Programma gemist?

Als Sune een ontdekt dat zijn naar vriendinnetje Sophie een gaat skiën de met hun knappe klasgenootje Santos, door is van hij ten einde raad. Hij uit weet zijn op tv ouders ervan te overtuigen van dat ook uit zij dit jaar moeten naar gaan in skiën.Meer Jeugdfilm. Als Sune ontdekt naar dat zijn het vriendinnetje Sophie gaat skiën met een uit hun knappe klasgenootje Santos, is hij door ten einde met raad. van Hij weet zijn op tv ouders ervan te overtuigen dat ook uit naar zij dit jaar moeten in gaan skiën, ook al hebben uit ze het nog de nooit naar gedaan. Hij verzint er uit voor uit het gemak maar bij dat door de in familie van Sophie voor de in hele vakantie betaalt. een Ja... dan wil de op tv familie naar Andersson natuurlijk wel! van Zo gezegd, zo gedaan... in Maar al gauw blijkt in het allemaal tijdens toch niet zo met goed geregeld, daar met in met de bergen. Sune heeft naar trouwens maar een doel: Sophie in door terugkrijgen!Minder

juli 2020
23-12-2015 15:28

Zappbios: De Anderssons in de bergen

Zappbios: De Anderssons in de bergen - Zappbios: De Anderssons in de bergen

Als Sune ontdekt dat zijn vriendinnetje Sophie gaat skiën met hun knappe klasgenootje Santos, is hij ten einde raad. Hij weet zijn ouders ervan te overtuigen dat ook zij dit jaar moeten gaan skiën.Meer Jeugdfilm. Als Sune ontdekt dat zijn v...

Zappbios: De Anderssons in de bergen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios: De Anderssons in de bergen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios: De Anderssons in de bergen bij Zappbios: De Anderssons in de bergen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios: De Anderssons in de bergen. Heb je een uitzending van Zappbios: De Anderssons in de bergen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios: De Anderssons in de bergen gemist

Uitzending gemist van Zappbios: De Anderssons in de bergen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios: De Anderssons in de bergen, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios: De Anderssons in de bergen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios: De Anderssons in de bergen? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios: De Anderssons in de bergen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-12-2015 om 15:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!