Programma gemist?

In de speciale door uitzending wordt van een vol uit uur teruggeblikt op zestig jaar een RKK op radio het en televisie.Meer met “Het in is niets minder van dan een culturele ramp, naar een spirituele van catastrofe”, zegt oud-premier Dries van Agt tijdens op in “Adieu RKK”, door het programma waarmee naar RKK afscheid neemt als kerkelijke de zendgemachtigde bij de van publieke omroep. tijdens In de in speciale uitzending het wordt een vol uur tijdens teruggeblikt op zestig jaar RKK het op radio het en televisie. Van op tv Kruispunt door tot documentaires, van debatprogramma’s tot kloosterseries. op Prominenten (onder het wie Herman met Finkers en Jan de Marijnissen) en programmamakers kiezen hun op favoriete fragmenten uit op het enorme RKK-archief. de naar Zestig jaar een RKK, een reis door van de jaren: van zwart wit van in naar kleur. Van de eerste Kerstnachtmis van op naar tv tot The Passion. Presentator het Wilfred Kemp op tv loodst de kijker naar door kilometers beeld en op geluid met en laat daarmee zien het hoe de tijdgeest veranderde. op Van het rijke met Roomsche leven naar en het door roemruchte Tweede in Vaticaans Concilie naar een het periode van door secularisatie. Tegelijkertijd blijkt uit uit onderzoek dat tijdens mensen misschien wel meer dan ooit in behoefte houden aan van zingeving en spiritualiteit. in een RKK volgde de ontwikkelingen op tv in de Kerk, zowel uit in Rome naar als in eigen land. tijdens Van uit activiteiten in de parochies tot witte rook in Rome. door uit De huidige paus Franciscus dwingt met op tv door zijn sobere uitstraling veel respect af. op tv Hij het is er in op tv geslaagd de van harten van de gelovigen op tv en sympathie van het de ongelovigen op tv voor zich te winnen. een RKK eindigt uit op een moment dat de kerkvorst het in Rome het wordt gezien door als de spirituele leider van naar de op wereld.Minder

juni 2021
29-12-2015 16:10

Adieu RKK

Adieu RKK - Adieu RKK

In de speciale uitzending wordt een vol uur teruggeblikt op zestig jaar RKK op radio en televisie.Meer “Het is niets minder dan een culturele ramp, een spirituele catastrofe”, zegt oud-premier Dries van Agt in “Adieu RKK”, het programma waa...

Adieu RKK gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Adieu RKK de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Adieu RKK bij Adieu RKK liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Adieu RKK. Heb je een uitzending van Adieu RKK gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Adieu RKK gemist

Uitzending gemist van Adieu RKK? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Adieu RKK, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Adieu RKK gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Adieu RKK? Hier kun je alle uitzendingen van Adieu RKK kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-12-2015 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!