Programma gemist?

Zeg Uri het Geller in en iedereen denkt meteen aan gebogen naar lepels. Maar uit zou een het kunnen dat zijn talenten door met op tv de geheime diensten werden naar ingezet en was het Geller een naar spion voor de Mossad van en CIA?Meer door Zeg Uri Geller uit en iedereen denkt meteen aan van gebogen lepels. op tv Maar zou het in kunnen dat door zijn talenten door geheime diensten werden in de ingezet en was met Geller een spion voor de uit Mossad en CIA, oftewel in een Psychic op Spy? Niet veel de mensen een weten dat hij er, door naast de shows uit met de lepels, uit een tweede leven de op nahield. Zelf kan tijdens hij er van uiteraard niets over door zeggen, dat is top van secret, maar hij verwijst tijdens graag tijdens naar mensen als de tijdens Israƫlische premier Netanyahu, in astronaut in Edgar Mitchell (piloot Apollo 14), wetenschappers door het van het Stanford Reseach Instituut en naar voormalig een CIA-medewerkers. Zij vertellen over hun de ontmoetingen en door ervaringen op met Geller en lichten uit zo een tipje uit van de sluier met op. Heeft hij het echt met zijn door paranormale krachten radarsystemen uitgeschakeld? in Zijn tijdens de spionagepraktijken nu naar sterke verhalen of de is het echt met gebeurd?Minder

oktober 2021
23-12-2015 23:42

2Doc:The secret life of Uri Geller

2Doc:The secret life of Uri Geller - 2Doc:The secret life of Uri Geller

Zeg Uri Geller en iedereen denkt meteen aan gebogen lepels. Maar zou het kunnen dat zijn talenten door de geheime diensten werden ingezet en was Geller een spion voor de Mossad en CIA?Meer Zeg Uri Geller en iedereen denkt meteen aan gebogen...

2Doc:The secret life of Uri Geller gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:The secret life of Uri Geller de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:The secret life of Uri Geller bij 2Doc:The secret life of Uri Geller liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:The secret life of Uri Geller. Heb je een uitzending van 2Doc:The secret life of Uri Geller gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:The secret life of Uri Geller gemist

Uitzending gemist van 2Doc:The secret life of Uri Geller? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:The secret life of Uri Geller, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:The secret life of Uri Geller gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:The secret life of Uri Geller? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:The secret life of Uri Geller kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-12-2015 om 23:42 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!