Programma gemist?

Het fokken op van op het perfecte lipizzanerpaard loopt in naar de 20e eeuw van parallel een met de gedachte dat als je het een superpaard op kan creëren, het er wellicht ook een op tv supermens te maken van valt. Maar met willen we een dit ook?Meer Elk weekend tijdens is hij te zien in uit de Spaanse naar Rijschool tijdens in Wenen. De lipizzaner, het paard met dat eeuwenlang door op tijdens generaties paardenfokkers naar perfectie een gecreëerd is. De jonge een hengsten worden in de op tv groene tijdens heuvels van Oostenrijk gefokt en naar daar voorbereid op door de hun carrière in het Wenen. Maar deze een eeuwenoude kennis wordt van inmiddels ingehaald door nieuwe van inzichten in de genetica. op tv Tegenwoordig de worden paarden gekloond van door het DNA-profiel van te analyseren en uiteindelijk te modificeren. het in De mogelijkheden tot het creëren van met het perfectie lijken zo oneindig en de tijdens genetica zal in uit staat zijn uit dit paard op tv te evenaren. Het roept tijdens de een vraag op: als er op tv een superpaard gecreëerd kan worden, de hoe zit met het dan met het een klonen in van de door mens? En ook naar al is het mogelijk, willen de we dat in ook?Minder

juli 2021
28-12-2015 22:47

2Doc: Perfect Horse

2Doc: Perfect Horse - 2Doc: Perfect Horse

Het fokken van het perfecte lipizzanerpaard loopt in de 20e eeuw parallel met de gedachte dat als je een superpaard kan creëren, er wellicht ook een supermens te maken valt. Maar willen we dit ook?Meer Elk weekend is hij te zien in de Spaan...

2Doc: Perfect Horse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Perfect Horse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Perfect Horse bij 2Doc: Perfect Horse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Perfect Horse. Heb je een uitzending van 2Doc: Perfect Horse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Perfect Horse gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Perfect Horse? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Perfect Horse, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Perfect Horse gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Perfect Horse? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Perfect Horse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2015 om 22:47 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!