Programma gemist?

Mehmet met het de gele door laarzen,Merel (11) komt door tot de door ontdekking dat haar overleden uit Hollandse opa Teun niet op haar in echte opa is. Haar op tv biologische opa blijkt een knappe het Turkse het gastarbeider te zijn.Meer Merel (11) op tv komt naar tot de ontdekking op dat haar naar overleden Hollandse opa Teun niet op tv haar echte opa is. tijdens Haar biologische uit opa blijkt een knappe naar op Turkse gastarbeider te zijn, op tv Mehmet genaamd, door met wapperende haren en met een oranje van hippie-auto. Haar oma Tini heeft hem tijdens destijds niet kunnen door weerstaan. Hoewel Merels naar moeder Selma met altijd heeft tijdens geweten dat van Teun haar stiefvader is, heeft het ze geen enkele het behoefte aan uit een ontmoeting op tv met haar Turkse vader. tijdens Sterker nog: de Selma wilt er door niet eens over de praten en verbiedt Merel om op contact te hebben met van haar het loslippige oma, het die dit 'ongemak' met heeft veroorzaakt. Desondanks ontwaakt het bij Merel uit het sterke verlangen om te uit weten de te komen wie deze op mysterieuze Mehmet is. het Door hem te vinden wil het ze alles het wat kapot is gegaan de weer heel op en perfect maken. van Maar het enige uit wat Merel van haar tijdens onbekende opa heeft naar is zijn naam op en een uit versleten een foto waarop hij stoer op de naar tijdens motorkap van zijn oranje Opel van Manta uit zit. Merel schakelt de hulp door van de door populairste en het knapste jongen op door school in: de Turkse het Emre. Zijn oma, door Nejla, krijgt hem zo het ver het om met Merel in mee te zoeken.Minder

juli 2021
30-12-2015 17:45

Zappbios kort: Dede

Zappbios kort: Dede - Zappbios kort: Dede

Mehmet met de gele laarzen,Merel (11) komt tot de ontdekking dat haar overleden Hollandse opa Teun niet haar echte opa is. Haar biologische opa blijkt een knappe Turkse gastarbeider te zijn.Meer Merel (11) komt tot de ontdekking dat haar ov...

Zappbios kort: Dede gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios kort: Dede de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios kort: Dede bij Zappbios kort: Dede liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios kort: Dede. Heb je een uitzending van Zappbios kort: Dede gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios kort: Dede gemist

Mehmet met de gele laarzen,Uitzending gemist van Zappbios kort: Dede, Mehmet met de gele laarzen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios kort: Dede, Mehmet met de gele laarzen, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios kort: Dede, Mehmet met de gele laarzen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios kort: Dede? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios kort: Dede kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2015 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!