Programma gemist?

Sam uit hoort zijn ouders zeggen met dat ze naar hem terug willen sturen met naar uit zijn tante in de stad in als de nieuwe in baby er is. met Sams nieuwe op tv vrienden bedenken een manier een om dit tegen uit te naar gaan.

Sam uit ontdekt dat Swaantjes lievelingspony naar wordt verkocht en komt met van erachter dat opa een geheim op tv heeft dat zijn op leven op tv beïnvloedt.

Sam doet het mee aan de op tv jaarlijkse met race met een skelter die van hij samen uit met zijn op vader versierd heeft. een Zijn vijand, Len, doet ook tijdens mee, maar speelt de vals.

Oudere op tv jongens maken naar de lokale schaatsbaan onveilig. naar Samen met zijn nieuwe vrienden met uit bedenkt Sam een list om hen naar 'een poepie het te laten in ruiken'.

Sam door wordt zenuwachtig als het de kerstspel heel anders op verloopt op dan hij had uit verwacht. Hij moet dit met jaar de kerstsfeer een redden.

Het met is een uit en al gezelligheid op uit de kerstmarkt in het op dorp, maar een misverstand in dreigt op tv Sam en Swaantje verder uit het elkaar te door drijven.

Aflevering op tv 4 - Jeugdserie. Kerstdiner. Er het heerst niet bepaald op tv 'vrede op aarde' tijdens een het kerstdiner, naar althans niet in Gloed. Het een is met niet gemakkelijk voor Sam op om de zijn plaats in de groep op tv te veroveren. Vooral met Len (8) maakt het van hem in moeilijk.

Sam van moet van zijn moeder van meedoen aan de het kerstspel, terwijl hij tijdens eigenlijk liever met opa in de met boom wil versieren. op Tijdens de de repetitie vinden de tijdens andere kinderen zijn engelenpak wel heel de naar bijzonder.

Sam is net met samen van met zijn ouders in verhuisd naar het dorpje van waar zijn opa woont. naar Hij verkent in zijn met nieuwe huis en ontmoet de kinderen van van de overburen: van Swaantje (7), uit Fien (6) en van Bor (9). Dit met gaat niet helemaal van zonder uit problemen.

Sam door maakt nieuwe vrienden en is het in het de dorp met steeds meer op zijn tijdens plek. Maar dan dreigt tijdens het kerstspel door hem uit in de met soep te lopen. in In de met aanloop naar oud en nieuw een uit krijgt Sam te maken met naar valsspelers, pestkoppen en een uit geheim van zijn door in opa.

Omdat tijdens zijn ouders druk zijn door met de verhuizing en van de met komst van een nieuwe baby naar in probeert Sam met hulp van opa door Jacob zijn in plek het te vinden in zijn nieuwe woonplaats. het Maar niet iedereen naar zit op door een nieuwkomer te naar wachten.

Sam van maakt nieuwe vrienden en is uit in het in dorp steeds een meer op zijn plek. Maar in dan dreigt het tijdens kerstspel door door hem in door de soep te tijdens lopen. In de een aanloop naar tijdens oud... Sam maakt nieuwe de vrienden en is in het uit dorp steeds meer op op tijdens zijn plek. een Maar dan dreigt met het kerstspel door hem in de tijdens soep te lopen. een In de van aanloop een naar oud en nieuw krijgt op tv Sam te maken met naar valsspelers, pestkoppen en naar een geheim naar van zijn de opa.

oktober 2019
04-01-2019 06:55

Oud en nieuw

Sam's kerst - Oud en nieuw

Sam hoort zijn ouders zeggen dat ze hem terug willen sturen naar zijn tante in de stad als de nieuwe baby er is. Sams nieuwe vrienden bedenken een manier om dit tegen te gaan.

02-01-2019 07:00

Kniepertjes

Sam's kerst - Kniepertjes

Sam ontdekt dat Swaantjes lievelingspony wordt verkocht en komt erachter dat opa een geheim heeft dat zijn leven beïnvloedt.

01-01-2019 07:05

De Gloedse beker

Sam's kerst - De Gloedse beker

Sam doet mee aan de jaarlijkse race met een skelter die hij samen met zijn vader versierd heeft. Zijn vijand, Len, doet ook mee, maar speelt vals.

31-12-2018 07:00

Gloedse poep

Sam's kerst - Gloedse poep

Oudere jongens maken de lokale schaatsbaan onveilig. Samen met zijn nieuwe vrienden bedenkt Sam een list om hen 'een poepie te laten ruiken'.

30-12-2018 06:55

Kerst

Sam's kerst - Kerst

Sam wordt zenuwachtig als het kerstspel heel anders verloopt dan hij had verwacht. Hij moet dit jaar de kerstsfeer redden.

29-12-2018 06:55

Kerstmarkt

Sam's kerst - Kerstmarkt

Het is een en al gezelligheid op de kerstmarkt in het dorp, maar een misverstand dreigt Sam en Swaantje verder uit elkaar te drijven.

28-12-2018 07:00

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Aflevering 4 - Jeugdserie. Kerstdiner. Er heerst niet bepaald 'vrede op aarde' tijdens het kerstdiner, althans niet in Gloed. Het is niet gemakkelijk voor Sam om zijn plaats in de groep te veroveren. Vooral Len (8) maakt het hem moeilijk.

25-12-2018 07:00

Kerstengelen

Sam's kerst - Kerstengelen

Sam moet van zijn moeder meedoen aan het kerstspel, terwijl hij eigenlijk liever met opa de boom wil versieren. Tijdens de repetitie vinden de andere kinderen zijn engelenpak wel heel bijzonder.

24-12-2018 06:50

Adventrit

Sam's kerst - Adventrit

Sam is net samen met zijn ouders verhuisd naar het dorpje waar zijn opa woont. Hij verkent zijn nieuwe huis en ontmoet de kinderen van de overburen: Swaantje (7), Fien (6) en Bor (9). Dit gaat niet helemaal zonder problemen.

26-12-2017 07:15

Sam's kerst marathon

Sam's kerst - Sam's kerst marathon

Sam maakt nieuwe vrienden en is in het dorp steeds meer op zijn plek. Maar dan dreigt het kerstspel door hem in de soep te lopen. In de aanloop naar oud en nieuw krijgt Sam te maken met valsspelers, pestkoppen en een geheim van zijn opa.

25-12-2017 07:15

Sam's kerst marathon

Sam's kerst - Sam's kerst marathon

Omdat zijn ouders druk zijn met de verhuizing en de komst van een nieuwe baby probeert Sam met hulp van opa Jacob zijn plek te vinden in zijn nieuwe woonplaats. Maar niet iedereen zit op een nieuwkomer te wachten.

26-12-2016 07:05

Sam's kerst marathon

Sam's kerst - Sam's kerst marathon

Sam maakt nieuwe vrienden en is in het dorp steeds meer op zijn plek. Maar dan dreigt het kerstspel door hem in de soep te lopen. In de aanloop naar oud... Sam maakt nieuwe vrienden en is in het dorp steeds meer op zijn plek. Maar dan dreig...

Sam's kerst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sam's kerst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sam's kerst bij Sam's kerst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sam's kerst. Heb je een uitzending van Sam's kerst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sam's kerst gemist

Uitzending gemist van Sam's kerst? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Sam's kerst, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Sam's kerst gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Sam's kerst? Hier kun je alle uitzendingen van Sam's kerst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 04-01-2019 om 06:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!