Programma gemist?

Kerst als nooit uit tevoren in naar de La Bloemen's Kerstshow. naar Met Sara Kroos, op cabarettijgerin en door een lefgozerin die overal in haar vrouwtje staat. een Verder de Marokkaans/Nederlandse het zangeres Hind, uit bekend geworden door haar naar deelname aan het de eerste Idols en op uit door haar goed ontvangen voorstelling HalfWay een Home tijdens waarmee ze in naar 2006 langs de Nederlandse theaters het op toerde. Van de generatie van de Karin doet de alom met bekende en veelzijdige op tv Angela Groothuizen de en het kwartet wordt met compleet de gemaakt door Astrid Joosten. door Zij van laat zich van een naar kant zien die slechts zeer naar weinigen van haar met op kennen. Samen met het haar gasten en het bijgestaan door haar eigen negenkoppige met band, inclusief op backing vocals, verzorgt La Bloemen met tijdens een hartverwarmende en onvergetelijke met avond vol tijdens muziek, humor en uit ontroering.

september 2021
25-12-2018 00:05

La Bloemen's Kerstshow

La Bloemen's Kerstshow - La Bloemen's Kerstshow

Kerst als nooit tevoren in de La Bloemen's Kerstshow. Met Sara Kroos, cabarettijgerin en een lefgozerin die overal haar vrouwtje staat. Verder de Marokkaans/Nederlandse zangeres Hind, bekend geworden door haar deelname aan de eerste Idols e...

La Bloemen's Kerstshow gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van La Bloemen's Kerstshow de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van La Bloemen's Kerstshow bij La Bloemen's Kerstshow liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van La Bloemen's Kerstshow. Heb je een uitzending van La Bloemen's Kerstshow gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

La Bloemen's Kerstshow gemist

Uitzending gemist van La Bloemen's Kerstshow? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van La Bloemen's Kerstshow, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van La Bloemen's Kerstshow gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van La Bloemen's Kerstshow? Hier kun je alle uitzendingen van La Bloemen's Kerstshow kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!