Programma gemist?

Zeg Uri in Geller en in iedereen denkt op tv meteen aan gebogen uit lepels. Maar zou het kunnen dat in zijn talenten de door de geheime naar diensten werden op tv ingezet en het was Geller een spion voor de in het Mossad en CIA?Meer het Zeg Uri Geller en uit iedereen denkt meteen een aan gebogen lepels. Maar zou op naar het kunnen dat zijn de talenten door geheime diensten het werden op tv ingezet en was Geller een naar spion voor de van Mossad en CIA, een oftewel een Psychic Spy? door uit Niet veel mensen weten op tv dat hij er, naast de uit een shows met de lepels, tijdens een tweede in leven op nahield. Zelf kan hij in er op uiteraard niets over zeggen, dat tijdens is top van secret, de maar hij verwijst graag naar van mensen uit als de Israƫlische premier Netanyahu, een astronaut het Edgar Mitchell (piloot Apollo 14), met wetenschappers van een het Stanford Reseach de Instituut en op voormalig CIA-medewerkers. Zij vertellen over hun van ontmoetingen en ervaringen tijdens met op tv Geller en lichten zo een in tipje van tijdens de sluier op. Heeft op tv hij op tv echt met op zijn paranormale krachten radarsystemen uitgeschakeld? Zijn uit de op tv spionagepraktijken nu sterke verhalen of tijdens de is het echt op tv gebeurd?Minder

mei 2021
23-12-2015 23:42

2Doc:The secret life of Uri Geller

2Doc:The secret life of Uri Geller - 2Doc:The secret life of Uri Geller

Zeg Uri Geller en iedereen denkt meteen aan gebogen lepels. Maar zou het kunnen dat zijn talenten door de geheime diensten werden ingezet en was Geller een spion voor de Mossad en CIA?Meer Zeg Uri Geller en iedereen denkt meteen aan gebogen...

2Doc:The secret life of Uri Geller gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:The secret life of Uri Geller de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:The secret life of Uri Geller bij 2Doc:The secret life of Uri Geller liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:The secret life of Uri Geller. Heb je een uitzending van 2Doc:The secret life of Uri Geller gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:The secret life of Uri Geller gemist

Uitzending gemist van 2Doc:The secret life of Uri Geller? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:The secret life of Uri Geller, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:The secret life of Uri Geller gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:The secret life of Uri Geller? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:The secret life of Uri Geller kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-12-2015 om 23:42 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!