Programma gemist?

Er de worden vandaag de in dag meer tweelingen van geboren dan ooit uit tevoren, en we door weten ontzettend veel over op deze uitzonderingen in op de natuur. Een kijkje door in op tv de geheime en intrigerende op wereld tijdens van tweelingen.Meer Er worden vandaag tijdens de een dag meer tweelingen geboren van dan ooit tevoren, en een we weten ontzettend veel met over uit deze uitzonderingen in in de natuur. van Deze aflevering van Focus opent de van een deur naar de de geheime en intrigerende wereld van tweelingen. naar Wat gebeurt er in als tweelinghelften een op grote door afstand van elkaar in worden grootgebracht? We volgen de Anaïs Bordier, een met Koreaans op meisje dat na haar tijdens geboorte door een Frans een gezin werd op tv geadopteerd. Als ze naar een naar filmpje op met YouTube zit te uit kijken, komt ze er van toevallig achter dat in ze een tweelingzus met heeft, van de actrice Samantha een Futerman. Hoewel van ze 26 jaar lang in verschillende een landen zijn door opgegroeid, ver uit van elkaar, blijken uit de meisjes naar verrassend sterk op elkaar te uit lijken, een qua smaak en interesses, maar ook van qua karakter. op tv We uit zien ook dat de een eeneiige tweeling naar tot twee totaal verschillende mensen uit kan uitgroeien, zoals de op tweeling Brenda tijdens en Aidan. Ze op werden in de met jaren zestig geboren als het een Brenda en Bonnie, maar door Bonnie vertelde uit haar zus dat ze lesbisch was in toen ze in met uit de twintig was en onderging later een het een geslachtsverandering om met Aidan te worden. Tot de slot kijken we naar de het naar impact van de op hechte, levenslange band tussen uit een tweeling. We uit horen het verhaal van de op tv 81-jarige deejays met Peter en Paul, die op in van hun hele leven naar ooit maar twee weken door zonder elkaar hebben doorgebracht. in Dankzij in deze unieke verbintenis worden op tweelingen de gemiddeld twee jaar ouder dan het andere mensen. uit Deze opmerkelijke verhalen werpen licht het op de vraag van wat het het betekent om een tweeling tijdens te zijn, van maar ook wat een het betekent om mens met te in zijn.Minder

Er worden op vandaag de in dag meer naar tweelingen geboren dan door ooit tevoren, en we uit weten ontzettend de veel over deze uitzonderingen het in de naar natuur. Een kijkje in tijdens de geheime en intrigerende het wereld van tweelingen.Meer de Er worden naar vandaag de dag een meer tweelingen naar geboren dan ooit tevoren, en we van weten ontzettend naar veel over tijdens deze uitzonderingen in van de natuur. Deze aflevering van de Focus door opent de deur tijdens naar de tijdens geheime en intrigerende wereld tijdens van tweelingen. Wat gebeurt uit er als een tweelinghelften op van grote afstand van elkaar op worden grootgebracht? We volgen op tv Anaïs Bordier, een het Koreaans meisje een dat na haar op tv geboorte door een Frans van gezin werd het geadopteerd. Als een ze naar een filmpje op YouTube naar zit op te kijken, op komt ze er toevallig met achter dat ze een een tweelingzus heeft, de actrice tijdens Samantha Futerman. Hoewel met ze 26 jaar in naar lang in verschillende landen zijn in opgegroeid, ver van een elkaar, blijken de de meisjes een verrassend sterk op elkaar te lijken, naar qua smaak en uit interesses, maar ook met qua karakter. de We zien ook dat met een eeneiige het tweeling tot twee totaal van verschillende mensen tijdens kan een uitgroeien, zoals de tweeling door Brenda en Aidan. in Ze werden in het de jaren zestig geboren als in Brenda en Bonnie, op tv het maar Bonnie vertelde haar de zus dat met ze lesbisch was tijdens toen ze in de twintig een was en onderging later op tv een geslachtsverandering van om Aidan te uit worden. Tot van slot kijken we door naar de impact van een de hechte, levenslange op band tussen een tweeling. in We horen het met verhaal van de in 81-jarige deejays Peter het en Paul, die de in hun van hele leven ooit maar van twee van weken zonder elkaar hebben op tv doorgebracht. Dankzij deze op tv unieke verbintenis worden tweelingen door gemiddeld twee jaar naar ouder dan door andere van mensen. Deze opmerkelijke verhalen werpen licht de op de naar vraag wat met het betekent om een tweeling naar te zijn, de maar ook wat het het de betekent om mens te met zijn.Minder

september 2020
05-07-2016 17:10

Focus: Het geheime leven van tweelingen

Focus: Het geheime leven van tweelingen - Focus: Het geheime leven van tweelingen

Er worden vandaag de dag meer tweelingen geboren dan ooit tevoren, en we weten ontzettend veel over deze uitzonderingen in de natuur. Een kijkje in de geheime en intrigerende wereld van tweelingen.Meer Er worden vandaag de dag meer tweeling...

13-12-2015 19:20

Focus: Het geheime leven van tweelingen

Focus: Het geheime leven van tweelingen - Focus: Het geheime leven van tweelingen

Er worden vandaag de dag meer tweelingen geboren dan ooit tevoren, en we weten ontzettend veel over deze uitzonderingen in de natuur. Een kijkje in de geheime en intrigerende wereld van tweelingen.Meer Er worden vandaag de dag meer tweeling...

Focus: Het geheime leven van tweelingen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Het geheime leven van tweelingen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Het geheime leven van tweelingen bij Focus: Het geheime leven van tweelingen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Het geheime leven van tweelingen. Heb je een uitzending van Focus: Het geheime leven van tweelingen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Het geheime leven van tweelingen gemist

Uitzending gemist van Focus: Het geheime leven van tweelingen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Het geheime leven van tweelingen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Het geheime leven van tweelingen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Het geheime leven van tweelingen? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Het geheime leven van tweelingen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-07-2016 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!