Programma gemist?

Documentaire waarin op tv zuigelingen in alle tijdens soorten en maten op worden van opgevoerd. We zien met hoe de snelle lichamelijke veranderingen in van invloed zijn op tv op het gedrag uit van een baby.Meer door Wat naar kan een baby zien en horen? naar het Hoe verkent een baby de wereld? van Hoe op komt het dat op ze onder naar water kunnen zwemmen? Hoe communiceren van baby's? En de waarom hebben peuters driftbuien? De in eerste in drie jaar tijdens zijn de belangrijkste periode in op een op tv mensenleven, omdat we een dan leren lopen, met praten en sociale vaardigheden aanleren. op Maar naar volwassenen vinden babygedrag raadselachtig uit en fascinerend. In deze tijdens documentaire worden zuigelingen in op alle uit soorten en maten tijdens opgevoerd. We zien hoe met de snelle lichamelijke veranderingen op tv van op invloed zijn op het naar gedrag van van een baby, en we maken uit kennis met baby's uit die wonder naar boven wonder zijn blijven op door leven. Deze documentaire op tv onthult verbazingwekkende feiten over de ontwikkeling de van met baby's. Bijvoorbeeld dat de het hartje in van een pasgeboren baby twee het keer zo snel het slaat als dat naar van een volwassene, dat naar een naar peuter relatief gezien een sterker is dan naar een paard, en dat op de meeste baby's naar eerst 'papa' leren een zeggen voordat ze 'mama' in naar zeggen. Door dit programma ga naar je heel anders een tegen je baby uit aankijken...Minder

mei 2021
20-12-2015 19:20

Focus: Het geheime leven van baby's

Focus: Het geheime leven van baby's - Focus: Het geheime leven van baby's

Documentaire waarin zuigelingen in alle soorten en maten worden opgevoerd. We zien hoe de snelle lichamelijke veranderingen van invloed zijn op het gedrag van een baby.Meer Wat kan een baby zien en horen? Hoe verkent een baby de wereld? Hoe...

Focus: Het geheime leven van baby's gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Het geheime leven van baby's de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Het geheime leven van baby's bij Focus: Het geheime leven van baby's liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Het geheime leven van baby's. Heb je een uitzending van Focus: Het geheime leven van baby's gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Het geheime leven van baby's gemist

Uitzending gemist van Focus: Het geheime leven van baby's? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Het geheime leven van baby's, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Het geheime leven van baby's gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Het geheime leven van baby's? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Het geheime leven van baby's kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2015 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!