Programma gemist?

De broeders van van door abdij Sion staan op een op cruciaal punt van met hun bestaan. door De muren de van het ooit op tv bloeiende klooster ademen 125 jaar tijdens gebed en van gezang.Meer De broeders van abdij het Sion staan op de een de cruciaal punt van naar hun bestaan. De muren tijdens van het ooit bloeiende op tv klooster ademen 125 het jaar gebed en de een gezang. Nog acht broeders zijn de het, die in het naar een wereldse maatstaven volstrekt zinloze leven voortzetten. door Nieuwe monniken melden in op zich zelden aan en als door ze een het al doen, houden ze het het sobere monnikenbestaan niet naar lang vol. Ze op tv lijken de strijd in met tegen de tijd te verliezen. in De abdij de staat te koop. uit De jongere kern door van tijdens de broeders heeft door besloten niet zomaar het licht uit uit uit te doen. Ze trekken verder naar met het uit noorden, terug naar tijdens hun wortels, naar het op tv eiland dat door haar naam aan hen te het danken op tv heeft: Schiermonnikoog. Tegen op tv de de achtergrond van dit ingrijpende proces tijdens van loslaten de en voorzichtig van nieuw leven laten met ontkiemen, gaat de film op zoek het naar de diepere een van motivatie van deze mannen. Wat drijft de hen op tv vandaag de op dag om monnik te de zijn, tegen alle eisen van met in de moderne maatschappij in? We nemen de tijdens een uniek kijkje in de ziel uit van door mannen wiens leven meestal verborgen een op tv blijft.Minder

mei 2021
27-12-2015 22:36

De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog

De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog - De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog

De broeders van abdij Sion staan op een cruciaal punt van hun bestaan. De muren van het ooit bloeiende klooster ademen 125 jaar gebed en gezang.Meer De broeders van abdij Sion staan op een cruciaal punt van hun bestaan. De muren van het ooi...

De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog bij De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog. Heb je een uitzending van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog gemist

Uitzending gemist van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog? Hier kun je alle uitzendingen van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2015 om 22:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!