Programma gemist?

Registratie van het op jubileumconcert tijdens Five Zero dat Golden Earring een 12 december 2015 uit gaf in tijdens Ziggo Dome. in Compilatie van het jubileumconcert de van naar Golden Earring in Ziggo uit Dome. De legendarische in Nederlandse rockband vierde op 12 uit op december 2015 zijn van vijftigjarige jubileum in deze concertzaal. Tijdens een hun op 'Five Zero' show het passeert vijftig jaar onvergetelijke tijdens rock-'n-roll de revue met van wereldhits als een Radar Love, in Twilight Zone en op When The Lady Smiles. Golden in Earring wordt de begin jaren zestig opgericht door door de van Haagse op buurjongens Rinus Gerritsen (bas/toetsen) uit en George Kooymans door (gitaar/zang). Als Barry een Hay (zang/gitaar) en Cesar Zuiderwijk naar (drums) zich in eind jaren zestig bij door hen voegen, is de de met klassieke line-up van de met band compleet. in Al snel maakt Golden het Earring internationaal furore. met Met Radar naar Love en naar Twilight Zone breekt de met band wereldwijd door. In eigen een tijdens land gelden de naar Haagse vrienden als de een meest succesvolle band ooit, met de maar liefst zestig met hits op zak. naar Wat op tv in al die vijftig jaar tijdens Golden een Earring onveranderd is van gebleven, zijn hun liveshows een en de rauwe de energie die de van mannen op naar de bühne ontketenen. een Het vuur en de door passie van op tv de bandleden laait uit nog even hevig op op als de altijd. In de met uitverkochte Ziggo Dome was een groot door feest van naar bijna drie uur. Een op compilatie van naar de hoogtepunten met o.a. de naar (onder voorbehoud) de uit hits Back Home, Another naar 45 Miles en Radar naar Love.

oktober 2019
01-01-2017 00:45

Golden Earring concert

Golden Earring concert - Golden Earring concert

Registratie van het jubileumconcert Five Zero dat Golden Earring 12 december 2015 gaf in Ziggo Dome. Compilatie van het jubileumconcert van Golden Earring in Ziggo Dome. De legendarische Nederlandse rockband vierde op 12 december 2015 zijn ...

Golden Earring concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Golden Earring concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Golden Earring concert bij Golden Earring concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Golden Earring concert. Heb je een uitzending van Golden Earring concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Golden Earring concert gemist

Uitzending gemist van Golden Earring concert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Golden Earring concert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Golden Earring concert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Golden Earring concert? Hier kun je alle uitzendingen van Golden Earring concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2017 om 00:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!