Programma gemist?

Registratie van het op jubileumconcert Five het Zero in dat Golden Earring 12 december door 2015 met gaf in Ziggo Dome. op tv Compilatie van het jubileumconcert van in Golden van Earring in Ziggo Dome. met De legendarische Nederlandse rockband met vierde uit op 12 december naar 2015 zijn vijftigjarige jubileum van in deze concertzaal. op Tijdens hun met 'Five Zero' show met passeert vijftig jaar van onvergetelijke rock-'n-roll door de revue met wereldhits naar als Radar Love, de Twilight Zone en When The uit op Lady Smiles. Golden Earring wordt op tv begin jaren zestig naar opgericht door de de Haagse buurjongens Rinus Gerritsen de van (bas/toetsen) en George Kooymans (gitaar/zang). Als op naar Barry Hay (zang/gitaar) en Cesar Zuiderwijk van (drums) zich op eind jaren van zestig bij hen voegen, uit is de klassieke een line-up van tijdens de band compleet. Al het snel maakt Golden het Earring internationaal op tv furore. Met Radar Love en door met Twilight Zone breekt de band wereldwijd tijdens door. In eigen het land gelden door de Haagse vrienden als tijdens de meest de succesvolle in band ooit, met door maar liefst zestig hits op met zak. Wat van in al die vijftig jaar op tv Golden Earring onveranderd op is gebleven, met zijn hun in liveshows en de rauwe op tv energie die de mannen op op een de bühne ontketenen. door Het vuur en door de passie van de bandleden naar laait nog even naar hevig op als een altijd. naar In de uitverkochte Ziggo Dome op met was een groot feest van bijna op tv drie uur. Een van compilatie van naar de hoogtepunten met naar o.a. (onder voorbehoud) een de in hits Back Home, Another 45 met Miles en Radar uit Love.

mei 2021
01-01-2017 00:45

Golden Earring concert

Golden Earring concert - Golden Earring concert

Registratie van het jubileumconcert Five Zero dat Golden Earring 12 december 2015 gaf in Ziggo Dome. Compilatie van het jubileumconcert van Golden Earring in Ziggo Dome. De legendarische Nederlandse rockband vierde op 12 december 2015 zijn ...

Golden Earring concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Golden Earring concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Golden Earring concert bij Golden Earring concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Golden Earring concert. Heb je een uitzending van Golden Earring concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Golden Earring concert gemist

Uitzending gemist van Golden Earring concert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Golden Earring concert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Golden Earring concert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Golden Earring concert? Hier kun je alle uitzendingen van Golden Earring concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2017 om 00:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!