Programma gemist?

Registratie van het in door jubileumconcert Five Zero dat een Golden Earring 12 december 2015 op gaf een in Ziggo naar Dome. Compilatie van het jubileumconcert van op tv Golden van Earring in Ziggo Dome. De het legendarische met Nederlandse rockband vierde in op 12 december 2015 de zijn vijftigjarige uit jubileum in deze uit concertzaal. Tijdens tijdens hun 'Five Zero' uit show passeert vijftig tijdens jaar onvergetelijke rock-'n-roll de revue met het wereldhits als naar Radar Love, een Twilight Zone en When The door door Lady Smiles. Golden Earring het wordt begin in jaren zestig opgericht door de Haagse in buurjongens Rinus de Gerritsen de (bas/toetsen) en George Kooymans (gitaar/zang). in Als Barry in Hay (zang/gitaar) door en Cesar Zuiderwijk (drums) zich in eind naar jaren zestig bij hen voegen, in is op de klassieke line-up van de met band op tv compleet. Al snel maakt een Golden Earring internationaal furore. een Met Radar naar Love en een Twilight Zone breekt de band wereldwijd een door. In door eigen land gelden door de tijdens Haagse vrienden als de meest in succesvolle band ooit, met tijdens maar op tv liefst zestig naar hits op zak. in Wat in al die vijftig door jaar Golden op tv Earring onveranderd is gebleven, met zijn hun op tv liveshows en de een rauwe energie op tv die de mannen door op de b├╝hne ontketenen. Het vuur tijdens en de passie op tv van de bandleden het laait nog even in hevig met op als altijd. op tv In de uitverkochte de Ziggo Dome was een door groot naar feest van bijna drie tijdens uur. Een compilatie van uit de hoogtepunten met o.a. naar (onder voorbehoud) de een op tv hits Back Home, Another 45 Miles in een en Radar Love.

juni 2020
01-01-2017 00:45

Golden Earring concert

Golden Earring concert - Golden Earring concert

Registratie van het jubileumconcert Five Zero dat Golden Earring 12 december 2015 gaf in Ziggo Dome. Compilatie van het jubileumconcert van Golden Earring in Ziggo Dome. De legendarische Nederlandse rockband vierde op 12 december 2015 zijn ...

Golden Earring concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Golden Earring concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Golden Earring concert bij Golden Earring concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Golden Earring concert. Heb je een uitzending van Golden Earring concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Golden Earring concert gemist

Uitzending gemist van Golden Earring concert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Golden Earring concert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Golden Earring concert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Golden Earring concert? Hier kun je alle uitzendingen van Golden Earring concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2017 om 00:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!