Programma gemist?

Registratie op tv van het jubileumconcert Five in Zero tijdens dat Golden Earring op tv 12 december 2015 gaf in in Ziggo Dome. Compilatie van een het jubileumconcert door van Golden Earring in uit Ziggo tijdens Dome. De legendarische uit Nederlandse rockband met vierde op 12 december 2015 zijn met vijftigjarige jubileum in het deze met concertzaal. Tijdens hun 'Five Zero' op de show passeert vijftig uit jaar onvergetelijke rock-'n-roll de revue een met wereldhits als uit Radar Love, Twilight Zone het en When het The Lady met Smiles. Golden op Earring wordt begin op tv jaren zestig opgericht door de Haagse een buurjongens Rinus Gerritsen op tv de (bas/toetsen) en George van Kooymans (gitaar/zang). Als het Barry Hay (zang/gitaar) en Cesar van Zuiderwijk (drums) zich het eind jaren zestig met bij hen voegen, door is de de klassieke line-up van van de band compleet. Al snel door maakt Golden het Earring internationaal furore. Met uit Radar Love naar en Twilight Zone een breekt de op tv band wereldwijd door. In het eigen het land gelden de Haagse vrienden als de de meest naar succesvolle band tijdens ooit, met uit maar liefst zestig hits op op zak. Wat in in al die vijftig jaar tijdens tijdens Golden Earring onveranderd de is gebleven, zijn hun liveshows en in op de rauwe energie die de mannen in op de het bühne ontketenen. Het in vuur en de passie de van de in bandleden laait nog het even hevig op uit als altijd. op In de met uitverkochte Ziggo Dome was op tv een groot de feest van bijna drie uur. Een op compilatie tijdens van de hoogtepunten met o.a. uit (onder op voorbehoud) de hits door Back Home, Another met 45 Miles en Radar door Love.

november 2019
01-01-2017 00:45

Golden Earring concert

Golden Earring concert - Golden Earring concert

Registratie van het jubileumconcert Five Zero dat Golden Earring 12 december 2015 gaf in Ziggo Dome. Compilatie van het jubileumconcert van Golden Earring in Ziggo Dome. De legendarische Nederlandse rockband vierde op 12 december 2015 zijn ...

Golden Earring concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Golden Earring concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Golden Earring concert bij Golden Earring concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Golden Earring concert. Heb je een uitzending van Golden Earring concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Golden Earring concert gemist

Uitzending gemist van Golden Earring concert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Golden Earring concert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Golden Earring concert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Golden Earring concert? Hier kun je alle uitzendingen van Golden Earring concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2017 om 00:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!