Programma gemist?

Hoe kom je met in het reine op met je op oorlogsverleden en hoe uit zorg je ervoor in dat het je je kinderen er door niet mee belast? In deze met het persoonlijke documentaire probeert tijdens Lidija Zelovic een antwoord het te vinden op in die vraag. van Zelovic groeit op in door Sarajevo, toen nog een Joegoslavië, waar uit in 1992 een burgeroorlog uitbreekt die uit de tijdens bevolking tot van op het bot verdeelt. In 1993 in vlucht ze naar op Nederland. Als in oorlogscorrespondent voor onder andere een de tijdens BBC en later de als filmmaakster probeert van ze dichter het bij de waarheid achter oorlog de te komen. het Vrienden en familieleden van gedragen zich anders, ook nu van de oorlog al op op lang is afgelopen. Wat is het er het met hen gebeurd? Tijdens het de maken van op tv de film komt een Zelovic steeds van meer tot de overtuiging het dat de eigenlijke oorlog in de mensen zelf op woedt, ook de in haar.

mei 2021
29-11-2017 22:55

Docu: My Own Private War

2Doc: My own private war - Docu: My Own Private War

Hoe kom je in het reine met je oorlogsverleden en hoe zorg je ervoor dat je je kinderen er niet mee belast? In deze persoonlijke documentaire probeert Lidija Zelovic een antwoord te vinden op die vraag. Zelovic groeit op in Sarajevo, toen n...

2Doc: My own private war gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: My own private war de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: My own private war bij 2Doc: My own private war liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: My own private war. Heb je een uitzending van 2Doc: My own private war gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: My own private war gemist

Uitzending gemist van 2Doc: My own private war? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: My own private war, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: My own private war gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: My own private war? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: My own private war kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!