Programma gemist?

In de tijdens speciale uitzending wordt door een vol uur tijdens teruggeblikt van op zestig jaar RKK naar op radio door en televisie.Meer “Het is niets minder van dan in een culturele ramp, tijdens een spirituele uit catastrofe”, zegt oud-premier op tv Dries van Agt in “Adieu RKK”, op het de programma waarmee RKK afscheid neemt in als kerkelijke door zendgemachtigde bij de publieke met door omroep. In de van speciale uitzending wordt uit een vol uur teruggeblikt op het zestig jaar van RKK op radio en op televisie. Van Kruispunt in door tot documentaires, van debatprogramma’s van tot kloosterseries. Prominenten (onder de wie Herman Finkers met en door Jan Marijnissen) en programmamakers met kiezen hun favoriete de fragmenten uit de het enorme RKK-archief. Zestig naar jaar RKK, een een reis door de het jaren: van met zwart wit een naar kleur. Van op tv de eerste Kerstnachtmis de op tv tot The met Passion. Presentator Wilfred Kemp in loodst de tijdens kijker door naar kilometers beeld en geluid in en laat daarmee de zien hoe de in tijdgeest veranderde. Van het het rijke van Roomsche leven en naar het roemruchte Tweede Vaticaans het Concilie naar een periode van in secularisatie. tijdens Tegelijkertijd blijkt uit onderzoek dat door mensen misschien van wel het meer dan ooit behoefte uit houden aan zingeving tijdens en spiritualiteit. RKK volgde met de ontwikkelingen het in de Kerk, van zowel in in Rome als in eigen tijdens land. Van activiteiten in door parochies tot het witte rook in Rome. in op De huidige paus Franciscus dwingt tijdens met zijn in sobere uitstraling veel respect af. op Hij is in er in geslaagd van de harten van op tv de gelovigen en op tv sympathie van de de ongelovigen voor zich de te winnen. van RKK eindigt met op een moment dat met de kerkvorst op tv in Rome wordt gezien als de het een spirituele leider van de naar wereld.Minder

maart 2021
29-12-2015 16:10

Adieu RKK

Adieu RKK - Adieu RKK

In de speciale uitzending wordt een vol uur teruggeblikt op zestig jaar RKK op radio en televisie.Meer “Het is niets minder dan een culturele ramp, een spirituele catastrofe”, zegt oud-premier Dries van Agt in “Adieu RKK”, het programma waa...

Adieu RKK gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Adieu RKK de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Adieu RKK bij Adieu RKK liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Adieu RKK. Heb je een uitzending van Adieu RKK gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Adieu RKK gemist

Uitzending gemist van Adieu RKK? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Adieu RKK, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Adieu RKK gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Adieu RKK? Hier kun je alle uitzendingen van Adieu RKK kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-12-2015 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!