Programma gemist?

In een de Boer zoekt Vrouw Special een op van vanavond is Yvon de Jaspers een weekend op stap het met uit een groot deel van de met ‘boerenfamilie’. Samen tijdens eten, drinken, wandelen, spelletjes door doen, koken door en natuurlijk in praten over hoe het in nu naar met ze gaat. Bijvoorbeeld met een boer Martin en tijdens Wilma, die na naar het overlijden van hun door partners achterbleven naar met ieder op tv vier kinderen en elkaar op in Boer zoekt tijdens Vrouw vonden en de in het huwelijksbootje door stapten. naar En hoe is het van met boer Jos en een Dycke die sinds van Boer zoekt door Vrouw in 2010 in samen zijn? Houdt de op relatie van het boer David uit Roemenië en uit Mara stand op een afstand? En wat de zijn de plannen een in van boer Bertie, die met via een omweg tijdens alsnog een relatie in kreeg met Rosita die eerder de afhaakte tijdens de op dagdate? met Boer Olke komt over uit op Texas en Johan op tv vliegt in vanuit naar Denemarken. Ook door geitenboek Frank en Anita het (seizoen 2010) en naar bollenboer Tom en met Marieke naar (seizoen 2015) zijn van de een partij, net als de de Franse boer door Herman door en zijn met Fleur en boer Willem. Yvon een Jaspers: "Het is natuurlijk heel de fijn in om al zo naar lang Boer zoekt Vrouw door te mogen maken naar waar veel door mensen van genieten. Maar naar het tijdens mooiste compliment dat je op tv als programmamaker kan op tv krijgen, is dat door onze oud-deelnemers en wij elkaar tijdens als familie zijn op tv op tv gaan beschouwen. Elk geboren kindje het voelt in als een nieuw met nichtje of neefje. Het tijdens is zo leuk om met dan de af en toe weer bij elkaar tijdens te komen. het Of het uit nou is op tv voor een Boer zoekt Vrouw Afterparty uit of voor met opnamen. Boer tijdens zoekt Vrouw heeft op tv in zoveel naar levens zoveel geluk gebracht en dat tijdens zie je op de op tv dit soort momenten uit pas echt." In deze tweede door special komen ook zoveel mogelijk het Boer zoekt Vrouw-kinderen van bij elkaar de voor het goede doel: in het Ronald McDonald de Kinderfonds waar Yvon de Jaspers al tijdens 15 jaar ambassadeur voor op tv is. Met z’n door allen gaan de de in kinderen op de foto: de een jongste door is nog geen twee weken het oud, de naar oudste tien jaar. Een prachtige uit verzameling het boerenzonen en -dochters. uit Hoe gaat het met de deze op gezinnen?

Tachtig een boeren in binnen- en buitenland, uit 135 door logeervrouwen/mannen, ruim zestig door baby's, tientallen huwelijken, naar even zoveel nieuwe keukens door en één presentatrice. In van Boer zoekt Vrouw een een Special van maandag het 1 en zondag 7 januari brengt de Yvon naar Jaspers de op feestdagen door met een groot met deel op van de ‘boerenfamilie’. Samen eten, drinken, met wandelen, het spelletjes doen, met koken en natuurlijk praten het over hoe het de nu met naar ze gaat. Bijvoorbeeld met in boer Martin en Wilma, in die naar na het overlijden een van hun partners achterbleven met uit ieder vier op kinderen en elkaar het in Boer zoekt tijdens Vrouw vonden en in het met huwelijksbootje stapten. En een hoe is het de met boer met Jos en Dycke die op tv sinds een Boer zoekt Vrouw op in 2010 samen zijn? Houdt tijdens de een relatie van van boer David uit Roemenië een en Mara uit stand op afstand? En wat op zijn de plannen van op een boer Bertie, die naar via een omweg door alsnog een relatie door kreeg met Rosita die een eerder afhaakte tijdens de dagdate? op Boer Olke komt door over uit Texas. een Ook het geitenboer Frank en Anita op tv (seizoen 2010) en bollenboer het Tom naar en Marieke tijdens (seizoen 2015) zijn van de op tv partij. Yvon Jaspers: "Het is uit natuurlijk heel fijn in van om al zo lang uit Boer zoekt Vrouw een te mogen naar maken waar veel mensen op van genieten. door Maar het mooiste compliment dat op je als programmamaker kan op krijgen, een is dat door onze oud-deelnemers en uit wij elkaar als familie van zijn gaan beschouwen. de Elk geboren door kindje voelt als een nieuw naar nichtje of neefje. Het de uit is zo leuk om dan af het het en toe weer bij door elkaar te met komen. Of het nou is een voor een Boer naar zoekt in Vrouw Afterparty of voor de opnamen. Boer zoekt Vrouw van heeft in zoveel naar levens in zoveel geluk gebracht en dat zie uit een je op dit het soort momenten pas echt." In tijdens de special van in vanavond ontmoet Yvon ook het een groot deel van uit de op logeervrouwen van Boer zoekt Vrouw op Internationaal 2017. Hoe in door kijken ze terug op hun tijdens avontuur? Ook zien we met de bruiloft het van de uit hoogzwangere Rianne en haar van Texelse een schapenboer Jan.

oktober 2020
07-01-2018 20:25

Boer zoekt Vrouw special: de BZV-gezinnen

Boer zoekt Vrouw special - Boer zoekt Vrouw special: de BZV-gezinnen

In de Boer zoekt Vrouw Special van vanavond is Yvon Jaspers een weekend op stap met een groot deel van de ‘boerenfamilie’. Samen eten, drinken, wandelen, spelletjes doen, koken en natuurlijk praten over hoe het nu met ze gaat. Bijvoorbeeld ...

01-01-2018 20:25

Boer zoekt Vrouw special: terugblik

Boer zoekt Vrouw special - Boer zoekt Vrouw special: terugblik

Tachtig boeren in binnen- en buitenland, 135 logeervrouwen/mannen, ruim zestig baby's, tientallen huwelijken, even zoveel nieuwe keukens en één presentatrice. In Boer zoekt Vrouw Special van maandag 1 en zondag 7 januari brengt Yvon Jaspers...

Boer zoekt Vrouw special gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boer zoekt Vrouw special de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boer zoekt Vrouw special bij Boer zoekt Vrouw special liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boer zoekt Vrouw special. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw special gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boer zoekt Vrouw special gemist

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw special? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw special, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw special gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw special? Hier kun je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw special kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-01-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!