Programma gemist?

Mehmet uit met de gele laarzen,Merel van (11) in komt tot de ontdekking dat haar een overleden Hollandse opa door de Teun niet haar echte opa is. het Haar biologische opa het blijkt van een knappe Turkse gastarbeider te door zijn.Meer in Merel (11) de komt tot de ontdekking dat haar in naar overleden Hollandse opa Teun uit niet haar echte opa is. uit Haar van biologische opa blijkt een een knappe Turkse gastarbeider te op zijn, Mehmet genaamd, naar met de wapperende haren en een oranje op tv hippie-auto. Haar oma de in Tini heeft hem destijds de niet kunnen weerstaan. op Hoewel Merels de moeder Selma altijd heeft geweten door dat Teun haar de stiefvader naar is, heeft ze geen enkele behoefte op aan een door ontmoeting met haar Turkse van vader. Sterker nog: uit Selma op wilt er op tv niet eens over praten en op tv verbiedt Merel om tijdens contact het te hebben met haar loslippige uit oma, naar die dit 'ongemak' van heeft veroorzaakt. Desondanks door ontwaakt bij Merel het sterke het verlangen de om te weten te op tv komen wie deze van mysterieuze Mehmet is. door Door hem te vinden wil op ze alles wat tijdens kapot tijdens is gegaan weer een heel en naar perfect maken. Maar het enige naar wat Merel van haar de onbekende in opa heeft is zijn op tv naam op tv en een versleten foto waarop hij met stoer de op de op motorkap van zijn oranje Opel met Manta zit. uit Merel schakelt de hulp van van met de populairste en knapste jongen op van door school in: de Turkse Emre. uit Zijn oma, Nejla, krijgt het de hem zo ver om het met Merel mee te de zoeken.Minder

maart 2021
30-12-2015 17:45

Zappbios kort: Dede

Zappbios kort: Dede - Zappbios kort: Dede

Mehmet met de gele laarzen,Merel (11) komt tot de ontdekking dat haar overleden Hollandse opa Teun niet haar echte opa is. Haar biologische opa blijkt een knappe Turkse gastarbeider te zijn.Meer Merel (11) komt tot de ontdekking dat haar ov...

Zappbios kort: Dede gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios kort: Dede de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios kort: Dede bij Zappbios kort: Dede liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios kort: Dede. Heb je een uitzending van Zappbios kort: Dede gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios kort: Dede gemist

Mehmet met de gele laarzen,Uitzending gemist van Zappbios kort: Dede, Mehmet met de gele laarzen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios kort: Dede, Mehmet met de gele laarzen, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios kort: Dede, Mehmet met de gele laarzen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios kort: Dede? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios kort: Dede kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2015 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!