Programma gemist?

Mehmet in met de gele laarzen,Merel uit (11) op komt tot de ontdekking dat de haar een overleden Hollandse opa door Teun niet haar echte opa van is. Haar biologische opa van de blijkt een knappe Turkse gastarbeider tijdens te zijn.Meer Merel (11) op in komt tot de ontdekking dat haar tijdens overleden Hollandse opa naar Teun niet haar met een echte opa is. Haar biologische opa een met blijkt een knappe uit Turkse gastarbeider te zijn, Mehmet genaamd, tijdens met wapperende haren uit en een oranje in hippie-auto. Haar oma de Tini in heeft hem destijds een niet kunnen weerstaan. Hoewel naar Merels moeder naar Selma altijd heeft geweten dat naar door Teun haar stiefvader is, van heeft ze geen enkele op tv behoefte aan een uit ontmoeting met haar Turkse op vader. tijdens Sterker nog: Selma wilt uit er op niet eens over het praten en verbiedt Merel om uit contact op te hebben met haar loslippige het oma, die dit 'ongemak' in heeft veroorzaakt. naar Desondanks ontwaakt bij in Merel het een sterke verlangen om te door weten te komen in wie op deze mysterieuze Mehmet is. op Door hem te vinden wil op tijdens ze alles wat van kapot is gegaan weer heel op en perfect naar maken. Maar het in enige wat Merel van haar naar onbekende opa heeft in is een zijn naam met en een versleten foto waarop hij met stoer naar op de tijdens motorkap van zijn oranje Opel Manta op tv zit. Merel op tv schakelt de tijdens hulp van van de populairste en knapste jongen op op in school in: de Turkse Emre. het Zijn op oma, Nejla, krijgt hem het zo ver om op met Merel mee te op zoeken.Minder

november 2020
30-12-2015 17:45

Zappbios kort: Dede

Zappbios kort: Dede - Zappbios kort: Dede

Mehmet met de gele laarzen,Merel (11) komt tot de ontdekking dat haar overleden Hollandse opa Teun niet haar echte opa is. Haar biologische opa blijkt een knappe Turkse gastarbeider te zijn.Meer Merel (11) komt tot de ontdekking dat haar ov...

Zappbios kort: Dede gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios kort: Dede de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios kort: Dede bij Zappbios kort: Dede liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios kort: Dede. Heb je een uitzending van Zappbios kort: Dede gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios kort: Dede gemist

Mehmet met de gele laarzen,Uitzending gemist van Zappbios kort: Dede, Mehmet met de gele laarzen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios kort: Dede, Mehmet met de gele laarzen, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios kort: Dede, Mehmet met de gele laarzen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios kort: Dede? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios kort: Dede kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2015 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!