Programma gemist?

Mehmet met de door gele laarzen,Merel tijdens (11) komt in tot de ontdekking dat haar van overleden Hollandse tijdens opa Teun niet haar de echte opa met is. Haar biologische uit opa blijkt het een knappe Turkse op tv gastarbeider te zijn.Meer Merel (11) tijdens komt tot naar de ontdekking uit dat haar overleden Hollandse opa met Teun niet op haar echte op opa is. Haar biologische opa een blijkt een knappe een in Turkse gastarbeider te met zijn, Mehmet genaamd, de met wapperende haren tijdens en een oranje hippie-auto. naar Haar oma Tini heeft hem met destijds niet de kunnen naar weerstaan. Hoewel Merels in moeder Selma altijd heeft geweten op dat Teun haar van stiefvader op is, heeft ze geen enkele behoefte het van aan een ontmoeting met haar Turkse de vader. Sterker naar nog: Selma op tv wilt er tijdens niet eens over praten en met verbiedt Merel om contact op te hebben met op haar loslippige in oma, die dit het 'ongemak' heeft veroorzaakt. Desondanks het ontwaakt bij het Merel op het sterke verlangen uit om te weten te uit komen wie deze mysterieuze Mehmet uit is. op tv Door hem te vinden uit wil ze naar alles wat kapot is gegaan naar van weer heel en perfect naar maken. Maar het door enige wat door Merel van haar onbekende opa heeft door is uit zijn naam en tijdens een versleten foto waarop het hij stoer in op de motorkap in van zijn oranje op tv Opel Manta zit. Merel naar schakelt de hulp het van de populairste van en knapste uit jongen op op tv school in: de Turkse Emre. door Zijn oma, door Nejla, krijgt tijdens hem zo ver om met het Merel mee tijdens te zoeken.Minder

juli 2020
30-12-2015 17:45

Zappbios kort: Dede

Zappbios kort: Dede - Zappbios kort: Dede

Mehmet met de gele laarzen,Merel (11) komt tot de ontdekking dat haar overleden Hollandse opa Teun niet haar echte opa is. Haar biologische opa blijkt een knappe Turkse gastarbeider te zijn.Meer Merel (11) komt tot de ontdekking dat haar ov...

Zappbios kort: Dede gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios kort: Dede de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios kort: Dede bij Zappbios kort: Dede liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios kort: Dede. Heb je een uitzending van Zappbios kort: Dede gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios kort: Dede gemist

Mehmet met de gele laarzen,Uitzending gemist van Zappbios kort: Dede, Mehmet met de gele laarzen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios kort: Dede, Mehmet met de gele laarzen, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios kort: Dede, Mehmet met de gele laarzen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios kort: Dede? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios kort: Dede kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2015 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!