Programma gemist?

Kerst met als nooit tevoren in de door een La Bloemen's Kerstshow. Met van Sara Kroos, cabarettijgerin en een in lefgozerin die met overal haar vrouwtje staat. een Verder de Marokkaans/Nederlandse op tv zangeres Hind, bekend door naar geworden door haar deelname aan door de naar eerste Idols en door haar goed de ontvangen voorstelling HalfWay tijdens Home waarmee ze op tv in 2006 het langs de de Nederlandse theaters toerde. Van de het generatie van tijdens Karin doet de in alom in bekende en veelzijdige Angela Groothuizen een en het van kwartet wordt compleet een gemaakt door Astrid Joosten. tijdens Zij laat zich een van in een kant zien die slechts met zeer weinigen van haar op kennen. tijdens Samen met haar gasten op tv en bijgestaan door haar uit eigen van negenkoppige band, inclusief backing het vocals, verzorgt een La Bloemen een naar hartverwarmende en onvergetelijke naar avond vol muziek, humor en door de ontroering.

april 2021
25-12-2018 00:05

La Bloemen's Kerstshow

La Bloemen's Kerstshow - La Bloemen's Kerstshow

Kerst als nooit tevoren in de La Bloemen's Kerstshow. Met Sara Kroos, cabarettijgerin en een lefgozerin die overal haar vrouwtje staat. Verder de Marokkaans/Nederlandse zangeres Hind, bekend geworden door haar deelname aan de eerste Idols e...

La Bloemen's Kerstshow gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van La Bloemen's Kerstshow de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van La Bloemen's Kerstshow bij La Bloemen's Kerstshow liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van La Bloemen's Kerstshow. Heb je een uitzending van La Bloemen's Kerstshow gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

La Bloemen's Kerstshow gemist

Uitzending gemist van La Bloemen's Kerstshow? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van La Bloemen's Kerstshow, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van La Bloemen's Kerstshow gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van La Bloemen's Kerstshow? Hier kun je alle uitzendingen van La Bloemen's Kerstshow kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!