Programma gemist?

Als Sune uit ontdekt door dat zijn vriendinnetje Sophie gaat op skiën met hun het knappe klasgenootje een Santos, is hij een ten einde door raad. Hij weet zijn ouders op tv ervan naar te overtuigen dat ook zij in dit jaar moeten van gaan skiën.Meer Jeugdfilm. Als op tv Sune ontdekt naar dat het zijn vriendinnetje Sophie op gaat skiën met hun knappe klasgenootje in Santos, op tv is hij ten einde het raad. Hij weet zijn van ouders ervan naar te in overtuigen dat ook zij naar dit jaar moeten gaan skiën, uit ook op al hebben ze het nog op tv door nooit gedaan. Hij verzint er met voor het uit gemak maar bij dat een de familie van naar Sophie voor de hele op tv vakantie betaalt. tijdens Ja... dan wil door de familie op Andersson natuurlijk wel! Zo gezegd, met door zo gedaan... Maar al gauw blijkt uit het allemaal een toch de niet zo goed geregeld, door daar in de op tv bergen. Sune heeft trouwens uit maar een het doel: Sophie naar terugkrijgen!Minder

december 2019
23-12-2015 15:28

Zappbios: De Anderssons in de bergen

Zappbios: De Anderssons in de bergen - Zappbios: De Anderssons in de bergen

Als Sune ontdekt dat zijn vriendinnetje Sophie gaat skiën met hun knappe klasgenootje Santos, is hij ten einde raad. Hij weet zijn ouders ervan te overtuigen dat ook zij dit jaar moeten gaan skiën.Meer Jeugdfilm. Als Sune ontdekt dat zijn v...

Zappbios: De Anderssons in de bergen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios: De Anderssons in de bergen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios: De Anderssons in de bergen bij Zappbios: De Anderssons in de bergen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios: De Anderssons in de bergen. Heb je een uitzending van Zappbios: De Anderssons in de bergen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios: De Anderssons in de bergen gemist

Uitzending gemist van Zappbios: De Anderssons in de bergen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios: De Anderssons in de bergen, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios: De Anderssons in de bergen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios: De Anderssons in de bergen? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios: De Anderssons in de bergen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-12-2015 om 15:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!