Programma gemist?

Een terugblik met op belangrijke én de opmerkelijke nieuwsgebeurtenissen op in 2015. Siham van Raijoul ontvangt naar in de studio enkele kinderen tijdens die afgelopen jaar in een het uit nieuws zijn geweest.Meer uit Een terugblik op in belangrijke én opmerkelijke naar nieuwsgebeurtenissen in 2015. op Het NOS op Jeugdjournaal reist af naar Parijs om het daar de met kinderen te spreken op tv over de aanslag op van de redactie in van weekblad Charlie Hebdo. naar Verder domineerden de in 2015 de verhalen tijdens met van de mensen die Syrië ontvluchtten van een het nieuws. Er wordt naar gepraat met Syrische op tv kinderen die moesten door vluchten en nu met in Nederland op leven. Waarom moesten ze vluchten? Hoe uit door kijken ze terug op de door reis? En hoe in vinden ze het uit hier in Nederland? tijdens Jeugdjournaal-presentator Siham Raijoul tijdens ontvangt in de uit studio enkele kinderen die door afgelopen jaar in van uit het nieuws zijn tijdens geweest. We zien o.a. op Lerato, het meisje naar dat werd bestookt met belastingaangiftes uit die op ze zou moeten op betalen en Lars, naar hoofdrolspeler in de kinderfilm door Alles de Mag die dit jaar met een tijdens Emmy werd bekroond. op tv Siham door blikt met de kinderen terug van op het wat ze mee hebben door gemaakt, van hoe het nu met hen is op tv in en wat ze verwachten voor van het op nieuwe jaar. Tot slot nieuwsoverzichten met over gebeurtenissen uit in binnen- en buitenland, met ook in de met muziekwereld met en sport.Minder

oktober 2020
27-12-2015 18:25

NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015

NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 - NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015

Een terugblik op belangrijke én opmerkelijke nieuwsgebeurtenissen in 2015. Siham Raijoul ontvangt in de studio enkele kinderen die afgelopen jaar in het nieuws zijn geweest.Meer Een terugblik op belangrijke én opmerkelijke nieuwsgebeurtenis...

NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 bij NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015. Heb je een uitzending van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 gemist

Uitzending gemist van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2015 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!