Programma gemist?

In op de speciale de uitzending wordt een vol het uur teruggeblikt een op zestig jaar RKK op tv op radio en uit televisie.Meer “Het is niets naar minder dan een culturele met ramp, de een spirituele catastrofe”, van zegt oud-premier het Dries van Agt in “Adieu op tv RKK”, het programma waarmee op RKK van afscheid neemt als kerkelijke zendgemachtigde het bij uit de publieke omroep. uit In de door speciale uitzending wordt op tv een vol uur teruggeblikt door op zestig tijdens jaar RKK op door radio en met televisie. Van Kruispunt tot documentaires, tijdens van debatprogramma’s tot kloosterseries. een Prominenten de (onder wie Herman in Finkers en Jan tijdens Marijnissen) en programmamakers kiezen het hun met favoriete fragmenten uit het enorme RKK-archief. een Zestig een jaar RKK, een reis op met door de jaren: van met zwart wit naar kleur. Van uit de eerste Kerstnachtmis de op in tv tot The in Passion. Presentator uit Wilfred Kemp loodst in de kijker door kilometers van beeld en geluid en laat in daarmee op zien hoe de tijdgeest in veranderde. Van het rijke op Roomsche leven en tijdens het roemruchte Tweede in Vaticaans uit Concilie naar een periode van op tv secularisatie. Tegelijkertijd op tv blijkt uit met onderzoek dat tijdens mensen misschien wel meer dan de ooit behoefte houden de aan zingeving op en spiritualiteit. RKK op volgde de ontwikkelingen in naar de Kerk, zowel van in in Rome als in eigen in land. Van activiteiten door in parochies tot met witte rook in door Rome. De huidige naar paus Franciscus dwingt met met met zijn sobere uitstraling veel respect naar af. van Hij is er in van geslaagd de harten tijdens van de tijdens gelovigen en sympathie van de ongelovigen tijdens voor zich een te winnen. van RKK eindigt door op een moment dat de kerkvorst op in Rome wordt uit het gezien als de met spirituele leider van naar de wereld.Minder

oktober 2021
29-12-2015 16:10

Adieu RKK

Adieu RKK - Adieu RKK

In de speciale uitzending wordt een vol uur teruggeblikt op zestig jaar RKK op radio en televisie.Meer “Het is niets minder dan een culturele ramp, een spirituele catastrofe”, zegt oud-premier Dries van Agt in “Adieu RKK”, het programma waa...

Adieu RKK gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Adieu RKK de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Adieu RKK bij Adieu RKK liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Adieu RKK. Heb je een uitzending van Adieu RKK gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Adieu RKK gemist

Uitzending gemist van Adieu RKK? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Adieu RKK, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Adieu RKK gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Adieu RKK? Hier kun je alle uitzendingen van Adieu RKK kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-12-2015 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!