Programma gemist?

Jeugdfilm uit over de elfjarige naar Younes, die een op verzoek van zijn op vader op Koningsdag de auto-onderdelen van verkoopt van op de door vrijmarkt in het Amsterdamse met Vondelpark.Meer Tussen een uit feestvierende menigte verkoopt van de elfjarige Younes tijdens de auto-onderdelen van zijn vader. van in Terwijl de dag in het Amsterdamse door park verstrijkt, voldoet naar door Younes met steeds meer tegenzin van aan vaders verwachtingen. het Als pal tegenover hem een het het even oude volkszangertje op Kelvin komt optreden, door ontdekt Younes dat hij een hierin niet de op enige is. Dan ziet op tv naar hij hoe Kelvin de een drastisch besluit het neemt, waardoor ook Younes' in Koningsdag niet naar kan eindigen zoals van ie begon.Minder

augustus 2020
28-12-2015 17:47

Koningsdag

Koningsdag - Koningsdag

Jeugdfilm over de elfjarige Younes, die op verzoek van zijn vader op Koningsdag de auto-onderdelen verkoopt op de vrijmarkt in het Amsterdamse Vondelpark.Meer Tussen een feestvierende menigte verkoopt de elfjarige Younes de auto-onderdelen ...

Koningsdag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koningsdag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koningsdag bij Koningsdag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koningsdag. Heb je een uitzending van Koningsdag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koningsdag gemist

Uitzending gemist van Koningsdag? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Koningsdag, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Koningsdag gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Koningsdag? Hier kun je alle uitzendingen van Koningsdag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2015 om 17:47 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!