Programma gemist?

Het een fokken van van het perfecte lipizzanerpaard loopt in de tijdens 20e eeuw parallel het met de gedachte de dat het als je in een superpaard kan creëren, er het wellicht door ook een supermens te op maken valt. Maar willen we op tv dit ook?Meer Elk in weekend is hij uit te zien in van de Spaanse Rijschool uit op tv in Wenen. De lipizzaner, het paard met dat eeuwenlang door de generaties paardenfokkers van naar perfectie gecreëerd tijdens is. de De jonge hengsten worden in in de naar groene heuvels van Oostenrijk gefokt de en daar een voorbereid op hun de carrière in Wenen. door Maar deze eeuwenoude kennis wordt de inmiddels ingehaald naar door nieuwe inzichten in van op de genetica. Tegenwoordig worden van paarden gekloond door het op tv DNA-profiel van te analyseren en uiteindelijk te modificeren. de De mogelijkheden tot in het van creëren van perfectie lijken naar zo oneindig en de met genetica zal in met staat zijn dit het van paard te evenaren. Het roept tijdens de vraag op: met als er een superpaard de gecreëerd kan naar worden, een hoe zit het dan met het het klonen van de tijdens op mens? En ook al is van het met mogelijk, willen we dat de ook?Minder

mei 2020
28-12-2015 22:47

2Doc: Perfect Horse

2Doc: Perfect Horse - 2Doc: Perfect Horse

Het fokken van het perfecte lipizzanerpaard loopt in de 20e eeuw parallel met de gedachte dat als je een superpaard kan creëren, er wellicht ook een supermens te maken valt. Maar willen we dit ook?Meer Elk weekend is hij te zien in de Spaan...

2Doc: Perfect Horse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Perfect Horse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Perfect Horse bij 2Doc: Perfect Horse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Perfect Horse. Heb je een uitzending van 2Doc: Perfect Horse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Perfect Horse gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Perfect Horse? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Perfect Horse, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Perfect Horse gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Perfect Horse? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Perfect Horse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2015 om 22:47 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!