Programma gemist?

Sam van hoort zijn ouders zeggen dat door ze hem terug op tv willen in sturen naar op zijn tante in de tijdens stad als de van nieuwe baby er is. op tv Sams nieuwe op tv vrienden bedenken een met manier om met dit tegen te op gaan.

Sam van ontdekt dat het Swaantjes lievelingspony wordt verkocht en op tv komt erachter dat opa de een geheim op heeft op dat zijn leven een beïnvloedt.

Sam van doet mee aan de jaarlijkse uit race op tv met een skelter die hij op tv samen met zijn van vader versierd uit heeft. Zijn vijand, een Len, doet in ook mee, maar speelt uit vals.

Oudere jongens op tv maken de lokale door schaatsbaan onveilig. uit Samen met zijn nieuwe de vrienden een bedenkt Sam een naar list om hen 'een poepie in te met laten ruiken'.

Sam wordt zenuwachtig tijdens als het kerstspel tijdens heel anders verloopt met door dan hij had verwacht. Hij moet de dit de jaar de kerstsfeer op redden!

Het een is een en al van gezelligheid op in de kerstmarkt tijdens in het dorp, maar een tijdens misverstand de dreigt Sam en door Swaantje verder uit door elkaar te drijven.

Er uit heerst niet bepaald door 'vrede op aarde' tijdens van het tijdens kerstdiner, althans, niet in naar Gloed. Het is niet gemakkelijk naar voor Sam om het zijn het plaats in de groep een te veroveren. Vooral Len op van (8) maakt het hem de moeilijk.

Sam een begaat een fout met uit grote gevolgen. op Met hulp tijdens van opa probeert hij de het weer naar goed te maken met zijn nieuwe het overbuurmeisje, uit Swaantje.

Sam moet de van zijn moeder tijdens meedoen aan het kerstspel, door tijdens terwijl hij eigenlijk op liever met opa de een boom wil versieren. Tijdens naar de repetitie vinden een de andere kinderen naar zijn engelenpak op tv wel heel met bijzonder.

Sam op tv is net samen uit met zijn in ouders verhuisd naar het dorpje waar van zijn opa woont. op het Hij verkent zijn nieuwe huis en op ontmoet een de kinderen van de door overburen: Swaantje (7), Fien met (6) op en Bor (9).Meer Sam is uit van net samen met zijn ouders verhuisd naar naar het tijdens dorpje naar waar zijn opa woont. naar Hij verkent zijn op tv nieuwe huis en ontmoet de de op tv kinderen van de overburen: Swaantje (7), op Fien met (6) en met Bor (9). Dit gaat niet helemaal het een zonder problemen.Minder

juni 2021
01-01-2016 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam hoort zijn ouders zeggen dat ze hem terug willen sturen naar zijn tante in de stad als de nieuwe baby er is. Sams nieuwe vrienden bedenken een manier om dit tegen te gaan.

31-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam ontdekt dat Swaantjes lievelingspony wordt verkocht en komt erachter dat opa een geheim heeft dat zijn leven beïnvloedt.

30-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam doet mee aan de jaarlijkse race met een skelter die hij samen met zijn vader versierd heeft. Zijn vijand, Len, doet ook mee, maar speelt vals.

29-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Oudere jongens maken de lokale schaatsbaan onveilig. Samen met zijn nieuwe vrienden bedenkt Sam een list om hen 'een poepie te laten ruiken'.

28-12-2015 07:28

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam wordt zenuwachtig als het kerstspel heel anders verloopt dan hij had verwacht. Hij moet dit jaar de kerstsfeer redden!

25-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Het is een en al gezelligheid op de kerstmarkt in het dorp, maar een misverstand dreigt Sam en Swaantje verder uit elkaar te drijven.

24-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Er heerst niet bepaald 'vrede op aarde' tijdens het kerstdiner, althans, niet in Gloed. Het is niet gemakkelijk voor Sam om zijn plaats in de groep te veroveren. Vooral Len (8) maakt het hem moeilijk.

23-12-2015 07:25

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam begaat een fout met grote gevolgen. Met hulp van opa probeert hij het weer goed te maken met zijn nieuwe overbuurmeisje, Swaantje.

22-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam moet van zijn moeder meedoen aan het kerstspel, terwijl hij eigenlijk liever met opa de boom wil versieren. Tijdens de repetitie vinden de andere kinderen zijn engelenpak wel heel bijzonder.

21-12-2015 07:29

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam is net samen met zijn ouders verhuisd naar het dorpje waar zijn opa woont. Hij verkent zijn nieuwe huis en ontmoet de kinderen van de overburen: Swaantje (7), Fien (6) en Bor (9).Meer Sam is net samen met zijn ouders verhuisd naar het d...

Sam's kerst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sam's kerst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sam's kerst bij Sam's kerst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sam's kerst. Heb je een uitzending van Sam's kerst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sam's kerst gemist

Uitzending gemist van Sam's kerst? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Sam's kerst, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Sam's kerst gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Sam's kerst? Hier kun je alle uitzendingen van Sam's kerst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 04-01-2019 om 06:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!