Programma gemist?

Zeg Uri Geller uit en uit iedereen denkt meteen aan gebogen van lepels. Maar een zou naar het kunnen dat zijn op talenten door de de geheime diensten werden ingezet en een was Geller een van spion door voor de op tv Mossad en CIA?Meer Zeg in Uri Geller van en iedereen denkt meteen aan gebogen op tv lepels. Maar zou in het het kunnen dat zijn naar talenten door een geheime diensten werden de ingezet en was Geller een spion de voor de de Mossad met en CIA, oftewel een een Psychic Spy? op tv Niet veel mensen weten dat op tv hij er, met naast de shows in met de lepels, een een tweede leven op uit nahield. Zelf op kan hij er uiteraard in niets over van zeggen, dat is top secret, van maar van hij verwijst graag door naar mensen als de in Israëlische door premier Netanyahu, astronaut Edgar Mitchell de (piloot door Apollo 14), wetenschappers in van het Stanford Reseach een Instituut en voormalig naar CIA-medewerkers. Zij vertellen over op hun ontmoetingen naar en ervaringen met Geller en op tv van lichten zo een in tipje van de sluier tijdens op. Heeft hij echt met de zijn met paranormale krachten radarsystemen uit uitgeschakeld? Zijn de spionagepraktijken nu van sterke verhalen in of is het echt met door gebeurd?Minder

juni 2021
23-12-2015 23:42

2Doc:The secret life of Uri Geller

2Doc:The secret life of Uri Geller - 2Doc:The secret life of Uri Geller

Zeg Uri Geller en iedereen denkt meteen aan gebogen lepels. Maar zou het kunnen dat zijn talenten door de geheime diensten werden ingezet en was Geller een spion voor de Mossad en CIA?Meer Zeg Uri Geller en iedereen denkt meteen aan gebogen...

2Doc:The secret life of Uri Geller gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:The secret life of Uri Geller de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:The secret life of Uri Geller bij 2Doc:The secret life of Uri Geller liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:The secret life of Uri Geller. Heb je een uitzending van 2Doc:The secret life of Uri Geller gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:The secret life of Uri Geller gemist

Uitzending gemist van 2Doc:The secret life of Uri Geller? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:The secret life of Uri Geller, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:The secret life of Uri Geller gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:The secret life of Uri Geller? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:The secret life of Uri Geller kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-12-2015 om 23:42 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!