Programma gemist?

Documentaire een waarin zuigelingen in alle soorten een en maten worden in op tv opgevoerd. We zien hoe de de snelle lichamelijke veranderingen met van invloed naar zijn op het gedrag van door een baby.Meer het Wat kan een uit baby de zien en horen? in Hoe verkent een baby van de wereld? Hoe tijdens komt het dat ze uit onder water op kunnen zwemmen? op tv Hoe communiceren baby's? En waarom naar hebben peuters driftbuien? De in eerste door drie jaar zijn de een belangrijkste periode naar in een mensenleven, omdat uit we op tv dan leren lopen, praten en sociale een op tv vaardigheden aanleren. Maar tijdens volwassenen vinden babygedrag raadselachtig en fascinerend. de In deze tijdens documentaire worden zuigelingen in het het alle soorten en tijdens maten opgevoerd. We zien met hoe de snelle tijdens lichamelijke veranderingen het van invloed zijn door op het gedrag het van een baby, en we in maken kennis met baby's door die wonder met boven wonder zijn blijven van leven. Deze documentaire de onthult verbazingwekkende op tv feiten over de tijdens ontwikkeling van baby's. Bijvoorbeeld het dat het tijdens hartje van een pasgeboren uit baby de twee keer zo snel een slaat tijdens als dat van een volwassene, door dat een peuter op relatief gezien sterker op is dan een paard, het en dat in de meeste naar baby's eerst 'papa' leren op zeggen voordat ze op 'mama' zeggen. Door dit door programma ga je van heel anders tijdens tegen je met baby aankijken...Minder

september 2020
20-12-2015 19:20

Focus: Het geheime leven van baby's

Focus: Het geheime leven van baby's - Focus: Het geheime leven van baby's

Documentaire waarin zuigelingen in alle soorten en maten worden opgevoerd. We zien hoe de snelle lichamelijke veranderingen van invloed zijn op het gedrag van een baby.Meer Wat kan een baby zien en horen? Hoe verkent een baby de wereld? Hoe...

Focus: Het geheime leven van baby's gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Het geheime leven van baby's de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Het geheime leven van baby's bij Focus: Het geheime leven van baby's liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Het geheime leven van baby's. Heb je een uitzending van Focus: Het geheime leven van baby's gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Het geheime leven van baby's gemist

Uitzending gemist van Focus: Het geheime leven van baby's? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Het geheime leven van baby's, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Het geheime leven van baby's gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Het geheime leven van baby's? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Het geheime leven van baby's kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2015 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!