Programma gemist?

In de door speciale op tv uitzending wordt een vol uur teruggeblikt tijdens op van zestig jaar RKK in op radio in en televisie.Meer “Het is niets naar minder dan tijdens een culturele in ramp, een spirituele catastrofe”, zegt oud-premier in Dries van Agt de in het “Adieu RKK”, het programma waarmee het RKK afscheid op tv neemt als van kerkelijke zendgemachtigde bij naar de publieke omroep. In de de speciale een uitzending wordt een met vol naar uur teruggeblikt op zestig uit jaar RKK op radio en met televisie. Van in Kruispunt tot documentaires, van van tijdens debatprogramma’s tot kloosterseries. Prominenten (onder wie de Herman Finkers tijdens en naar Jan Marijnissen) en programmamakers kiezen met hun favoriete van fragmenten uit het enorme een RKK-archief. op tv Zestig jaar RKK, een reis de door de de jaren: van zwart met wit naar kleur. het Van op de eerste Kerstnachtmis op tv op tv tot The met Passion. Presentator Wilfred in Kemp loodst de kijker uit door kilometers beeld en de geluid en met laat naar daarmee zien hoe de tijdgeest veranderde. op Van het rijke een Roomsche leven en met het roemruchte een Tweede door Vaticaans Concilie naar een periode van een secularisatie. op tv Tegelijkertijd blijkt uit het onderzoek dat uit mensen misschien wel in meer dan ooit behoefte naar houden aan de zingeving en spiritualiteit. uit RKK volgde de op tv ontwikkelingen in de in Kerk, zowel tijdens in Rome als in eigen de land. Van activiteiten in op parochies tot witte het rook in Rome. met de De huidige paus van Franciscus dwingt met zijn sobere uitstraling de veel respect van af. Hij in is er in geslaagd van de harten de van de gelovigen en sympathie naar van de het ongelovigen op tv voor zich te winnen. RKK van eindigt door op een moment dat de kerkvorst de in Rome de wordt het gezien als de een spirituele leider van de van wereld.Minder

juli 2020
29-12-2015 16:10

Adieu RKK

Adieu RKK - Adieu RKK

In de speciale uitzending wordt een vol uur teruggeblikt op zestig jaar RKK op radio en televisie.Meer “Het is niets minder dan een culturele ramp, een spirituele catastrofe”, zegt oud-premier Dries van Agt in “Adieu RKK”, het programma waa...

Adieu RKK gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Adieu RKK de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Adieu RKK bij Adieu RKK liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Adieu RKK. Heb je een uitzending van Adieu RKK gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Adieu RKK gemist

Uitzending gemist van Adieu RKK? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Adieu RKK, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Adieu RKK gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Adieu RKK? Hier kun je alle uitzendingen van Adieu RKK kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-12-2015 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!