Programma gemist?

Wanneer door Vedat en Niels op een grote som geld op door straat vinden, op wordt hun vriendschap de op de proef gesteld. het Wat betekent op tv het voor het de vrienden om tijdens rijk te zijn?Meer Korte door Film Vedat en de Niels zijn de beste het vrienden en van als ze 600 Euro door het op straat vinden, gaan de de jongens het uitgeven op uit de kermis in op een de buurt. Daar ontmoeten ze de de uit oudere jongens Iljah, Roy door en Sven in die hun leren skaten. van Vedat is onder uit de indruk van de tricks op tv die een Iljah kan met zijn skateboard, uit dat wil hij een ook leren. Vedat de de en Niels verstoppen het geld in op tv hun hang-out; in een leegstaand oud in pand. Hier kan niemand in het vinden; dit naar is hun van geheim! Vedat de trekt steeds vaker op met het in Iljah die hem inlijft in op zijn groep met op vrienden. Ze gaan samen een skaten en Niels op voelt zich steeds tijdens meer naar een buitenstaander, ook omdat hij op naar op slinkse wijze wordt op tv buitengesloten door Iljah. een Niels vertrouwt op hem niet, maar daar wil Vedat met niets op tv van weten. Als Vedat vervolgens op ontdekt dat het het geld uit de hun hang-out is door gestolen, weet hij dat tijdens het Iljah het heeft gedaan. Als tijdens hij naar op Niels gaat om uit het slechte uit nieuws te vertellen, wil Niels hem tijdens niet meer uit zien. Had het Vedat maar naar hem moeten tijdens van luisteren. Vedat is nu niet op alleen zijn naar geld kwijt, maar ook zijn naar beste vriend. door En de dan komt Iljah naar en zijn vrienden langs. naar Hij komt het het geld halen....Minder

april 2020
25-12-2015 17:45

Zappbios kort: Rijk

Zappbios kort: Rijk - Zappbios kort: Rijk

Wanneer Vedat en Niels een grote som geld op straat vinden, wordt hun vriendschap op de proef gesteld. Wat betekent het voor de vrienden om rijk te zijn?Meer Korte Film Vedat en Niels zijn de beste vrienden en als ze 600 Euro op straat vind...

Zappbios kort: Rijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios kort: Rijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios kort: Rijk bij Zappbios kort: Rijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios kort: Rijk. Heb je een uitzending van Zappbios kort: Rijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios kort: Rijk gemist

Uitzending gemist van Zappbios kort: Rijk? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios kort: Rijk, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios kort: Rijk gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios kort: Rijk? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios kort: Rijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2015 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!