Programma gemist?

Sam van hoort zijn ouders zeggen naar dat op tv ze hem terug willen sturen naar in van zijn tante in de stad als met de nieuwe baby een er is. tijdens Sams een nieuwe vrienden bedenken een manier om door dit tegen naar te op gaan.

Sam ontdekt dat in Swaantjes lievelingspony wordt door verkocht en komt de erachter dat opa tijdens een geheim heeft van met dat zijn leven uit beïnvloedt.

Sam met doet mee aan de jaarlijkse door race met door een in skelter die hij samen door met zijn vader uit versierd heeft. Zijn vijand, het Len, doet een ook mee, maar uit speelt vals.

Oudere jongens van maken de lokale de schaatsbaan onveilig. op tv Samen met op tv zijn nieuwe vrienden naar bedenkt Sam een list om hen met 'een een poepie te laten een ruiken'.

Sam tijdens wordt zenuwachtig als het het kerstspel heel anders verloopt op van dan hij had verwacht. Hij naar moet dit jaar de de kerstsfeer de redden!

Het van is een op tv en al gezelligheid op de kerstmarkt van in het met dorp, maar een in misverstand op tv dreigt Sam en Swaantje verder uit een elkaar te tijdens drijven.

Er in heerst niet bepaald 'vrede in op aarde' tijdens het van kerstdiner, uit althans, niet het in Gloed. Het is niet een gemakkelijk voor de Sam om zijn plaats in naar de groep tijdens te in veroveren. Vooral Len (8) uit maakt het hem op tv moeilijk.

Sam uit begaat een uit fout met grote gevolgen. Met in hulp een van opa probeert hij in het weer goed te met maken met zijn in nieuwe door overbuurmeisje, Swaantje.

Sam uit moet van zijn moeder uit meedoen aan het op kerstspel, terwijl hij op tv eigenlijk liever van met opa de boom wil op tv versieren. met Tijdens de naar repetitie vinden de andere kinderen zijn in engelenpak wel heel uit op bijzonder.

Sam is net op tv samen met in zijn ouders verhuisd van naar het dorpje op tv waar zijn opa woont. van door Hij verkent zijn op tv nieuwe huis en ontmoet de het kinderen van de overburen: naar op tv Swaantje (7), Fien (6) een en Bor (9).Meer Sam is door net op tv samen met zijn met ouders verhuisd naar het dorpje door waar het zijn opa woont. op tv Hij verkent zijn nieuwe op tv huis en op tv ontmoet de kinderen van naar de overburen: Swaantje (7), van tijdens Fien (6) en naar Bor (9). Dit gaat niet helemaal uit het zonder problemen.Minder

februari 2020
01-01-2016 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam hoort zijn ouders zeggen dat ze hem terug willen sturen naar zijn tante in de stad als de nieuwe baby er is. Sams nieuwe vrienden bedenken een manier om dit tegen te gaan.

31-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam ontdekt dat Swaantjes lievelingspony wordt verkocht en komt erachter dat opa een geheim heeft dat zijn leven beïnvloedt.

30-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam doet mee aan de jaarlijkse race met een skelter die hij samen met zijn vader versierd heeft. Zijn vijand, Len, doet ook mee, maar speelt vals.

29-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Oudere jongens maken de lokale schaatsbaan onveilig. Samen met zijn nieuwe vrienden bedenkt Sam een list om hen 'een poepie te laten ruiken'.

28-12-2015 07:28

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam wordt zenuwachtig als het kerstspel heel anders verloopt dan hij had verwacht. Hij moet dit jaar de kerstsfeer redden!

25-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Het is een en al gezelligheid op de kerstmarkt in het dorp, maar een misverstand dreigt Sam en Swaantje verder uit elkaar te drijven.

24-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Er heerst niet bepaald 'vrede op aarde' tijdens het kerstdiner, althans, niet in Gloed. Het is niet gemakkelijk voor Sam om zijn plaats in de groep te veroveren. Vooral Len (8) maakt het hem moeilijk.

23-12-2015 07:25

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam begaat een fout met grote gevolgen. Met hulp van opa probeert hij het weer goed te maken met zijn nieuwe overbuurmeisje, Swaantje.

22-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam moet van zijn moeder meedoen aan het kerstspel, terwijl hij eigenlijk liever met opa de boom wil versieren. Tijdens de repetitie vinden de andere kinderen zijn engelenpak wel heel bijzonder.

21-12-2015 07:29

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam is net samen met zijn ouders verhuisd naar het dorpje waar zijn opa woont. Hij verkent zijn nieuwe huis en ontmoet de kinderen van de overburen: Swaantje (7), Fien (6) en Bor (9).Meer Sam is net samen met zijn ouders verhuisd naar het d...

Sam's kerst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sam's kerst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sam's kerst bij Sam's kerst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sam's kerst. Heb je een uitzending van Sam's kerst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sam's kerst gemist

Uitzending gemist van Sam's kerst? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Sam's kerst, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Sam's kerst gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Sam's kerst? Hier kun je alle uitzendingen van Sam's kerst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 04-01-2019 om 06:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!