Programma gemist?

Mehmet met uit de gele laarzen,Merel door (11) komt door tot de ontdekking door dat haar overleden Hollandse opa tijdens Teun niet door haar echte opa is. het Haar op biologische opa blijkt een knappe op tv Turkse gastarbeider een te zijn.Meer Merel (11) door komt het tot de ontdekking tijdens dat haar overleden door Hollandse opa een Teun niet haar het echte opa is. Haar in biologische opa blijkt een knappe tijdens Turkse het gastarbeider te een zijn, Mehmet genaamd, met wapperende van haren en in een oranje door hippie-auto. Haar oma Tini heeft met hem van destijds niet kunnen weerstaan. tijdens Hoewel Merels moeder Selma altijd tijdens heeft geweten in dat Teun haar stiefvader naar is, heeft tijdens ze geen enkele in behoefte aan op tv een ontmoeting met met haar Turkse door vader. Sterker nog: Selma wilt op er niet eens over in door praten en verbiedt Merel om contact op tv te hebben met op tv uit haar loslippige oma, die dit met 'ongemak' heeft een veroorzaakt. Desondanks ontwaakt bij Merel van naar het sterke verlangen om een te weten op te komen wie van deze mysterieuze Mehmet is. in Door hem te de vinden wil ze alles wat van kapot is de gegaan weer een heel en naar perfect maken. Maar op tv het enige wat Merel van haar een op onbekende opa heeft is zijn met naam en een versleten in foto waarop door hij stoer op uit de van motorkap van zijn oranje Opel in Manta zit. tijdens Merel schakelt de hulp van tijdens de van populairste en knapste jongen op op school in: de in op tv Turkse Emre. Zijn oma, op tv Nejla, krijgt de hem zo ver om met Merel op mee te door zoeken.Minder

oktober 2020
30-12-2015 17:45

Zappbios kort: Dede

Zappbios kort: Dede - Zappbios kort: Dede

Mehmet met de gele laarzen,Merel (11) komt tot de ontdekking dat haar overleden Hollandse opa Teun niet haar echte opa is. Haar biologische opa blijkt een knappe Turkse gastarbeider te zijn.Meer Merel (11) komt tot de ontdekking dat haar ov...

Zappbios kort: Dede gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios kort: Dede de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios kort: Dede bij Zappbios kort: Dede liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios kort: Dede. Heb je een uitzending van Zappbios kort: Dede gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios kort: Dede gemist

Mehmet met de gele laarzen,Uitzending gemist van Zappbios kort: Dede, Mehmet met de gele laarzen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios kort: Dede, Mehmet met de gele laarzen, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios kort: Dede, Mehmet met de gele laarzen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios kort: Dede? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios kort: Dede kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2015 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!