Programma gemist?

Er naar worden vandaag de uit dag meer tweelingen geboren op dan ooit tevoren, in en we weten naar ontzettend de veel over deze uitzonderingen in de op natuur. Een kijkje op op tv in de geheime en van intrigerende wereld van het tweelingen.Meer Er worden uit vandaag de dag meer tweelingen naar geboren in dan ooit tevoren, en een we in weten ontzettend veel over deze een uitzonderingen tijdens in de natuur. Deze op aflevering van Focus opent de tijdens de deur naar de het geheime en intrigerende wereld van tweelingen. de Wat van gebeurt er als tweelinghelften op op tv tijdens grote afstand van de elkaar worden grootgebracht? We in volgen Anaïs Bordier, met een Koreaans meisje dat de na op haar geboorte door een Frans gezin tijdens op tv werd geadopteerd. Als ze met naar een de filmpje op YouTube zit naar te kijken, komt ze door er op tv toevallig achter dat ze een met tweelingzus heeft, de actrice tijdens Samantha de Futerman. Hoewel ze 26 jaar door door lang in verschillende landen zijn opgegroeid, een ver naar van elkaar, blijken in de meisjes verrassend sterk uit op elkaar door te lijken, de qua smaak en tijdens interesses, maar ook qua karakter. We een zien een ook dat een eeneiige tweeling door naar tot twee totaal verschillende het mensen kan op uitgroeien, zoals de tweeling Brenda en door Aidan. uit Ze werden in uit de jaren zestig geboren van als Brenda en Bonnie, in uit maar Bonnie vertelde tijdens haar zus dat ze lesbisch de was toen ze in door de twintig op tv was en het onderging later een van geslachtsverandering om Aidan in te worden. uit Tot slot kijken we naar de tijdens impact van de op tv hechte, levenslange van band tussen een een tweeling. tijdens We horen het van verhaal van de de 81-jarige deejays Peter en met Paul, die in hun uit hele leven ooit op maar twee weken uit zonder elkaar met hebben doorgebracht. Dankzij deze unieke op tv verbintenis worden tijdens tweelingen gemiddeld twee van jaar ouder dan op tv andere mensen. Deze door opmerkelijke uit verhalen werpen licht op de vraag een tijdens wat het betekent om een het tweeling op tv te zijn, maar ook wat op het de betekent om mens uit te zijn.Minder

Er de worden vandaag de dag meer met tweelingen geboren een dan ooit de tevoren, en we weten de ontzettend veel van over deze met uitzonderingen in de natuur. door Een kijkje in de van geheime het en intrigerende wereld van tweelingen.Meer de Er worden het vandaag de dag meer op tv tweelingen geboren dan van ooit tevoren, door en we het weten ontzettend veel over deze uitzonderingen op in met de natuur. het Deze aflevering van een Focus opent de deur naar de uit geheime de en intrigerende wereld de van tweelingen. Wat gebeurt naar er als op tv tweelinghelften op grote in afstand van elkaar de worden grootgebracht? de We volgen Anaïs Bordier, een van Koreaans op meisje dat na haar geboorte door naar tijdens een Frans gezin werd geadopteerd. door Als ze naar met een filmpje het op YouTube het zit te kijken, komt ze op er toevallig achter dat op ze op tv een tweelingzus heeft, de actrice een Samantha Futerman. Hoewel de ze van 26 jaar lang in van verschillende landen zijn van opgegroeid, ver het van elkaar, het blijken de meisjes verrassend sterk op uit de elkaar te lijken, qua smaak het en interesses, maar ook uit qua karakter. We tijdens zien naar ook dat een in eeneiige tweeling met tot twee totaal verschillende mensen kan door uitgroeien, zoals een de tweeling op Brenda en Aidan. een Ze werden tijdens in de jaren zestig van geboren als Brenda en op tv Bonnie, maar Bonnie vertelde van door haar zus dat het ze lesbisch was tijdens toen ze in met de twintig was en onderging later een een geslachtsverandering door om Aidan te worden. door Tot slot tijdens kijken door we naar de impact uit van de hechte, levenslange een band tussen een een tweeling. het We horen het de verhaal van de 81-jarige uit deejays Peter en Paul, naar die in hun met hele leven ooit maar naar twee een weken zonder op elkaar hebben doorgebracht. Dankzij deze unieke een verbintenis tijdens worden tweelingen met gemiddeld twee jaar een ouder dan andere een mensen. Deze opmerkelijke verhalen werpen tijdens licht op de vraag van met wat het betekent om met een tweeling te zijn, op tv maar ook wat het in betekent de om mens naar te zijn.Minder

november 2021
05-07-2016 17:10

Focus: Het geheime leven van tweelingen

Focus: Het geheime leven van tweelingen - Focus: Het geheime leven van tweelingen

Er worden vandaag de dag meer tweelingen geboren dan ooit tevoren, en we weten ontzettend veel over deze uitzonderingen in de natuur. Een kijkje in de geheime en intrigerende wereld van tweelingen.Meer Er worden vandaag de dag meer tweeling...

13-12-2015 19:20

Focus: Het geheime leven van tweelingen

Focus: Het geheime leven van tweelingen - Focus: Het geheime leven van tweelingen

Er worden vandaag de dag meer tweelingen geboren dan ooit tevoren, en we weten ontzettend veel over deze uitzonderingen in de natuur. Een kijkje in de geheime en intrigerende wereld van tweelingen.Meer Er worden vandaag de dag meer tweeling...

Focus: Het geheime leven van tweelingen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Het geheime leven van tweelingen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Het geheime leven van tweelingen bij Focus: Het geheime leven van tweelingen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Het geheime leven van tweelingen. Heb je een uitzending van Focus: Het geheime leven van tweelingen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Het geheime leven van tweelingen gemist

Uitzending gemist van Focus: Het geheime leven van tweelingen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Het geheime leven van tweelingen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Het geheime leven van tweelingen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Het geheime leven van tweelingen? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Het geheime leven van tweelingen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-07-2016 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!