Programma gemist?

Het een fokken van het perfecte lipizzanerpaard de het loopt in de 20e eeuw op tv parallel met op tv de gedachte dat als je uit een superpaard de kan creëren, er wellicht op op ook een supermens met te maken valt. Maar met willen we dit ook?Meer Elk het weekend is een hij te in zien in de Spaanse Rijschool op tv in Wenen. De de lipizzaner, het de paard een dat eeuwenlang door generaties het paardenfokkers naar perfectie gecreëerd naar is. op De jonge hengsten worden de in de groene heuvels van naar uit Oostenrijk gefokt en daar voorbereid op de in hun carrière in Wenen. Maar op deze eeuwenoude op tv kennis wordt inmiddels ingehaald op tv door van nieuwe inzichten in de genetica. op Tegenwoordig door worden paarden gekloond door het DNA-profiel naar te analyseren uit en uiteindelijk te met modificeren. De uit mogelijkheden tot het een creëren van van perfectie lijken zo met oneindig en de genetica zal in in op tv staat zijn dit paard te evenaren. met op tv Het roept de uit vraag op: als er een superpaard een uit gecreëerd kan worden, hoe zit naar het dan met de het het klonen van de mens? En ook de door al is het mogelijk, willen van we van dat ook?Minder

januari 2020
28-12-2015 22:47

2Doc: Perfect Horse

2Doc: Perfect Horse - 2Doc: Perfect Horse

Het fokken van het perfecte lipizzanerpaard loopt in de 20e eeuw parallel met de gedachte dat als je een superpaard kan creëren, er wellicht ook een supermens te maken valt. Maar willen we dit ook?Meer Elk weekend is hij te zien in de Spaan...

2Doc: Perfect Horse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Perfect Horse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Perfect Horse bij 2Doc: Perfect Horse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Perfect Horse. Heb je een uitzending van 2Doc: Perfect Horse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Perfect Horse gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Perfect Horse? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Perfect Horse, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Perfect Horse gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Perfect Horse? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Perfect Horse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2015 om 22:47 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!