Programma gemist?

De jongens krijgen een een door zware rugbyclinic in van de Nieuw-Zeelandse tijdens All Blacks en hebben een door belangrijk sollicitatiegesprek. het De jongens krijgen een het zware rugbyclinic van de op Nieuw-Zeelandse All Blacks het en hebben de een een belangrijk sollicitatiegesprek. Sean vertelt een over zijn tijdens tijd zonder thuis en in Mike kijkt voetbal met zijn uit ouders een op de van bank. Ook de door grote eindwedstrijd ligt in het verschiet. op tv van Halen ze allemaal de het eindstreep?

De op jongens krijgen muziekles van rapper tijdens Winne door en spelen hun eerste het rugbywedstrijd. Adam speelt zijn op tv allereerste kickbokswedstrijd. met De jongens op krijgen muziekles van rapper Winne tijdens en het spelen hun eerste een rugbywedstrijd. Mike's vader vertelt waarom met het hij niet naar de door trainingen komt kijken op en Adam speelt met zijn allereerste in kickbokswedstrijd.

Dertig een werkloze, Rotterdamse jongens een beginnen aan een re-integratietraject. Ze in krijgen het hun eerste rugbytraining en volgen van de eerste de sociale-vaardigheidsles.

september 2020
21-05-2017 15:25

Brotherhood

Brotherhood - Brotherhood

De jongens krijgen een zware rugbyclinic van de Nieuw-Zeelandse All Blacks en hebben een belangrijk sollicitatiegesprek. De jongens krijgen een zware rugbyclinic van de Nieuw-Zeelandse All Blacks en hebben een belangrijk sollicitatiegesprek...

14-05-2017 15:25

Brotherhood

Brotherhood - Brotherhood

De jongens krijgen muziekles van rapper Winne en spelen hun eerste rugbywedstrijd. Adam speelt zijn allereerste kickbokswedstrijd. De jongens krijgen muziekles van rapper Winne en spelen hun eerste rugbywedstrijd. Mike's vader vertelt waaro...

07-05-2017 15:25

Brotherhood

Brotherhood - Brotherhood

Dertig werkloze, Rotterdamse jongens beginnen aan een re-integratietraject. Ze krijgen hun eerste rugbytraining en volgen de eerste sociale-vaardigheidsles.

Brotherhood gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brotherhood de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brotherhood bij Brotherhood liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brotherhood. Heb je een uitzending van Brotherhood gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brotherhood gemist

Uitzending gemist van Brotherhood? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Brotherhood, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Brotherhood gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Brotherhood? Hier kun je alle uitzendingen van Brotherhood kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 21-05-2017 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!