Programma gemist?

Een terugblik op op belangrijke op tv én opmerkelijke nieuwsgebeurtenissen door in 2015. Siham tijdens Raijoul ontvangt in in de studio enkele uit kinderen die afgelopen jaar het in het van nieuws zijn geweest.Meer Een terugblik tijdens op belangrijke én het opmerkelijke tijdens nieuwsgebeurtenissen in 2015. Het NOS met Jeugdjournaal reist af naar naar op tv Parijs om daar met kinderen uit te het spreken over de aanslag op een de redactie met van weekblad op tv Charlie Hebdo. Verder in domineerden in 2015 op de verhalen van van de mensen die op Syrië ontvluchtten het nieuws. van Er wordt gepraat op met door Syrische kinderen die moesten vluchten en tijdens tijdens nu in Nederland leven. Waarom moesten op tv ze vluchten? Hoe de kijken ze van terug op de op tv reis? En op tv hoe vinden ze het hier door in Nederland? de Jeugdjournaal-presentator Siham Raijoul op tv ontvangt in de een studio op enkele kinderen die afgelopen jaar door in het in nieuws zijn geweest. We tijdens zien o.a. door Lerato, het meisje in dat werd bestookt met belastingaangiftes tijdens die ze zou op tv moeten betalen en uit Lars, hoofdrolspeler in met de kinderfilm Alles op op Mag die dit op jaar met een Emmy naar werd bekroond. Siham blikt met tijdens de kinderen terug uit een op wat ze naar mee hebben gemaakt, hoe het van nu het met hen is en wat tijdens ze verwachten op voor het nieuwe jaar. op tv Tot slot nieuwsoverzichten over naar gebeurtenissen uit in binnen- en buitenland, ook op in naar de muziekwereld op en sport.Minder

februari 2020
27-12-2015 18:25

NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015

NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 - NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015

Een terugblik op belangrijke én opmerkelijke nieuwsgebeurtenissen in 2015. Siham Raijoul ontvangt in de studio enkele kinderen die afgelopen jaar in het nieuws zijn geweest.Meer Een terugblik op belangrijke én opmerkelijke nieuwsgebeurtenis...

NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 bij NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015. Heb je een uitzending van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 gemist

Uitzending gemist van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2015 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!