Programma gemist?

Registratie in van het jubileumconcert Five Zero op tv dat Golden naar Earring 12 tijdens december gaf in Ziggo Dome.Meer op Compilatie van in het jubileumconcert van de Golden Earring in Ziggo met Dome. De legendarische tijdens Nederlandse rockband van vierde op 12 op december zijn vijftigjarige een jubileum in in deze concertzaal. een Tijdens hun 'Five Zero' show op tv passeert vijftig jaar uit onvergetelijke rock-'n-roll de in revue met wereldhits door als Radar in Love, Twilight van Zone en When The Lady uit Smiles. Golden Earring wordt een begin jaren van zestig opgericht door de op tv Haagse buurjongens tijdens Rinus Gerritsen (bas/toetsen) en op tv George Kooymans van (gitaar/zang). Als Barry tijdens Hay uit (zang/gitaar) en Cesar Zuiderwijk (drums) de zich eind op tv jaren zestig bij hen voegen, op tijdens is de klassieke de line-up van de band compleet. door Al snel het maakt Golden Earring internationaal tijdens furore. Met Radar de Love en naar Twilight Zone de breekt de band wereldwijd door. op In een eigen land gelden de het Haagse vrienden als de meest door succesvolle band ooit, op tv met maar een liefst de zestig hits op zak. Wat van in het al die vijftig een jaar Golden Earring onveranderd de is gebleven, zijn naar hun liveshows en de tijdens rauwe energie een die de in mannen op de op bühne ontketenen. Het op tv vuur en de in passie van de naar bandleden laait nog in even hevig op als altijd. In de op de uitverkochte Ziggo op tv Dome was een groot feest van van naar bijna drie uur. Een de compilatie van de hoogtepunten, met het onder andere (onder de voorbehoud) de hits tijdens Back Home, Another van 45 van Miles en Radar tijdens Love.Minder

mei 2021
30-12-2015 22:45

Golden Earring concert

Golden Earring concert - Golden Earring concert

Registratie van het jubileumconcert Five Zero dat Golden Earring 12 december gaf in Ziggo Dome.Meer Compilatie van het jubileumconcert van Golden Earring in Ziggo Dome. De legendarische Nederlandse rockband vierde op 12 december zijn vijfti...

Golden Earring concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Golden Earring concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Golden Earring concert bij Golden Earring concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Golden Earring concert. Heb je een uitzending van Golden Earring concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Golden Earring concert gemist

Uitzending gemist van Golden Earring concert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Golden Earring concert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Golden Earring concert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Golden Earring concert? Hier kun je alle uitzendingen van Golden Earring concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2017 om 00:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!