Programma gemist?

Special tijdens waarin Doutzen Kroes door projecten van het dance4life bezoekt in Nepal. op tv Door middel van muziek, dans uit het en een radiosoap geeft dance4life naar daar voorlichting en gaat tijdens de organisatie de van strijd met aan met met kindhuwelijken.

augustus 2021
20-12-2015 23:08

Afl. 1

Doutzen In Nepal - Afl. 1

Special waarin Doutzen Kroes projecten van dance4life bezoekt in Nepal. Door middel van muziek, dans en een radiosoap geeft dance4life daar voorlichting en gaat de organisatie de strijd aan met kindhuwelijken.

Doutzen In Nepal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doutzen In Nepal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doutzen In Nepal bij Doutzen In Nepal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doutzen In Nepal. Heb je een uitzending van Doutzen In Nepal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doutzen In Nepal gemist

Special waarin Doutzen Kroes projecten van dance4life bezoekt in Nepal. Maar liefst 60% van de Nepalese meisjes wordt voor hun 18e uitgehuwelijkt, met grote gevolgen voor hun toekomst. Door middel van muziek, dans en een radiosoap geeft dance4life hier voorlichting en gaat de organisatie de strijd aan met kindhuwelijken.

Uitzending gemist van Doutzen In Nepal? Hier kun je alle uitzendingen van Doutzen In Nepal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2015 om 23:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!