Programma gemist?

Sam tijdens hoort zijn ouders zeggen op tv dat ze hem terug met willen sturen naar de zijn tante in uit een de stad als naar de nieuwe baby er is. Sams in nieuwe op vrienden bedenken een manier om naar dit uit tegen te tijdens gaan.

Sam van ontdekt dat uit Swaantjes lievelingspony wordt verkocht en komt met een erachter dat opa een de geheim heeft op dat zijn leven op beïnvloedt.

Sam doet tijdens mee aan tijdens de jaarlijkse in race met een skelter die het hij samen de met zijn vader versierd heeft. het Zijn een vijand, Len, doet ook mee, een maar speelt uit vals.

Oudere naar jongens maken de een lokale schaatsbaan onveilig. Samen met van zijn nieuwe vrienden van naar bedenkt Sam een list tijdens om hen 'een poepie op te laten de ruiken'.

Sam op wordt zenuwachtig als het kerstspel de heel anders verloopt door dan hij had het verwacht. de Hij moet de dit jaar de een kerstsfeer redden!

Het is een van tijdens en al gezelligheid in op de kerstmarkt in het dorp, op tv maar een de misverstand dreigt een Sam en Swaantje verder tijdens uit in elkaar te drijven.

Er heerst niet de bepaald 'vrede op op tv van aarde' tijdens het kerstdiner, althans, niet uit in Gloed. van Het is niet tijdens gemakkelijk voor Sam om uit zijn plaats in met de groep de te veroveren. Vooral Len uit een (8) maakt het hem tijdens moeilijk.

Sam begaat een van naar fout met grote tijdens gevolgen. Met hulp van opa op tv probeert hij het een weer goed te op maken met zijn naar nieuwe overbuurmeisje, de Swaantje.

Sam met moet van de zijn moeder meedoen aan het kerstspel, in in terwijl hij eigenlijk liever met opa door de boom wil op versieren. Tijdens tijdens de repetitie vinden de uit uit andere kinderen zijn engelenpak door wel heel door bijzonder.

Sam op tv is net van samen met zijn ouders met verhuisd naar het dorpje waar in op tv zijn opa woont. Hij op tv verkent zijn nieuwe huis en op ontmoet met de kinderen tijdens van de overburen: Swaantje tijdens (7), Fien (6) op en Bor (9).Meer Sam op tv is naar net samen met van zijn ouders verhuisd naar het op dorpje waar zijn naar opa woont. Hij van verkent op tv zijn nieuwe huis en ontmoet tijdens de met kinderen van de overburen: op tv Swaantje (7), met Fien (6) en Bor het (9). Dit gaat op tv niet helemaal zonder in problemen.Minder

februari 2021
01-01-2016 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam hoort zijn ouders zeggen dat ze hem terug willen sturen naar zijn tante in de stad als de nieuwe baby er is. Sams nieuwe vrienden bedenken een manier om dit tegen te gaan.

31-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam ontdekt dat Swaantjes lievelingspony wordt verkocht en komt erachter dat opa een geheim heeft dat zijn leven beïnvloedt.

30-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam doet mee aan de jaarlijkse race met een skelter die hij samen met zijn vader versierd heeft. Zijn vijand, Len, doet ook mee, maar speelt vals.

29-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Oudere jongens maken de lokale schaatsbaan onveilig. Samen met zijn nieuwe vrienden bedenkt Sam een list om hen 'een poepie te laten ruiken'.

28-12-2015 07:28

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam wordt zenuwachtig als het kerstspel heel anders verloopt dan hij had verwacht. Hij moet dit jaar de kerstsfeer redden!

25-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Het is een en al gezelligheid op de kerstmarkt in het dorp, maar een misverstand dreigt Sam en Swaantje verder uit elkaar te drijven.

24-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Er heerst niet bepaald 'vrede op aarde' tijdens het kerstdiner, althans, niet in Gloed. Het is niet gemakkelijk voor Sam om zijn plaats in de groep te veroveren. Vooral Len (8) maakt het hem moeilijk.

23-12-2015 07:25

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam begaat een fout met grote gevolgen. Met hulp van opa probeert hij het weer goed te maken met zijn nieuwe overbuurmeisje, Swaantje.

22-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam moet van zijn moeder meedoen aan het kerstspel, terwijl hij eigenlijk liever met opa de boom wil versieren. Tijdens de repetitie vinden de andere kinderen zijn engelenpak wel heel bijzonder.

21-12-2015 07:29

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam is net samen met zijn ouders verhuisd naar het dorpje waar zijn opa woont. Hij verkent zijn nieuwe huis en ontmoet de kinderen van de overburen: Swaantje (7), Fien (6) en Bor (9).Meer Sam is net samen met zijn ouders verhuisd naar het d...

Sam's kerst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sam's kerst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sam's kerst bij Sam's kerst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sam's kerst. Heb je een uitzending van Sam's kerst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sam's kerst gemist

Uitzending gemist van Sam's kerst? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Sam's kerst, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Sam's kerst gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Sam's kerst? Hier kun je alle uitzendingen van Sam's kerst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 04-01-2019 om 06:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!