komt kijken en op tv Adam tijdens speelt zijn allereerste naar kickbokswedstrijd.

Dertig werkloze, Rotterdamse met jongens het beginnen aan een van re-integratietraject. Ze krijgen hun het eerste tijdens rugbytraining en volgen de in eerste sociale-vaardigheidsles.

september 2021
21-05-2017 15:25

Brotherhood

Brotherhood - Brotherhood

De jongens krijgen een zware rugbyclinic van de Nieuw-Zeelandse All Blacks en hebben een belangrijk sollicitatiegesprek. De jongens krijgen een zware rugbyclinic van de Nieuw-Zeelandse All Blacks en hebben een belangrijk sollicitatiegesprek...

14-05-2017 15:25

Brotherhood

Brotherhood - Brotherhood

De jongens krijgen muziekles van rapper Winne en spelen hun eerste rugbywedstrijd. Adam speelt zijn allereerste kickbokswedstrijd. De jongens krijgen muziekles van rapper Winne en spelen hun eerste rugbywedstrijd. Mike's vader vertelt waaro...

07-05-2017 15:25

Brotherhood

Brotherhood - Brotherhood

Dertig werkloze, Rotterdamse jongens beginnen aan een re-integratietraject. Ze krijgen hun eerste rugbytraining en volgen de eerste sociale-vaardigheidsles.

Brotherhood gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brotherhood de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brotherhood bij Brotherhood liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brotherhood. Heb je een uitzending van Brotherhood gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brotherhood gemist

Uitzending gemist van Brotherhood? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Brotherhood, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Brotherhood gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Brotherhood? Hier kun je alle uitzendingen van Brotherhood kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 21-05-2017 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!