Programma gemist?

Zeg een Uri Geller en iedereen denkt door van meteen aan gebogen lepels. de Maar zou het door kunnen dat zijn talenten van door de geheime diensten door werden ingezet en een was Geller een tijdens spion voor op tv de Mossad naar en CIA?Meer op Zeg Uri Geller en iedereen denkt op tv meteen aan op tv gebogen lepels. Maar tijdens zou het een kunnen dat met zijn talenten door geheime diensten werden het ingezet en in was naar Geller een spion voor de Mossad naar op en CIA, oftewel een met Psychic Spy? Niet in veel mensen een weten dat hij op er, naast de shows tijdens met de lepels, een de tweede leven op nahield. uit uit Zelf kan hij er uiteraard niets tijdens over een zeggen, dat is top op tv secret, maar hij verwijst tijdens graag naar het mensen als de met Israëlische in premier Netanyahu, astronaut Edgar naar Mitchell (piloot Apollo van 14), wetenschappers van het Stanford met Reseach Instituut en naar voormalig CIA-medewerkers. naar Zij vertellen van over hun ontmoetingen tijdens en ervaringen met op Geller en lichten een zo een tipje met van de naar sluier op. Heeft van hij echt met zijn paranormale krachten in tijdens radarsystemen uitgeschakeld? Zijn met de spionagepraktijken nu sterke verhalen naar of is het een echt met gebeurd?Minder

november 2019
23-12-2015 23:42

2Doc:The secret life of Uri Geller

2Doc:The secret life of Uri Geller - 2Doc:The secret life of Uri Geller

Zeg Uri Geller en iedereen denkt meteen aan gebogen lepels. Maar zou het kunnen dat zijn talenten door de geheime diensten werden ingezet en was Geller een spion voor de Mossad en CIA?Meer Zeg Uri Geller en iedereen denkt meteen aan gebogen...

2Doc:The secret life of Uri Geller gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:The secret life of Uri Geller de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:The secret life of Uri Geller bij 2Doc:The secret life of Uri Geller liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:The secret life of Uri Geller. Heb je een uitzending van 2Doc:The secret life of Uri Geller gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:The secret life of Uri Geller gemist

Uitzending gemist van 2Doc:The secret life of Uri Geller? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:The secret life of Uri Geller, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:The secret life of Uri Geller gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:The secret life of Uri Geller? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:The secret life of Uri Geller kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-12-2015 om 23:42 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!