Programma gemist?

Als Sune ontdekt tijdens dat zijn uit vriendinnetje uit Sophie gaat skiën op tv met hun knappe een klasgenootje Santos, is hij ten de einde raad. de Hij weet zijn ouders ervan het te in overtuigen dat ook zij dit op jaar moeten met gaan skiën.Meer een Jeugdfilm. Als Sune ontdekt met dat zijn vriendinnetje Sophie de gaat skiën tijdens met hun knappe op tv klasgenootje op tv Santos, is hij ten einde raad. van Hij in weet zijn ouders in ervan te overtuigen op tv dat ook met zij dit jaar moeten gaan skiën, door ook tijdens al hebben op tv ze het nog nooit gedaan. Hij het verzint er op tv voor het gemak op maar bij tijdens dat de een familie van Sophie voor de op tv hele op tv vakantie betaalt. Ja... door dan wil de familie van Andersson natuurlijk wel! Zo gezegd, naar zo naar gedaan... Maar al door gauw blijkt uit het allemaal toch niet zo goed uit geregeld, in daar in een de bergen. Sune in heeft trouwens maar op tv een doel: Sophie het terugkrijgen!Minder

december 2021
23-12-2015 15:28

Zappbios: De Anderssons in de bergen

Zappbios: De Anderssons in de bergen - Zappbios: De Anderssons in de bergen

Als Sune ontdekt dat zijn vriendinnetje Sophie gaat skiën met hun knappe klasgenootje Santos, is hij ten einde raad. Hij weet zijn ouders ervan te overtuigen dat ook zij dit jaar moeten gaan skiën.Meer Jeugdfilm. Als Sune ontdekt dat zijn v...

Zappbios: De Anderssons in de bergen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios: De Anderssons in de bergen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios: De Anderssons in de bergen bij Zappbios: De Anderssons in de bergen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios: De Anderssons in de bergen. Heb je een uitzending van Zappbios: De Anderssons in de bergen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios: De Anderssons in de bergen gemist

Uitzending gemist van Zappbios: De Anderssons in de bergen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios: De Anderssons in de bergen, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios: De Anderssons in de bergen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios: De Anderssons in de bergen? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios: De Anderssons in de bergen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-12-2015 om 15:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!