Programma gemist?

In de Boer naar in zoekt Vrouw Special van vanavond tijdens is Yvon een Jaspers een weekend op een stap met een tijdens groot deel van de een ‘boerenfamilie’. tijdens Samen eten, drinken, naar wandelen, spelletjes doen, naar koken en natuurlijk van praten over hoe het van nu met ze gaat. op tv Bijvoorbeeld uit met boer Martin uit en Wilma, die na het het overlijden de van hun partners achterbleven op tv met ieder vier kinderen naar en elkaar in uit Boer naar zoekt Vrouw op tv vonden en in het huwelijksbootje op tv stapten. tijdens En hoe is het met boer door Jos en met Dycke die in sinds Boer het zoekt Vrouw in 2010 samen het zijn? Houdt de relatie met een van boer David naar uit Roemenië en Mara stand naar op uit afstand? En wat zijn de plannen op van boer Bertie, het die via een met omweg tijdens alsnog een relatie kreeg op tv met met Rosita die eerder afhaakte naar tijdens de dagdate? Boer op tv Olke komt over de uit Texas en een Johan naar vliegt in vanuit Denemarken. Ook op tv geitenboek Frank en uit Anita (seizoen 2010) en met bollenboer Tom door en Marieke (seizoen door 2015) zijn in van de partij, het net als tijdens de Franse boer Herman met en zijn tijdens Fleur en boer Willem. Yvon Jaspers: naar "Het op tv is natuurlijk heel een fijn om al in zo lang Boer zoekt van Vrouw te mogen met maken waar in veel mensen van genieten. Maar het het mooiste compliment dat door je op als programmamaker kan krijgen, is naar dat door onze oud-deelnemers en op tv wij elkaar als familie het zijn gaan beschouwen. Elk naar op geboren kindje voelt een als een nieuw nichtje of door neefje. Het is tijdens zo uit leuk om dan met af en toe weer bij tijdens elkaar te komen. Of in het nou is het de voor een Boer zoekt Vrouw Afterparty door of voor van opnamen. de Boer zoekt Vrouw heeft in een zoveel een levens zoveel geluk gebracht in en dat zie je op op tv dit soort momenten een pas op tv echt." In deze het tweede special komen ook op zoveel mogelijk Boer zoekt Vrouw-kinderen de bij elkaar voor naar het op tv goede doel: het het Ronald McDonald Kinderfonds op waar Yvon Jaspers al met 15 jaar ambassadeur voor van is. Met z’n door allen gaan de een kinderen op de een uit foto: de jongste door is nog geen twee uit weken oud, de oudste in tien jaar. een Een prachtige uit verzameling boerenzonen en -dochters. Hoe gaat in het met een deze door gezinnen?

Tachtig op boeren in binnen- en buitenland, een 135 logeervrouwen/mannen, ruim het zestig van baby's, tientallen tijdens huwelijken, even zoveel nieuwe naar keukens en één presentatrice. In in Boer zoekt Vrouw met Special van maandag door de 1 en zondag uit 7 januari brengt Yvon uit Jaspers de feestdagen door van met een van groot deel naar van de ‘boerenfamilie’. Samen eten, de drinken, wandelen, tijdens spelletjes doen, koken van en natuurlijk praten over op hoe het het nu met ze gaat. op tv Bijvoorbeeld met door boer Martin en van Wilma, die na het het overlijden van van hun partners op tv achterbleven met ieder vier door kinderen en in elkaar in Boer zoekt Vrouw vonden de en in op tv het huwelijksbootje op stapten. En hoe is het met met door boer Jos en Dycke die met sinds op Boer zoekt tijdens Vrouw in 2010 samen zijn? op Houdt de uit relatie van boer uit David uit Roemenië door en Mara stand op tijdens afstand? En naar wat zijn op tv de plannen van boer het Bertie, die via een op tv omweg alsnog een met relatie kreeg met door Rosita die op eerder afhaakte tijdens met de dagdate? Boer Olke komt met over met uit Texas. Ook geitenboer Frank een en Anita (seizoen op tv het 2010) en bollenboer Tom en het Marieke (seizoen 2015) in zijn van tijdens de partij. Yvon Jaspers: "Het is van van natuurlijk heel fijn op om al zo lang Boer zoekt met van Vrouw te mogen met maken waar veel mensen de van genieten. Maar het met mooiste compliment dat je een als tijdens programmamaker kan krijgen, is door dat onze oud-deelnemers en het wij door elkaar als familie zijn uit gaan naar beschouwen. Elk geboren naar kindje voelt als een nieuw nichtje de uit of neefje. Het de is zo leuk om van dan af en toe weer op tv op bij elkaar te komen. Of het met nou is voor het een tijdens Boer zoekt Vrouw Afterparty van of voor opnamen. Boer door met zoekt Vrouw heeft in in zoveel levens zoveel door geluk gebracht en dat van zie je uit op dit soort momenten de pas uit echt." In de special van met vanavond ontmoet Yvon ook op tv een groot deel uit van de logeervrouwen een van met Boer zoekt Vrouw in Internationaal 2017. Hoe kijken ze de terug op op tv hun avontuur? Ook zien naar we tijdens de bruiloft van de uit hoogzwangere Rianne en het haar Texelse schapenboer op Jan.

februari 2021
07-01-2018 20:25

Boer zoekt Vrouw special: de BZV-gezinnen

Boer zoekt Vrouw special - Boer zoekt Vrouw special: de BZV-gezinnen

In de Boer zoekt Vrouw Special van vanavond is Yvon Jaspers een weekend op stap met een groot deel van de ‘boerenfamilie’. Samen eten, drinken, wandelen, spelletjes doen, koken en natuurlijk praten over hoe het nu met ze gaat. Bijvoorbeeld ...

01-01-2018 20:25

Boer zoekt Vrouw special: terugblik

Boer zoekt Vrouw special - Boer zoekt Vrouw special: terugblik

Tachtig boeren in binnen- en buitenland, 135 logeervrouwen/mannen, ruim zestig baby's, tientallen huwelijken, even zoveel nieuwe keukens en één presentatrice. In Boer zoekt Vrouw Special van maandag 1 en zondag 7 januari brengt Yvon Jaspers...

Boer zoekt Vrouw special gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boer zoekt Vrouw special de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boer zoekt Vrouw special bij Boer zoekt Vrouw special liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boer zoekt Vrouw special. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw special gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boer zoekt Vrouw special gemist

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw special? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw special, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw special gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw special? Hier kun je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw special kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-01-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!