Programma gemist?

Zeg Uri naar Geller en tijdens iedereen denkt meteen aan gebogen een lepels. Maar door zou het op tv kunnen dat zijn talenten door op tv de geheime uit diensten uit werden ingezet en was Geller een in een spion voor de tijdens Mossad en CIA?Meer van Zeg Uri Geller en door iedereen denkt uit meteen aan gebogen lepels. Maar zou de het kunnen in dat zijn talenten door de in geheime diensten werden ingezet op tv en was Geller een spion tijdens voor de Mossad een en CIA, oftewel op tv een Psychic Spy? op tv Niet de veel mensen weten het dat hij er, naast naar de shows van met de het lepels, een tweede leven op nahield. uit Zelf tijdens kan hij het er uiteraard niets over tijdens zeggen, dat is top een secret, maar het hij verwijst graag naar uit mensen in als de Israëlische premier Netanyahu, astronaut in Edgar uit Mitchell (piloot Apollo naar 14), wetenschappers van het op tv Stanford het Reseach Instituut en voormalig in CIA-medewerkers. Zij vertellen over hun een ontmoetingen van en ervaringen met Geller en van lichten zo in een tipje in van de in sluier op. Heeft hij echt met uit een zijn paranormale krachten radarsystemen uitgeschakeld? in Zijn in de spionagepraktijken nu sterke verhalen op tv of is een het echt door gebeurd?Minder

januari 2021
23-12-2015 23:42

2Doc:The secret life of Uri Geller

2Doc:The secret life of Uri Geller - 2Doc:The secret life of Uri Geller

Zeg Uri Geller en iedereen denkt meteen aan gebogen lepels. Maar zou het kunnen dat zijn talenten door de geheime diensten werden ingezet en was Geller een spion voor de Mossad en CIA?Meer Zeg Uri Geller en iedereen denkt meteen aan gebogen...

2Doc:The secret life of Uri Geller gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:The secret life of Uri Geller de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:The secret life of Uri Geller bij 2Doc:The secret life of Uri Geller liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:The secret life of Uri Geller. Heb je een uitzending van 2Doc:The secret life of Uri Geller gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:The secret life of Uri Geller gemist

Uitzending gemist van 2Doc:The secret life of Uri Geller? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:The secret life of Uri Geller, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:The secret life of Uri Geller gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:The secret life of Uri Geller? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:The secret life of Uri Geller kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-12-2015 om 23:42 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!