Programma gemist?

De tijdens broeders van abdij Sion staan de op een cruciaal met punt uit van hun bestaan. het De muren van op tv het ooit in bloeiende klooster ademen 125 tijdens jaar gebed en gezang.Meer De tijdens broeders van abdij op Sion staan op in een cruciaal van punt van hun bestaan. met het De muren van in het ooit bloeiende klooster ademen 125 op jaar op tv gebed en gezang. op tv Nog acht broeders zijn het, van op die het naar wereldse maatstaven op volstrekt zinloze van leven voortzetten. Nieuwe monniken melden in zich zelden aan uit en als ze het het van al doen, houden ze door het sobere door monnikenbestaan niet lang vol. tijdens Ze een lijken de strijd tegen van de tijd te verliezen. in De abdij staat te in koop. met De van jongere kern van de uit broeders heeft door besloten niet zomaar het licht met uit te doen. Ze van trekken verder naar een tijdens het noorden, terug op naar hun wortels, naar het het eiland dat een haar naam aan hen te een van danken heeft: Schiermonnikoog. op Tegen de achtergrond van met dit ingrijpende door proces van loslaten en op tv voorzichtig nieuw de leven laten ontkiemen, gaat in de het film op zoek naar de diepere een motivatie van deze in mannen. Wat het drijft hen vandaag tijdens de dag om monnik tijdens te zijn, tegen het alle met eisen van de van moderne maatschappij het in? We nemen met een uniek kijkje tijdens in de ziel van mannen door wiens leven meestal verborgen door naar blijft.Minder

september 2020
27-12-2015 22:36

De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog

De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog - De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog

De broeders van abdij Sion staan op een cruciaal punt van hun bestaan. De muren van het ooit bloeiende klooster ademen 125 jaar gebed en gezang.Meer De broeders van abdij Sion staan op een cruciaal punt van hun bestaan. De muren van het ooi...

De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog bij De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog. Heb je een uitzending van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog gemist

Uitzending gemist van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog? Hier kun je alle uitzendingen van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2015 om 22:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!