Programma gemist?

Hoe door kom je in een het reine het met je oorlogsverleden een en hoe zorg je ervoor dat de op tv je je kinderen er met niet mee belast? op tv In deze een persoonlijke documentaire probeert Lidija Zelovic een van antwoord met te vinden op die vraag. van Zelovic uit groeit op in van Sarajevo, toen nog Joegoslaviƫ, op waar in 1992 de een burgeroorlog uitbreekt door die de bevolking van tot op een het bot op verdeelt. In 1993 vlucht ze naar in een Nederland. Als oorlogscorrespondent voor onder met andere de BBC en met naar later als filmmaakster probeert het ze dichter bij de waarheid van een achter oorlog te komen. naar Vrienden en familieleden door gedragen zich het anders, ook nu de oorlog naar al lang van is afgelopen. Wat is tijdens er met met hen gebeurd? Tijdens van het maken van de uit film komt met Zelovic steeds meer tot de tijdens overtuiging dat de op eigenlijke door oorlog in mensen zelf woedt, naar uit ook in haar.

oktober 2021
29-11-2017 22:55

Docu: My Own Private War

2Doc: My own private war - Docu: My Own Private War

Hoe kom je in het reine met je oorlogsverleden en hoe zorg je ervoor dat je je kinderen er niet mee belast? In deze persoonlijke documentaire probeert Lidija Zelovic een antwoord te vinden op die vraag. Zelovic groeit op in Sarajevo, toen n...

2Doc: My own private war gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: My own private war de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: My own private war bij 2Doc: My own private war liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: My own private war. Heb je een uitzending van 2Doc: My own private war gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: My own private war gemist

Uitzending gemist van 2Doc: My own private war? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: My own private war, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: My own private war gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: My own private war? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: My own private war kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!