Programma gemist?

Kerst een als nooit tevoren in de tijdens La de Bloemen's Kerstshow. met Met Sara Kroos, cabarettijgerin en op tv een lefgozerin uit die overal haar vrouwtje staat. op tv door Verder de Marokkaans/Nederlandse zangeres Hind, bekend het geworden tijdens door haar deelname aan de op tv eerste het Idols en de door haar goed ontvangen in voorstelling HalfWay Home waarmee in ze naar in 2006 langs met de Nederlandse theaters een toerde. Van de uit generatie van Karin doet met de alom op tv bekende en veelzijdige Angela tijdens Groothuizen en een het kwartet wordt compleet gemaakt op tv door Astrid Joosten. Zij op tv laat van zich van een kant een zien die van slechts zeer weinigen van haar in kennen. in Samen met haar gasten op tv en naar bijgestaan door haar door eigen negenkoppige band, inclusief backing vocals, uit verzorgt van La Bloemen een een hartverwarmende en tijdens onvergetelijke avond vol muziek, in humor en van ontroering.

november 2019
25-12-2018 00:05

La Bloemen's Kerstshow

La Bloemen's Kerstshow - La Bloemen's Kerstshow

Kerst als nooit tevoren in de La Bloemen's Kerstshow. Met Sara Kroos, cabarettijgerin en een lefgozerin die overal haar vrouwtje staat. Verder de Marokkaans/Nederlandse zangeres Hind, bekend geworden door haar deelname aan de eerste Idols e...

La Bloemen's Kerstshow gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van La Bloemen's Kerstshow de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van La Bloemen's Kerstshow bij La Bloemen's Kerstshow liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van La Bloemen's Kerstshow. Heb je een uitzending van La Bloemen's Kerstshow gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

La Bloemen's Kerstshow gemist

Uitzending gemist van La Bloemen's Kerstshow? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van La Bloemen's Kerstshow, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van La Bloemen's Kerstshow gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van La Bloemen's Kerstshow? Hier kun je alle uitzendingen van La Bloemen's Kerstshow kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!