Programma gemist?

Wanneer Vedat op en Niels uit een grote door som geld op straat vinden, in wordt van hun vriendschap op met de proef gesteld. Wat betekent een het door voor de vrienden in om rijk te zijn?Meer Korte de Film Vedat uit en Niels de zijn de beste vrienden van en als op ze 600 Euro op met straat vinden, door gaan de jongens het van uitgeven op de kermis in met de naar buurt. Daar een ontmoeten ze de oudere jongens tijdens Iljah, op Roy en Sven die hun leren het naar skaten. Vedat is een onder de indruk het van de tricks die op tv Iljah kan met zijn een skateboard, dat wil hij op tv ook leren. Vedat met op tv en Niels verstoppen het op geld in hun tijdens hang-out; een leegstaand oud pand. door op Hier kan niemand het met vinden; dit is hun geheim! van Vedat trekt steeds uit door vaker op met Iljah die hem van inlijft in in zijn groep met vrienden. met Ze gaan op samen skaten en op Niels voelt van zich steeds meer een tijdens buitenstaander, ook omdat naar hij met op slinkse wijze wordt buitengesloten met door op tv Iljah. Niels vertrouwt hem niet, door maar daar wil Vedat op niets een van weten. Als Vedat vervolgens op ontdekt dat het uit geld uit met hun hang-out is op gestolen, weet hij in dat Iljah het heeft de gedaan. Als hij een naar Niels gaat door om het slechte in nieuws te van vertellen, wil door Niels hem niet meer zien. naar Had Vedat maar naar naar uit hem moeten luisteren. Vedat is tijdens nu op niet alleen zijn geld kwijt, door maar de ook zijn beste van vriend. En dan op tv komt Iljah een en zijn vrienden langs. Hij komt door het geld in halen....Minder

december 2019
25-12-2015 17:45

Zappbios kort: Rijk

Zappbios kort: Rijk - Zappbios kort: Rijk

Wanneer Vedat en Niels een grote som geld op straat vinden, wordt hun vriendschap op de proef gesteld. Wat betekent het voor de vrienden om rijk te zijn?Meer Korte Film Vedat en Niels zijn de beste vrienden en als ze 600 Euro op straat vind...

Zappbios kort: Rijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios kort: Rijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios kort: Rijk bij Zappbios kort: Rijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios kort: Rijk. Heb je een uitzending van Zappbios kort: Rijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios kort: Rijk gemist

Uitzending gemist van Zappbios kort: Rijk? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios kort: Rijk, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios kort: Rijk gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios kort: Rijk? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios kort: Rijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2015 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!