Programma gemist?

Een terugblik op van belangrijke met én opmerkelijke door nieuwsgebeurtenissen in 2015. Siham Raijoul ontvangt van door in de studio de enkele kinderen die afgelopen jaar in op tv het nieuws zijn het van geweest.Meer Een terugblik van op belangrijke én opmerkelijke door nieuwsgebeurtenissen in van 2015. Het NOS Jeugdjournaal naar reist af naar Parijs om op tv daar met kinderen naar te met spreken over de aanslag op op de redactie van het weekblad Charlie Hebdo. van met Verder domineerden in op tv 2015 de verhalen van de mensen door naar die Syrië ontvluchtten het nieuws. Er de wordt gepraat met uit door Syrische kinderen die van moesten vluchten en nu met in Nederland leven. door Waarom moesten ze uit vluchten? Hoe kijken ze op tv terug op door de reis? En de hoe vinden ze het tijdens hier in Nederland? Jeugdjournaal-presentator met van Siham Raijoul ontvangt in tijdens de studio enkele kinderen die een afgelopen uit jaar in het nieuws zijn tijdens geweest. We op tv zien o.a. uit Lerato, het meisje naar dat werd de bestookt met belastingaangiftes met die ze zou moeten betalen en een Lars, hoofdrolspeler van in de op kinderfilm Alles naar Mag die dit jaar met een het Emmy werd naar bekroond. Siham het blikt met de kinderen terug naar met op wat ze door mee hebben gemaakt, hoe op het nu met naar hen is en wat ze uit verwachten in voor het van nieuwe jaar. Tot het slot nieuwsoverzichten over gebeurtenissen in binnen- van en het buitenland, ook in van de muziekwereld en een sport.Minder

december 2021
27-12-2015 18:25

NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015

NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 - NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015

Een terugblik op belangrijke én opmerkelijke nieuwsgebeurtenissen in 2015. Siham Raijoul ontvangt in de studio enkele kinderen die afgelopen jaar in het nieuws zijn geweest.Meer Een terugblik op belangrijke én opmerkelijke nieuwsgebeurtenis...

NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 bij NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015. Heb je een uitzending van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 gemist

Uitzending gemist van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2015 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!