Programma gemist?

Als Sune van ontdekt dat zijn op vriendinnetje Sophie op tv gaat skiën met hun knappe de klasgenootje van Santos, is hij ten einde tijdens raad. naar Hij weet zijn ouders ervan een te overtuigen dat van ook zij dit tijdens de jaar moeten gaan skiën.Meer Jeugdfilm. Als op tv Sune in ontdekt dat zijn vriendinnetje van Sophie gaat op skiën met op hun knappe klasgenootje Santos, is door hij naar ten einde raad. Hij weet de zijn ouders uit ervan te uit overtuigen dat ook zij dit een jaar moeten gaan skiën, op tv ook al hebben met ze het nog in nooit gedaan. Hij tijdens verzint er voor op tv de het gemak maar bij in dat de de familie van Sophie voor de hele naar vakantie op tv betaalt. Ja... van dan wil de familie Andersson met natuurlijk wel! Zo van gezegd, het zo gedaan... Maar al op tv gauw blijkt het allemaal toch door niet zo op tv goed geregeld, daar in van de bergen. op tv Sune heeft trouwens maar met een doel: Sophie het van terugkrijgen!Minder

februari 2020
23-12-2015 15:28

Zappbios: De Anderssons in de bergen

Zappbios: De Anderssons in de bergen - Zappbios: De Anderssons in de bergen

Als Sune ontdekt dat zijn vriendinnetje Sophie gaat skiën met hun knappe klasgenootje Santos, is hij ten einde raad. Hij weet zijn ouders ervan te overtuigen dat ook zij dit jaar moeten gaan skiën.Meer Jeugdfilm. Als Sune ontdekt dat zijn v...

Zappbios: De Anderssons in de bergen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios: De Anderssons in de bergen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios: De Anderssons in de bergen bij Zappbios: De Anderssons in de bergen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios: De Anderssons in de bergen. Heb je een uitzending van Zappbios: De Anderssons in de bergen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios: De Anderssons in de bergen gemist

Uitzending gemist van Zappbios: De Anderssons in de bergen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios: De Anderssons in de bergen, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios: De Anderssons in de bergen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios: De Anderssons in de bergen? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios: De Anderssons in de bergen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-12-2015 om 15:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!