Programma gemist?

De broeders het van abdij naar Sion staan op een een cruciaal in punt van hun een bestaan. De muren van het ooit op tv bloeiende klooster ademen door 125 jaar op gebed uit en gezang.Meer De de broeders van abdij Sion staan op met een cruciaal uit punt met van hun bestaan. De muren op tv van het uit ooit bloeiende klooster ademen op tv 125 jaar gebed en op tv de gezang. Nog acht broeders door zijn het, uit die het naar wereldse op maatstaven volstrekt zinloze leven de voortzetten. Nieuwe monniken een melden zich tijdens zelden aan en als ze op tv het al uit doen, houden op ze het op sobere monnikenbestaan niet lang vol. het Ze lijken de strijd het tegen de tijd van in te verliezen. De abdij staat te naar van koop. De jongere kern met van de broeders heeft door besloten niet tijdens zomaar het licht op uit te het doen. Ze een trekken verder naar op het noorden, terug naar hun wortels, door naar het eiland op dat haar het naam van aan hen te danken heeft: op Schiermonnikoog. een Tegen de naar achtergrond van dit ingrijpende proces van van uit loslaten en voorzichtig nieuw leven het laten ontkiemen, uit gaat de op film op zoek naar de diepere door motivatie tijdens van deze mannen. Wat drijft uit hen vandaag de het dag om met monnik te zijn, de tegen alle eisen van een op tv de moderne maatschappij in? We van nemen de een uniek kijkje in de van ziel van mannen wiens een leven meestal verborgen op tv de blijft.Minder

mei 2020
27-12-2015 22:36

De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog

De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog - De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog

De broeders van abdij Sion staan op een cruciaal punt van hun bestaan. De muren van het ooit bloeiende klooster ademen 125 jaar gebed en gezang.Meer De broeders van abdij Sion staan op een cruciaal punt van hun bestaan. De muren van het ooi...

De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog bij De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog. Heb je een uitzending van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog gemist

Uitzending gemist van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog? Hier kun je alle uitzendingen van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2015 om 22:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!