Programma gemist?

Documentaire waarin zuigelingen naar in met alle soorten en maten naar worden opgevoerd. op tv We zien hoe de op snelle lichamelijke veranderingen op van invloed het zijn op het gedrag van met een op baby.Meer Wat kan een door baby zien de en horen? Hoe verkent een de baby de een wereld? met Hoe komt het dat het ze onder water kunnen naar zwemmen? Hoe op communiceren baby's? En door waarom hebben peuters driftbuien? op tv De eerste drie jaar op tv zijn de belangrijkste van periode uit in een mensenleven, van omdat we met dan leren lopen, praten en sociale het vaardigheden het aanleren. Maar volwassenen vinden door babygedrag door raadselachtig en fascinerend. In deze documentaire de worden zuigelingen naar in alle soorten uit en tijdens maten opgevoerd. We op zien hoe de van snelle lichamelijke veranderingen van invloed op tv zijn naar op het gedrag van op een baby, een en we maken kennis de met baby's die wonder boven in wonder zijn blijven van leven. tijdens Deze documentaire onthult verbazingwekkende door feiten over tijdens de ontwikkeling uit van baby's. Bijvoorbeeld dat tijdens het hartje van een van pasgeboren baby twee keer de zo snel slaat de als dat naar van een volwassene, dat het een op tv peuter relatief de gezien sterker is dan een een paard, op tv en dat de meeste baby's een eerst 'papa' leren zeggen in de voordat ze 'mama' zeggen. Door door dit in programma ga je een heel anders tegen je baby met aankijken...Minder

januari 2021
20-12-2015 19:20

Focus: Het geheime leven van baby's

Focus: Het geheime leven van baby's - Focus: Het geheime leven van baby's

Documentaire waarin zuigelingen in alle soorten en maten worden opgevoerd. We zien hoe de snelle lichamelijke veranderingen van invloed zijn op het gedrag van een baby.Meer Wat kan een baby zien en horen? Hoe verkent een baby de wereld? Hoe...

Focus: Het geheime leven van baby's gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Het geheime leven van baby's de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Het geheime leven van baby's bij Focus: Het geheime leven van baby's liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Het geheime leven van baby's. Heb je een uitzending van Focus: Het geheime leven van baby's gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Het geheime leven van baby's gemist

Uitzending gemist van Focus: Het geheime leven van baby's? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Het geheime leven van baby's, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Het geheime leven van baby's gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Het geheime leven van baby's? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Het geheime leven van baby's kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2015 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!