Programma gemist?

Een naar terugblik op belangrijke én tijdens opmerkelijke nieuwsgebeurtenissen in de 2015. Siham Raijoul ontvangt op tv in in de studio enkele door kinderen die afgelopen een jaar in van het nieuws zijn op geweest.Meer Een terugblik op tijdens belangrijke én in opmerkelijke nieuwsgebeurtenissen in 2015. Het NOS de Jeugdjournaal reist op af naar een Parijs om daar met kinderen tijdens te spreken over tijdens de op tv aanslag op de redactie in van weekblad Charlie Hebdo. naar tijdens Verder domineerden in 2015 de het verhalen van de mensen de die Syrië ontvluchtten op het nieuws. uit Er wordt op tv gepraat met Syrische kinderen naar die moesten vluchten en van tijdens nu in Nederland leven. Waarom moesten op tv ze vluchten? Hoe de kijken ze terug het op een de reis? de En hoe vinden ze het hier de uit in Nederland? Jeugdjournaal-presentator Siham Raijoul ontvangt op tv in de studio de naar enkele kinderen die afgelopen jaar in van het nieuws zijn door geweest. We een zien het o.a. Lerato, het meisje dat de werd op tv bestookt met belastingaangiftes de die ze zou moeten betalen en op tv door Lars, hoofdrolspeler in de een kinderfilm Alles Mag die dit het jaar met een de Emmy werd op bekroond. met Siham blikt met de kinderen een terug op wat de ze mee hebben met gemaakt, hoe het nu een met hen is een en met wat ze verwachten voor op tv het nieuwe naar jaar. Tot de slot nieuwsoverzichten over gebeurtenissen in binnen- in en het buitenland, ook de in de muziekwereld en op sport.Minder

november 2019
27-12-2015 18:25

NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015

NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 - NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015

Een terugblik op belangrijke én opmerkelijke nieuwsgebeurtenissen in 2015. Siham Raijoul ontvangt in de studio enkele kinderen die afgelopen jaar in het nieuws zijn geweest.Meer Een terugblik op belangrijke én opmerkelijke nieuwsgebeurtenis...

NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 bij NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015. Heb je een uitzending van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 gemist

Uitzending gemist van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2015 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!