Programma gemist?

Het op tv fokken van het perfecte lipizzanerpaard een loopt in de tijdens 20e eeuw op parallel met de de gedachte de dat als je een het superpaard kan creëren, er uit wellicht ook een supermens uit te een maken valt. het Maar willen we dit ook?Meer Elk met weekend tijdens is hij te zien de in het de Spaanse Rijschool in op Wenen. De lipizzaner, het paard een een dat eeuwenlang door door generaties paardenfokkers naar perfectie gecreëerd is. naar uit De jonge hengsten worden in op de groene heuvels door van Oostenrijk van gefokt en daar in voorbereid op in hun carrière in Wenen. Maar door deze eeuwenoude van kennis wordt inmiddels ingehaald op door de nieuwe inzichten in op de genetica. Tegenwoordig worden met paarden gekloond door op het DNA-profiel te analyseren en op uiteindelijk te op modificeren. De mogelijkheden tot op het het creëren van perfectie lijken van zo oneindig een en de genetica zal in een staat zijn dit door paard te evenaren. in naar Het roept de vraag op: als de er een superpaard naar op tv gecreëerd kan worden, hoe zit de het van dan met het klonen van op de mens? op tv En ook al van is het mogelijk, willen naar we door dat ook?Minder

mei 2021
28-12-2015 22:47

2Doc: Perfect Horse

2Doc: Perfect Horse - 2Doc: Perfect Horse

Het fokken van het perfecte lipizzanerpaard loopt in de 20e eeuw parallel met de gedachte dat als je een superpaard kan creëren, er wellicht ook een supermens te maken valt. Maar willen we dit ook?Meer Elk weekend is hij te zien in de Spaan...

2Doc: Perfect Horse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Perfect Horse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Perfect Horse bij 2Doc: Perfect Horse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Perfect Horse. Heb je een uitzending van 2Doc: Perfect Horse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Perfect Horse gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Perfect Horse? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Perfect Horse, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Perfect Horse gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Perfect Horse? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Perfect Horse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2015 om 22:47 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!