Programma gemist?

Er tijdens worden vandaag de dag naar meer het tweelingen geboren dan ooit tevoren, van en we weten het ontzettend veel over deze een in uitzonderingen in de natuur. de Een kijkje in de geheime een en op tv intrigerende wereld van tweelingen.Meer in Er worden vandaag een de dag tijdens meer tweelingen geboren dan ooit een van tevoren, en we weten ontzettend een veel over deze uitzonderingen op in de een natuur. Deze aflevering op tv van Focus opent de met deur de naar de geheime de en intrigerende wereld van door tweelingen. door Wat gebeurt er als tweelinghelften in op grote afstand het van elkaar de worden grootgebracht? We volgen Anaïs met Bordier, een Koreaans op meisje dat na uit haar tijdens geboorte door een Frans gezin naar werd geadopteerd. Als naar ze naar een op tv filmpje op van YouTube naar zit te kijken, in komt ze er toevallig achter een dat ze op tv een tweelingzus heeft, de actrice in Samantha Futerman. het Hoewel ze 26 jaar in lang in verschillende een landen in zijn opgegroeid, ver van in elkaar, van blijken de meisjes uit verrassend sterk op elkaar te uit lijken, op tv qua smaak en interesses, maar ook een qua op karakter. We zien ook dat uit in een eeneiige tweeling tot twee totaal op verschillende in mensen kan uitgroeien, zoals van de tweeling Brenda in en tijdens Aidan. Ze werden op in de jaren zestig naar geboren als een Brenda en Bonnie, maar Bonnie vertelde een haar zus dat naar ze lesbisch was een tijdens toen ze in de op twintig was het en onderging later een geslachtsverandering de om van Aidan te worden. Tot slot op tv kijken we naar de tijdens impact van de in hechte, levenslange band op tv tussen een tweeling. op We horen het het het verhaal van de 81-jarige deejays de Peter en Paul, het die in op tv hun hele leven met ooit maar twee weken zonder op tv elkaar hebben doorgebracht. van in Dankzij deze unieke verbintenis een worden tweelingen gemiddeld door twee jaar door ouder dan andere mensen. van Deze opmerkelijke uit verhalen werpen licht op de op tv vraag wat het met betekent om een tijdens tweeling te zijn, maar in het ook wat het in betekent om mens te van zijn.Minder

Er worden door vandaag de dag door meer met tweelingen geboren dan op ooit tevoren, en we weten van ontzettend veel uit over deze uitzonderingen in de van natuur. Een kijkje van in de geheime het in en intrigerende wereld de van tweelingen.Meer Er worden vandaag de door dag op tv meer tweelingen geboren dan op tv ooit tevoren, een en we weten een ontzettend veel over op tv deze uitzonderingen in van de natuur. Deze aflevering op van Focus opent de het deur naar tijdens de met geheime en intrigerende wereld in van tweelingen. Wat gebeurt van er als het tweelinghelften op in grote afstand van elkaar op worden grootgebracht? We volgen Anaïs het Bordier, naar een Koreaans meisje dat na het haar geboorte door tijdens een een Frans gezin werd geadopteerd. Als met ze naar de een van filmpje op YouTube met zit te kijken, komt ze op er toevallig van achter dat een ze een tweelingzus heeft, de actrice tijdens Samantha Futerman. Hoewel tijdens ze 26 jaar het lang in verschillende het landen zijn opgegroeid, op ver van het elkaar, op blijken de meisjes verrassend sterk een op het elkaar te lijken, naar qua smaak en interesses, maar ook tijdens qua karakter. het We zien ook dat op tv in een eeneiige tweeling tot op twee totaal met verschillende mensen kan het uitgroeien, zoals de tweeling Brenda door en Aidan. uit Ze werden in de het jaren zestig geboren op tv als Brenda het en Bonnie, maar Bonnie op tv vertelde haar zus de dat ze lesbisch was van toen ze in met de van twintig was en een onderging later de een geslachtsverandering om in Aidan te worden. Tot tijdens slot kijken we naar door de impact van met de hechte, levenslange band naar tussen de een tweeling. We van horen het in verhaal van de 81-jarige deejays op tv Peter de en Paul, die in uit hun hele leven ooit maar op tv twee weken op zonder elkaar hebben een doorgebracht. Dankzij tijdens deze unieke verbintenis de worden tweelingen uit gemiddeld twee jaar ouder dan andere tijdens mensen. uit Deze opmerkelijke verhalen werpen door licht op de vraag uit van wat het betekent om van een tweeling een te zijn, maar ook wat in het betekent om mens uit te op zijn.Minder

september 2021
05-07-2016 17:10

Focus: Het geheime leven van tweelingen

Focus: Het geheime leven van tweelingen - Focus: Het geheime leven van tweelingen

Er worden vandaag de dag meer tweelingen geboren dan ooit tevoren, en we weten ontzettend veel over deze uitzonderingen in de natuur. Een kijkje in de geheime en intrigerende wereld van tweelingen.Meer Er worden vandaag de dag meer tweeling...

13-12-2015 19:20

Focus: Het geheime leven van tweelingen

Focus: Het geheime leven van tweelingen - Focus: Het geheime leven van tweelingen

Er worden vandaag de dag meer tweelingen geboren dan ooit tevoren, en we weten ontzettend veel over deze uitzonderingen in de natuur. Een kijkje in de geheime en intrigerende wereld van tweelingen.Meer Er worden vandaag de dag meer tweeling...

Focus: Het geheime leven van tweelingen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Het geheime leven van tweelingen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Het geheime leven van tweelingen bij Focus: Het geheime leven van tweelingen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Het geheime leven van tweelingen. Heb je een uitzending van Focus: Het geheime leven van tweelingen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Het geheime leven van tweelingen gemist

Uitzending gemist van Focus: Het geheime leven van tweelingen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Het geheime leven van tweelingen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Het geheime leven van tweelingen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Het geheime leven van tweelingen? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Het geheime leven van tweelingen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-07-2016 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!