Programma gemist?

Wanneer op Vedat en Niels in een grote door som geld op straat vinden, wordt van hun door vriendschap op de proef gesteld. het Wat betekent met het voor de een vrienden om rijk een te zijn?Meer met Korte Film Vedat en van Niels zijn de op beste naar vrienden en als uit ze 600 Euro op straat van vinden, op gaan de jongens het uitgeven op met de kermis in tijdens de buurt. uit Daar ontmoeten ze met de oudere op jongens Iljah, Roy en in Sven die hun leren het skaten. Vedat is met onder de naar indruk van de de tricks door die Iljah kan met een zijn skateboard, dat met wil hij het ook leren. Vedat uit en Niels verstoppen het geld in op tv hun hang-out; een door leegstaand oud naar pand. de Hier kan niemand het vinden; dit op tv is de hun geheim! Vedat op trekt steeds vaker op op tv met Iljah die hem de op inlijft in zijn groep naar met vrienden. Ze van gaan samen skaten en een Niels uit voelt zich steeds meer een buitenstaander, op tv de ook omdat hij op de slinkse wijze wordt een buitengesloten door tijdens Iljah. Niels vertrouwt uit hem niet, maar daar wil Vedat de niets van de weten. Als Vedat het vervolgens ontdekt naar dat het op tv geld uit hun hang-out door is gestolen, op weet hij dat Iljah met het heeft gedaan. Als naar hij van naar Niels gaat om naar het slechte nieuws te uit vertellen, wil op Niels hem uit niet meer zien. Had tijdens Vedat maar naar door hem moeten in luisteren. Vedat is tijdens nu niet alleen zijn geld tijdens kwijt, maar ook zijn in beste vriend. door En dan van komt Iljah en zijn vrienden de langs. door Hij komt het geld uit halen....Minder

juli 2021
25-12-2015 17:45

Zappbios kort: Rijk

Zappbios kort: Rijk - Zappbios kort: Rijk

Wanneer Vedat en Niels een grote som geld op straat vinden, wordt hun vriendschap op de proef gesteld. Wat betekent het voor de vrienden om rijk te zijn?Meer Korte Film Vedat en Niels zijn de beste vrienden en als ze 600 Euro op straat vind...

Zappbios kort: Rijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios kort: Rijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios kort: Rijk bij Zappbios kort: Rijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios kort: Rijk. Heb je een uitzending van Zappbios kort: Rijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios kort: Rijk gemist

Uitzending gemist van Zappbios kort: Rijk? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios kort: Rijk, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios kort: Rijk gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios kort: Rijk? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios kort: Rijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2015 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!