Programma gemist?

Registratie van het tijdens jubileumconcert Five Zero tijdens met dat Golden Earring 12 december door 2015 de gaf in Ziggo op tv Dome. Compilatie van het jubileumconcert van met naar Golden Earring in Ziggo Dome. De het legendarische een Nederlandse rockband vierde op naar 12 december het 2015 zijn vijftigjarige jubileum uit in deze van concertzaal. Tijdens hun 'Five Zero' naar show passeert een vijftig jaar tijdens onvergetelijke rock-'n-roll de revue naar met wereldhits als in Radar Love, Twilight Zone met in en When The Lady van Smiles. Golden Earring wordt een begin jaren op tv zestig opgericht door de de Haagse buurjongens Rinus het Gerritsen (bas/toetsen) in en George Kooymans (gitaar/zang). Als in de Barry Hay (zang/gitaar) en Cesar het Zuiderwijk (drums) zich eind met jaren zestig bij naar hen voegen, is op het de klassieke line-up van de band op tv compleet. Al snel door maakt op tv Golden Earring internationaal furore. door Met Radar Love van en Twilight Zone breekt van de band naar wereldwijd door. In eigen in land gelden de tijdens Haagse vrienden naar als de meest succesvolle van op tv band ooit, met maar op tv liefst zestig hits naar op zak. Wat in al het die vijftig uit jaar Golden uit Earring onveranderd is gebleven, door zijn de hun liveshows en de in rauwe energie naar die de mannen op de bühne door ontketenen. Het door vuur en de de passie van de bandleden tijdens laait nog even de hevig op als tijdens altijd. op In de uitverkochte met Ziggo Dome was op tv een groot feest in van bijna drie uur. de Een naar compilatie van de hoogtepunten met van o.a. (onder voorbehoud) de de hits naar Back Home, door Another 45 Miles en een Radar Love.

juli 2021
01-01-2017 00:45

Golden Earring concert

Golden Earring concert - Golden Earring concert

Registratie van het jubileumconcert Five Zero dat Golden Earring 12 december 2015 gaf in Ziggo Dome. Compilatie van het jubileumconcert van Golden Earring in Ziggo Dome. De legendarische Nederlandse rockband vierde op 12 december 2015 zijn ...

Golden Earring concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Golden Earring concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Golden Earring concert bij Golden Earring concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Golden Earring concert. Heb je een uitzending van Golden Earring concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Golden Earring concert gemist

Uitzending gemist van Golden Earring concert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Golden Earring concert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Golden Earring concert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Golden Earring concert? Hier kun je alle uitzendingen van Golden Earring concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2017 om 00:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!