Programma gemist?

Kerst als nooit op op tevoren in de op La Bloemen's Kerstshow. het Met Sara Kroos, cabarettijgerin en in een lefgozerin die een overal met haar vrouwtje staat. Verder de van Marokkaans/Nederlandse het zangeres Hind, bekend door geworden door haar deelname aan de in op tv eerste Idols en door haar goed de ontvangen voorstelling in HalfWay Home waarmee ze door in 2006 tijdens langs de de Nederlandse theaters tijdens toerde. Van de generatie van Karin in doet een de alom in bekende en veelzijdige Angela uit Groothuizen en het door kwartet wordt compleet gemaakt door door Astrid Joosten. Zij door laat op tv zich van naar een kant zien op die slechts zeer weinigen het van haar naar kennen. Samen met haar gasten een en bijgestaan door op tv haar het eigen negenkoppige band, inclusief een backing vocals, verzorgt La Bloemen op tv een naar hartverwarmende en onvergetelijke avond het vol muziek, de humor en tijdens ontroering.

oktober 2019
25-12-2018 00:05

La Bloemen's Kerstshow

La Bloemen's Kerstshow - La Bloemen's Kerstshow

Kerst als nooit tevoren in de La Bloemen's Kerstshow. Met Sara Kroos, cabarettijgerin en een lefgozerin die overal haar vrouwtje staat. Verder de Marokkaans/Nederlandse zangeres Hind, bekend geworden door haar deelname aan de eerste Idols e...

La Bloemen's Kerstshow gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van La Bloemen's Kerstshow de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van La Bloemen's Kerstshow bij La Bloemen's Kerstshow liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van La Bloemen's Kerstshow. Heb je een uitzending van La Bloemen's Kerstshow gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

La Bloemen's Kerstshow gemist

Uitzending gemist van La Bloemen's Kerstshow? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van La Bloemen's Kerstshow, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van La Bloemen's Kerstshow gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van La Bloemen's Kerstshow? Hier kun je alle uitzendingen van La Bloemen's Kerstshow kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!