Programma gemist?

Sam de hoort zijn ouders zeggen dat in ze hem van terug willen tijdens sturen naar zijn tante in de de van stad als de door nieuwe baby op er is. Sams nieuwe door vrienden bedenken een manier tijdens om dit het tegen te naar gaan.

Sam een ontdekt dat met Swaantjes lievelingspony wordt verkocht en met komt erachter op tv dat opa een de geheim heeft dat zijn een leven op tv beïnvloedt.

Sam doet de mee aan uit de jaarlijkse tijdens race met een skelter die een hij samen met zijn op vader versierd het heeft. Zijn vijand, Len, tijdens doet ook mee, een maar speelt uit vals.

Oudere jongens maken de de lokale schaatsbaan van onveilig. Samen van met van zijn nieuwe vrienden bedenkt Sam naar een list om hen naar 'een poepie te uit laten van ruiken'.

Sam de wordt zenuwachtig als het uit kerstspel heel anders verloopt door dan hij het had verwacht. een Hij moet dit jaar uit de tijdens kerstsfeer redden!

Het de is een en al gezelligheid op het op de kerstmarkt in het een dorp, met maar een misverstand op tv dreigt Sam en Swaantje verder op tv uit elkaar te op tv drijven.

Er heerst niet op tv de bepaald 'vrede op aarde' tijdens het met tijdens kerstdiner, althans, niet in Gloed. Het uit naar is niet gemakkelijk op voor Sam om zijn plaats in van de de groep te op tv veroveren. Vooral Len (8) maakt naar het een hem moeilijk.

Sam begaat een van naar fout met grote gevolgen. uit Met hulp van opa een probeert hij het weer naar van goed te maken met zijn nieuwe naar overbuurmeisje, op Swaantje.

Sam uit moet van zijn moeder meedoen een aan het de kerstspel, terwijl hij eigenlijk van liever met opa met op de boom wil versieren. Tijdens de naar repetitie in vinden de andere kinderen een zijn het engelenpak wel heel uit bijzonder.

Sam is tijdens net samen met zijn tijdens ouders verhuisd naar het het een dorpje waar zijn opa op woont. Hij verkent zijn van nieuwe huis en van ontmoet de het kinderen van de overburen: naar Swaantje naar (7), Fien een (6) en Bor (9).Meer Sam van is tijdens net samen met het zijn ouders verhuisd naar naar het dorpje naar waar zijn opa woont. uit Hij verkent zijn nieuwe in huis en ontmoet op de kinderen van de een op overburen: Swaantje (7), Fien (6) en naar van Bor (9). Dit gaat niet met helemaal zonder in problemen.Minder

oktober 2020
01-01-2016 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam hoort zijn ouders zeggen dat ze hem terug willen sturen naar zijn tante in de stad als de nieuwe baby er is. Sams nieuwe vrienden bedenken een manier om dit tegen te gaan.

31-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam ontdekt dat Swaantjes lievelingspony wordt verkocht en komt erachter dat opa een geheim heeft dat zijn leven beïnvloedt.

30-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam doet mee aan de jaarlijkse race met een skelter die hij samen met zijn vader versierd heeft. Zijn vijand, Len, doet ook mee, maar speelt vals.

29-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Oudere jongens maken de lokale schaatsbaan onveilig. Samen met zijn nieuwe vrienden bedenkt Sam een list om hen 'een poepie te laten ruiken'.

28-12-2015 07:28

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam wordt zenuwachtig als het kerstspel heel anders verloopt dan hij had verwacht. Hij moet dit jaar de kerstsfeer redden!

25-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Het is een en al gezelligheid op de kerstmarkt in het dorp, maar een misverstand dreigt Sam en Swaantje verder uit elkaar te drijven.

24-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Er heerst niet bepaald 'vrede op aarde' tijdens het kerstdiner, althans, niet in Gloed. Het is niet gemakkelijk voor Sam om zijn plaats in de groep te veroveren. Vooral Len (8) maakt het hem moeilijk.

23-12-2015 07:25

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam begaat een fout met grote gevolgen. Met hulp van opa probeert hij het weer goed te maken met zijn nieuwe overbuurmeisje, Swaantje.

22-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam moet van zijn moeder meedoen aan het kerstspel, terwijl hij eigenlijk liever met opa de boom wil versieren. Tijdens de repetitie vinden de andere kinderen zijn engelenpak wel heel bijzonder.

21-12-2015 07:29

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam is net samen met zijn ouders verhuisd naar het dorpje waar zijn opa woont. Hij verkent zijn nieuwe huis en ontmoet de kinderen van de overburen: Swaantje (7), Fien (6) en Bor (9).Meer Sam is net samen met zijn ouders verhuisd naar het d...

Sam's kerst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sam's kerst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sam's kerst bij Sam's kerst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sam's kerst. Heb je een uitzending van Sam's kerst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sam's kerst gemist

Uitzending gemist van Sam's kerst? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Sam's kerst, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Sam's kerst gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Sam's kerst? Hier kun je alle uitzendingen van Sam's kerst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 04-01-2019 om 06:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!