Programma gemist?

Kerst als de nooit op tv tevoren in de La met Bloemen's Kerstshow. Met op tv Sara Kroos, op tv cabarettijgerin en een op lefgozerin die overal haar met vrouwtje staat. Verder een de Marokkaans/Nederlandse zangeres Hind, bekend door geworden door haar met in deelname aan de eerste door Idols en door haar goed een ontvangen op tv voorstelling HalfWay Home waarmee ze naar in 2006 langs het de tijdens Nederlandse theaters toerde. Van de in generatie van Karin van tijdens doet de alom bekende en veelzijdige met Angela Groothuizen en in het kwartet wordt het compleet gemaakt door uit Astrid Joosten. door Zij laat met zich van een kant een zien op die slechts zeer een weinigen van haar op kennen. Samen met haar de gasten en bijgestaan in door haar op eigen negenkoppige band, inclusief een backing vocals, verzorgt La Bloemen door een hartverwarmende en het onvergetelijke avond vol op muziek, humor van en op ontroering.

mei 2020
25-12-2018 00:05

La Bloemen's Kerstshow

La Bloemen's Kerstshow - La Bloemen's Kerstshow

Kerst als nooit tevoren in de La Bloemen's Kerstshow. Met Sara Kroos, cabarettijgerin en een lefgozerin die overal haar vrouwtje staat. Verder de Marokkaans/Nederlandse zangeres Hind, bekend geworden door haar deelname aan de eerste Idols e...

La Bloemen's Kerstshow gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van La Bloemen's Kerstshow de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van La Bloemen's Kerstshow bij La Bloemen's Kerstshow liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van La Bloemen's Kerstshow. Heb je een uitzending van La Bloemen's Kerstshow gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

La Bloemen's Kerstshow gemist

Uitzending gemist van La Bloemen's Kerstshow? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van La Bloemen's Kerstshow, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van La Bloemen's Kerstshow gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van La Bloemen's Kerstshow? Hier kun je alle uitzendingen van La Bloemen's Kerstshow kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!