Programma gemist?

Jeugdfilm naar over de elfjarige Younes, met die de op verzoek van zijn vader op door Koningsdag het de auto-onderdelen door verkoopt op de vrijmarkt in in het Amsterdamse Vondelpark.Meer Tussen het een een feestvierende menigte uit verkoopt de elfjarige Younes de auto-onderdelen op van zijn in vader. Terwijl de met dag met in het Amsterdamse park verstrijkt, voldoet op tv Younes met steeds van meer tegenzin aan op een vaders verwachtingen. Als pal tegenover hem van het even oude uit volkszangertje tijdens Kelvin komt optreden, ontdekt naar Younes dat in hij hierin op niet de enige uit is. Dan ziet hij hoe naar Kelvin de een drastisch besluit in neemt, waardoor ook Younes' Koningsdag tijdens niet kan eindigen zoals een ie naar begon.Minder

juli 2021
28-12-2015 17:47

Koningsdag

Koningsdag - Koningsdag

Jeugdfilm over de elfjarige Younes, die op verzoek van zijn vader op Koningsdag de auto-onderdelen verkoopt op de vrijmarkt in het Amsterdamse Vondelpark.Meer Tussen een feestvierende menigte verkoopt de elfjarige Younes de auto-onderdelen ...

Koningsdag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koningsdag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koningsdag bij Koningsdag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koningsdag. Heb je een uitzending van Koningsdag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koningsdag gemist

Uitzending gemist van Koningsdag? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Koningsdag, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Koningsdag gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Koningsdag? Hier kun je alle uitzendingen van Koningsdag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2015 om 17:47 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!