Programma gemist?

In de speciale uit uitzending wordt van een vol uur van teruggeblikt op door zestig jaar RKK op op tv radio en de televisie.Meer “Het is de niets minder dan een culturele uit naar ramp, een spirituele catastrofe”, zegt oud-premier uit in Dries van Agt in “Adieu met RKK”, het programma waarmee op RKK op afscheid neemt uit als kerkelijke zendgemachtigde bij de door publieke omroep. van In de speciale uitzending uit wordt in een vol uur teruggeblikt op uit zestig jaar de RKK op radio in en televisie. uit Van Kruispunt uit tot documentaires, van debatprogramma’s tot met kloosterseries. naar Prominenten (onder wie Herman Finkers naar en op Jan Marijnissen) en programmamakers kiezen door hun favoriete van fragmenten uit het enorme RKK-archief. op Zestig op tv jaar RKK, een reis door door de jaren: op van zwart wit uit een naar kleur. Van de met eerste Kerstnachtmis op tv in tot The Passion. Presentator tijdens Wilfred op tv Kemp loodst de kijker met door kilometers beeld een en geluid en op tv laat daarmee zien hoe op tv de van tijdgeest veranderde. Van op het rijke het Roomsche leven en het roemruchte Tweede op tv Vaticaans Concilie naar de een periode van op tv een secularisatie. Tegelijkertijd blijkt uit op tv onderzoek dat mensen van misschien wel uit meer dan ooit behoefte op tv houden aan zingeving en op tv spiritualiteit. op tv RKK volgde in de ontwikkelingen in de Kerk, uit zowel in Rome als in in met eigen land. Van tijdens activiteiten in parochies tot van witte rook in het Rome. De huidige paus met Franciscus dwingt met door zijn een sobere uitstraling door veel respect af. Hij een is er in geslaagd het de harten van op tv de gelovigen met en sympathie een van de ongelovigen voor zich op tv te winnen. RKK eindigt op op een moment op tv dat de door kerkvorst in naar Rome wordt gezien als de op spirituele de leider van de naar wereld.Minder

oktober 2020
29-12-2015 16:10

Adieu RKK

Adieu RKK - Adieu RKK

In de speciale uitzending wordt een vol uur teruggeblikt op zestig jaar RKK op radio en televisie.Meer “Het is niets minder dan een culturele ramp, een spirituele catastrofe”, zegt oud-premier Dries van Agt in “Adieu RKK”, het programma waa...

Adieu RKK gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Adieu RKK de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Adieu RKK bij Adieu RKK liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Adieu RKK. Heb je een uitzending van Adieu RKK gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Adieu RKK gemist

Uitzending gemist van Adieu RKK? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Adieu RKK, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Adieu RKK gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Adieu RKK? Hier kun je alle uitzendingen van Adieu RKK kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-12-2015 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!