Programma gemist?

Als door Sune ontdekt dat zijn vriendinnetje in Sophie gaat het skiën met hun een knappe klasgenootje Santos, is uit hij door ten einde op tv raad. Hij weet uit zijn ouders ervan van te overtuigen dat ook zij dit in naar jaar moeten gaan skiën.Meer Jeugdfilm. Als op Sune ontdekt dat in zijn vriendinnetje Sophie door gaat skiën met een hun knappe klasgenootje in Santos, is hij tijdens ten einde raad. het Hij door weet zijn ouders van ervan te overtuigen dat het ook een zij dit jaar moeten gaan skiën, op ook al het hebben door ze het nog nooit gedaan. Hij door verzint er voor het het gemak maar naar bij dat uit de familie van in Sophie voor de naar hele vakantie betaalt. Ja... uit dan wil van de familie Andersson door natuurlijk naar wel! Zo gezegd, op zo gedaan... Maar al op tv gauw blijkt het allemaal toch het niet zo goed tijdens op tv geregeld, daar in met de bergen. Sune heeft trouwens de maar een doel: Sophie de het terugkrijgen!Minder

februari 2021
23-12-2015 15:28

Zappbios: De Anderssons in de bergen

Zappbios: De Anderssons in de bergen - Zappbios: De Anderssons in de bergen

Als Sune ontdekt dat zijn vriendinnetje Sophie gaat skiën met hun knappe klasgenootje Santos, is hij ten einde raad. Hij weet zijn ouders ervan te overtuigen dat ook zij dit jaar moeten gaan skiën.Meer Jeugdfilm. Als Sune ontdekt dat zijn v...

Zappbios: De Anderssons in de bergen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios: De Anderssons in de bergen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios: De Anderssons in de bergen bij Zappbios: De Anderssons in de bergen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios: De Anderssons in de bergen. Heb je een uitzending van Zappbios: De Anderssons in de bergen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios: De Anderssons in de bergen gemist

Uitzending gemist van Zappbios: De Anderssons in de bergen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios: De Anderssons in de bergen, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios: De Anderssons in de bergen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios: De Anderssons in de bergen? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios: De Anderssons in de bergen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-12-2015 om 15:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!