Programma gemist?

Hoe kom van je in het met reine met je oorlogsverleden uit en hoe naar zorg je ervoor dat een je je door kinderen de er niet mee belast? In deze tijdens persoonlijke naar documentaire probeert Lidija Zelovic door een antwoord te vinden de op die met vraag. van Zelovic groeit op in Sarajevo, toen in nog op tv Joegoslavië, waar in 1992 door een burgeroorlog uitbreekt die een met de bevolking tot met op het bot tijdens verdeelt. In 1993 vlucht ze met naar Nederland. het Als oorlogscorrespondent door voor onder andere de BBC en van later door als filmmaakster probeert ze uit dichter uit bij de waarheid achter het oorlog te komen. Vrienden en op tv familieleden het gedragen zich anders, ook nu uit de oorlog een al lang is afgelopen. in een Wat is er van met hen gebeurd? op Tijdens het maken naar van de film komt Zelovic op steeds meer tot met de overtuiging dat de op eigenlijke van oorlog in mensen zelf van woedt, ook in het haar.

september 2020
29-11-2017 22:55

Docu: My Own Private War

2Doc: My own private war - Docu: My Own Private War

Hoe kom je in het reine met je oorlogsverleden en hoe zorg je ervoor dat je je kinderen er niet mee belast? In deze persoonlijke documentaire probeert Lidija Zelovic een antwoord te vinden op die vraag. Zelovic groeit op in Sarajevo, toen n...

2Doc: My own private war gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: My own private war de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: My own private war bij 2Doc: My own private war liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: My own private war. Heb je een uitzending van 2Doc: My own private war gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: My own private war gemist

Uitzending gemist van 2Doc: My own private war? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: My own private war, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: My own private war gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: My own private war? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: My own private war kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!