Programma gemist?

Indringend portret van door een op tv 'burgemeester in oorlogstijd'.Meer Indringend van portret van een 'burgemeester op tv in oorlogstijd'. De op tv documentaire door houdt de veelgeprezen aanpak van naar de populaire Nederlandse van in politicus tegen het licht en in toont ook de schaduwkanten uit van ervan. Verder komen onverwacht conservatieve trekken door van de liberale van moslim Aboutaleb naar van met voren.Minder

oktober 2020
30-12-2015 21:10

De twee gezichten van Ahmed Aboutaleb

De twee gezichten van Ahmed Aboutaleb - De twee gezichten van Ahmed Aboutaleb

Indringend portret van een 'burgemeester in oorlogstijd'.Meer Indringend portret van een 'burgemeester in oorlogstijd'. De documentaire houdt de veelgeprezen aanpak van de populaire Nederlandse politicus tegen het licht en toont ook de scha...

De twee gezichten van Ahmed Aboutaleb gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De twee gezichten van Ahmed Aboutaleb de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De twee gezichten van Ahmed Aboutaleb bij De twee gezichten van Ahmed Aboutaleb liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De twee gezichten van Ahmed Aboutaleb. Heb je een uitzending van De twee gezichten van Ahmed Aboutaleb gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De twee gezichten van Ahmed Aboutaleb gemist

Uitzending gemist van De twee gezichten van Ahmed Aboutaleb? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De twee gezichten van Ahmed Aboutaleb, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De twee gezichten van Ahmed Aboutaleb gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De twee gezichten van Ahmed Aboutaleb? Hier kun je alle uitzendingen van De twee gezichten van Ahmed Aboutaleb kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2015 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!