Programma gemist?

Documentaire met waarin zuigelingen in alle soorten met het en maten worden opgevoerd. We zien met hoe de snelle de lichamelijke op tv veranderingen van invloed een zijn op het gedrag van in een van baby.Meer Wat kan een baby uit zien en een horen? Hoe verkent naar een baby op tv de wereld? door Hoe komt het dat een ze onder met water kunnen zwemmen? Hoe van communiceren baby's? door En waarom hebben uit peuters driftbuien? De eerste drie jaar de zijn naar de belangrijkste periode in een op tv mensenleven, omdat op we in dan leren lopen, praten door en sociale naar vaardigheden aanleren. Maar volwassenen vinden babygedrag met raadselachtig en uit fascinerend. In deze documentaire de worden zuigelingen een in van alle soorten en de maten opgevoerd. We zien hoe door de snelle van lichamelijke veranderingen een van invloed zijn door op het gedrag van tijdens een baby, door en we maken kennis met een baby's die tijdens wonder boven wonder door zijn blijven een leven. Deze documentaire door onthult verbazingwekkende feiten over de ontwikkeling door door van baby's. Bijvoorbeeld dat het in hartje van een pasgeboren naar uit baby twee keer uit zo snel slaat als dat van op een volwassene, dat het een op tv peuter relatief gezien sterker in is de dan een paard, en uit dat de meeste baby's op eerst 'papa' leren zeggen het voordat ze een 'mama' van zeggen. Door dit programma met ga je heel anders uit tegen je baby tijdens aankijken...Minder

mei 2020
20-12-2015 19:20

Focus: Het geheime leven van baby's

Focus: Het geheime leven van baby's - Focus: Het geheime leven van baby's

Documentaire waarin zuigelingen in alle soorten en maten worden opgevoerd. We zien hoe de snelle lichamelijke veranderingen van invloed zijn op het gedrag van een baby.Meer Wat kan een baby zien en horen? Hoe verkent een baby de wereld? Hoe...

Focus: Het geheime leven van baby's gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Het geheime leven van baby's de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Het geheime leven van baby's bij Focus: Het geheime leven van baby's liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Het geheime leven van baby's. Heb je een uitzending van Focus: Het geheime leven van baby's gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Het geheime leven van baby's gemist

Uitzending gemist van Focus: Het geheime leven van baby's? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Het geheime leven van baby's, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Het geheime leven van baby's gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Het geheime leven van baby's? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Het geheime leven van baby's kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2015 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!