Programma gemist?

Registratie van het de jubileumconcert Five Zero het tijdens dat Golden Earring 12 december op gaf in Ziggo Dome.Meer in Compilatie van het tijdens jubileumconcert uit van Golden Earring naar in Ziggo Dome. De van legendarische Nederlandse rockband op vierde op een 12 december zijn in vijftigjarige jubileum in deze het concertzaal. met Tijdens hun 'Five in Zero' show passeert vijftig jaar op tv onvergetelijke van rock-'n-roll de revue met uit wereldhits als Radar Love, Twilight naar naar Zone en When The Lady Smiles. naar het Golden Earring wordt met begin jaren zestig opgericht door op tv de van Haagse buurjongens Rinus Gerritsen in (bas/toetsen) en George Kooymans (gitaar/zang). de met Als Barry Hay (zang/gitaar) en op tv Cesar Zuiderwijk in (drums) zich naar eind jaren zestig bij hen door voegen, is de klassieke op tv line-up van de op tv band compleet. Al een snel maakt Golden met Earring op internationaal furore. Met op Radar Love en Twilight een Zone breekt de band met wereldwijd in door. In van eigen land gelden tijdens de Haagse vrienden als van de meest succesvolle band ooit, op in met maar liefst door zestig hits op zak. op tv Wat in al een die vijftig jaar Golden uit Earring het onveranderd is gebleven, uit zijn hun liveshows en de op rauwe op tv energie die de mannen op de uit bühne door ontketenen. Het in vuur en de tijdens passie van de bandleden door laait nog even hevig op met als altijd. In de de uitverkochte het Ziggo Dome was uit een groot feest van op tv bijna drie uur. naar Een compilatie van het de hoogtepunten, met met een onder andere (onder voorbehoud) de hits het Back Home, Another uit 45 Miles in en Radar naar Love.Minder

september 2020
30-12-2015 22:45

Golden Earring concert

Golden Earring concert - Golden Earring concert

Registratie van het jubileumconcert Five Zero dat Golden Earring 12 december gaf in Ziggo Dome.Meer Compilatie van het jubileumconcert van Golden Earring in Ziggo Dome. De legendarische Nederlandse rockband vierde op 12 december zijn vijfti...

Golden Earring concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Golden Earring concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Golden Earring concert bij Golden Earring concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Golden Earring concert. Heb je een uitzending van Golden Earring concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Golden Earring concert gemist

Uitzending gemist van Golden Earring concert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Golden Earring concert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Golden Earring concert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Golden Earring concert? Hier kun je alle uitzendingen van Golden Earring concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2017 om 00:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!