Programma gemist?

De op tv broeders van abdij Sion op tv staan op een cruciaal op punt van uit hun bestaan. door De muren van door het ooit bloeiende klooster met ademen 125 jaar van gebed een en gezang.Meer De broeders van van abdij Sion van staan op een cruciaal punt door door van hun bestaan. in De muren van tijdens het ooit bloeiende klooster het ademen 125 jaar een gebed en gezang. door Nog acht broeders zijn het, tijdens op die het naar wereldse maatstaven tijdens volstrekt zinloze leven voortzetten. van Nieuwe naar monniken melden zich zelden met aan en als door ze het met al doen, tijdens houden ze het sobere monnikenbestaan niet naar lang vol. in Ze lijken de een strijd tegen de tijd met te verliezen. de De abdij staat het te koop. De van jongere kern van op tv op de broeders heeft besloten niet met zomaar het licht uit het uit te doen. Ze trekken verder naar een uit het noorden, terug naar naar hun wortels, naar het een eiland dat haar in naam aan hen het te danken heeft: door Schiermonnikoog. Tegen in de achtergrond van van dit ingrijpende door proces van loslaten en tijdens voorzichtig nieuw een leven laten ontkiemen, gaat de op tv film een op zoek naar een de diepere motivatie naar van deze mannen. naar Wat drijft door hen vandaag de dag om met monnik te zijn, op tegen op tv alle eisen van de moderne maatschappij uit op tv in? We nemen door een uniek kijkje een in de ziel van mannen uit wiens op tv leven meestal verborgen tijdens blijft.Minder

september 2021
27-12-2015 22:36

De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog

De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog - De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog

De broeders van abdij Sion staan op een cruciaal punt van hun bestaan. De muren van het ooit bloeiende klooster ademen 125 jaar gebed en gezang.Meer De broeders van abdij Sion staan op een cruciaal punt van hun bestaan. De muren van het ooi...

De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog bij De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog. Heb je een uitzending van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog gemist

Uitzending gemist van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog? Hier kun je alle uitzendingen van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2015 om 22:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!