Programma gemist?

Mehmet met de uit gele laarzen,Merel (11) het komt tot de de ontdekking op dat haar overleden door Hollandse opa een Teun niet haar echte het opa is. Haar biologische op opa blijkt een van knappe Turkse gastarbeider in te uit zijn.Meer Merel (11) komt tot de het op ontdekking dat haar overleden tijdens Hollandse opa Teun niet met haar door echte opa is. Haar biologische opa op op tv blijkt een knappe Turkse gastarbeider te het in zijn, Mehmet genaamd, uit met wapperende haren en tijdens een oranje hippie-auto. Haar oma op tv Tini heeft uit hem destijds de niet kunnen weerstaan. Hoewel een Merels moeder Selma altijd door heeft geweten op dat Teun het haar stiefvader is, heeft ze in geen de enkele behoefte van aan een ontmoeting met haar tijdens Turkse vader. Sterker nog: het Selma wilt er de niet met eens over praten en verbiedt naar Merel om contact van te hebben met op tv haar loslippige oma, het die dit 'ongemak' in heeft veroorzaakt. een Desondanks uit ontwaakt bij Merel het op tv sterke verlangen om te weten tijdens te komen wie een deze het mysterieuze Mehmet is. Door uit hem te vinden de wil het ze alles wat kapot is met gegaan met weer heel en naar perfect maken. Maar het enige in wat Merel een van haar onbekende opa met heeft is zijn op naam en van een versleten foto waarop hij een stoer op de met motorkap van zijn tijdens tijdens oranje Opel Manta zit. Merel op schakelt de hulp van op de populairste en tijdens een knapste jongen op door school in: de Turkse Emre. door Zijn oma, Nejla, krijgt op tijdens hem zo ver om met Merel door mee te naar zoeken.Minder

januari 2020
30-12-2015 17:45

Zappbios kort: Dede

Zappbios kort: Dede - Zappbios kort: Dede

Mehmet met de gele laarzen,Merel (11) komt tot de ontdekking dat haar overleden Hollandse opa Teun niet haar echte opa is. Haar biologische opa blijkt een knappe Turkse gastarbeider te zijn.Meer Merel (11) komt tot de ontdekking dat haar ov...

Zappbios kort: Dede gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios kort: Dede de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios kort: Dede bij Zappbios kort: Dede liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios kort: Dede. Heb je een uitzending van Zappbios kort: Dede gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios kort: Dede gemist

Mehmet met de gele laarzen,Uitzending gemist van Zappbios kort: Dede, Mehmet met de gele laarzen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios kort: Dede, Mehmet met de gele laarzen, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios kort: Dede, Mehmet met de gele laarzen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios kort: Dede? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios kort: Dede kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2015 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!