Programma gemist?

Zeg op Uri Geller en iedereen naar denkt meteen aan met gebogen lepels. het Maar zou het kunnen dat uit zijn door talenten door de geheime diensten een tijdens werden ingezet en was Geller van een spion voor tijdens de Mossad en CIA?Meer het Zeg Uri op tv Geller en iedereen op tv denkt meteen aan uit gebogen lepels. Maar zou het met het kunnen dat de zijn talenten door het geheime diensten werden ingezet uit en was Geller een spion door voor de Mossad op tv en CIA, oftewel op in een Psychic Spy? Niet veel mensen door weten dat hij naar er, in naast de shows het met de een lepels, een tweede een leven op nahield. Zelf op tv kan hij op tv er uiteraard niets over zeggen, dat van is top uit secret, maar hij tijdens verwijst graag naar een mensen op tv als de Israƫlische premier Netanyahu, naar astronaut Edgar Mitchell (piloot naar Apollo op tv 14), wetenschappers de van het Stanford met Reseach Instituut en voormalig CIA-medewerkers. Zij met vertellen van over hun ontmoetingen door en ervaringen met tijdens Geller en tijdens lichten zo een uit tipje van de op tv sluier op. Heeft op tv hij echt met zijn paranormale krachten met radarsystemen uitgeschakeld? van Zijn de op tv spionagepraktijken nu sterke naar verhalen of is het echt uit tijdens gebeurd?Minder

september 2021
23-12-2015 23:42

2Doc:The secret life of Uri Geller

2Doc:The secret life of Uri Geller - 2Doc:The secret life of Uri Geller

Zeg Uri Geller en iedereen denkt meteen aan gebogen lepels. Maar zou het kunnen dat zijn talenten door de geheime diensten werden ingezet en was Geller een spion voor de Mossad en CIA?Meer Zeg Uri Geller en iedereen denkt meteen aan gebogen...

2Doc:The secret life of Uri Geller gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:The secret life of Uri Geller de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:The secret life of Uri Geller bij 2Doc:The secret life of Uri Geller liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:The secret life of Uri Geller. Heb je een uitzending van 2Doc:The secret life of Uri Geller gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:The secret life of Uri Geller gemist

Uitzending gemist van 2Doc:The secret life of Uri Geller? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:The secret life of Uri Geller, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:The secret life of Uri Geller gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:The secret life of Uri Geller? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:The secret life of Uri Geller kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-12-2015 om 23:42 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!