Programma gemist?

Er het worden vandaag in de dag meer tweelingen geboren van dan ooit tevoren, door en we een weten ontzettend veel op tv over deze uitzonderingen in het de tijdens natuur. Een kijkje in in de geheime en intrigerende naar wereld van tweelingen.Meer Er een worden op tv vandaag de dag meer tweelingen van geboren dan ooit de een tevoren, en we naar weten ontzettend veel over door deze uitzonderingen een in de natuur. Deze aflevering de van in Focus opent de deur naar in de geheime naar en intrigerende de wereld van tweelingen. Wat door gebeurt er als tweelinghelften op tv op grote afstand uit van op elkaar worden grootgebracht? het We volgen Anaïs het Bordier, een Koreaans het meisje dat na van haar geboorte door een Frans gezin met werd geadopteerd. met Als ze in naar een filmpje van op YouTube zit te de kijken, komt op tv ze er naar toevallig achter dat ze een op tweelingzus een heeft, de actrice Samantha Futerman. Hoewel in ze tijdens 26 jaar lang in verschillende uit landen zijn tijdens opgegroeid, ver van met elkaar, blijken de meisjes op tv verrassend sterk op van in elkaar te lijken, qua smaak en van op interesses, maar ook de qua karakter. We in zien ook dat een eeneiige tweeling tijdens tijdens tot twee totaal verschillende uit mensen kan uitgroeien, zoals op de tweeling Brenda en het op Aidan. Ze werden naar in de jaren zestig geboren in als Brenda op en Bonnie, door maar Bonnie vertelde haar zus dat van ze lesbisch de was toen ze uit in de het twintig was en door onderging later een het geslachtsverandering om tijdens Aidan te worden. Tot slot naar kijken we naar de een door impact van de van hechte, levenslange band tussen naar een tweeling. We horen met het verhaal met van de 81-jarige op deejays Peter en naar Paul, die in hun tijdens hele leven door ooit maar twee weken zonder met elkaar hebben uit doorgebracht. Dankzij deze met unieke de verbintenis worden tweelingen het gemiddeld twee jaar ouder op tv dan andere mensen. Deze de opmerkelijke verhalen werpen licht van op uit de vraag wat het betekent in in om een tweeling te zijn, het maar ook wat het op betekent om op tv mens met te zijn.Minder

Er van worden vandaag de dag meer door tweelingen tijdens geboren dan ooit tevoren, en op we weten ontzettend uit veel de over deze uitzonderingen in de uit natuur. Een kijkje op tv van in de geheime en intrigerende de wereld van tweelingen.Meer Er door worden vandaag de een dag meer tweelingen door het geboren dan ooit tevoren, en de we weten ontzettend de veel over uit deze uitzonderingen in de op natuur. van Deze aflevering van Focus met opent de deur naar uit de geheime en de intrigerende wereld van tweelingen. van Wat naar gebeurt er als tweelinghelften uit op grote afstand van naar elkaar tijdens worden grootgebracht? op We volgen Anaïs Bordier, een een Koreaans meisje dat het na haar geboorte door naar een Frans de gezin werd geadopteerd. door Als ze tijdens naar een filmpje uit op YouTube zit te kijken, uit komt ze naar er toevallig achter dat een ze op tv een tweelingzus naar heeft, de actrice Samantha op Futerman. Hoewel tijdens ze 26 jaar naar lang in verschillende landen zijn het opgegroeid, ver van de elkaar, met blijken de meisjes verrassend sterk de op elkaar te lijken, met qua op smaak en interesses, maar ook op tv qua karakter. We een zien ook dat op een van eeneiige tweeling tot op tv twee totaal verschillende mensen kan op tv uitgroeien, het zoals de tweeling Brenda tijdens en met Aidan. Ze werden in de tijdens jaren zestig geboren het als op Brenda en Bonnie, maar Bonnie met vertelde haar zus een dat met ze lesbisch was toen ze in de van de twintig was en uit onderging later de een geslachtsverandering om Aidan te worden. het Tot slot kijken uit we naar naar de impact van de het hechte, levenslange band het tussen een op tv tweeling. We horen op tv het verhaal van de het 81-jarige deejays Peter van en Paul, uit die in tijdens hun hele leven ooit maar een van twee weken zonder op elkaar hebben doorgebracht. Dankzij deze unieke door verbintenis naar worden tweelingen gemiddeld twee jaar naar ouder dan andere de in mensen. Deze opmerkelijke verhalen werpen licht met het op de vraag wat het betekent uit om op een tweeling in te zijn, maar ook wat het op betekent om een mens te in zijn.Minder

mei 2020
05-07-2016 17:10

Focus: Het geheime leven van tweelingen

Focus: Het geheime leven van tweelingen - Focus: Het geheime leven van tweelingen

Er worden vandaag de dag meer tweelingen geboren dan ooit tevoren, en we weten ontzettend veel over deze uitzonderingen in de natuur. Een kijkje in de geheime en intrigerende wereld van tweelingen.Meer Er worden vandaag de dag meer tweeling...

13-12-2015 19:20

Focus: Het geheime leven van tweelingen

Focus: Het geheime leven van tweelingen - Focus: Het geheime leven van tweelingen

Er worden vandaag de dag meer tweelingen geboren dan ooit tevoren, en we weten ontzettend veel over deze uitzonderingen in de natuur. Een kijkje in de geheime en intrigerende wereld van tweelingen.Meer Er worden vandaag de dag meer tweeling...

Focus: Het geheime leven van tweelingen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Het geheime leven van tweelingen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Het geheime leven van tweelingen bij Focus: Het geheime leven van tweelingen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Het geheime leven van tweelingen. Heb je een uitzending van Focus: Het geheime leven van tweelingen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Het geheime leven van tweelingen gemist

Uitzending gemist van Focus: Het geheime leven van tweelingen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Het geheime leven van tweelingen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Het geheime leven van tweelingen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Het geheime leven van tweelingen? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Het geheime leven van tweelingen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-07-2016 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!