Programma gemist?

Sam door hoort zijn ouders in zeggen dat ze uit hem terug een willen sturen naar op tv zijn tante in de stad met als naar de nieuwe baby van er is. Sams nieuwe uit vrienden bedenken een in manier om dit tegen met te met gaan.

Sam tijdens ontdekt dat Swaantjes lievelingspony een wordt verkocht en komt op tv erachter dat opa van op tv een geheim heeft dat zijn leven uit een beïnvloedt.

Sam tijdens doet mee door aan de jaarlijkse race met een een skelter die hij uit samen het met zijn vader van versierd heeft. naar Zijn vijand, Len, doet ook mee, de maar speelt een vals.

Oudere jongens een maken uit de lokale schaatsbaan onveilig. Samen met tijdens zijn in nieuwe vrienden bedenkt tijdens Sam een door list om hen 'een poepie tijdens te laten in ruiken'.

Sam de wordt zenuwachtig op tv als het kerstspel uit heel anders verloopt dan op tv hij had uit verwacht. Hij moet dit jaar de uit kerstsfeer van redden!

Het van is een en naar al gezelligheid op de de kerstmarkt in tijdens het dorp, door maar een misverstand dreigt in Sam en Swaantje verder uit uit een elkaar te drijven.

Er op heerst niet bepaald 'vrede van op aarde' in tijdens het kerstdiner, althans, niet tijdens in Gloed. op Het is naar niet gemakkelijk voor in Sam om zijn plaats uit in de groep te tijdens veroveren. uit Vooral Len (8) naar maakt het in hem moeilijk.

Sam in begaat een fout met met grote gevolgen. Met de hulp uit van opa probeert naar hij het weer goed te maken naar met de zijn nieuwe overbuurmeisje, in Swaantje.

Sam naar moet van zijn moeder meedoen op aan door het kerstspel, uit terwijl hij eigenlijk liever met opa tijdens de boom wil uit versieren. Tijdens met de tijdens repetitie vinden de andere met kinderen zijn engelenpak wel naar heel op tv bijzonder.

Sam naar is net samen van met zijn ouders verhuisd naar van het dorpje waar op tv zijn opa in woont. uit Hij verkent zijn nieuwe op tv huis en ontmoet de kinderen van van door de overburen: Swaantje van (7), Fien (6) en de Bor (9).Meer Sam tijdens is net in samen met op zijn ouders verhuisd naar het het dorpje waar op tv zijn opa woont. Hij in verkent zijn nieuwe een huis en ontmoet de naar kinderen op van de overburen: Swaantje (7), het door Fien (6) en tijdens Bor (9). Dit gaat niet tijdens helemaal naar zonder problemen.Minder

december 2019
01-01-2016 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam hoort zijn ouders zeggen dat ze hem terug willen sturen naar zijn tante in de stad als de nieuwe baby er is. Sams nieuwe vrienden bedenken een manier om dit tegen te gaan.

31-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam ontdekt dat Swaantjes lievelingspony wordt verkocht en komt erachter dat opa een geheim heeft dat zijn leven beïnvloedt.

30-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam doet mee aan de jaarlijkse race met een skelter die hij samen met zijn vader versierd heeft. Zijn vijand, Len, doet ook mee, maar speelt vals.

29-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Oudere jongens maken de lokale schaatsbaan onveilig. Samen met zijn nieuwe vrienden bedenkt Sam een list om hen 'een poepie te laten ruiken'.

28-12-2015 07:28

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam wordt zenuwachtig als het kerstspel heel anders verloopt dan hij had verwacht. Hij moet dit jaar de kerstsfeer redden!

25-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Het is een en al gezelligheid op de kerstmarkt in het dorp, maar een misverstand dreigt Sam en Swaantje verder uit elkaar te drijven.

24-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Er heerst niet bepaald 'vrede op aarde' tijdens het kerstdiner, althans, niet in Gloed. Het is niet gemakkelijk voor Sam om zijn plaats in de groep te veroveren. Vooral Len (8) maakt het hem moeilijk.

23-12-2015 07:25

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam begaat een fout met grote gevolgen. Met hulp van opa probeert hij het weer goed te maken met zijn nieuwe overbuurmeisje, Swaantje.

22-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam moet van zijn moeder meedoen aan het kerstspel, terwijl hij eigenlijk liever met opa de boom wil versieren. Tijdens de repetitie vinden de andere kinderen zijn engelenpak wel heel bijzonder.

21-12-2015 07:29

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam is net samen met zijn ouders verhuisd naar het dorpje waar zijn opa woont. Hij verkent zijn nieuwe huis en ontmoet de kinderen van de overburen: Swaantje (7), Fien (6) en Bor (9).Meer Sam is net samen met zijn ouders verhuisd naar het d...

Sam's kerst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sam's kerst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sam's kerst bij Sam's kerst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sam's kerst. Heb je een uitzending van Sam's kerst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sam's kerst gemist

Uitzending gemist van Sam's kerst? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Sam's kerst, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Sam's kerst gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Sam's kerst? Hier kun je alle uitzendingen van Sam's kerst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 04-01-2019 om 06:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!