Programma gemist?

Het tijdens verhaal van ABBA laat de zich goed vertellen op tv via de de beroemde foto's die met van Björn, Frida, Benny en de Agnetha de door de jaren de heen gemaakt zijn. Fotografen het gaan terug met naar de plaats op tv waar zij met inmiddels iconisch geworden foto's door en filmpjes in maakten en vertellen de in smakelijke verhalen achter hun van totstandkoming. op Ze leiden ons onder meer langs op tv naar vroegere huizen, volle stadions en een naar parkbankje. In in het op tv begin van hun carrière nodigden op tv de twee koppels nog de in rustig fotograaf Christopher het Little thuis uit om een dagje op mee de te lopen. Naar de het supermarkt, naar zangles een en naar thuis achter de piano. van In deze documentaire horen we met het verhaal uit achter het het logo van naar de omgedraaide B, achter op de platenhoezen van Arrival, ABBA het in en Waterloo. Waar kwam het gekreukte met laken in naar de muziekvideo Knowing op tv Me, Knowing You van vandaan? En wat heeft in Lasse Hallströms rijdende door plantenbak daarmee te uit met maken? Uit de van foto's wordt duidelijk hoe van de groep in rap op tv tempo uitgroeide tot een een van fenomeen en hoe tijdens de onderlinge verhoudingen naar veranderden. Soms zegt een de beeld meer dan op duizend woorden.

juli 2020
02-01-2018 00:35

3Doc: ABBA in pictures

3Doc: ABBA in pictures - 3Doc: ABBA in pictures

Het verhaal van ABBA laat zich goed vertellen via de beroemde foto's die van Björn, Frida, Benny en Agnetha door de jaren heen gemaakt zijn. Fotografen gaan terug naar de plaats waar zij inmiddels iconisch geworden foto's en filmpjes maakte...

3Doc: ABBA in pictures gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: ABBA in pictures de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: ABBA in pictures bij 3Doc: ABBA in pictures liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: ABBA in pictures. Heb je een uitzending van 3Doc: ABBA in pictures gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: ABBA in pictures gemist

Uitzending gemist van 3Doc: ABBA in pictures? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: ABBA in pictures, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: ABBA in pictures gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: ABBA in pictures? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: ABBA in pictures kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-01-2018 om 00:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!