Programma gemist?

Als op Sune ontdekt tijdens dat zijn vriendinnetje Sophie uit gaat skiën met hun tijdens knappe klasgenootje Santos, de is hij naar ten einde op raad. Hij weet zijn ouders ervan in te op tv overtuigen dat ook van zij dit op jaar moeten gaan skiën.Meer het Jeugdfilm. Als naar Sune ontdekt dat zijn vriendinnetje Sophie een gaat op skiën met op tv hun knappe klasgenootje Santos, het is hij ten einde raad. in Hij weet tijdens zijn ouders de ervan te een overtuigen dat ook zij de dit jaar moeten in gaan skiën, ook al hebben van ze het nog de nooit gedaan. Hij uit verzint tijdens er voor het op gemak maar bij dat de het familie van van Sophie voor de tijdens hele vakantie de betaalt. Ja... dan wil tijdens de familie Andersson natuurlijk uit wel! Zo het gezegd, zo gedaan... tijdens Maar al gauw blijkt in het een allemaal toch naar niet zo goed geregeld, het daar in de in bergen. Sune heeft van trouwens maar een een doel: Sophie uit terugkrijgen!Minder

juni 2021
23-12-2015 15:28

Zappbios: De Anderssons in de bergen

Zappbios: De Anderssons in de bergen - Zappbios: De Anderssons in de bergen

Als Sune ontdekt dat zijn vriendinnetje Sophie gaat skiën met hun knappe klasgenootje Santos, is hij ten einde raad. Hij weet zijn ouders ervan te overtuigen dat ook zij dit jaar moeten gaan skiën.Meer Jeugdfilm. Als Sune ontdekt dat zijn v...

Zappbios: De Anderssons in de bergen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios: De Anderssons in de bergen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios: De Anderssons in de bergen bij Zappbios: De Anderssons in de bergen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios: De Anderssons in de bergen. Heb je een uitzending van Zappbios: De Anderssons in de bergen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios: De Anderssons in de bergen gemist

Uitzending gemist van Zappbios: De Anderssons in de bergen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios: De Anderssons in de bergen, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios: De Anderssons in de bergen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios: De Anderssons in de bergen? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios: De Anderssons in de bergen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-12-2015 om 15:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!