Programma gemist?

Wanneer Vedat en met uit Niels een grote som geld op naar straat vinden, een wordt hun uit vriendschap op de proef gesteld. naar op Wat betekent het voor de vrienden op tv het om rijk te zijn?Meer een Korte Film met Vedat en Niels op tv zijn de beste vrienden en door als van ze 600 Euro op straat vinden, het gaan de de jongens het naar uitgeven op de van kermis in de buurt. Daar op tv tijdens ontmoeten ze de oudere met jongens Iljah, Roy en Sven de die op hun leren skaten. Vedat is tijdens op onder de indruk van de tricks op tv in die Iljah kan met naar zijn skateboard, van dat wil hij ook naar leren. Vedat en Niels verstoppen uit het geld uit in de hun hang-out; een leegstaand met oud pand. Hier kan niemand met het een vinden; dit is hun van geheim! uit Vedat trekt steeds vaker op met uit Iljah die de hem inlijft in zijn tijdens groep met een vrienden. Ze gaan in samen skaten en Niels van voelt een zich steeds meer een buitenstaander, tijdens op ook omdat hij op slinkse in wijze wordt buitengesloten door door Iljah. door Niels vertrouwt hem uit niet, maar in daar wil Vedat niets van weten. tijdens Als Vedat een vervolgens ontdekt de dat het geld de uit hun hang-out op tv is gestolen, weet hij door dat het Iljah het heeft gedaan. Als een hij naar op Niels gaat om het in slechte nieuws te vertellen, in wil Niels hem op tv niet meer zien. naar Had Vedat op tv maar naar hem uit moeten luisteren. naar Vedat is nu niet het alleen zijn geld uit kwijt, maar ook in zijn beste vriend. het En het dan komt Iljah en zijn vrienden op langs. Hij de komt het geld uit halen....Minder

augustus 2020
25-12-2015 17:45

Zappbios kort: Rijk

Zappbios kort: Rijk - Zappbios kort: Rijk

Wanneer Vedat en Niels een grote som geld op straat vinden, wordt hun vriendschap op de proef gesteld. Wat betekent het voor de vrienden om rijk te zijn?Meer Korte Film Vedat en Niels zijn de beste vrienden en als ze 600 Euro op straat vind...

Zappbios kort: Rijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios kort: Rijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios kort: Rijk bij Zappbios kort: Rijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios kort: Rijk. Heb je een uitzending van Zappbios kort: Rijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios kort: Rijk gemist

Uitzending gemist van Zappbios kort: Rijk? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios kort: Rijk, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios kort: Rijk gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios kort: Rijk? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios kort: Rijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2015 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!