Programma gemist?

Een terugblik op op belangrijke én opmerkelijke door nieuwsgebeurtenissen in naar 2015. Siham Raijoul ontvangt door in de met studio uit enkele kinderen die afgelopen van jaar in het een nieuws zijn geweest.Meer Een uit terugblik op belangrijke door én door opmerkelijke nieuwsgebeurtenissen in 2015. Het NOS door een Jeugdjournaal reist af naar Parijs een om daar naar met kinderen te spreken over uit op tv de aanslag op de redactie van uit weekblad Charlie Hebdo. in Verder domineerden in in 2015 de verhalen uit de van de mensen die Syrië een ontvluchtten tijdens het nieuws. Er wordt naar gepraat met Syrische op kinderen die moesten een vluchten en nu tijdens in Nederland leven. de Waarom moesten ze vluchten? het Hoe kijken ze terug uit op de reis? een En op hoe vinden ze het tijdens hier in Nederland? Jeugdjournaal-presentator in Siham Raijoul in ontvangt in de door studio enkele op kinderen die afgelopen op jaar in het nieuws zijn op geweest. We tijdens zien o.a. Lerato, tijdens het meisje op tv dat werd bestookt naar met belastingaangiftes die ze zou de op moeten betalen en Lars, met hoofdrolspeler in uit de kinderfilm Alles Mag die in dit jaar met een de tijdens Emmy werd bekroond. Siham blikt met met de de kinderen terug van op wat ze mee hebben gemaakt, op tv uit hoe het nu op tv met hen is en wat een ze door verwachten voor het nieuwe jaar. Tot naar op tv slot nieuwsoverzichten over gebeurtenissen naar in binnen- en naar buitenland, ook in de een muziekwereld tijdens en sport.Minder

juni 2021
27-12-2015 18:25

NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015

NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 - NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015

Een terugblik op belangrijke én opmerkelijke nieuwsgebeurtenissen in 2015. Siham Raijoul ontvangt in de studio enkele kinderen die afgelopen jaar in het nieuws zijn geweest.Meer Een terugblik op belangrijke én opmerkelijke nieuwsgebeurtenis...

NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 bij NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015. Heb je een uitzending van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 gemist

Uitzending gemist van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2015 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!