Programma gemist?

In de speciale op tv uitzending wordt een een vol uur het teruggeblikt door op zestig jaar in RKK op radio en televisie.Meer “Het een naar is niets minder dan op een culturele ramp, een tijdens spirituele catastrofe”, tijdens zegt oud-premier Dries van door Agt op tv in “Adieu RKK”, een het programma waarmee op tv RKK afscheid neemt als naar kerkelijke zendgemachtigde bij de naar publieke omroep. met In de uit speciale uitzending wordt een vol op tv uur teruggeblikt van op op tv zestig jaar RKK op tijdens radio en een televisie. Van Kruispunt tot documentaires, van het uit debatprogramma’s tot kloosterseries. Prominenten (onder door wie Herman Finkers en van Jan Marijnissen) in en programmamakers door kiezen hun het favoriete fragmenten uit het door enorme RKK-archief. Zestig op jaar RKK, een een reis uit door de jaren: van naar zwart wit naar tijdens kleur. Van de met eerste Kerstnachtmis op tv op tv tot The Passion. Presentator tijdens Wilfred door Kemp loodst de kijker op door kilometers beeld en een geluid en laat door daarmee zien op tv hoe de door tijdgeest veranderde. Van het rijke op tv Roomsche leven en de het roemruchte Tweede door een Vaticaans Concilie naar een met periode van secularisatie. het Tegelijkertijd blijkt het uit onderzoek dat mensen misschien met wel met meer dan ooit door behoefte houden aan zingeving en spiritualiteit. naar het RKK volgde met de ontwikkelingen in de Kerk, het zowel in door Rome als in eigen een land. Van activiteiten tijdens in parochies tot witte door rook in in Rome. tijdens De huidige paus Franciscus dwingt uit met zijn op tv sobere uitstraling uit veel respect af. Hij is er door in geslaagd de door harten van met de gelovigen en sympathie een van met de ongelovigen voor zich door te winnen. RKK het eindigt de op een moment dat de het kerkvorst in uit Rome wordt gezien als de op spirituele naar leider van op tv de wereld.Minder

januari 2020
29-12-2015 16:10

Adieu RKK

Adieu RKK - Adieu RKK

In de speciale uitzending wordt een vol uur teruggeblikt op zestig jaar RKK op radio en televisie.Meer “Het is niets minder dan een culturele ramp, een spirituele catastrofe”, zegt oud-premier Dries van Agt in “Adieu RKK”, het programma waa...

Adieu RKK gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Adieu RKK de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Adieu RKK bij Adieu RKK liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Adieu RKK. Heb je een uitzending van Adieu RKK gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Adieu RKK gemist

Uitzending gemist van Adieu RKK? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Adieu RKK, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Adieu RKK gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Adieu RKK? Hier kun je alle uitzendingen van Adieu RKK kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-12-2015 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!