Programma gemist?

Er worden vandaag tijdens de dag meer uit tweelingen geboren door dan ooit tevoren, naar en we naar weten ontzettend veel over tijdens deze uitzonderingen in de de natuur. Een een kijkje in de van geheime en intrigerende wereld op van tweelingen.Meer Er op tv worden vandaag de de dag meer een tweelingen geboren dan ooit tijdens tevoren, met en we weten ontzettend op veel over deze uitzonderingen op tv het in de natuur. Deze een aflevering van tijdens Focus opent de deur het naar de geheime en op intrigerende wereld van tweelingen. naar Wat gebeurt tijdens er als tijdens tweelinghelften op grote afstand van een met elkaar worden grootgebracht? We volgen de Anaïs Bordier, een een Koreaans van meisje dat na haar geboorte in door een een Frans gezin werd uit geadopteerd. Als ze naar tijdens een filmpje van op YouTube zit te naar kijken, komt ze er tijdens toevallig achter dat door ze een op tweelingzus heeft, de actrice naar Samantha Futerman. van Hoewel ze 26 jaar een lang in op tv verschillende landen zijn op opgegroeid, ver van elkaar, het blijken de meisjes een verrassend sterk op tijdens elkaar op tv te lijken, op tv qua smaak en interesses, maar ook op tv van qua karakter. We zien ook dat uit een eeneiige van tweeling tot twee naar totaal verschillende mensen naar kan van uitgroeien, zoals de met tweeling Brenda en Aidan. Ze een werden in in de jaren zestig op geboren als Brenda en Bonnie, tijdens maar Bonnie naar vertelde haar op zus dat ze lesbisch was door toen het ze in de op tv twintig was en onderging later door een in geslachtsverandering om naar Aidan te worden. Tot slot in kijken op we naar de impact van een de met hechte, levenslange band tussen het een tweeling. We in horen het verhaal op van de 81-jarige deejays de Peter tijdens en Paul, die in een hun hele leven ooit een maar twee weken zonder uit een elkaar hebben doorgebracht. Dankzij het deze unieke verbintenis op tv worden tweelingen op tv gemiddeld twee jaar ouder naar dan andere een mensen. Deze opmerkelijke verhalen werpen van licht op de vraag tijdens wat het betekent naar om een de tweeling te zijn, maar op met ook wat het betekent een om mens te door zijn.Minder

Er worden vandaag tijdens van de dag meer het tweelingen geboren dan ooit tevoren, naar en de we weten ontzettend veel met over deze uitzonderingen in uit de natuur. met Een kijkje in de geheime een en een intrigerende wereld van tweelingen.Meer Er op worden in vandaag de dag van meer tweelingen tijdens geboren dan ooit tevoren, van en we weten uit ontzettend veel over deze in uitzonderingen op tv in de natuur. uit Deze aflevering van uit Focus opent de op tv deur naar de op tv geheime en intrigerende wereld van tweelingen. in van Wat gebeurt er als tweelinghelften op van grote met afstand van elkaar worden grootgebracht? naar een We volgen Anaïs op tv Bordier, een Koreaans met meisje dat na haar geboorte door van door een Frans gezin werd geadopteerd. Als in ze naar een tijdens filmpje op YouTube met zit naar te kijken, komt op tv ze er toevallig achter de dat ze in een tweelingzus heeft, de in actrice Samantha door Futerman. Hoewel ze met 26 jaar lang in in verschillende landen zijn opgegroeid, in ver van elkaar, de blijken naar de meisjes verrassend sterk op op elkaar te lijken, in qua smaak in en interesses, een maar ook qua karakter. We op tv zien een ook dat een met eeneiige tweeling naar tot twee totaal verschillende mensen kan naar uitgroeien, zoals door de tweeling in Brenda en Aidan. Ze werden uit in de de jaren zestig door geboren als Brenda het en Bonnie, met maar Bonnie vertelde haar zus dat op ze de lesbisch was toen ze naar in de twintig van was en een onderging later door een geslachtsverandering om Aidan te met worden. de Tot slot kijken we naar de het impact van de een op hechte, levenslange band tussen een een tweeling. We tijdens horen het in verhaal van de 81-jarige deejays Peter met en Paul, in die in hun op hele leven ooit maar op twee weken de zonder elkaar het hebben doorgebracht. Dankzij deze unieke het verbintenis op worden tweelingen het gemiddeld twee jaar door ouder dan andere op mensen. Deze opmerkelijke verhalen werpen op licht op uit de vraag wat het het betekent om een van tweeling een te zijn, maar ook wat naar het naar betekent om mens te in zijn.Minder

oktober 2019
05-07-2016 17:10

Focus: Het geheime leven van tweelingen

Focus: Het geheime leven van tweelingen - Focus: Het geheime leven van tweelingen

Er worden vandaag de dag meer tweelingen geboren dan ooit tevoren, en we weten ontzettend veel over deze uitzonderingen in de natuur. Een kijkje in de geheime en intrigerende wereld van tweelingen.Meer Er worden vandaag de dag meer tweeling...

13-12-2015 19:20

Focus: Het geheime leven van tweelingen

Focus: Het geheime leven van tweelingen - Focus: Het geheime leven van tweelingen

Er worden vandaag de dag meer tweelingen geboren dan ooit tevoren, en we weten ontzettend veel over deze uitzonderingen in de natuur. Een kijkje in de geheime en intrigerende wereld van tweelingen.Meer Er worden vandaag de dag meer tweeling...

Focus: Het geheime leven van tweelingen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Het geheime leven van tweelingen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Het geheime leven van tweelingen bij Focus: Het geheime leven van tweelingen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Het geheime leven van tweelingen. Heb je een uitzending van Focus: Het geheime leven van tweelingen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Het geheime leven van tweelingen gemist

Uitzending gemist van Focus: Het geheime leven van tweelingen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Het geheime leven van tweelingen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Het geheime leven van tweelingen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Het geheime leven van tweelingen? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Het geheime leven van tweelingen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-07-2016 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!