Programma gemist?

Zeg op Uri Geller met en iedereen denkt in meteen aan gebogen lepels. Maar in zou het op tv kunnen dat de zijn talenten door door de geheime diensten werden ingezet en naar was Geller uit een spion voor de op Mossad van en CIA?Meer door Zeg Uri Geller en iedereen denkt het een meteen aan gebogen lepels. Maar het zou het kunnen dat de zijn talenten door tijdens geheime diensten op werden met ingezet en was op tv Geller een spion voor de Mossad met uit en CIA, oftewel een Psychic Spy? een Niet veel het mensen weten op dat hij er, een naast de shows door met de lepels, een tweede tijdens leven op nahield. naar naar Zelf kan hij er van uiteraard niets naar over zeggen, dat is top tijdens secret, maar in hij verwijst graag op tv naar mensen met als de Israƫlische van premier Netanyahu, astronaut tijdens Edgar Mitchell (piloot Apollo 14), wetenschappers op van uit het Stanford Reseach in Instituut en voormalig CIA-medewerkers. Zij op vertellen over naar hun ontmoetingen en ervaringen een met Geller op tv en lichten zo op een op tv tipje van de sluier op. naar Heeft hij op echt met zijn op paranormale krachten radarsystemen uitgeschakeld? een Zijn de spionagepraktijken tijdens nu sterke tijdens verhalen of is het echt tijdens naar gebeurd?Minder

september 2020
23-12-2015 23:42

2Doc:The secret life of Uri Geller

2Doc:The secret life of Uri Geller - 2Doc:The secret life of Uri Geller

Zeg Uri Geller en iedereen denkt meteen aan gebogen lepels. Maar zou het kunnen dat zijn talenten door de geheime diensten werden ingezet en was Geller een spion voor de Mossad en CIA?Meer Zeg Uri Geller en iedereen denkt meteen aan gebogen...

2Doc:The secret life of Uri Geller gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:The secret life of Uri Geller de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:The secret life of Uri Geller bij 2Doc:The secret life of Uri Geller liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:The secret life of Uri Geller. Heb je een uitzending van 2Doc:The secret life of Uri Geller gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:The secret life of Uri Geller gemist

Uitzending gemist van 2Doc:The secret life of Uri Geller? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:The secret life of Uri Geller, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:The secret life of Uri Geller gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:The secret life of Uri Geller? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:The secret life of Uri Geller kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-12-2015 om 23:42 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!