Programma gemist?

Zeg Uri Geller in en iedereen naar denkt meteen aan gebogen op tv lepels. tijdens Maar zou uit het kunnen dat zijn talenten in door tijdens de geheime diensten werden ingezet naar en was Geller de een tijdens spion voor de Mossad en het CIA?Meer Zeg tijdens Uri Geller en iedereen de denkt meteen aan in gebogen lepels. Maar zou in het op tv kunnen dat zijn uit talenten door geheime van diensten werden ingezet en op was Geller een de spion voor de Mossad door en CIA, naar oftewel een het Psychic Spy? naar Niet veel mensen weten uit dat hij op tv er, naast de op tv shows met de lepels, een de tweede leven op op nahield. Zelf kan hij een er een uiteraard niets over zeggen, van dat tijdens is top secret, maar hij verwijst uit graag door naar mensen als tijdens de Israëlische premier Netanyahu, astronaut uit met Edgar Mitchell (piloot tijdens Apollo 14), wetenschappers van het Stanford een Reseach Instituut en door in voormalig CIA-medewerkers. Zij vertellen over een hun naar ontmoetingen en ervaringen met uit Geller en lichten uit zo een tipje door van de op tv sluier op. Heeft hij echt met het zijn paranormale op krachten radarsystemen uitgeschakeld? Zijn van de spionagepraktijken nu de de sterke verhalen of is het echt uit een gebeurd?Minder

juni 2020
23-12-2015 23:42

2Doc:The secret life of Uri Geller

2Doc:The secret life of Uri Geller - 2Doc:The secret life of Uri Geller

Zeg Uri Geller en iedereen denkt meteen aan gebogen lepels. Maar zou het kunnen dat zijn talenten door de geheime diensten werden ingezet en was Geller een spion voor de Mossad en CIA?Meer Zeg Uri Geller en iedereen denkt meteen aan gebogen...

2Doc:The secret life of Uri Geller gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:The secret life of Uri Geller de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:The secret life of Uri Geller bij 2Doc:The secret life of Uri Geller liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:The secret life of Uri Geller. Heb je een uitzending van 2Doc:The secret life of Uri Geller gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:The secret life of Uri Geller gemist

Uitzending gemist van 2Doc:The secret life of Uri Geller? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:The secret life of Uri Geller, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:The secret life of Uri Geller gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:The secret life of Uri Geller? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:The secret life of Uri Geller kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-12-2015 om 23:42 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!