Programma gemist?

Sam hoort zijn de ouders zeggen dat tijdens ze naar hem terug op tv willen sturen naar zijn tante in in de stad naar als de nieuwe baby het er is. Sams de nieuwe op vrienden bedenken een manier om tijdens dit tegen met te in gaan.

Sam door ontdekt dat Swaantjes in lievelingspony wordt verkocht en komt in uit erachter dat opa een geheim uit heeft dat zijn uit leven op beïnvloedt.

Sam op tv doet mee aan de uit jaarlijkse race met een op skelter die hij het op tv samen met zijn vader naar versierd heeft. Zijn vijand, in Len, het doet ook mee, maar speelt naar vals.

Oudere uit jongens maken de lokale schaatsbaan uit onveilig. Samen met op zijn op nieuwe vrienden bedenkt tijdens Sam een list om hen het 'een poepie uit te laten van ruiken'.

Sam in wordt zenuwachtig in als het kerstspel uit heel anders verloopt dan hij had naar verwacht. Hij uit moet dit jaar het de kerstsfeer op redden!

Het tijdens is een en al uit gezelligheid op de kerstmarkt de in het het dorp, maar een misverstand een dreigt Sam en in Swaantje verder door uit elkaar te met drijven.

Er heerst niet door het bepaald 'vrede op aarde' tijdens naar het kerstdiner, althans, naar niet in tijdens Gloed. Het met is niet gemakkelijk voor Sam om met met zijn plaats in in de groep te veroveren. met Vooral Len (8) maakt op het van hem moeilijk.

Sam door begaat een fout met grote het het gevolgen. Met hulp van met opa probeert hij het naar weer goed te maken op met zijn de nieuwe overbuurmeisje, naar Swaantje.

Sam moet van op zijn moeder meedoen uit in aan het kerstspel, in terwijl hij eigenlijk liever met opa met in de boom wil versieren. Tijdens de door door repetitie vinden de op andere kinderen zijn engelenpak tijdens wel heel door bijzonder.

Sam naar is net samen naar met zijn ouders verhuisd naar een het van dorpje waar op tv zijn opa woont. Hij naar verkent zijn nieuwe huis uit en ontmoet de met kinderen van de uit overburen: Swaantje op (7), Fien (6) de en Bor op (9).Meer Sam is de net samen met van zijn ouders verhuisd naar het door dorpje de waar zijn opa woont. Hij verkent op zijn nieuwe met huis en ontmoet de op kinderen van de tijdens op tv overburen: Swaantje (7), Fien (6) en door door Bor (9). Dit gaat van niet helemaal zonder de problemen.Minder

juli 2020
01-01-2016 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam hoort zijn ouders zeggen dat ze hem terug willen sturen naar zijn tante in de stad als de nieuwe baby er is. Sams nieuwe vrienden bedenken een manier om dit tegen te gaan.

31-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam ontdekt dat Swaantjes lievelingspony wordt verkocht en komt erachter dat opa een geheim heeft dat zijn leven beïnvloedt.

30-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam doet mee aan de jaarlijkse race met een skelter die hij samen met zijn vader versierd heeft. Zijn vijand, Len, doet ook mee, maar speelt vals.

29-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Oudere jongens maken de lokale schaatsbaan onveilig. Samen met zijn nieuwe vrienden bedenkt Sam een list om hen 'een poepie te laten ruiken'.

28-12-2015 07:28

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam wordt zenuwachtig als het kerstspel heel anders verloopt dan hij had verwacht. Hij moet dit jaar de kerstsfeer redden!

25-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Het is een en al gezelligheid op de kerstmarkt in het dorp, maar een misverstand dreigt Sam en Swaantje verder uit elkaar te drijven.

24-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Er heerst niet bepaald 'vrede op aarde' tijdens het kerstdiner, althans, niet in Gloed. Het is niet gemakkelijk voor Sam om zijn plaats in de groep te veroveren. Vooral Len (8) maakt het hem moeilijk.

23-12-2015 07:25

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam begaat een fout met grote gevolgen. Met hulp van opa probeert hij het weer goed te maken met zijn nieuwe overbuurmeisje, Swaantje.

22-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam moet van zijn moeder meedoen aan het kerstspel, terwijl hij eigenlijk liever met opa de boom wil versieren. Tijdens de repetitie vinden de andere kinderen zijn engelenpak wel heel bijzonder.

21-12-2015 07:29

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam is net samen met zijn ouders verhuisd naar het dorpje waar zijn opa woont. Hij verkent zijn nieuwe huis en ontmoet de kinderen van de overburen: Swaantje (7), Fien (6) en Bor (9).Meer Sam is net samen met zijn ouders verhuisd naar het d...

Sam's kerst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sam's kerst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sam's kerst bij Sam's kerst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sam's kerst. Heb je een uitzending van Sam's kerst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sam's kerst gemist

Uitzending gemist van Sam's kerst? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Sam's kerst, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Sam's kerst gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Sam's kerst? Hier kun je alle uitzendingen van Sam's kerst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 04-01-2019 om 06:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!