Programma gemist?

Een naar terugblik op belangrijke het én opmerkelijke nieuwsgebeurtenissen in in 2015. Siham een Raijoul ontvangt in tijdens de studio een enkele kinderen die afgelopen op tv jaar in het nieuws zijn de geweest.Meer Een een terugblik op op tv belangrijke én een opmerkelijke nieuwsgebeurtenissen in 2015. Het tijdens NOS Jeugdjournaal reist met af uit naar Parijs om daar naar met kinderen in te spreken over de naar aanslag op tijdens de redactie van van weekblad Charlie Hebdo. Verder domineerden in tijdens 2015 met de verhalen van de mensen uit tijdens die Syrië ontvluchtten in het nieuws. Er van wordt gepraat met door Syrische kinderen die moesten vluchten in en nu in Nederland tijdens leven. in Waarom moesten ze op vluchten? Hoe met kijken ze terug op een de reis? En met hoe vinden uit ze het hier in het Nederland? Jeugdjournaal-presentator Siham Raijoul ontvangt de op in de studio enkele kinderen die een door afgelopen jaar in het op nieuws zijn geweest. uit We zien o.a. Lerato, het naar meisje dat met werd bestookt met belastingaangiftes uit van die ze zou moeten betalen een en Lars, hoofdrolspeler het in de kinderfilm Alles het met Mag die dit de jaar met een de Emmy werd bekroond. het Siham blikt met door de kinderen terug het op wat ze mee in hebben gemaakt, hoe op het nu met met hen is het en wat ze verwachten voor het het nieuwe op tv jaar. Tot slot nieuwsoverzichten over tijdens gebeurtenissen in met binnen- en buitenland, ook het de in de muziekwereld en de sport.Minder

maart 2021
27-12-2015 18:25

NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015

NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 - NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015

Een terugblik op belangrijke én opmerkelijke nieuwsgebeurtenissen in 2015. Siham Raijoul ontvangt in de studio enkele kinderen die afgelopen jaar in het nieuws zijn geweest.Meer Een terugblik op belangrijke én opmerkelijke nieuwsgebeurtenis...

NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 bij NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015. Heb je een uitzending van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 gemist

Uitzending gemist van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2015 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!