Programma gemist?

Registratie van in het jubileumconcert een Five Zero van dat Golden Earring 12 het december 2015 gaf een in Ziggo Dome. Compilatie een van een het jubileumconcert van Golden tijdens Earring in Ziggo Dome. de De legendarische Nederlandse op tv rockband tijdens vierde op 12 december 2015 op zijn naar vijftigjarige jubileum in deze concertzaal. Tijdens door hun 'Five uit Zero' show tijdens passeert vijftig op tv jaar onvergetelijke rock-'n-roll de de revue met in wereldhits als Radar Love, Twilight Zone op en When uit The Lady Smiles. op Golden Earring wordt door begin jaren zestig uit opgericht door op de Haagse een buurjongens Rinus Gerritsen (bas/toetsen) en met George in Kooymans (gitaar/zang). Als Barry in Hay (zang/gitaar) en Cesar Zuiderwijk het op tv (drums) zich eind jaren zestig een bij hen tijdens voegen, is de klassieke van line-up van de band de van compleet. Al snel maakt Golden door Earring internationaal furore. Met van Radar Love en van op tv Twilight Zone breekt de op band wereldwijd door. In eigen de land gelden de op tv Haagse vrienden als uit uit de meest succesvolle band ooit, door met maar liefst het zestig hits uit op zak. Wat in al naar op tv die vijftig jaar Golden uit Earring onveranderd is gebleven, zijn met hun liveshows tijdens en de rauwe op tv energie die de mannen op tv op de uit bühne de ontketenen. Het vuur en de passie een van een de bandleden in laait nog even hevig op als de altijd. het In de uitverkochte Ziggo Dome een was een groot door feest van tijdens bijna drie uur. Een naar compilatie van een de hoogtepunten met o.a. uit (onder voorbehoud) de op tv in hits Back Home, op tv Another 45 Miles en Radar met Love.

januari 2021
01-01-2017 00:45

Golden Earring concert

Golden Earring concert - Golden Earring concert

Registratie van het jubileumconcert Five Zero dat Golden Earring 12 december 2015 gaf in Ziggo Dome. Compilatie van het jubileumconcert van Golden Earring in Ziggo Dome. De legendarische Nederlandse rockband vierde op 12 december 2015 zijn ...

Golden Earring concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Golden Earring concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Golden Earring concert bij Golden Earring concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Golden Earring concert. Heb je een uitzending van Golden Earring concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Golden Earring concert gemist

Uitzending gemist van Golden Earring concert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Golden Earring concert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Golden Earring concert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Golden Earring concert? Hier kun je alle uitzendingen van Golden Earring concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2017 om 00:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!