Programma gemist?

Jeugdfilm naar over de elfjarige Younes, die tijdens op in verzoek van door zijn vader op met Koningsdag de auto-onderdelen verkoopt op de de van vrijmarkt in het Amsterdamse Vondelpark.Meer Tussen door een feestvierende door menigte verkoopt de tijdens elfjarige Younes de auto-onderdelen tijdens van tijdens zijn vader. Terwijl op de dag naar in het Amsterdamse het park verstrijkt, voldoet tijdens Younes met steeds meer tegenzin in aan vaders verwachtingen. op tv Als in pal tegenover hem het even oude van in volkszangertje Kelvin komt optreden, ontdekt op tv Younes dat uit hij hierin niet de enige het met is. Dan ziet hij hoe van Kelvin een drastisch besluit met neemt, waardoor naar ook uit Younes' Koningsdag niet kan een eindigen zoals uit ie begon.Minder

oktober 2020
28-12-2015 17:47

Koningsdag

Koningsdag - Koningsdag

Jeugdfilm over de elfjarige Younes, die op verzoek van zijn vader op Koningsdag de auto-onderdelen verkoopt op de vrijmarkt in het Amsterdamse Vondelpark.Meer Tussen een feestvierende menigte verkoopt de elfjarige Younes de auto-onderdelen ...

Koningsdag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koningsdag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koningsdag bij Koningsdag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koningsdag. Heb je een uitzending van Koningsdag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koningsdag gemist

Uitzending gemist van Koningsdag? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Koningsdag, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Koningsdag gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Koningsdag? Hier kun je alle uitzendingen van Koningsdag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2015 om 17:47 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!