Programma gemist?

De broeders het van abdij in Sion staan op een cruciaal een punt van hun de met bestaan. De muren van het ooit de bloeiende een klooster ademen het 125 jaar gebed en gezang.Meer van De op broeders van abdij Sion in staan op op een cruciaal punt van van hun bestaan. De muren op tv van het ooit met bloeiende klooster ademen 125 uit jaar gebed en door gezang. Nog acht het broeders door zijn het, die het naar een in wereldse maatstaven volstrekt zinloze leven voortzetten. met Nieuwe monniken melden van zich zelden van aan en als op ze het een al doen, houden ze het in sobere monnikenbestaan naar niet lang vol. op Ze lijken de strijd op tv tegen de tijd in te verliezen. De van abdij staat te met koop. De van jongere van kern van de broeders naar heeft besloten in niet zomaar het de licht uit te op doen. Ze trekken verder door naar het noorden, terug naar naar tijdens hun wortels, naar het op eiland dat uit haar naam op tv aan hen te op tv danken heeft: Schiermonnikoog. de Tegen de het achtergrond van dit ingrijpende het proces van met loslaten en voorzichtig van nieuw leven laten ontkiemen, gaat het de uit film op zoek naar naar de diepere motivatie van naar deze mannen. Wat uit drijft op tv hen vandaag de dag om monnik uit de te zijn, tegen alle eisen van tijdens de moderne maatschappij door in? We het nemen door een uniek kijkje in in de ziel van van mannen wiens leven meestal met verborgen het blijft.Minder

januari 2020
27-12-2015 22:36

De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog

De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog - De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog

De broeders van abdij Sion staan op een cruciaal punt van hun bestaan. De muren van het ooit bloeiende klooster ademen 125 jaar gebed en gezang.Meer De broeders van abdij Sion staan op een cruciaal punt van hun bestaan. De muren van het ooi...

De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog bij De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog. Heb je een uitzending van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog gemist

Uitzending gemist van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog? Hier kun je alle uitzendingen van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2015 om 22:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!