Programma gemist?

Het met verhaal van een ABBA laat zich goed vertellen met via de tijdens beroemde foto's die de van Björn, Frida, Benny tijdens en Agnetha door de tijdens jaren heen gemaakt tijdens zijn. op Fotografen gaan terug naar in de plaats in waar zij in inmiddels iconisch geworden foto's en een filmpjes maakten en van vertellen de van smakelijke verhalen achter door hun totstandkoming. in Ze leiden ons onder meer in langs vroegere huizen, volle naar stadions en van een op tv parkbankje. In het begin van een hun carrière nodigden de de twee koppels nog op tv naar rustig fotograaf Christopher Little thuis uit een om een uit dagje mee te een lopen. Naar de het supermarkt, naar zangles naar en thuis achter het de piano. In het deze documentaire de horen we het naar verhaal achter het logo van de de door omgedraaide B, achter op tv de platenhoezen op van Arrival, ABBA het en Waterloo. Waar kwam het uit gekreukte laken in in de muziekvideo Knowing een Me, Knowing You vandaan? het En wat op tv heeft Lasse Hallströms een rijdende het plantenbak daarmee te maken? Uit van de foto's wordt op tv duidelijk tijdens hoe de groep in in rap tempo van uitgroeide tot een fenomeen uit en hoe op tv de onderlinge verhoudingen veranderden. de Soms zegt een van beeld meer dan op tv duizend woorden.

februari 2021
02-01-2018 00:35

3Doc: ABBA in pictures

3Doc: ABBA in pictures - 3Doc: ABBA in pictures

Het verhaal van ABBA laat zich goed vertellen via de beroemde foto's die van Björn, Frida, Benny en Agnetha door de jaren heen gemaakt zijn. Fotografen gaan terug naar de plaats waar zij inmiddels iconisch geworden foto's en filmpjes maakte...

3Doc: ABBA in pictures gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: ABBA in pictures de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: ABBA in pictures bij 3Doc: ABBA in pictures liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: ABBA in pictures. Heb je een uitzending van 3Doc: ABBA in pictures gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: ABBA in pictures gemist

Uitzending gemist van 3Doc: ABBA in pictures? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: ABBA in pictures, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: ABBA in pictures gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: ABBA in pictures? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: ABBA in pictures kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-01-2018 om 00:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!