Programma gemist?

Documentaire waarin met zuigelingen in alle soorten het en maten van worden opgevoerd. We naar zien uit hoe de snelle lichamelijke veranderingen op tv van invloed de zijn op in het gedrag van een baby.Meer een Wat van kan een baby zien en horen? op tv Hoe op tv verkent een baby de wereld? naar Hoe komt op tv het een dat ze onder water van kunnen zwemmen? Hoe communiceren baby's? tijdens En naar waarom hebben peuters driftbuien? de De met eerste drie jaar in zijn de belangrijkste periode in een een uit mensenleven, omdat we tijdens dan leren lopen, tijdens praten en sociale uit vaardigheden aanleren. Maar volwassenen vinden de babygedrag raadselachtig en een fascinerend. In deze documentaire door worden zuigelingen in de uit alle soorten en maten de opgevoerd. We zien hoe door de op tv snelle lichamelijke veranderingen van invloed een zijn op het op tv gedrag van met een baby, en in we maken met kennis met baby's die wonder een boven wonder zijn blijven naar naar leven. Deze documentaire een onthult verbazingwekkende feiten over de een ontwikkeling van baby's. Bijvoorbeeld van dat een het hartje van een een pasgeboren baby op tv twee keer op zo snel slaat als uit dat van een op tv volwassene, dat op tv een peuter relatief gezien van sterker is in dan een paard, naar en dat de meeste baby's eerst tijdens 'papa' leren zeggen het voordat ze 'mama' tijdens zeggen. Door dit door programma ga je de heel anders door tegen je baby op aankijken...Minder

september 2021
20-12-2015 19:20

Focus: Het geheime leven van baby's

Focus: Het geheime leven van baby's - Focus: Het geheime leven van baby's

Documentaire waarin zuigelingen in alle soorten en maten worden opgevoerd. We zien hoe de snelle lichamelijke veranderingen van invloed zijn op het gedrag van een baby.Meer Wat kan een baby zien en horen? Hoe verkent een baby de wereld? Hoe...

Focus: Het geheime leven van baby's gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Het geheime leven van baby's de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Het geheime leven van baby's bij Focus: Het geheime leven van baby's liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Het geheime leven van baby's. Heb je een uitzending van Focus: Het geheime leven van baby's gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Het geheime leven van baby's gemist

Uitzending gemist van Focus: Het geheime leven van baby's? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Het geheime leven van baby's, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Het geheime leven van baby's gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Het geheime leven van baby's? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Het geheime leven van baby's kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2015 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!