Programma gemist?

Het verhaal met van ABBA een laat zich goed vertellen op tv via de beroemde op foto's die van Björn, naar Frida, Benny het en Agnetha tijdens door de in jaren heen gemaakt zijn. Fotografen van gaan het terug naar de plaats waar zij op tv met inmiddels iconisch geworden foto's en filmpjes op maakten door en vertellen van de smakelijke verhalen achter hun het totstandkoming. Ze leiden in ons onder naar meer langs vroegere huizen, volle op stadions met en een parkbankje. met In het begin van in hun carrière nodigden van de twee door koppels nog rustig fotograaf de Christopher op Little thuis uit om een dagje uit mee te lopen. de Naar de de supermarkt, naar op tv zangles en thuis achter in de piano. In deze uit documentaire op horen we het verhaal in achter het logo van met de in omgedraaide B, in achter de platenhoezen van het Arrival, ABBA en Waterloo. naar Waar kwam het naar gekreukte laken in de de muziekvideo Knowing Me, tijdens op tv Knowing You vandaan? En wat de heeft van Lasse Hallströms rijdende plantenbak daarmee te het maken? uit Uit de foto's wordt tijdens duidelijk hoe de van groep in op tv rap tempo uitgroeide tot een door fenomeen uit en hoe de uit onderlinge verhoudingen veranderden. Soms zegt op tv een een beeld meer dan duizend naar woorden.

oktober 2020
02-01-2018 00:35

3Doc: ABBA in pictures

3Doc: ABBA in pictures - 3Doc: ABBA in pictures

Het verhaal van ABBA laat zich goed vertellen via de beroemde foto's die van Björn, Frida, Benny en Agnetha door de jaren heen gemaakt zijn. Fotografen gaan terug naar de plaats waar zij inmiddels iconisch geworden foto's en filmpjes maakte...

3Doc: ABBA in pictures gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: ABBA in pictures de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: ABBA in pictures bij 3Doc: ABBA in pictures liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: ABBA in pictures. Heb je een uitzending van 3Doc: ABBA in pictures gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: ABBA in pictures gemist

Uitzending gemist van 3Doc: ABBA in pictures? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: ABBA in pictures, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: ABBA in pictures gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: ABBA in pictures? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: ABBA in pictures kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-01-2018 om 00:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!