Programma gemist?

De broeders van van abdij Sion op staan op een cruciaal met punt van hun de bestaan. De met muren door van het ooit uit bloeiende klooster ademen op tv 125 jaar gebed en gezang.Meer De tijdens broeders van abdij op tv op tv Sion staan op een cruciaal op punt het van hun bestaan. De muren van uit het ooit bloeiende in klooster een ademen 125 jaar gebed met en gezang. tijdens Nog acht het broeders zijn het, in die het naar wereldse maatstaven volstrekt naar zinloze leven voortzetten. in Nieuwe uit monniken melden zich zelden aan de en uit als ze het het al doen, houden ze naar het sobere door monnikenbestaan niet lang vol. door Ze lijken het de strijd tegen van de tijd te verliezen. op De het abdij staat te koop. uit De jongere in kern van de door broeders heeft besloten niet zomaar de het in licht uit te doen. uit Ze met trekken verder naar het noorden, terug het in naar hun wortels, naar het eiland uit dat haar naam op tv aan hen te het danken het heeft: Schiermonnikoog. met Tegen de achtergrond van door dit op tv ingrijpende proces van loslaten naar en voorzichtig nieuw leven laten tijdens ontkiemen, gaat de door film op op tv zoek naar de uit diepere motivatie uit van deze mannen. Wat drijft tijdens van hen vandaag de op tv dag om monnik tijdens te zijn, tegen op tv alle eisen van de door moderne maatschappij in? We uit nemen een uniek op tv kijkje in de met ziel van mannen van wiens leven meestal verborgen de uit blijft.Minder

januari 2021
27-12-2015 22:36

De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog

De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog - De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog

De broeders van abdij Sion staan op een cruciaal punt van hun bestaan. De muren van het ooit bloeiende klooster ademen 125 jaar gebed en gezang.Meer De broeders van abdij Sion staan op een cruciaal punt van hun bestaan. De muren van het ooi...

De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog bij De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog. Heb je een uitzending van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog gemist

Uitzending gemist van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog? Hier kun je alle uitzendingen van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2015 om 22:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!