Programma gemist?

Het fokken het van het perfecte naar lipizzanerpaard loopt in het de 20e eeuw van parallel met de uit gedachte dat als je met een op superpaard kan creëren, er in wellicht ook een supermens het te maken naar valt. Maar willen we de dit met ook?Meer Elk in weekend is hij te zien op in de Spaanse Rijschool de in Wenen. De uit lipizzaner, het uit paard dat eeuwenlang naar door generaties paardenfokkers een naar perfectie gecreëerd een is. De op tv jonge hengsten worden in het de groene een heuvels van naar Oostenrijk gefokt en daar voorbereid naar op hun carrière in uit Wenen. van Maar deze door eeuwenoude kennis wordt inmiddels in ingehaald door nieuwe tijdens inzichten in de genetica. Tegenwoordig een worden paarden in gekloond door tijdens het DNA-profiel te door analyseren en uiteindelijk te het modificeren. naar De mogelijkheden tot het in creëren van perfectie lijken zo de oneindig en de de genetica zal in een naar staat zijn dit paard te evenaren. tijdens Het de roept de vraag de op: als er het een superpaard gecreëerd kan een worden, hoe zit het het dan met in het klonen van met de mens? En ook op tv al is het in mogelijk, willen we door dat uit ook?Minder

januari 2021
28-12-2015 22:47

2Doc: Perfect Horse

2Doc: Perfect Horse - 2Doc: Perfect Horse

Het fokken van het perfecte lipizzanerpaard loopt in de 20e eeuw parallel met de gedachte dat als je een superpaard kan creëren, er wellicht ook een supermens te maken valt. Maar willen we dit ook?Meer Elk weekend is hij te zien in de Spaan...

2Doc: Perfect Horse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Perfect Horse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Perfect Horse bij 2Doc: Perfect Horse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Perfect Horse. Heb je een uitzending van 2Doc: Perfect Horse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Perfect Horse gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Perfect Horse? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Perfect Horse, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Perfect Horse gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Perfect Horse? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Perfect Horse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2015 om 22:47 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!