Programma gemist?

Jeugdfilm over de van elfjarige een Younes, die op in verzoek van zijn op tv vader op Koningsdag het de auto-onderdelen verkoopt op in de vrijmarkt in het in Amsterdamse Vondelpark.Meer met Tussen van een feestvierende menigte naar verkoopt de elfjarige Younes de het auto-onderdelen met van zijn vader. Terwijl op tv de dag in het Amsterdamse het park verstrijkt, op voldoet Younes met in steeds meer uit tegenzin aan door vaders verwachtingen. Als pal tegenover de hem het even de oude op tv volkszangertje Kelvin komt optreden, het ontdekt Younes dat op hij hierin niet de enige van is. met Dan ziet hij hoe Kelvin van een op tv drastisch besluit door neemt, waardoor ook Younes' naar Koningsdag niet kan eindigen zoals door tijdens ie begon.Minder

december 2019
28-12-2015 17:47

Koningsdag

Koningsdag - Koningsdag

Jeugdfilm over de elfjarige Younes, die op verzoek van zijn vader op Koningsdag de auto-onderdelen verkoopt op de vrijmarkt in het Amsterdamse Vondelpark.Meer Tussen een feestvierende menigte verkoopt de elfjarige Younes de auto-onderdelen ...

Koningsdag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koningsdag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koningsdag bij Koningsdag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koningsdag. Heb je een uitzending van Koningsdag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koningsdag gemist

Uitzending gemist van Koningsdag? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Koningsdag, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Koningsdag gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Koningsdag? Hier kun je alle uitzendingen van Koningsdag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2015 om 17:47 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!