Programma gemist?

In met de Boer zoekt een Vrouw Special de van vanavond is Yvon op Jaspers een weekend op tv op stap met het een groot deel van de met naar ‘boerenfamilie’. Samen eten, drinken, wandelen, spelletjes tijdens in doen, koken en de natuurlijk praten over hoe op tv het nu op met ze gaat. met Bijvoorbeeld met boer Martin en Wilma, op tv de die na het overlijden van de hun in partners achterbleven met ieder naar vier kinderen een en elkaar in Boer de zoekt Vrouw vonden en in een het huwelijksbootje stapten. in En een hoe is het tijdens met boer Jos en Dycke op tv naar die sinds Boer zoekt Vrouw in uit naar 2010 samen zijn? Houdt tijdens de relatie van boer David op tv uit Roemenië en tijdens Mara stand op van afstand? En uit wat zijn op tv de plannen van van boer Bertie, die in via een in omweg alsnog een door relatie kreeg met Rosita die eerder de afhaakte tijdens de uit dagdate? het Boer Olke komt van over uit tijdens Texas en Johan vliegt in een vanuit naar Denemarken. Ook geitenboek Frank en naar Anita (seizoen 2010) met en bollenboer een Tom en Marieke (seizoen van 2015) zijn van de met partij, van net als in de Franse boer met Herman en zijn Fleur en in boer Willem. Yvon Jaspers: "Het in is natuurlijk heel op tv fijn de om al door zo lang Boer zoekt Vrouw door te mogen tijdens maken waar veel uit mensen van genieten. een Maar het mooiste compliment dat van je het als programmamaker in kan krijgen, is het dat onze oud-deelnemers uit en wij elkaar als de familie zijn gaan door beschouwen. Elk geboren tijdens kindje voelt als een in nieuw nichtje of uit neefje. Het is zo uit op tv leuk om dan af met en toe weer met bij elkaar te van komen. Of het nou is een voor een Boer op zoekt Vrouw Afterparty naar of voor opnamen. in Boer zoekt Vrouw de een heeft in zoveel levens naar zoveel geluk door gebracht en dat zie uit je op in dit soort momenten pas echt." In een deze een tweede special komen ook zoveel een mogelijk Boer met zoekt Vrouw-kinderen bij met elkaar voor het goede doel: uit het uit Ronald McDonald in Kinderfonds waar Yvon Jaspers naar al 15 jaar ambassadeur in voor op tv is. Met z’n allen gaan op tv de kinderen op tv op de naar foto: de jongste is in nog geen twee weken oud, met de oudste tien het jaar. Een op tv prachtige verzameling boerenzonen en de -dochters. Hoe uit gaat een het met deze door gezinnen?

Tachtig met boeren in binnen- en op tv buitenland, het 135 logeervrouwen/mannen, ruim zestig het baby's, tientallen huwelijken, door even zoveel op tv nieuwe keukens en één in presentatrice. In Boer op tv zoekt Vrouw Special een van maandag 1 en van zondag 7 januari brengt een het Yvon Jaspers de feestdagen door met met een uit groot deel van van de ‘boerenfamilie’. Samen eten, in drinken, door wandelen, spelletjes doen, het koken en natuurlijk praten de over hoe het de nu met ze gaat. de Bijvoorbeeld tijdens met boer Martin tijdens en Wilma, die door na het overlijden van tijdens hun partners achterbleven met tijdens ieder vier kinderen een en naar elkaar in Boer zoekt de Vrouw vonden en in op het huwelijksbootje stapten. tijdens En hoe is het naar met boer Jos in en Dycke die uit sinds met Boer zoekt Vrouw in een 2010 samen zijn? in Houdt de de relatie van boer het David uit Roemenië en Mara de stand op afstand? in En wat zijn uit de plannen tijdens van boer uit Bertie, die via een omweg met op tv alsnog een relatie kreeg met Rosita een op tv die eerder afhaakte tijdens de dagdate? van Boer Olke komt van het over uit Texas. door Ook geitenboer Frank in en Anita (seizoen 2010) en in bollenboer Tom tijdens en Marieke een (seizoen 2015) zijn van de op tv partij. Yvon Jaspers: "Het in is natuurlijk heel fijn op om al zo op lang Boer zoekt naar Vrouw naar te mogen maken waar veel naar mensen van van genieten. Maar de het mooiste compliment met dat je als programmamaker kan op tv krijgen, is dat in onze oud-deelnemers in en wij elkaar door als tijdens familie zijn gaan naar beschouwen. Elk geboren uit kindje voelt als een de nieuw nichtje of neefje. door Het is op tv zo leuk om in dan af op tv en toe weer bij elkaar van te komen. Of met het nou is uit voor een naar Boer zoekt Vrouw Afterparty op of voor het opnamen. Boer een zoekt Vrouw heeft in tijdens zoveel levens zoveel uit geluk gebracht en naar dat zie van je op dit soort momenten pas naar echt." In de naar special van naar vanavond ontmoet Yvon ook een door groot deel van een de logeervrouwen van het Boer met zoekt Vrouw Internationaal op tv 2017. Hoe kijken ze terug in op hun tijdens avontuur? Ook van zien we de bruiloft van op tv de hoogzwangere in Rianne door en haar Texelse schapenboer uit Jan.

juli 2021
07-01-2018 20:25

Boer zoekt Vrouw special: de BZV-gezinnen

Boer zoekt Vrouw special - Boer zoekt Vrouw special: de BZV-gezinnen

In de Boer zoekt Vrouw Special van vanavond is Yvon Jaspers een weekend op stap met een groot deel van de ‘boerenfamilie’. Samen eten, drinken, wandelen, spelletjes doen, koken en natuurlijk praten over hoe het nu met ze gaat. Bijvoorbeeld ...

01-01-2018 20:25

Boer zoekt Vrouw special: terugblik

Boer zoekt Vrouw special - Boer zoekt Vrouw special: terugblik

Tachtig boeren in binnen- en buitenland, 135 logeervrouwen/mannen, ruim zestig baby's, tientallen huwelijken, even zoveel nieuwe keukens en één presentatrice. In Boer zoekt Vrouw Special van maandag 1 en zondag 7 januari brengt Yvon Jaspers...

Boer zoekt Vrouw special gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boer zoekt Vrouw special de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boer zoekt Vrouw special bij Boer zoekt Vrouw special liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boer zoekt Vrouw special. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw special gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boer zoekt Vrouw special gemist

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw special? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw special, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw special gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw special? Hier kun je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw special kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-01-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!