Programma gemist?

De jongens krijgen tijdens een zware rugbyclinic van van door de Nieuw-Zeelandse All Blacks en de hebben een belangrijk de sollicitatiegesprek. De jongens door met krijgen een zware rugbyclinic van de met Nieuw-Zeelandse All een Blacks en de hebben een belangrijk van sollicitatiegesprek. Sean vertelt met over zijn tijd zonder thuis het en naar Mike kijkt voetbal met van zijn met ouders op de op bank. Ook de grote eindwedstrijd de ligt in het verschiet. van Halen tijdens ze allemaal van de eindstreep?

De jongens door krijgen muziekles van tijdens rapper Winne en spelen in hun eerste rugbywedstrijd. uit Adam speelt in zijn allereerste kickbokswedstrijd. De met jongens krijgen op tv muziekles van rapper Winne uit en naar spelen hun eerste rugbywedstrijd. Mike's tijdens vader de vertelt waarom uit hij niet naar de het trainingen komt kijken en Adam met speelt zijn allereerste op met kickbokswedstrijd.

Dertig werkloze, Rotterdamse naar jongens beginnen aan het een re-integratietraject. in Ze krijgen tijdens hun eerste op tv rugbytraining en volgen de eerste uit sociale-vaardigheidsles.

november 2019
21-05-2017 15:25

Brotherhood

Brotherhood - Brotherhood

De jongens krijgen een zware rugbyclinic van de Nieuw-Zeelandse All Blacks en hebben een belangrijk sollicitatiegesprek. De jongens krijgen een zware rugbyclinic van de Nieuw-Zeelandse All Blacks en hebben een belangrijk sollicitatiegesprek...

14-05-2017 15:25

Brotherhood

Brotherhood - Brotherhood

De jongens krijgen muziekles van rapper Winne en spelen hun eerste rugbywedstrijd. Adam speelt zijn allereerste kickbokswedstrijd. De jongens krijgen muziekles van rapper Winne en spelen hun eerste rugbywedstrijd. Mike's vader vertelt waaro...

07-05-2017 15:25

Brotherhood

Brotherhood - Brotherhood

Dertig werkloze, Rotterdamse jongens beginnen aan een re-integratietraject. Ze krijgen hun eerste rugbytraining en volgen de eerste sociale-vaardigheidsles.

Brotherhood gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brotherhood de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brotherhood bij Brotherhood liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brotherhood. Heb je een uitzending van Brotherhood gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brotherhood gemist

Uitzending gemist van Brotherhood? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Brotherhood, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Brotherhood gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Brotherhood? Hier kun je alle uitzendingen van Brotherhood kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 21-05-2017 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!