Programma gemist?

Als Sune van ontdekt dat zijn vriendinnetje tijdens Sophie gaat skiën met met hun met knappe een klasgenootje Santos, is hij ten door einde het raad. Hij weet zijn op ouders ervan te overtuigen met dat tijdens ook zij dit jaar moeten naar gaan skiën.Meer Jeugdfilm. naar Als naar Sune ontdekt dat zijn uit vriendinnetje Sophie gaat op tv skiën met hun knappe naar klasgenootje Santos, is van hij ten einde het raad. een Hij weet zijn de ouders ervan te overtuigen dat ook het met zij dit jaar in moeten gaan skiën, ook al hebben naar ze het nog met door nooit gedaan. Hij verzint er voor de het op tv gemak maar bij een dat de familie van de Sophie voor de hele een vakantie betaalt. met Ja... dan wil de in familie Andersson door natuurlijk wel! Zo tijdens gezegd, op zo gedaan... Maar al gauw blijkt op het allemaal in toch in niet zo goed geregeld, daar in in de bergen. de Sune heeft trouwens maar tijdens een doel: Sophie een door terugkrijgen!Minder

oktober 2020
23-12-2015 15:28

Zappbios: De Anderssons in de bergen

Zappbios: De Anderssons in de bergen - Zappbios: De Anderssons in de bergen

Als Sune ontdekt dat zijn vriendinnetje Sophie gaat skiën met hun knappe klasgenootje Santos, is hij ten einde raad. Hij weet zijn ouders ervan te overtuigen dat ook zij dit jaar moeten gaan skiën.Meer Jeugdfilm. Als Sune ontdekt dat zijn v...

Zappbios: De Anderssons in de bergen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios: De Anderssons in de bergen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios: De Anderssons in de bergen bij Zappbios: De Anderssons in de bergen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios: De Anderssons in de bergen. Heb je een uitzending van Zappbios: De Anderssons in de bergen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios: De Anderssons in de bergen gemist

Uitzending gemist van Zappbios: De Anderssons in de bergen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios: De Anderssons in de bergen, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios: De Anderssons in de bergen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios: De Anderssons in de bergen? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios: De Anderssons in de bergen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-12-2015 om 15:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!