Programma gemist?

Documentaire waarin zuigelingen met door in alle soorten en maten worden uit van opgevoerd. We zien hoe de snelle op lichamelijke van veranderingen van invloed uit zijn op in het gedrag van een baby.Meer Wat op tv kan een baby in zien en op horen? het Hoe verkent een baby de wereld? tijdens Hoe komt met het dat de ze onder water kunnen op zwemmen? op tv Hoe communiceren baby's? En waarom op tv hebben peuters driftbuien? De naar eerste drie het jaar zijn de het belangrijkste periode het in een mensenleven, de omdat we dan leren lopen, op tv praten op tv en sociale vaardigheden aanleren. een Maar volwassenen de vinden babygedrag op tv raadselachtig en fascinerend. In deze van documentaire worden van zuigelingen in alle soorten en uit door maten opgevoerd. We een zien hoe de snelle lichamelijke veranderingen de van invloed zijn in op het gedrag uit van in een baby, en uit we maken kennis met baby's op tv die een wonder boven wonder tijdens zijn blijven leven. Deze het documentaire onthult verbazingwekkende feiten op tv een over de ontwikkeling van naar baby's. Bijvoorbeeld dat het de hartje van van een pasgeboren baby twee keer met zo snel slaat op als dat van naar een volwassene, dat op tv op een peuter relatief gezien sterker van is dan een paard, van en de dat de meeste baby's eerst op 'papa' leren in zeggen voordat ze 'mama' op tv zeggen. Door dit op tv door programma ga je heel op tv anders tegen je baby van aankijken...Minder

juni 2021
20-12-2015 19:20

Focus: Het geheime leven van baby's

Focus: Het geheime leven van baby's - Focus: Het geheime leven van baby's

Documentaire waarin zuigelingen in alle soorten en maten worden opgevoerd. We zien hoe de snelle lichamelijke veranderingen van invloed zijn op het gedrag van een baby.Meer Wat kan een baby zien en horen? Hoe verkent een baby de wereld? Hoe...

Focus: Het geheime leven van baby's gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Het geheime leven van baby's de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Het geheime leven van baby's bij Focus: Het geheime leven van baby's liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Het geheime leven van baby's. Heb je een uitzending van Focus: Het geheime leven van baby's gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Het geheime leven van baby's gemist

Uitzending gemist van Focus: Het geheime leven van baby's? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Het geheime leven van baby's, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Het geheime leven van baby's gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Het geheime leven van baby's? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Het geheime leven van baby's kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2015 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!