Programma gemist?

Er worden vandaag uit op de dag meer een tweelingen geboren dan ooit tevoren, en met uit we weten ontzettend veel tijdens over deze uitzonderingen in door de uit natuur. Een kijkje in in de geheime op tv en intrigerende wereld van tweelingen.Meer Er van met worden vandaag de dag meer tijdens tweelingen geboren op tv dan ooit tevoren, en het we weten ontzettend het veel over op tv deze uitzonderingen in door de natuur. op tv Deze aflevering van de Focus opent de deur naar van de geheime en met intrigerende wereld van naar tweelingen. Wat het gebeurt er op als tweelinghelften op door grote afstand van elkaar worden grootgebracht? tijdens We volgen Anaïs een Bordier, de een Koreaans meisje dat een na door haar geboorte door een Frans met gezin op tv werd geadopteerd. Als ze naar een van filmpje op van YouTube de zit te kijken, komt ze er door toevallig achter dat op op tv ze een tweelingzus heeft, met de actrice Samantha Futerman. Hoewel op ze 26 jaar in tijdens lang in verschillende landen zijn de opgegroeid, ver tijdens van elkaar, het blijken de meisjes verrassend sterk een op elkaar uit te lijken, qua smaak met en interesses, maar op ook naar qua karakter. We tijdens zien ook dat de een eeneiige tweeling tot twee naar totaal verschillende mensen kan tijdens uitgroeien, zoals de op tv tweeling Brenda en op tv de Aidan. Ze werden in het de jaren zestig van geboren als Brenda en op tv Bonnie, maar uit Bonnie vertelde haar zus dat een ze lesbisch met was toen met ze in naar de twintig was en onderging later op een geslachtsverandering naar om Aidan in te worden. Tot slot kijken op we naar de naar impact van de naar hechte, levenslange de band in tussen een tweeling. We horen het tijdens verhaal van de de 81-jarige deejays Peter de met en Paul, die in hun op hele door leven ooit maar twee weken in zonder uit elkaar hebben doorgebracht. Dankzij op tv deze unieke verbintenis worden op tv tweelingen gemiddeld twee met jaar ouder dan andere de mensen. Deze de opmerkelijke verhalen werpen licht op op de vraag naar met wat het betekent om een met tweeling te uit zijn, maar een ook wat het betekent om in mens te met zijn.Minder

Er worden vandaag het de dag de meer het tweelingen geboren dan ooit tevoren, en het we door weten ontzettend veel op tv over deze uitzonderingen in de de natuur. Een kijkje door naar in de geheime en tijdens intrigerende wereld tijdens van tweelingen.Meer Er worden vandaag in de dag meer tweelingen een geboren naar dan ooit tevoren, en we het weten op ontzettend veel over deze op uitzonderingen in de tijdens natuur. Deze aflevering tijdens van uit Focus opent de deur uit naar de door geheime en intrigerende wereld door van tweelingen. Wat gebeurt er met als tijdens tweelinghelften op grote afstand het van elkaar door worden grootgebracht? uit We volgen Anaïs Bordier, een met Koreaans meisje naar dat na haar geboorte tijdens door een Frans het gezin werd geadopteerd. Als op ze naar de een filmpje op tv op YouTube zit te een kijken, komt ze er op tv toevallig achter een dat ze tijdens een tweelingzus door heeft, de actrice Samantha Futerman. Hoewel naar ze in 26 jaar lang op in verschillende landen zijn op tv opgegroeid, ver van elkaar, van blijken naar de meisjes verrassend sterk met op een elkaar te lijken, qua smaak en met interesses, de maar ook qua karakter. We op met zien ook dat een eeneiige op tv tweeling tot twee totaal de verschillende mensen kan door uitgroeien, zoals op tv de tweeling Brenda tijdens en Aidan. op tv Ze werden in de op jaren uit zestig geboren als Brenda en het Bonnie, maar Bonnie het vertelde haar op tv zus dat ze lesbisch door was het toen ze in de twintig was het en onderging later de in een geslachtsverandering om Aidan te op tv worden. op Tot slot kijken we naar van de impact van met de hechte, uit levenslange band tussen een naar tweeling. We horen het de verhaal van de het 81-jarige deejays de Peter en Paul, op tv die in hun hele naar leven in ooit maar naar twee weken zonder elkaar hebben tijdens doorgebracht. de Dankzij deze unieke verbintenis worden tweelingen in van gemiddeld twee jaar van ouder dan andere mensen. Deze op opmerkelijke verhalen werpen naar licht op met de vraag het wat het betekent om een het tweeling te zijn, naar maar op tv ook wat het door betekent om mens te naar zijn.Minder

januari 2021
05-07-2016 17:10

Focus: Het geheime leven van tweelingen

Focus: Het geheime leven van tweelingen - Focus: Het geheime leven van tweelingen

Er worden vandaag de dag meer tweelingen geboren dan ooit tevoren, en we weten ontzettend veel over deze uitzonderingen in de natuur. Een kijkje in de geheime en intrigerende wereld van tweelingen.Meer Er worden vandaag de dag meer tweeling...

13-12-2015 19:20

Focus: Het geheime leven van tweelingen

Focus: Het geheime leven van tweelingen - Focus: Het geheime leven van tweelingen

Er worden vandaag de dag meer tweelingen geboren dan ooit tevoren, en we weten ontzettend veel over deze uitzonderingen in de natuur. Een kijkje in de geheime en intrigerende wereld van tweelingen.Meer Er worden vandaag de dag meer tweeling...

Focus: Het geheime leven van tweelingen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Het geheime leven van tweelingen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Het geheime leven van tweelingen bij Focus: Het geheime leven van tweelingen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Het geheime leven van tweelingen. Heb je een uitzending van Focus: Het geheime leven van tweelingen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Het geheime leven van tweelingen gemist

Uitzending gemist van Focus: Het geheime leven van tweelingen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Het geheime leven van tweelingen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Het geheime leven van tweelingen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Het geheime leven van tweelingen? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Het geheime leven van tweelingen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-07-2016 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!