Programma gemist?

Registratie van de het jubileumconcert Five op tv Zero dat van Golden Earring 12 de december 2015 op gaf in Ziggo Dome. het Compilatie van het door jubileumconcert van Golden tijdens Earring in Ziggo uit Dome. De naar legendarische Nederlandse rockband de vierde op 12 op tv december 2015 zijn vijftigjarige jubileum in de in deze concertzaal. Tijdens hun 'Five het Zero' show passeert door vijftig jaar onvergetelijke tijdens rock-'n-roll de een revue met wereldhits als Radar op tv Love, op tv Twilight Zone en When tijdens The Lady Smiles. op Golden op Earring wordt begin jaren op tv zestig opgericht tijdens door de Haagse buurjongens Rinus van Gerritsen uit (bas/toetsen) en George op tv Kooymans (gitaar/zang). Als de Barry Hay (zang/gitaar) en Cesar Zuiderwijk tijdens (drums) in zich eind jaren naar zestig bij hen voegen, de is door de klassieke line-up naar van de band compleet. Al met snel maakt op tv Golden Earring internationaal een furore. Met Radar het Love en Twilight Zone breekt door de band op wereldwijd door. door In eigen land gelden met de het Haagse vrienden als de meest succesvolle het naar band ooit, met maar liefst zestig uit hits op op zak. Wat het in al die vijftig jaar de Golden Earring onveranderd op tv is gebleven, op zijn hun liveshows een en de rauwe op tv energie die de een mannen op de met bühne ontketenen. van Het vuur en op tv de passie van de de bandleden laait nog even in hevig door op als altijd. met In de het uitverkochte Ziggo Dome was naar een groot in feest van bijna drie de uur. Een door compilatie van de hoogtepunten in met o.a. (onder uit voorbehoud) de hits Back uit Home, de Another 45 Miles en Radar in Love.

maart 2021
01-01-2017 00:45

Golden Earring concert

Golden Earring concert - Golden Earring concert

Registratie van het jubileumconcert Five Zero dat Golden Earring 12 december 2015 gaf in Ziggo Dome. Compilatie van het jubileumconcert van Golden Earring in Ziggo Dome. De legendarische Nederlandse rockband vierde op 12 december 2015 zijn ...

Golden Earring concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Golden Earring concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Golden Earring concert bij Golden Earring concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Golden Earring concert. Heb je een uitzending van Golden Earring concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Golden Earring concert gemist

Uitzending gemist van Golden Earring concert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Golden Earring concert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Golden Earring concert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Golden Earring concert? Hier kun je alle uitzendingen van Golden Earring concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2017 om 00:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!