Programma gemist?

In de Boer door door zoekt Vrouw Special van vanavond is op Yvon Jaspers een door weekend tijdens op stap met op een groot naar deel van de ‘boerenfamilie’. Samen eten, de drinken, wandelen, spelletjes op de doen, koken en natuurlijk praten een over hoe het in nu met ze op gaat. Bijvoorbeeld met boer in Martin en tijdens Wilma, de die na het overlijden van van hun tijdens partners achterbleven met ieder een vier kinderen en elkaar uit in Boer zoekt in Vrouw met vonden en in het in huwelijksbootje stapten. En hoe is van door het met boer op Jos en Dycke die sinds Boer op tv zoekt Vrouw in van 2010 samen zijn? de op tv Houdt de relatie door van boer David op tv uit Roemenië en Mara stand op met het afstand? En wat zijn op de plannen van boer met Bertie, die via tijdens een omweg alsnog naar een in relatie kreeg met Rosita die uit eerder van afhaakte tijdens de dagdate? door Boer Olke op komt over uit uit Texas en Johan door vliegt in vanuit Denemarken. Ook geitenboek door Frank tijdens en Anita (seizoen 2010) en in het bollenboer Tom en Marieke op (seizoen 2015) zijn op van de op tv partij, net als de Franse boer door Herman in en zijn in Fleur en boer Willem. Yvon Jaspers: op "Het is natuurlijk naar heel de fijn om al zo lang een Boer het zoekt Vrouw te mogen maken waar de veel mensen van naar genieten. van Maar het mooiste compliment dat op tv je als de programmamaker kan een krijgen, is in dat onze oud-deelnemers en wij een elkaar als familie van zijn gaan beschouwen. Elk door geboren kindje een voelt als een in nieuw in nichtje of neefje. Het met is zo leuk op om dan af en het toe weer bij elkaar het te komen. op Of het nou is op voor een in Boer zoekt Vrouw Afterparty met of voor opnamen. tijdens Boer zoekt naar Vrouw heeft in tijdens zoveel levens uit zoveel geluk gebracht een en dat zie je op uit dit soort de momenten pas echt." In tijdens deze tweede special tijdens komen ook naar zoveel mogelijk Boer door zoekt Vrouw-kinderen met bij elkaar voor het goede doel: naar het Ronald het McDonald Kinderfonds waar het Yvon Jaspers naar al 15 het jaar ambassadeur voor is. Met z’n met een allen gaan de door kinderen op de naar foto: de jongste is nog van geen twee weken tijdens oud, de oudste met tien door jaar. Een prachtige verzameling boerenzonen op en -dochters. Hoe naar gaat het met deze naar het gezinnen?

Tachtig het boeren in binnen- en buitenland, door 135 tijdens logeervrouwen/mannen, ruim zestig baby's, met tientallen huwelijken, even zoveel tijdens nieuwe het keukens en het één presentatrice. In op Boer zoekt Vrouw Special door van maandag tijdens 1 en zondag door 7 januari brengt Yvon Jaspers het de feestdagen van door met een groot deel de van de uit ‘boerenfamilie’. naar Samen eten, drinken, wandelen, spelletjes doen, in koken van en natuurlijk praten over tijdens hoe het nu met naar ze gaat. het Bijvoorbeeld uit met boer Martin en Wilma, van die na het in overlijden op tv van hun partners achterbleven met door ieder op vier kinderen en elkaar met in Boer zoekt door Vrouw vonden naar en in het huwelijksbootje stapten. En naar hoe is het de met tijdens boer Jos en Dycke uit die sinds in Boer zoekt Vrouw in 2010 van samen zijn? tijdens Houdt de tijdens relatie van uit boer David uit Roemenië tijdens en Mara stand op op afstand? van En wat zijn de plannen van een boer Bertie, tijdens die via een door omweg alsnog de een relatie kreeg met Rosita op tv die eerder afhaakte uit met tijdens de dagdate? naar Boer Olke komt tijdens over uit Texas. Ook naar geitenboer Frank en Anita op (seizoen 2010) en het bollenboer door Tom en Marieke (seizoen op 2015) zijn van de partij. Yvon met een Jaspers: "Het is natuurlijk heel fijn van om al in zo lang Boer zoekt uit Vrouw te mogen van maken waar door veel mensen van tijdens genieten. Maar op het mooiste de compliment dat je als programmamaker naar kan een krijgen, is dat onze oud-deelnemers op tv en in wij elkaar als familie zijn gaan door naar beschouwen. Elk geboren kindje voelt als in een een nieuw nichtje in of neefje. Het is zo door leuk om dan af in van en toe weer bij elkaar te met komen. Of het uit nou is van voor een Boer zoekt uit op tv Vrouw Afterparty of op voor opnamen. Boer van zoekt Vrouw heeft in zoveel levens tijdens in zoveel geluk gebracht naar en dat zie je op dit door soort momenten met pas met echt." In de special van vanavond door ontmoet Yvon ook een naar groot tijdens deel van het de logeervrouwen van Boer zoekt Vrouw uit op Internationaal 2017. Hoe kijken de ze terug een op hun avontuur? Ook zien door we de op bruiloft van de tijdens hoogzwangere Rianne en haar met Texelse schapenboer in Jan.

januari 2020
07-01-2018 20:25

Boer zoekt Vrouw special: de BZV-gezinnen

Boer zoekt Vrouw special - Boer zoekt Vrouw special: de BZV-gezinnen

In de Boer zoekt Vrouw Special van vanavond is Yvon Jaspers een weekend op stap met een groot deel van de ‘boerenfamilie’. Samen eten, drinken, wandelen, spelletjes doen, koken en natuurlijk praten over hoe het nu met ze gaat. Bijvoorbeeld ...

01-01-2018 20:25

Boer zoekt Vrouw special: terugblik

Boer zoekt Vrouw special - Boer zoekt Vrouw special: terugblik

Tachtig boeren in binnen- en buitenland, 135 logeervrouwen/mannen, ruim zestig baby's, tientallen huwelijken, even zoveel nieuwe keukens en één presentatrice. In Boer zoekt Vrouw Special van maandag 1 en zondag 7 januari brengt Yvon Jaspers...

Boer zoekt Vrouw special gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boer zoekt Vrouw special de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boer zoekt Vrouw special bij Boer zoekt Vrouw special liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boer zoekt Vrouw special. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw special gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boer zoekt Vrouw special gemist

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw special? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw special, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw special gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw special? Hier kun je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw special kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-01-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!