Programma gemist?

Jeugdfilm over naar de elfjarige een Younes, die op een verzoek van zijn vader de op Koningsdag de auto-onderdelen het de verkoopt op de met vrijmarkt in het naar Amsterdamse Vondelpark.Meer Tussen de een feestvierende menigte tijdens verkoopt de elfjarige Younes de auto-onderdelen van van zijn met vader. Terwijl de uit dag uit in het Amsterdamse park verstrijkt, tijdens voldoet Younes met steeds op meer tegenzin met aan naar vaders verwachtingen. Als pal tegenover door hem het op tv even oude volkszangertje de Kelvin komt met optreden, ontdekt Younes dat uit hij hierin niet de het enige is. de Dan ziet hij met hoe Kelvin een drastisch besluit naar neemt, waardoor een ook Younes' met Koningsdag niet het kan eindigen zoals ie uit begon.Minder

juli 2020
28-12-2015 17:47

Koningsdag

Koningsdag - Koningsdag

Jeugdfilm over de elfjarige Younes, die op verzoek van zijn vader op Koningsdag de auto-onderdelen verkoopt op de vrijmarkt in het Amsterdamse Vondelpark.Meer Tussen een feestvierende menigte verkoopt de elfjarige Younes de auto-onderdelen ...

Koningsdag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koningsdag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koningsdag bij Koningsdag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koningsdag. Heb je een uitzending van Koningsdag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koningsdag gemist

Uitzending gemist van Koningsdag? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Koningsdag, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Koningsdag gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Koningsdag? Hier kun je alle uitzendingen van Koningsdag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2015 om 17:47 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!