Programma gemist?

Jeugdfilm over de met elfjarige Younes, die tijdens een op verzoek van zijn vader op tv op Koningsdag de tijdens auto-onderdelen verkoopt uit op de door vrijmarkt in het in Amsterdamse Vondelpark.Meer Tussen een feestvierende menigte het verkoopt de door elfjarige Younes de met auto-onderdelen op van zijn vader. op Terwijl de dag een in het Amsterdamse park op verstrijkt, voldoet Younes met met steeds meer een tegenzin aan vaders van verwachtingen. Als pal van tegenover hem het even oude van volkszangertje in Kelvin komt optreden, ontdekt Younes op tv dat hij hierin op niet de op tv enige is. Dan het ziet op tv hij hoe Kelvin op een drastisch besluit neemt, met waardoor ook Younes' Koningsdag niet uit kan de eindigen zoals ie in begon.Minder

maart 2021
28-12-2015 17:47

Koningsdag

Koningsdag - Koningsdag

Jeugdfilm over de elfjarige Younes, die op verzoek van zijn vader op Koningsdag de auto-onderdelen verkoopt op de vrijmarkt in het Amsterdamse Vondelpark.Meer Tussen een feestvierende menigte verkoopt de elfjarige Younes de auto-onderdelen ...

Koningsdag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koningsdag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koningsdag bij Koningsdag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koningsdag. Heb je een uitzending van Koningsdag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koningsdag gemist

Uitzending gemist van Koningsdag? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Koningsdag, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Koningsdag gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Koningsdag? Hier kun je alle uitzendingen van Koningsdag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2015 om 17:47 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!