Programma gemist?

Sam hoort een zijn ouders naar zeggen dat ze hem terug door willen in sturen naar uit zijn tante in de stad als tijdens de op tv nieuwe baby er is. op Sams nieuwe vrienden bedenken naar een manier om het dit op tegen te tijdens gaan.

Sam met ontdekt dat Swaantjes lievelingspony het wordt een verkocht en komt tijdens erachter dat opa een geheim heeft het dat zijn in leven op tv beïnvloedt.

Sam uit doet mee aan met de jaarlijkse uit race met een een skelter die hij een samen met zijn vader de versierd heeft. met Zijn vijand, Len, doet ook mee, in maar speelt naar vals.

Oudere jongens maken in de lokale schaatsbaan naar onveilig. Samen door met zijn nieuwe vrienden met bedenkt naar Sam een list om van hen 'een poepie door te laten op tv ruiken'.

Sam wordt op zenuwachtig als het in kerstspel heel anders verloopt naar dan door hij had het verwacht. Hij moet dit jaar naar de kerstsfeer uit redden!

Het is een door en al gezelligheid naar een op de kerstmarkt tijdens in het dorp, maar een op misverstand dreigt tijdens Sam en Swaantje verder uit naar elkaar met te drijven.

Er tijdens heerst niet bepaald 'vrede naar op aarde' op tv tijdens het kerstdiner, althans, niet van in Gloed. Het in is een niet gemakkelijk door voor Sam om zijn plaats op in de op groep te veroveren. Vooral naar Len de (8) maakt het hem uit moeilijk.

Sam op begaat een fout met uit grote door gevolgen. Met hulp van uit opa probeert naar hij het weer uit goed te maken met van zijn nieuwe in overbuurmeisje, Swaantje.

Sam van moet van het zijn moeder meedoen aan het kerstspel, van terwijl hij van eigenlijk liever met een opa de het boom wil het versieren. Tijdens de repetitie op vinden de andere kinderen uit zijn engelenpak met wel heel met bijzonder.

Sam is de net op tv samen met zijn door ouders verhuisd naar door het dorpje waar zijn opa woont. in Hij de verkent zijn nieuwe huis en het ontmoet de kinderen door van de overburen: uit Swaantje (7), Fien de (6) en Bor met (9).Meer Sam is naar net het samen met zijn het ouders verhuisd naar het dorpje in waar zijn opa uit op tv woont. Hij verkent zijn nieuwe huis in en ontmoet de uit kinderen van de met overburen: uit Swaantje (7), Fien (6) uit en door Bor (9). Dit gaat uit niet helemaal zonder in problemen.Minder

november 2020
01-01-2016 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam hoort zijn ouders zeggen dat ze hem terug willen sturen naar zijn tante in de stad als de nieuwe baby er is. Sams nieuwe vrienden bedenken een manier om dit tegen te gaan.

31-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam ontdekt dat Swaantjes lievelingspony wordt verkocht en komt erachter dat opa een geheim heeft dat zijn leven beïnvloedt.

30-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam doet mee aan de jaarlijkse race met een skelter die hij samen met zijn vader versierd heeft. Zijn vijand, Len, doet ook mee, maar speelt vals.

29-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Oudere jongens maken de lokale schaatsbaan onveilig. Samen met zijn nieuwe vrienden bedenkt Sam een list om hen 'een poepie te laten ruiken'.

28-12-2015 07:28

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam wordt zenuwachtig als het kerstspel heel anders verloopt dan hij had verwacht. Hij moet dit jaar de kerstsfeer redden!

25-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Het is een en al gezelligheid op de kerstmarkt in het dorp, maar een misverstand dreigt Sam en Swaantje verder uit elkaar te drijven.

24-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Er heerst niet bepaald 'vrede op aarde' tijdens het kerstdiner, althans, niet in Gloed. Het is niet gemakkelijk voor Sam om zijn plaats in de groep te veroveren. Vooral Len (8) maakt het hem moeilijk.

23-12-2015 07:25

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam begaat een fout met grote gevolgen. Met hulp van opa probeert hij het weer goed te maken met zijn nieuwe overbuurmeisje, Swaantje.

22-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam moet van zijn moeder meedoen aan het kerstspel, terwijl hij eigenlijk liever met opa de boom wil versieren. Tijdens de repetitie vinden de andere kinderen zijn engelenpak wel heel bijzonder.

21-12-2015 07:29

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam is net samen met zijn ouders verhuisd naar het dorpje waar zijn opa woont. Hij verkent zijn nieuwe huis en ontmoet de kinderen van de overburen: Swaantje (7), Fien (6) en Bor (9).Meer Sam is net samen met zijn ouders verhuisd naar het d...

Sam's kerst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sam's kerst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sam's kerst bij Sam's kerst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sam's kerst. Heb je een uitzending van Sam's kerst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sam's kerst gemist

Uitzending gemist van Sam's kerst? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Sam's kerst, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Sam's kerst gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Sam's kerst? Hier kun je alle uitzendingen van Sam's kerst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 04-01-2019 om 06:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!