Programma gemist?

Registratie van in het naar jubileumconcert Five Zero met dat Golden Earring 12 december gaf tijdens in in Ziggo Dome.Meer Compilatie een van het jubileumconcert met van Golden Earring in uit Ziggo Dome. De met legendarische door Nederlandse rockband vierde op door 12 december van zijn vijftigjarige jubileum in deze concertzaal. een tijdens Tijdens hun 'Five met Zero' show passeert vijftig jaar op onvergetelijke op tv rock-'n-roll de revue naar met wereldhits als Radar Love, Twilight een Zone en de When door The Lady Smiles. Golden Earring tijdens wordt begin jaren zestig een opgericht door de uit Haagse op tv buurjongens Rinus Gerritsen het (bas/toetsen) en George naar Kooymans (gitaar/zang). Als het Barry Hay naar (zang/gitaar) en Cesar Zuiderwijk (drums) zich naar eind jaren zestig tijdens bij hen naar voegen, is de klassieke van line-up van van de band compleet. Al naar snel maakt uit Golden Earring internationaal in furore. Met door Radar Love en Twilight Zone van van breekt de band wereldwijd door. In het eigen land gelden in de Haagse de vrienden als op tv de meest succesvolle band op tv ooit, met maar liefst het zestig hits van op zak. Wat in een al die vijftig op jaar de Golden Earring onveranderd van is gebleven, op tv zijn hun liveshows naar en de rauwe uit energie die de mannen op de in op tv bühne ontketenen. Het vuur met en de in passie van de met bandleden laait nog tijdens even hevig op door als altijd. In de van uitverkochte Ziggo Dome was een een op tv groot feest van bijna drie uur. tijdens Een compilatie met van een de hoogtepunten, met onder andere (onder op voorbehoud) de op tv hits van Back Home, Another 45 Miles en van Radar uit Love.Minder

januari 2021
30-12-2015 22:45

Golden Earring concert

Golden Earring concert - Golden Earring concert

Registratie van het jubileumconcert Five Zero dat Golden Earring 12 december gaf in Ziggo Dome.Meer Compilatie van het jubileumconcert van Golden Earring in Ziggo Dome. De legendarische Nederlandse rockband vierde op 12 december zijn vijfti...

Golden Earring concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Golden Earring concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Golden Earring concert bij Golden Earring concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Golden Earring concert. Heb je een uitzending van Golden Earring concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Golden Earring concert gemist

Uitzending gemist van Golden Earring concert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Golden Earring concert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Golden Earring concert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Golden Earring concert? Hier kun je alle uitzendingen van Golden Earring concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2017 om 00:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!