Programma gemist?

In de Boer van zoekt van Vrouw Special van uit vanavond is Yvon Jaspers door een weekend op op stap met tijdens een groot deel van in de ‘boerenfamilie’. tijdens Samen eten, op tv drinken, wandelen, spelletjes doen, koken en op van natuurlijk praten over hoe het tijdens nu met ze in gaat. Bijvoorbeeld met door boer Martin en Wilma, de die na naar het overlijden van van hun partners achterbleven met door ieder vier de kinderen naar en elkaar in Boer zoekt met Vrouw vonden de en in op tv het huwelijksbootje stapten. En met hoe is het met van boer Jos en door Dycke die een sinds Boer zoekt Vrouw in het naar 2010 samen zijn? Houdt de relatie naar van op tv boer David van uit Roemenië en het Mara stand op afstand? En de wat zijn de in plannen van boer tijdens Bertie, uit die via een omweg alsnog een op relatie kreeg op met Rosita die eerder op tv afhaakte tijdens de de dagdate? Boer Olke door komt over uit de Texas van en Johan vliegt met in vanuit Denemarken. Ook geitenboek tijdens het Frank en Anita (seizoen 2010) en de bollenboer Tom met en Marieke het (seizoen 2015) op zijn van de partij, net als op de Franse boer van uit Herman en zijn Fleur en boer van Willem. Yvon Jaspers: het "Het tijdens is natuurlijk heel fijn om al in zo door lang Boer naar zoekt Vrouw te mogen maken door waar veel mensen de van van genieten. Maar het mooiste compliment dat in je als programmamaker tijdens kan op tv krijgen, is naar dat onze oud-deelnemers op en wij elkaar als in familie zijn gaan beschouwen. door Elk geboren kindje tijdens voelt als met een nieuw nichtje in of neefje. met Het is zo door leuk om dan af uit en toe weer door bij elkaar op te komen. Of het nou is op voor van een Boer zoekt Vrouw van Afterparty of voor opnamen. op tv Boer zoekt op Vrouw heeft in zoveel op levens zoveel een geluk gebracht en het dat zie in je op dit soort het momenten pas echt." In op tv deze tweede special door komen ook zoveel mogelijk met op Boer zoekt Vrouw-kinderen bij elkaar naar voor het het goede doel: de het Ronald McDonald uit Kinderfonds waar Yvon met Jaspers al 15 jaar ambassadeur tijdens voor tijdens is. Met z’n met allen gaan de in kinderen op de foto: de jongste een is nog in geen twee weken oud, met de oudste tien uit een jaar. Een prachtige verzameling boerenzonen en het naar -dochters. Hoe gaat het op met deze van gezinnen?

Tachtig boeren op tv in binnen- van en buitenland, op 135 logeervrouwen/mannen, ruim zestig het baby's, tientallen huwelijken, even zoveel van nieuwe keukens en naar één presentatrice. In uit het Boer zoekt Vrouw Special van van maandag op tv 1 en zondag 7 een januari brengt Yvon Jaspers tijdens de feestdagen door het met een groot in deel van de het ‘boerenfamilie’. Samen eten, drinken, het wandelen, spelletjes een doen, koken en natuurlijk op tv praten over in hoe in het nu met de ze gaat. Bijvoorbeeld een met boer Martin en Wilma, die tijdens na het overlijden op van hun partners het achterbleven met op ieder vier kinderen en het elkaar in Boer van zoekt Vrouw een vonden en in het in huwelijksbootje stapten. met En hoe op tv is het met boer Jos met en op tv Dycke die sinds Boer door zoekt Vrouw in uit 2010 samen zijn? Houdt met de het relatie van boer David de uit Roemenië tijdens en Mara stand de op afstand? met En wat zijn de plannen van tijdens boer een Bertie, die via een omweg naar alsnog een een relatie kreeg met een Rosita die eerder de afhaakte tijdens door de dagdate? in Boer Olke komt over op tv uit Texas. Ook geitenboer van Frank op en Anita (seizoen 2010) met en bollenboer Tom en naar Marieke het (seizoen 2015) zijn van door de partij. Yvon Jaspers: "Het een is door natuurlijk heel fijn om al zo tijdens lang Boer in zoekt Vrouw in te mogen maken op waar veel mensen van van genieten. tijdens Maar het mooiste compliment dat een je als uit programmamaker kan krijgen, in is dat onze naar oud-deelnemers en wij door elkaar als familie zijn het gaan beschouwen. Elk door geboren kindje tijdens voelt als een van nieuw nichtje of neefje. Het van is zo de leuk om dan af naar en toe weer van bij elkaar te met komen. Of uit het nou is voor in een Boer het zoekt van Vrouw Afterparty of tijdens voor opnamen. Boer zoekt Vrouw op heeft door in zoveel levens een zoveel geluk gebracht door en dat zie je op naar dit het soort momenten pas echt." In met de special van vanavond ontmoet de Yvon een ook een groot deel van op tv de logeervrouwen van naar Boer zoekt Vrouw van Internationaal uit 2017. Hoe kijken naar ze terug uit op hun avontuur? Ook het zien we de op tv bruiloft van de hoogzwangere Rianne naar en haar op tv Texelse het schapenboer Jan.

juni 2021
07-01-2018 20:25

Boer zoekt Vrouw special: de BZV-gezinnen

Boer zoekt Vrouw special - Boer zoekt Vrouw special: de BZV-gezinnen

In de Boer zoekt Vrouw Special van vanavond is Yvon Jaspers een weekend op stap met een groot deel van de ‘boerenfamilie’. Samen eten, drinken, wandelen, spelletjes doen, koken en natuurlijk praten over hoe het nu met ze gaat. Bijvoorbeeld ...

01-01-2018 20:25

Boer zoekt Vrouw special: terugblik

Boer zoekt Vrouw special - Boer zoekt Vrouw special: terugblik

Tachtig boeren in binnen- en buitenland, 135 logeervrouwen/mannen, ruim zestig baby's, tientallen huwelijken, even zoveel nieuwe keukens en één presentatrice. In Boer zoekt Vrouw Special van maandag 1 en zondag 7 januari brengt Yvon Jaspers...

Boer zoekt Vrouw special gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boer zoekt Vrouw special de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boer zoekt Vrouw special bij Boer zoekt Vrouw special liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boer zoekt Vrouw special. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw special gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boer zoekt Vrouw special gemist

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw special? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw special, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw special gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw special? Hier kun je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw special kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-01-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!