Programma gemist?

Kerst op als nooit tijdens tevoren in de met La Bloemen's Kerstshow. Met Sara een Kroos, cabarettijgerin en een uit lefgozerin een die overal een haar vrouwtje staat. Verder de de Marokkaans/Nederlandse zangeres op tv Hind, bekend geworden door een haar deelname aan de op eerste Idols de en door haar goed op tv door ontvangen voorstelling HalfWay de Home waarmee ze in 2006 langs van de een Nederlandse theaters toerde. tijdens Van de generatie van op Karin in doet de alom bekende en veelzijdige een Angela Groothuizen en uit naar het kwartet wordt uit compleet gemaakt door Astrid Joosten. de Zij laat zich uit van van een kant zien uit die slechts zeer weinigen van het haar kennen. Samen een met de haar gasten en bijgestaan door van haar eigen negenkoppige naar band, inclusief backing op vocals, verzorgt La Bloemen tijdens een hartverwarmende en de onvergetelijke avond vol uit muziek, humor en de door ontroering.

maart 2021
25-12-2018 00:05

La Bloemen's Kerstshow

La Bloemen's Kerstshow - La Bloemen's Kerstshow

Kerst als nooit tevoren in de La Bloemen's Kerstshow. Met Sara Kroos, cabarettijgerin en een lefgozerin die overal haar vrouwtje staat. Verder de Marokkaans/Nederlandse zangeres Hind, bekend geworden door haar deelname aan de eerste Idols e...

La Bloemen's Kerstshow gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van La Bloemen's Kerstshow de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van La Bloemen's Kerstshow bij La Bloemen's Kerstshow liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van La Bloemen's Kerstshow. Heb je een uitzending van La Bloemen's Kerstshow gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

La Bloemen's Kerstshow gemist

Uitzending gemist van La Bloemen's Kerstshow? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van La Bloemen's Kerstshow, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van La Bloemen's Kerstshow gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van La Bloemen's Kerstshow? Hier kun je alle uitzendingen van La Bloemen's Kerstshow kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!