Programma gemist?

Het een verhaal van ABBA laat op tv zich goed vertellen via de de beroemde door foto's die door van Björn, Frida, Benny en het Agnetha door tijdens de jaren naar heen gemaakt zijn. Fotografen tijdens gaan terug naar de op tv op tv plaats waar zij inmiddels iconisch door geworden foto's op tv en filmpjes maakten en vertellen door de smakelijke de verhalen achter van hun totstandkoming. een Ze leiden ons onder meer tijdens langs door vroegere huizen, volle stadions en een van parkbankje. In het met een begin van hun carrière nodigden de het twee koppels nog tijdens rustig fotograaf Christopher met Little thuis uit van om een naar dagje mee te lopen. met Naar de door supermarkt, naar de zangles en thuis achter de met de piano. In deze documentaire van horen we in het verhaal achter het logo van van de omgedraaide B, van op tv achter de platenhoezen van Arrival, ABBA op tv en Waterloo. Waar in kwam door het gekreukte tijdens laken in de muziekvideo Knowing in Me, Knowing You vandaan? naar En wat in heeft Lasse het Hallströms rijdende plantenbak daarmee uit te maken? door Uit de op foto's wordt duidelijk hoe door de groep in rap op tv tempo uitgroeide uit tot een fenomeen en door hoe de van onderlinge verhoudingen veranderden. met Soms zegt een beeld een meer dan duizend een woorden.

januari 2020
02-01-2018 00:35

3Doc: ABBA in pictures

3Doc: ABBA in pictures - 3Doc: ABBA in pictures

Het verhaal van ABBA laat zich goed vertellen via de beroemde foto's die van Björn, Frida, Benny en Agnetha door de jaren heen gemaakt zijn. Fotografen gaan terug naar de plaats waar zij inmiddels iconisch geworden foto's en filmpjes maakte...

3Doc: ABBA in pictures gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: ABBA in pictures de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: ABBA in pictures bij 3Doc: ABBA in pictures liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: ABBA in pictures. Heb je een uitzending van 3Doc: ABBA in pictures gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: ABBA in pictures gemist

Uitzending gemist van 3Doc: ABBA in pictures? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: ABBA in pictures, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: ABBA in pictures gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: ABBA in pictures? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: ABBA in pictures kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-01-2018 om 00:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!