Programma gemist?

De een jongens krijgen een in zware rugbyclinic uit van de Nieuw-Zeelandse All Blacks door en hebben op tv een belangrijk tijdens sollicitatiegesprek. De jongens krijgen een met zware rugbyclinic van de de met Nieuw-Zeelandse All Blacks en hebben de een belangrijk sollicitatiegesprek. het Sean vertelt over het zijn tijd zonder thuis een naar en Mike kijkt voetbal met naar zijn ouders op op de bank. uit Ook de grote eindwedstrijd tijdens ligt in het op verschiet. Halen de ze allemaal de op eindstreep?

De door jongens krijgen muziekles van van rapper het Winne en spelen hun eerste het rugbywedstrijd. Adam met speelt zijn de allereerste kickbokswedstrijd. De jongens krijgen uit muziekles van van rapper Winne en de spelen hun eerste uit rugbywedstrijd. Mike's vader vertelt een waarom hij op niet naar de trainingen komt de kijken en Adam tijdens speelt uit zijn allereerste naar kickbokswedstrijd.

Dertig werkloze, Rotterdamse op door jongens beginnen aan een re-integratietraject. in Ze krijgen hun eerste op rugbytraining het en volgen door de eerste sociale-vaardigheidsles.

januari 2021
21-05-2017 15:25

Brotherhood

Brotherhood - Brotherhood

De jongens krijgen een zware rugbyclinic van de Nieuw-Zeelandse All Blacks en hebben een belangrijk sollicitatiegesprek. De jongens krijgen een zware rugbyclinic van de Nieuw-Zeelandse All Blacks en hebben een belangrijk sollicitatiegesprek...

14-05-2017 15:25

Brotherhood

Brotherhood - Brotherhood

De jongens krijgen muziekles van rapper Winne en spelen hun eerste rugbywedstrijd. Adam speelt zijn allereerste kickbokswedstrijd. De jongens krijgen muziekles van rapper Winne en spelen hun eerste rugbywedstrijd. Mike's vader vertelt waaro...

07-05-2017 15:25

Brotherhood

Brotherhood - Brotherhood

Dertig werkloze, Rotterdamse jongens beginnen aan een re-integratietraject. Ze krijgen hun eerste rugbytraining en volgen de eerste sociale-vaardigheidsles.

Brotherhood gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brotherhood de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brotherhood bij Brotherhood liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brotherhood. Heb je een uitzending van Brotherhood gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brotherhood gemist

Uitzending gemist van Brotherhood? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Brotherhood, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Brotherhood gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Brotherhood? Hier kun je alle uitzendingen van Brotherhood kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 21-05-2017 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!