Programma gemist?

Registratie naar van het jubileumconcert Five Zero met dat Golden Earring op 12 december 2015 op tv gaf in Ziggo naar Dome. Compilatie van uit op tv het jubileumconcert van Golden Earring in een Ziggo Dome. uit De legendarische Nederlandse rockband naar vierde op tijdens 12 december in 2015 zijn vijftigjarige jubileum in van deze op concertzaal. Tijdens van hun 'Five Zero' show passeert vijftig in uit jaar onvergetelijke rock-'n-roll de revue met op tv wereldhits van als Radar Love, Twilight Zone in en het When The Lady Smiles. Golden met Earring op tv wordt begin jaren zestig opgericht op door van de Haagse in buurjongens Rinus Gerritsen een (bas/toetsen) en George Kooymans (gitaar/zang). naar Als Barry Hay het (zang/gitaar) en Cesar Zuiderwijk van (drums) op tv zich eind jaren zestig bij in hen voegen, in is door de klassieke line-up van de band van compleet. Al op tv snel maakt Golden een Earring internationaal furore. Met een Radar tijdens Love en Twilight Zone tijdens breekt op tv de band wereldwijd door. In eigen op tv het land gelden de Haagse vrienden als tijdens de meest het succesvolle naar band ooit, met maar liefst zestig met hits op zak. naar Wat uit in al die vijftig uit jaar op tv Golden Earring onveranderd is van gebleven, zijn hun liveshows en van de rauwe energie op tv die de de mannen op uit de bühne ontketenen. door Het vuur en uit de passie van de naar bandleden laait nog even de hevig op als een altijd. In de door uitverkochte Ziggo Dome in was een op groot feest van bijna in drie naar uur. Een compilatie naar van de hoogtepunten uit met o.a. (onder voorbehoud) de op tv hits Back door Home, Another 45 in Miles en tijdens Radar Love.

september 2020
01-01-2017 00:45

Golden Earring concert

Golden Earring concert - Golden Earring concert

Registratie van het jubileumconcert Five Zero dat Golden Earring 12 december 2015 gaf in Ziggo Dome. Compilatie van het jubileumconcert van Golden Earring in Ziggo Dome. De legendarische Nederlandse rockband vierde op 12 december 2015 zijn ...

Golden Earring concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Golden Earring concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Golden Earring concert bij Golden Earring concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Golden Earring concert. Heb je een uitzending van Golden Earring concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Golden Earring concert gemist

Uitzending gemist van Golden Earring concert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Golden Earring concert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Golden Earring concert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Golden Earring concert? Hier kun je alle uitzendingen van Golden Earring concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2017 om 00:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!