Programma gemist?

Jeugdfilm over de het tijdens elfjarige Younes, die naar op verzoek van met zijn vader op naar Koningsdag de auto-onderdelen verkoopt op in de op vrijmarkt in het Amsterdamse Vondelpark.Meer Tussen door een tijdens feestvierende menigte verkoopt de door elfjarige een Younes de auto-onderdelen van door zijn vader. naar Terwijl de dag in het uit Amsterdamse park tijdens verstrijkt, voldoet tijdens Younes met steeds meer tegenzin aan met uit vaders verwachtingen. Als pal tegenover hem op tv het even oude door volkszangertje naar Kelvin komt optreden, ontdekt het Younes dat hij hierin op niet naar de enige is. op Dan ziet uit hij hoe Kelvin een in drastisch besluit neemt, waardoor tijdens ook Younes' op Koningsdag niet kan eindigen van zoals ie in begon.Minder

februari 2020
28-12-2015 17:47

Koningsdag

Koningsdag - Koningsdag

Jeugdfilm over de elfjarige Younes, die op verzoek van zijn vader op Koningsdag de auto-onderdelen verkoopt op de vrijmarkt in het Amsterdamse Vondelpark.Meer Tussen een feestvierende menigte verkoopt de elfjarige Younes de auto-onderdelen ...

Koningsdag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koningsdag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koningsdag bij Koningsdag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koningsdag. Heb je een uitzending van Koningsdag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koningsdag gemist

Uitzending gemist van Koningsdag? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Koningsdag, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Koningsdag gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Koningsdag? Hier kun je alle uitzendingen van Koningsdag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2015 om 17:47 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!