Programma gemist?

Kerst op tv als nooit in tevoren in de op tv La Bloemen's Kerstshow. Met Sara op Kroos, naar cabarettijgerin en een lefgozerin die tijdens overal haar vrouwtje staat. naar Verder de in Marokkaans/Nederlandse zangeres de Hind, bekend geworden door haar in in deelname aan de door eerste Idols en door haar goed uit ontvangen voorstelling HalfWay van Home waarmee een ze in 2006 uit langs de Nederlandse theaters een toerde. op tv Van de generatie van Karin uit doet de alom met bekende en veelzijdige van Angela Groothuizen en op het kwartet een wordt compleet op tv gemaakt door Astrid Joosten. van Zij laat zich van uit een kant van zien het die slechts zeer weinigen een van haar kennen. Samen naar met haar in gasten en naar bijgestaan door haar eigen negenkoppige band, met door inclusief backing vocals, verzorgt uit La Bloemen een door hartverwarmende en onvergetelijke avond vol de muziek, humor en van met ontroering.

september 2020
25-12-2018 00:05

La Bloemen's Kerstshow

La Bloemen's Kerstshow - La Bloemen's Kerstshow

Kerst als nooit tevoren in de La Bloemen's Kerstshow. Met Sara Kroos, cabarettijgerin en een lefgozerin die overal haar vrouwtje staat. Verder de Marokkaans/Nederlandse zangeres Hind, bekend geworden door haar deelname aan de eerste Idols e...

La Bloemen's Kerstshow gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van La Bloemen's Kerstshow de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van La Bloemen's Kerstshow bij La Bloemen's Kerstshow liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van La Bloemen's Kerstshow. Heb je een uitzending van La Bloemen's Kerstshow gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

La Bloemen's Kerstshow gemist

Uitzending gemist van La Bloemen's Kerstshow? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van La Bloemen's Kerstshow, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van La Bloemen's Kerstshow gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van La Bloemen's Kerstshow? Hier kun je alle uitzendingen van La Bloemen's Kerstshow kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!