Programma gemist?

Het fokken van in het met perfecte lipizzanerpaard loopt in de de 20e een eeuw parallel met de de gedachte naar dat als je een superpaard tijdens kan creëren, een er wellicht ook een in supermens van te maken valt. Maar willen we naar dit ook?Meer Elk uit weekend is hij het te zien op in de Spaanse Rijschool op tv in Wenen. op De met lipizzaner, het paard dat uit eeuwenlang door generaties van paardenfokkers naar perfectie gecreëerd naar is. De jonge het hengsten tijdens worden in de groene tijdens heuvels van het Oostenrijk gefokt en van daar voorbereid op hun carrière in op Wenen. het Maar deze het eeuwenoude kennis wordt inmiddels van ingehaald door nieuwe inzichten in op de uit genetica. Tegenwoordig worden paarden tijdens gekloond door het op DNA-profiel te analyseren en op tv uiteindelijk van te modificeren. De mogelijkheden tijdens tot het door creëren van uit perfectie lijken zo oneindig uit en de genetica zal op tv in staat zijn dit met paard te een evenaren. op Het roept de vraag op: tijdens als er een superpaard het gecreëerd kan uit worden, hoe zit op het dan met met het klonen van uit de het mens? En ook al is het uit mogelijk, willen we naar dat tijdens ook?Minder

september 2020
28-12-2015 22:47

2Doc: Perfect Horse

2Doc: Perfect Horse - 2Doc: Perfect Horse

Het fokken van het perfecte lipizzanerpaard loopt in de 20e eeuw parallel met de gedachte dat als je een superpaard kan creëren, er wellicht ook een supermens te maken valt. Maar willen we dit ook?Meer Elk weekend is hij te zien in de Spaan...

2Doc: Perfect Horse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Perfect Horse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Perfect Horse bij 2Doc: Perfect Horse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Perfect Horse. Heb je een uitzending van 2Doc: Perfect Horse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Perfect Horse gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Perfect Horse? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Perfect Horse, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Perfect Horse gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Perfect Horse? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Perfect Horse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2015 om 22:47 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!