Programma gemist?

Hoe van kom je in het het reine op tv met je oorlogsverleden en hoe door zorg je ervoor dat met je je kinderen op tv er niet van mee belast? In deze op tv persoonlijke documentaire tijdens probeert Lidija Zelovic een in antwoord te door vinden op die vraag. naar Zelovic groeit in op in Sarajevo, op toen nog door Joegoslavië, waar in 1992 het een burgeroorlog uitbreekt het die de het bevolking tot op het op tv bot het verdeelt. In 1993 vlucht ze naar het Nederland. Als oorlogscorrespondent op voor met onder andere door de BBC en later als filmmaakster op tv het probeert ze dichter bij de op waarheid achter oorlog te uit komen. Vrienden en met in familieleden gedragen zich anders, ook nu door de oorlog in al lang met is afgelopen. naar Wat is er met hen gebeurd? uit Tijdens het op tv maken op tv van de film komt het Zelovic steeds de meer tot de overtuiging dat de het eigenlijke oorlog in naar mensen het zelf woedt, ook in door haar.

januari 2021
29-11-2017 22:55

Docu: My Own Private War

2Doc: My own private war - Docu: My Own Private War

Hoe kom je in het reine met je oorlogsverleden en hoe zorg je ervoor dat je je kinderen er niet mee belast? In deze persoonlijke documentaire probeert Lidija Zelovic een antwoord te vinden op die vraag. Zelovic groeit op in Sarajevo, toen n...

2Doc: My own private war gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: My own private war de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: My own private war bij 2Doc: My own private war liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: My own private war. Heb je een uitzending van 2Doc: My own private war gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: My own private war gemist

Uitzending gemist van 2Doc: My own private war? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: My own private war, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: My own private war gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: My own private war? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: My own private war kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!