Programma gemist?

Hoe de kom je in het op tv reine met je oorlogsverleden met door en hoe zorg op tv je ervoor dat je je tijdens kinderen er niet mee het op tv belast? In deze de persoonlijke documentaire probeert Lidija een Zelovic een antwoord te uit vinden op tv op die vraag. een Zelovic groeit op in door Sarajevo, toen nog door Joegoslaviƫ, waar de in 1992 een burgeroorlog uitbreekt die een een de bevolking tot op het bot op van verdeelt. In 1993 vlucht ze naar met Nederland. Als de oorlogscorrespondent voor met onder andere de BBC op tv en later de als filmmaakster probeert ze dichter met bij de waarheid het achter oorlog te door komen. Vrienden en van op tv familieleden gedragen zich anders, ook op nu de oorlog een al het lang is afgelopen. Wat is het er de met hen gebeurd? het Tijdens het maken door van de film komt naar Zelovic steeds in meer tot de overtuiging dat de uit eigenlijke de oorlog in mensen zelf tijdens woedt, ook in naar haar.

juni 2021
29-11-2017 22:55

Docu: My Own Private War

2Doc: My own private war - Docu: My Own Private War

Hoe kom je in het reine met je oorlogsverleden en hoe zorg je ervoor dat je je kinderen er niet mee belast? In deze persoonlijke documentaire probeert Lidija Zelovic een antwoord te vinden op die vraag. Zelovic groeit op in Sarajevo, toen n...

2Doc: My own private war gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: My own private war de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: My own private war bij 2Doc: My own private war liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: My own private war. Heb je een uitzending van 2Doc: My own private war gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: My own private war gemist

Uitzending gemist van 2Doc: My own private war? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: My own private war, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: My own private war gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: My own private war? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: My own private war kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!