Programma gemist?

Het verhaal van van ABBA laat zich door goed vertellen op via de beroemde foto's een die de van Björn, het Frida, Benny en Agnetha een door de jaren heen gemaakt uit zijn. Fotografen tijdens gaan terug naar de met plaats in waar zij inmiddels iconisch geworden door foto's van en filmpjes maakten en uit vertellen de smakelijke verhalen van met achter hun totstandkoming. Ze op leiden ons onder in meer langs vroegere huizen, tijdens volle stadions en uit een op tv parkbankje. In het met begin van hun in carrière nodigden de twee op tv koppels nog van rustig fotograaf Christopher Little thuis uit in om een dagje het mee te lopen. de Naar de supermarkt, op tv naar met zangles en thuis achter door de piano. In door deze documentaire horen we het het het verhaal achter op tv het logo van de op omgedraaide B, achter de naar platenhoezen een van Arrival, ABBA en Waterloo. tijdens Waar kwam de het gekreukte laken in in de op muziekvideo Knowing Me, Knowing You vandaan? op En wat heeft naar Lasse Hallströms naar rijdende plantenbak daarmee te uit maken? Uit de naar uit foto's wordt duidelijk hoe de groep op in rap tempo op uitgroeide door tot een fenomeen het en hoe de uit onderlinge verhoudingen veranderden. door Soms zegt een naar beeld meer dan duizend tijdens woorden.

juni 2021
02-01-2018 00:35

3Doc: ABBA in pictures

3Doc: ABBA in pictures - 3Doc: ABBA in pictures

Het verhaal van ABBA laat zich goed vertellen via de beroemde foto's die van Björn, Frida, Benny en Agnetha door de jaren heen gemaakt zijn. Fotografen gaan terug naar de plaats waar zij inmiddels iconisch geworden foto's en filmpjes maakte...

3Doc: ABBA in pictures gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: ABBA in pictures de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: ABBA in pictures bij 3Doc: ABBA in pictures liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: ABBA in pictures. Heb je een uitzending van 3Doc: ABBA in pictures gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: ABBA in pictures gemist

Uitzending gemist van 3Doc: ABBA in pictures? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: ABBA in pictures, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: ABBA in pictures gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: ABBA in pictures? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: ABBA in pictures kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-01-2018 om 00:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!