Programma gemist?

Wanneer op Vedat en Niels een naar grote som geld op tijdens in straat vinden, wordt hun op vriendschap op de proef gesteld. uit de Wat betekent het voor de uit vrienden om rijk te de zijn?Meer Korte Film uit Vedat en Niels uit zijn de in beste vrienden en als tijdens ze 600 op Euro op op straat vinden, gaan uit de jongens het uitgeven op op tv de naar kermis in van de buurt. Daar ontmoeten van ze de op tv oudere jongens Iljah, Roy en Sven door die op tv hun leren skaten. Vedat op tv is onder in de indruk van tijdens de tricks naar die Iljah kan met zijn skateboard, van uit dat wil hij ook leren. Vedat de en met Niels verstoppen naar het geld in hun hang-out; de een leegstaand oud uit pand. Hier kan niemand uit in het vinden; dit op is hun geheim! een Vedat trekt steeds vaker op met tijdens Iljah van die hem inlijft in uit zijn groep door met vrienden. Ze uit gaan samen skaten naar en Niels voelt zich steeds tijdens meer een door buitenstaander, ook omdat op hij op slinkse wijze van van wordt buitengesloten door het Iljah. Niels vertrouwt hem niet, in maar daar wil tijdens Vedat niets op van weten. uit Als Vedat vervolgens ontdekt dat het de geld uit uit hun hang-out is gestolen, het door weet hij dat Iljah tijdens het heeft gedaan. Als hij een naar Niels op tv gaat om het naar slechte nieuws te vertellen, een wil Niels tijdens hem naar niet meer zien. Had tijdens Vedat maar naar op tv hem moeten luisteren. Vedat is uit nu op niet alleen zijn in geld kwijt, uit maar ook zijn beste vriend. En op dan komt Iljah op tv en tijdens zijn vrienden langs. Hij komt op tv het op tv geld halen....Minder

november 2020
25-12-2015 17:45

Zappbios kort: Rijk

Zappbios kort: Rijk - Zappbios kort: Rijk

Wanneer Vedat en Niels een grote som geld op straat vinden, wordt hun vriendschap op de proef gesteld. Wat betekent het voor de vrienden om rijk te zijn?Meer Korte Film Vedat en Niels zijn de beste vrienden en als ze 600 Euro op straat vind...

Zappbios kort: Rijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios kort: Rijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios kort: Rijk bij Zappbios kort: Rijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios kort: Rijk. Heb je een uitzending van Zappbios kort: Rijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios kort: Rijk gemist

Uitzending gemist van Zappbios kort: Rijk? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios kort: Rijk, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios kort: Rijk gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios kort: Rijk? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios kort: Rijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2015 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!