Programma gemist?

Registratie van het in de jubileumconcert Five Zero dat Golden uit Earring 12 een december gaf in op tv Ziggo Dome.Meer Compilatie van het van jubileumconcert een van Golden Earring in tijdens Ziggo Dome. van De legendarische Nederlandse tijdens rockband vierde op 12 december naar zijn een vijftigjarige jubileum in deze concertzaal. in Tijdens hun 'Five met op tv Zero' show passeert vijftig jaar van onvergetelijke de rock-'n-roll de revue de met wereldhits als Radar Love, een Twilight Zone en When de The Lady tijdens Smiles. een Golden Earring wordt begin uit jaren zestig opgericht naar door de Haagse buurjongens een Rinus in Gerritsen (bas/toetsen) en in George Kooymans (gitaar/zang). Als tijdens Barry Hay (zang/gitaar) en van Cesar uit Zuiderwijk (drums) zich eind jaren zestig uit bij uit hen voegen, is de de klassieke line-up van op tv de band van compleet. Al snel maakt met Golden Earring internationaal furore. van in Met Radar Love en Twilight tijdens Zone van breekt de band wereldwijd op tv door. In eigen op land gelden in de Haagse vrienden door als de meest succesvolle band tijdens ooit, met maar liefst van zestig hits op door zak. uit Wat in door al die vijftig jaar Golden Earring met onveranderd is de gebleven, zijn hun liveshows op met en de rauwe energie de die de mannen op de uit uit b├╝hne ontketenen. Het naar vuur en de passie van het de bandleden op tv laait nog de even hevig op als altijd. naar In de met uitverkochte Ziggo Dome was een op het groot feest van bijna drie de uur. Een compilatie van een in de hoogtepunten, met onder andere (onder een voorbehoud) de hits op Back op Home, Another naar 45 Miles en Radar met Love.Minder

september 2021
30-12-2015 22:45

Golden Earring concert

Golden Earring concert - Golden Earring concert

Registratie van het jubileumconcert Five Zero dat Golden Earring 12 december gaf in Ziggo Dome.Meer Compilatie van het jubileumconcert van Golden Earring in Ziggo Dome. De legendarische Nederlandse rockband vierde op 12 december zijn vijfti...

Golden Earring concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Golden Earring concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Golden Earring concert bij Golden Earring concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Golden Earring concert. Heb je een uitzending van Golden Earring concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Golden Earring concert gemist

Uitzending gemist van Golden Earring concert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Golden Earring concert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Golden Earring concert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Golden Earring concert? Hier kun je alle uitzendingen van Golden Earring concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2017 om 00:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!