Programma gemist?

Wanneer met Vedat en Niels een van grote som geld tijdens op straat vinden, op wordt hun vriendschap op naar de een proef gesteld. Wat betekent de het voor de vrienden een in om rijk te zijn?Meer op tv Korte Film door Vedat en Niels op zijn de beste vrienden en tijdens als uit ze 600 Euro op naar straat vinden, gaan de in jongens het uitgeven op met de kermis in uit op de buurt. Daar ontmoeten ze de in tijdens oudere jongens Iljah, Roy en op tv Sven die hun van leren de skaten. Vedat is onder de in indruk van de in tricks die Iljah een kan met van zijn skateboard, het dat wil hij ook leren. Vedat door en Niels uit verstoppen tijdens het geld in hun in hang-out; een leegstaand oud pand. van Hier kan niemand een het vinden; dit in is hun tijdens geheim! door Vedat trekt steeds vaker met op met in Iljah die hem inlijft in naar zijn groep met op vrienden. Ze de gaan samen op tv skaten en Niels het voelt zich steeds op tv meer een buitenstaander, ook omdat hij de op slinkse wijze van uit wordt buitengesloten door Iljah. Niels met vertrouwt op tv hem niet, maar daar uit wil Vedat niets van weten. op tv Als Vedat op vervolgens in ontdekt dat het geld een uit hun tijdens hang-out is gestolen, weet hij dat op in Iljah het heeft gedaan. Als hij op uit naar Niels gaat naar om het slechte een nieuws te vertellen, wil uit Niels hem tijdens niet meer zien. naar Had Vedat maar naar hem uit moeten in luisteren. Vedat is met nu niet alleen naar zijn geld kwijt, op tv maar ook zijn beste vriend. van En dan komt Iljah een en zijn naar vrienden het langs. Hij komt het geld de halen....Minder

mei 2021
25-12-2015 17:45

Zappbios kort: Rijk

Zappbios kort: Rijk - Zappbios kort: Rijk

Wanneer Vedat en Niels een grote som geld op straat vinden, wordt hun vriendschap op de proef gesteld. Wat betekent het voor de vrienden om rijk te zijn?Meer Korte Film Vedat en Niels zijn de beste vrienden en als ze 600 Euro op straat vind...

Zappbios kort: Rijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios kort: Rijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios kort: Rijk bij Zappbios kort: Rijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios kort: Rijk. Heb je een uitzending van Zappbios kort: Rijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios kort: Rijk gemist

Uitzending gemist van Zappbios kort: Rijk? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios kort: Rijk, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios kort: Rijk gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios kort: Rijk? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios kort: Rijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2015 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!