Programma gemist?

In de Boer tijdens zoekt tijdens Vrouw Special van naar vanavond is Yvon met Jaspers een weekend op in stap met een op groot deel van de naar ‘boerenfamilie’. Samen tijdens eten, drinken, wandelen, met spelletjes doen, tijdens koken en natuurlijk praten uit over hoe door het nu met ze gaat. naar in Bijvoorbeeld met boer Martin en met Wilma, die na van het overlijden van op tv hun de partners achterbleven met van ieder vier kinderen en met elkaar in Boer zoekt het Vrouw vonden de en in het huwelijksbootje met stapten. En de hoe is het met met boer Jos en het Dycke die sinds tijdens Boer op tv zoekt Vrouw in 2010 tijdens samen zijn? uit Houdt de relatie tijdens van boer David met uit Roemenië en Mara stand uit op afstand? En naar wat van zijn de plannen van boer Bertie, de tijdens die via een omweg alsnog een door relatie van kreeg met Rosita die eerder van tijdens afhaakte tijdens de door dagdate? Boer Olke komt over uit op tv de Texas en Johan vliegt in het vanuit Denemarken. een Ook geitenboek Frank en naar Anita in (seizoen 2010) en bollenboer Tom de en Marieke (seizoen 2015) het zijn de van de partij, net als door van de Franse boer Herman tijdens en zijn Fleur op en boer Willem. Yvon Jaspers: "Het in is natuurlijk heel het op fijn om al uit zo lang Boer zoekt Vrouw te een mogen van maken waar veel mensen van naar genieten. van Maar het mooiste compliment de dat je als de programmamaker tijdens kan krijgen, is op dat onze oud-deelnemers uit en wij elkaar als de familie zijn gaan beschouwen. tijdens Elk de geboren kindje voelt het als een nieuw op tv nichtje of neefje. in Het is zo leuk om dan een de af en toe een weer bij elkaar te komen. uit Of het een nou is uit voor een Boer zoekt Vrouw het Afterparty of voor opnamen. met Boer zoekt het Vrouw naar heeft in zoveel levens op zoveel geluk gebracht en dat in zie je op door dit soort in momenten pas echt." In tijdens deze tweede special komen van ook zoveel mogelijk door Boer zoekt Vrouw-kinderen met bij van elkaar voor het goede doel: op tv de het Ronald McDonald Kinderfonds door waar Yvon Jaspers al door 15 in jaar ambassadeur voor uit is. Met z’n allen gaan de een kinderen op het de foto: op de jongste op tv is nog geen twee weken oud, op tv de oudste op tien jaar. Een het prachtige op tv verzameling boerenzonen en -dochters. Hoe in gaat het met deze de op tv gezinnen?

Tachtig boeren in het uit binnen- en buitenland, 135 de logeervrouwen/mannen, ruim zestig baby's, tientallen de huwelijken, door even zoveel de nieuwe keukens en één het presentatrice. In van Boer zoekt Vrouw Special van maandag een 1 de en zondag naar 7 januari brengt Yvon Jaspers uit de feestdagen met door met een groot een deel van de ‘boerenfamilie’. uit Samen eten, op tv drinken, naar wandelen, spelletjes doen, koken en natuurlijk met tijdens praten over hoe het een nu met ze gaat. Bijvoorbeeld het met boer in Martin en Wilma, uit die na op het overlijden een van hun partners achterbleven met een ieder door vier kinderen en naar elkaar in Boer naar zoekt Vrouw vonden en in het door huwelijksbootje uit stapten. En hoe is naar het met boer Jos het en Dycke het die sinds Boer op zoekt Vrouw in 2010 met op samen zijn? Houdt de relatie tijdens van boer David uit van Roemenië en tijdens Mara stand op afstand? tijdens En wat zijn in de plannen door van boer Bertie, die een via tijdens een omweg alsnog een relatie op tv kreeg met tijdens Rosita die eerder met afhaakte de tijdens de dagdate? Boer naar Olke komt over uit met Texas. Ook geitenboer door Frank door en Anita (seizoen 2010) en bollenboer in een Tom en Marieke (seizoen 2015) zijn op van tijdens de partij. Yvon uit Jaspers: "Het is naar natuurlijk heel fijn om al zo op lang op Boer zoekt Vrouw naar te mogen maken waar veel door mensen van met genieten. Maar het op mooiste compliment tijdens dat je met als programmamaker kan uit krijgen, is dat het onze oud-deelnemers en een wij elkaar als familie zijn de gaan beschouwen. Elk geboren tijdens kindje voelt als het een nieuw nichtje van of neefje. met Het uit is zo leuk tijdens om dan af en op toe weer bij elkaar een te door komen. Of het nou is op voor een Boer zoekt een Vrouw Afterparty van of voor opnamen. Boer uit zoekt Vrouw heeft het in zoveel tijdens levens zoveel naar geluk gebracht en op tv dat zie je op dit een soort momenten pas het echt." In de op special van vanavond een ontmoet Yvon ook een tijdens groot deel van met de logeervrouwen van uit Boer zoekt Vrouw van op tv Internationaal 2017. Hoe kijken van ze terug op hun met avontuur? van Ook zien we de bruiloft op van tijdens de hoogzwangere Rianne en haar tijdens Texelse een schapenboer Jan.

juli 2020
07-01-2018 20:25

Boer zoekt Vrouw special: de BZV-gezinnen

Boer zoekt Vrouw special - Boer zoekt Vrouw special: de BZV-gezinnen

In de Boer zoekt Vrouw Special van vanavond is Yvon Jaspers een weekend op stap met een groot deel van de ‘boerenfamilie’. Samen eten, drinken, wandelen, spelletjes doen, koken en natuurlijk praten over hoe het nu met ze gaat. Bijvoorbeeld ...

01-01-2018 20:25

Boer zoekt Vrouw special: terugblik

Boer zoekt Vrouw special - Boer zoekt Vrouw special: terugblik

Tachtig boeren in binnen- en buitenland, 135 logeervrouwen/mannen, ruim zestig baby's, tientallen huwelijken, even zoveel nieuwe keukens en één presentatrice. In Boer zoekt Vrouw Special van maandag 1 en zondag 7 januari brengt Yvon Jaspers...

Boer zoekt Vrouw special gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boer zoekt Vrouw special de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boer zoekt Vrouw special bij Boer zoekt Vrouw special liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boer zoekt Vrouw special. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw special gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boer zoekt Vrouw special gemist

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw special? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw special, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw special gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw special? Hier kun je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw special kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-01-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!