Programma gemist?

De door broeders van abdij op tv Sion staan op een op tv cruciaal punt van van hun bestaan. De muren door van het ooit naar bloeiende uit klooster ademen 125 jaar gebed van en met gezang.Meer De broeders van de abdij van Sion staan op een cruciaal punt van van hun bestaan. op tv De naar muren van het in ooit bloeiende klooster ademen met 125 jaar gebed door en gezang. Nog uit acht broeders zijn de het, die het naar op wereldse maatstaven volstrekt naar zinloze leven voortzetten. uit de Nieuwe monniken melden zich zelden aan in een en als ze op tv het al doen, op tv houden ze het sobere monnikenbestaan niet op tv lang het vol. Ze lijken de strijd op tegen naar de tijd te verliezen. van De abdij van staat te de koop. De jongere kern op van de broeders heeft in besloten op tv niet zomaar het van licht uit te van doen. Ze op trekken verder naar het noorden, terug op tv naar hun in wortels, een naar het eiland dat haar de naam aan hen een te van danken heeft: Schiermonnikoog. een Tegen de van achtergrond van dit het ingrijpende proces van loslaten en voorzichtig in een nieuw leven laten ontkiemen, de gaat de een film op zoek naar de de diepere motivatie de van deze mannen. Wat drijft een in hen vandaag de dag om monnik naar te zijn, tegen van alle op eisen van de moderne maatschappij uit in? We nemen de een uniek kijkje op in de een ziel van een mannen wiens leven meestal verborgen uit de blijft.Minder

oktober 2021
27-12-2015 22:36

De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog

De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog - De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog

De broeders van abdij Sion staan op een cruciaal punt van hun bestaan. De muren van het ooit bloeiende klooster ademen 125 jaar gebed en gezang.Meer De broeders van abdij Sion staan op een cruciaal punt van hun bestaan. De muren van het ooi...

De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog bij De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog. Heb je een uitzending van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog gemist

Uitzending gemist van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog? Hier kun je alle uitzendingen van De terugkeer van de monniken op Schiermonnikoog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2015 om 22:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!