Programma gemist?

Als Sune van ontdekt dat zijn vriendinnetje uit Sophie gaat skiën door met van hun knappe klasgenootje Santos, is op tv hij op tv ten einde raad. uit Hij weet zijn ouders naar ervan te overtuigen van dat ook zij dit van op jaar moeten gaan skiën.Meer Jeugdfilm. door Als Sune ontdekt dat uit zijn vriendinnetje Sophie het gaat skiën de met hun knappe op klasgenootje Santos, een is hij ten de einde raad. Hij op tv weet zijn ouders ervan een te overtuigen dat ook op in zij dit jaar moeten op gaan skiën, op tv ook al hebben door ze het nog in nooit gedaan. Hij verzint er voor de het met gemak maar van bij dat de de familie van Sophie het voor de hele vakantie de betaalt. Ja... tijdens dan wil de familie de Andersson natuurlijk wel! Zo gezegd, door zo door gedaan... Maar al op gauw blijkt het de allemaal toch niet zo in goed geregeld, daar in de de bergen. op Sune heeft trouwens het maar een doel: met Sophie de terugkrijgen!Minder

augustus 2020
23-12-2015 15:28

Zappbios: De Anderssons in de bergen

Zappbios: De Anderssons in de bergen - Zappbios: De Anderssons in de bergen

Als Sune ontdekt dat zijn vriendinnetje Sophie gaat skiën met hun knappe klasgenootje Santos, is hij ten einde raad. Hij weet zijn ouders ervan te overtuigen dat ook zij dit jaar moeten gaan skiën.Meer Jeugdfilm. Als Sune ontdekt dat zijn v...

Zappbios: De Anderssons in de bergen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios: De Anderssons in de bergen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios: De Anderssons in de bergen bij Zappbios: De Anderssons in de bergen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios: De Anderssons in de bergen. Heb je een uitzending van Zappbios: De Anderssons in de bergen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios: De Anderssons in de bergen gemist

Uitzending gemist van Zappbios: De Anderssons in de bergen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios: De Anderssons in de bergen, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios: De Anderssons in de bergen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios: De Anderssons in de bergen? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios: De Anderssons in de bergen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-12-2015 om 15:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!