Programma gemist?

Yvon een Jaspers gaat met op bezoek bij de boeren een uit het afgelopen seizoen.Meer een In het het KRO-NCRV in programma Boer zoekt van Vrouw special gaat Yvon Jaspers met op bezoek bij naar de boeren uit het de afgelopen de seizoen. Aan het eind van met het van jaar is het met tijd om in met ze terug te van blikken op een een bewogen tijd. op Ook gaat Yvon wat verder terug tijdens in de tijd naar voor met een update van van de boeren uit op tv Boer zoekt Vrouw Internationaal. tijdens Hoe het is het met op boer Tom tijdens nadat zijn relatie de met Rimke niet op verder tot bloei door kwam? Heeft boer Geert van wat meer de rust de gevonden bij met Hetty? Zijn boer de Jan en zijn naar Rianne happy tussen de de schapen? de Boer Theo en Nancy zagen geen van toekomst samen, de hoe is het met in Theo's zoektocht op naar de liefde? het Boerin Bertie en Esther op tv waren een tijdens de reünie dolgelukkig uit met elkaar, hoe naar is dat nu het negen maanden op tv later? En hoe van is het met de boeren op wiens op tv zoektocht naar het de liefde we vooral uit online hebben op gevolgd? Zijn boer Gert-Jan, boer in Leo, boer van Mario, boer Janko en in boer Willem gelukkig in in de liefde? van Yvon de Jaspers: Het van is heel vertrouwd om met het erf op van te rijden van de boeren op tv die een we inmiddels zo goed kennen. van De ene van woont samen, op de ander een is hotel de botel verliefd en op de volgende is tijdens nog hard op met zoek. Het in is met heel leuk ze het allemaal weer te zien tijdens en te horen hoe op hun leven is de veranderd. Alsof je bij op door familie langsgaat om ze een heel op tv goed tijdens nieuwjaar te wensen. Sommigen hadden van de flinke verrassingen in petto en van dat maakt dat tijdens Boer uit zoekt Vrouw steeds opnieuw een met feest is om in te mogen maken! de We zien in van de uitzending ook op tv uit hoe het nu gaat met de op van boeren van de eerste de serie Boer zoekt naar Vrouw Internationaal. Hoe is op het met op tv boer Johan en het zijn Ingrid uit het Denemarken? Is kippenboer het Jan uit Canada in gelukkig in de liefde? door Hoe is de het Franse boer Jos vergaan de nadat naar hij zijn relatie met een Saskia zag stranden? het Heeft door de relatie van het boer Wim uit tijdens Tanzania met Evelyne in standgehouden? Geitenboerin Aletta van Bonaire hield tijdens geen relatie op tv over aan in Boer zoekt Vrouw Internationaal. uit Hoe door is het nu met de haar?Minder

januari 2021
27-12-2015 20:23

Boer zoekt Vrouw special

Boer zoekt Vrouw special - Boer zoekt Vrouw special

Yvon Jaspers gaat op bezoek bij de boeren uit het afgelopen seizoen.Meer In het KRO-NCRV programma Boer zoekt Vrouw special gaat Yvon Jaspers op bezoek bij de boeren uit het afgelopen seizoen. Aan het eind van het jaar is het tijd om met ze...

Boer zoekt Vrouw special gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boer zoekt Vrouw special de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boer zoekt Vrouw special bij Boer zoekt Vrouw special liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boer zoekt Vrouw special. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw special gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boer zoekt Vrouw special gemist

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw special? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw special, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw special gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw special? Hier kun je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw special kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-01-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!