Programma gemist?

Een terugblik naar op belangrijke én opmerkelijke van tijdens nieuwsgebeurtenissen in 2015. Siham Raijoul met ontvangt in op de studio enkele van kinderen die afgelopen jaar uit in het nieuws zijn het geweest.Meer Een terugblik van op belangrijke én het opmerkelijke nieuwsgebeurtenissen door in 2015. Het het NOS Jeugdjournaal op reist af tijdens naar Parijs om daar tijdens met kinderen te spreken de over de aanslag op tijdens de redactie met van weekblad Charlie Hebdo. tijdens Verder van domineerden in 2015 de verhalen van van door de mensen die uit Syrië ontvluchtten door het nieuws. Er wordt uit gepraat met Syrische kinderen die het moesten vluchten de en nu in tijdens Nederland leven. de Waarom moesten ze vluchten? Hoe met kijken ze terug het op de reis? op En tijdens hoe vinden ze het hier op tv met in Nederland? Jeugdjournaal-presentator Siham Raijoul ontvangt met in de studio het enkele kinderen naar die afgelopen jaar op in het nieuws zijn in geweest. We zien op tv o.a. Lerato, het naar meisje dat in werd bestookt met een belastingaangiftes met die ze zou moeten naar betalen en Lars, door hoofdrolspeler in de kinderfilm de Alles Mag het die dit tijdens jaar met een Emmy op tv werd bekroond. Siham blikt met van de kinderen terug uit op naar wat ze mee hebben gemaakt, tijdens hoe het op nu met hen is uit en wat tijdens ze in verwachten voor het nieuwe in jaar. Tot slot nieuwsoverzichten over een gebeurtenissen in door binnen- en buitenland, ook door in tijdens de muziekwereld en uit sport.Minder

juli 2020
27-12-2015 18:25

NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015

NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 - NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015

Een terugblik op belangrijke én opmerkelijke nieuwsgebeurtenissen in 2015. Siham Raijoul ontvangt in de studio enkele kinderen die afgelopen jaar in het nieuws zijn geweest.Meer Een terugblik op belangrijke én opmerkelijke nieuwsgebeurtenis...

NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 bij NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015. Heb je een uitzending van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 gemist

Uitzending gemist van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2015 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2015 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!