Programma gemist?

Documentaire de waarin zuigelingen van in alle soorten van en maten worden opgevoerd. We zien op hoe de een snelle lichamelijke veranderingen uit van invloed zijn naar op het gedrag in van naar een baby.Meer Wat kan naar een baby zien en door horen? Hoe verkent een tijdens baby de wereld? in Hoe van komt het dat op ze onder water het kunnen zwemmen? Hoe communiceren naar baby's? En waarom een hebben uit peuters driftbuien? De in eerste drie jaar op tv zijn de belangrijkste het periode in een mensenleven, op tv omdat we dan met leren lopen, praten op tv en sociale vaardigheden aanleren. van Maar volwassenen vinden van babygedrag op tv raadselachtig en fascinerend. In deze documentaire op worden zuigelingen in in alle een soorten en maten het opgevoerd. We uit zien hoe de snelle lichamelijke veranderingen het van van invloed zijn in op het gedrag van een tijdens baby, en we naar maken kennis in met baby's op tv die wonder boven wonder zijn tijdens blijven leven. Deze door documentaire onthult verbazingwekkende feiten tijdens over een de ontwikkeling van baby's. Bijvoorbeeld de dat met het hartje van een de pasgeboren baby twee keer op zo snel met slaat als dat een van het een volwassene, dat met een peuter relatief gezien sterker is van dan een naar paard, en in dat de meeste baby's op tv eerst 'papa' leren de zeggen voordat ze tijdens 'mama' in zeggen. Door dit het programma ga je heel uit anders tegen je baby door aankijken...Minder

januari 2020
20-12-2015 19:20

Focus: Het geheime leven van baby's

Focus: Het geheime leven van baby's - Focus: Het geheime leven van baby's

Documentaire waarin zuigelingen in alle soorten en maten worden opgevoerd. We zien hoe de snelle lichamelijke veranderingen van invloed zijn op het gedrag van een baby.Meer Wat kan een baby zien en horen? Hoe verkent een baby de wereld? Hoe...

Focus: Het geheime leven van baby's gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Het geheime leven van baby's de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Het geheime leven van baby's bij Focus: Het geheime leven van baby's liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Het geheime leven van baby's. Heb je een uitzending van Focus: Het geheime leven van baby's gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Het geheime leven van baby's gemist

Uitzending gemist van Focus: Het geheime leven van baby's? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Het geheime leven van baby's, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Het geheime leven van baby's gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Het geheime leven van baby's? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Het geheime leven van baby's kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2015 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!