Programma gemist?

Hoe kom een je in het reine een met je tijdens oorlogsverleden en hoe zorg uit op tv je ervoor dat je je van kinderen er niet mee het belast? naar In deze van persoonlijke documentaire probeert Lidija een Zelovic een met antwoord te vinden op die vraag. van Zelovic groeit het op in met Sarajevo, toen nog Joegoslaviƫ, waar door in 1992 een met burgeroorlog uitbreekt naar die de bevolking tot op op het het bot uit verdeelt. In 1993 vlucht ze op tv naar op Nederland. Als oorlogscorrespondent naar voor onder andere de BBC naar en later als een filmmaakster probeert in ze dichter bij de waarheid tijdens achter oorlog door te komen. van Vrienden en familieleden gedragen door zich anders, ook nu naar de oorlog van al lang is tijdens afgelopen. Wat is met er van met hen gebeurd? de Tijdens het maken van in de film een komt Zelovic steeds meer het tot de overtuiging dat op de eigenlijke oorlog de in mensen zelf woedt, tijdens ook in naar haar.

september 2021
29-11-2017 22:55

Docu: My Own Private War

2Doc: My own private war - Docu: My Own Private War

Hoe kom je in het reine met je oorlogsverleden en hoe zorg je ervoor dat je je kinderen er niet mee belast? In deze persoonlijke documentaire probeert Lidija Zelovic een antwoord te vinden op die vraag. Zelovic groeit op in Sarajevo, toen n...

2Doc: My own private war gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: My own private war de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: My own private war bij 2Doc: My own private war liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: My own private war. Heb je een uitzending van 2Doc: My own private war gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: My own private war gemist

Uitzending gemist van 2Doc: My own private war? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: My own private war, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: My own private war gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: My own private war? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: My own private war kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!