Programma gemist?

Kerst van als nooit tevoren in de tijdens La Bloemen's Kerstshow. op tv het Met Sara Kroos, cabarettijgerin en een naar naar lefgozerin die overal tijdens haar vrouwtje staat. Verder in de Marokkaans/Nederlandse zangeres de Hind, bekend geworden uit door haar met deelname aan de op eerste Idols en uit door haar goed ontvangen voorstelling HalfWay naar Home waarmee een ze in 2006 door langs de Nederlandse van theaters toerde. Van de een generatie de van Karin doet het de alom van bekende en veelzijdige de Angela Groothuizen en het op kwartet wordt compleet gemaakt van door naar Astrid Joosten. Zij laat zich met van een van kant zien die slechts zeer met weinigen van haar een kennen. Samen met het naar haar gasten en bijgestaan het door haar eigen met negenkoppige band, inclusief backing vocals, in verzorgt met La Bloemen een de hartverwarmende en op tv onvergetelijke avond vol muziek, op humor en in ontroering.

januari 2021
25-12-2018 00:05

La Bloemen's Kerstshow

La Bloemen's Kerstshow - La Bloemen's Kerstshow

Kerst als nooit tevoren in de La Bloemen's Kerstshow. Met Sara Kroos, cabarettijgerin en een lefgozerin die overal haar vrouwtje staat. Verder de Marokkaans/Nederlandse zangeres Hind, bekend geworden door haar deelname aan de eerste Idols e...

La Bloemen's Kerstshow gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van La Bloemen's Kerstshow de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van La Bloemen's Kerstshow bij La Bloemen's Kerstshow liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van La Bloemen's Kerstshow. Heb je een uitzending van La Bloemen's Kerstshow gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

La Bloemen's Kerstshow gemist

Uitzending gemist van La Bloemen's Kerstshow? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van La Bloemen's Kerstshow, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van La Bloemen's Kerstshow gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van La Bloemen's Kerstshow? Hier kun je alle uitzendingen van La Bloemen's Kerstshow kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!