Programma gemist?

Wanneer op Vedat en Niels een de grote som geld uit op straat vinden, wordt uit op tv hun vriendschap op de door proef gesteld. in Wat betekent het voor de vrienden naar om van rijk te zijn?Meer Korte Film het naar Vedat en Niels zijn de op tv beste vrienden en in als het ze 600 Euro van op straat vinden, gaan de op jongens het uitgeven op het uit de kermis in de buurt. naar Daar ontmoeten op ze de oudere jongens tijdens Iljah, Roy en door Sven die hun uit leren skaten. Vedat is door onder de het indruk van tijdens de tricks die Iljah kan door het met zijn skateboard, dat wil hij het van ook leren. Vedat en op Niels verstoppen het geld in een hun naar hang-out; een leegstaand oud op tv pand. met Hier kan niemand het op tv vinden; dit is hun naar geheim! Vedat trekt steeds door het vaker op met de Iljah die hem inlijft de in zijn groep met met vrienden. Ze gaan in samen skaten en naar Niels voelt zich steeds een meer het een buitenstaander, met ook omdat hij met op slinkse wijze tijdens wordt buitengesloten door Iljah. Niels op vertrouwt hem niet, maar van daar op wil Vedat niets van met weten. op Als Vedat vervolgens ontdekt dat naar het uit geld uit hun hang-out is gestolen, uit weet op hij dat Iljah het heeft de gedaan. Als hij op tv van naar Niels gaat van om het slechte nieuws te vertellen, uit wil door Niels hem op niet meer zien. Had Vedat maar het een naar hem moeten luisteren. Vedat op tv is nu op tv niet alleen zijn geld met kwijt, maar het ook zijn op tv beste vriend. En dan komt Iljah een en zijn in vrienden langs. Hij komt een het geld een halen....Minder

april 2021
25-12-2015 17:45

Zappbios kort: Rijk

Zappbios kort: Rijk - Zappbios kort: Rijk

Wanneer Vedat en Niels een grote som geld op straat vinden, wordt hun vriendschap op de proef gesteld. Wat betekent het voor de vrienden om rijk te zijn?Meer Korte Film Vedat en Niels zijn de beste vrienden en als ze 600 Euro op straat vind...

Zappbios kort: Rijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios kort: Rijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios kort: Rijk bij Zappbios kort: Rijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios kort: Rijk. Heb je een uitzending van Zappbios kort: Rijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios kort: Rijk gemist

Uitzending gemist van Zappbios kort: Rijk? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios kort: Rijk, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios kort: Rijk gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios kort: Rijk? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios kort: Rijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2015 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!