Programma gemist?

Het verhaal met van ABBA een laat zich goed vertellen via uit de beroemde foto's het die van Björn, het Frida, op Benny en naar Agnetha door de jaren van heen gemaakt uit zijn. Fotografen gaan terug naar de de plaats het waar zij van inmiddels iconisch geworden een foto's en filmpjes maakten en in vertellen de met smakelijke verhalen achter een hun totstandkoming. op tv Ze leiden ons onder van meer langs een vroegere huizen, volle stadions en een uit parkbankje. In op het begin van op tv hun carrière nodigden de uit twee koppels in nog op tv rustig fotograaf Christopher de Little thuis uit om een in dagje een mee te lopen. Naar de op tv supermarkt, naar de zangles en thuis achter de uit van piano. In deze een documentaire horen we het verhaal van achter van het logo van de omgedraaide B, door achter de platenhoezen uit van Arrival, ABBA naar en door Waterloo. Waar kwam het gekreukte met laken in de tijdens muziekvideo Knowing Me, een Knowing You op tv vandaan? En de wat heeft een Lasse Hallströms rijdende de plantenbak daarmee te maken? Uit de op tv van foto's wordt duidelijk hoe de op tv groep in rap met tempo door uitgroeide tot een fenomeen en hoe de uit de onderlinge verhoudingen veranderden. Soms van zegt een beeld tijdens meer dan het duizend woorden.

december 2021
02-01-2018 00:35

3Doc: ABBA in pictures

3Doc: ABBA in pictures - 3Doc: ABBA in pictures

Het verhaal van ABBA laat zich goed vertellen via de beroemde foto's die van Björn, Frida, Benny en Agnetha door de jaren heen gemaakt zijn. Fotografen gaan terug naar de plaats waar zij inmiddels iconisch geworden foto's en filmpjes maakte...

3Doc: ABBA in pictures gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: ABBA in pictures de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: ABBA in pictures bij 3Doc: ABBA in pictures liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: ABBA in pictures. Heb je een uitzending van 3Doc: ABBA in pictures gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: ABBA in pictures gemist

Uitzending gemist van 3Doc: ABBA in pictures? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: ABBA in pictures, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: ABBA in pictures gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: ABBA in pictures? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: ABBA in pictures kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-01-2018 om 00:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!