Programma gemist?

Sam hoort zijn door ouders zeggen met dat ze hem terug op willen sturen het naar zijn naar tante in de van stad als de op tv nieuwe baby er van is. Sams nieuwe vrienden de bedenken een manier om op dit op tv tegen te met gaan.

Sam uit ontdekt dat Swaantjes tijdens lievelingspony wordt verkocht en komt door erachter dat opa uit een tijdens geheim heeft met dat zijn leven op beïnvloedt.

Sam doet met mee een aan de jaarlijkse uit race met een skelter op die hij samen met zijn tijdens vader versierd heeft. van Zijn vijand, het Len, door doet ook mee, maar speelt de vals.

Oudere jongens maken een de lokale een schaatsbaan onveilig. Samen met van zijn uit nieuwe vrienden bedenkt Sam met een list om het hen een 'een poepie te laten naar ruiken'.

Sam wordt door zenuwachtig als het kerstspel met heel een anders verloopt dan de hij had verwacht. Hij moet naar naar dit jaar de kerstsfeer uit redden!

Het is van een en naar al gezelligheid op de kerstmarkt de in van het dorp, het maar een misverstand dreigt Sam een en het Swaantje verder uit elkaar te een drijven.

Er heerst niet op bepaald 'vrede naar op aarde' tijdens uit het kerstdiner, althans, de niet een in Gloed. Het is niet in gemakkelijk voor Sam om met tijdens zijn plaats in de het groep te veroveren. Vooral Len met (8) maakt op tv het hem met moeilijk.

Sam tijdens begaat een met fout met grote gevolgen. een Met hulp van op tv opa probeert tijdens hij het weer goed op te maken met zijn nieuwe op tv overbuurmeisje, een Swaantje.

Sam moet van tijdens uit zijn moeder meedoen aan het naar kerstspel, terwijl hij tijdens eigenlijk liever tijdens met opa in de boom wil versieren. in Tijdens de op tv repetitie vinden de uit andere kinderen zijn engelenpak wel heel tijdens het bijzonder.

Sam uit is net samen op met zijn op tv ouders verhuisd naar het dorpje waar op zijn opa woont. uit Hij verkent zijn het nieuwe huis van en ontmoet de kinderen op van een de overburen: met Swaantje (7), Fien de (6) en Bor (9).Meer Sam uit is net samen met in zijn ouders verhuisd op naar het dorpje uit waar zijn in opa woont. Hij van verkent zijn nieuwe huis van en ontmoet de tijdens kinderen van de een overburen: met Swaantje (7), Fien met (6) en Bor door (9). Dit gaat niet uit helemaal zonder van problemen.Minder

augustus 2021
01-01-2016 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam hoort zijn ouders zeggen dat ze hem terug willen sturen naar zijn tante in de stad als de nieuwe baby er is. Sams nieuwe vrienden bedenken een manier om dit tegen te gaan.

31-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam ontdekt dat Swaantjes lievelingspony wordt verkocht en komt erachter dat opa een geheim heeft dat zijn leven beïnvloedt.

30-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam doet mee aan de jaarlijkse race met een skelter die hij samen met zijn vader versierd heeft. Zijn vijand, Len, doet ook mee, maar speelt vals.

29-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Oudere jongens maken de lokale schaatsbaan onveilig. Samen met zijn nieuwe vrienden bedenkt Sam een list om hen 'een poepie te laten ruiken'.

28-12-2015 07:28

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam wordt zenuwachtig als het kerstspel heel anders verloopt dan hij had verwacht. Hij moet dit jaar de kerstsfeer redden!

25-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Het is een en al gezelligheid op de kerstmarkt in het dorp, maar een misverstand dreigt Sam en Swaantje verder uit elkaar te drijven.

24-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Er heerst niet bepaald 'vrede op aarde' tijdens het kerstdiner, althans, niet in Gloed. Het is niet gemakkelijk voor Sam om zijn plaats in de groep te veroveren. Vooral Len (8) maakt het hem moeilijk.

23-12-2015 07:25

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam begaat een fout met grote gevolgen. Met hulp van opa probeert hij het weer goed te maken met zijn nieuwe overbuurmeisje, Swaantje.

22-12-2015 07:30

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam moet van zijn moeder meedoen aan het kerstspel, terwijl hij eigenlijk liever met opa de boom wil versieren. Tijdens de repetitie vinden de andere kinderen zijn engelenpak wel heel bijzonder.

21-12-2015 07:29

Sam's kerst

Sam's kerst - Sam's kerst

Sam is net samen met zijn ouders verhuisd naar het dorpje waar zijn opa woont. Hij verkent zijn nieuwe huis en ontmoet de kinderen van de overburen: Swaantje (7), Fien (6) en Bor (9).Meer Sam is net samen met zijn ouders verhuisd naar het d...

Sam's kerst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sam's kerst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sam's kerst bij Sam's kerst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sam's kerst. Heb je een uitzending van Sam's kerst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sam's kerst gemist

Uitzending gemist van Sam's kerst? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Sam's kerst, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Sam's kerst gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Sam's kerst? Hier kun je alle uitzendingen van Sam's kerst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 04-01-2019 om 06:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!