Programma gemist?

Hoe kom je van in het van reine naar met je oorlogsverleden een en hoe zorg je ervoor dat de je je kinderen met er niet in mee belast? door In deze persoonlijke door documentaire probeert Lidija Zelovic op tv een tijdens antwoord te vinden op op tv die vraag. Zelovic tijdens groeit op tijdens in Sarajevo, toen nog Joegoslavië, van waar in naar 1992 een burgeroorlog van uitbreekt die de van bevolking tot uit op het bot verdeelt. In uit 1993 vlucht een ze naar Nederland. naar Als oorlogscorrespondent op voor onder andere de BBC en het later als het filmmaakster probeert ze tijdens dichter in bij de waarheid achter oorlog in te komen. Vrienden en tijdens familieleden gedragen zich uit tijdens anders, ook nu de oorlog al het lang is van afgelopen. Wat is een er tijdens met hen gebeurd? Tijdens de het maken van van de film komt Zelovic steeds op meer op tot de naar overtuiging dat de eigenlijke oorlog met in mensen zelf woedt, van in ook in haar.

mei 2020
29-11-2017 22:55

Docu: My Own Private War

2Doc: My own private war - Docu: My Own Private War

Hoe kom je in het reine met je oorlogsverleden en hoe zorg je ervoor dat je je kinderen er niet mee belast? In deze persoonlijke documentaire probeert Lidija Zelovic een antwoord te vinden op die vraag. Zelovic groeit op in Sarajevo, toen n...

2Doc: My own private war gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: My own private war de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: My own private war bij 2Doc: My own private war liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: My own private war. Heb je een uitzending van 2Doc: My own private war gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: My own private war gemist

Uitzending gemist van 2Doc: My own private war? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: My own private war, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: My own private war gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: My own private war? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: My own private war kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!