Programma gemist?

Registratie van in het jubileumconcert van Five Zero dat naar Golden Earring naar 12 december gaf in Ziggo van Dome.Meer een Compilatie van het jubileumconcert het van Golden het Earring in Ziggo met Dome. De legendarische Nederlandse rockband vierde op tv op 12 door december zijn vijftigjarige jubileum het in deze concertzaal. het Tijdens naar hun 'Five Zero' een show passeert vijftig jaar onvergetelijke de op rock-'n-roll de revue met wereldhits op tv als Radar Love, Twilight op met Zone en When The Lady op Smiles. Golden Earring wordt op begin jaren tijdens zestig tijdens opgericht door de Haagse buurjongens naar Rinus Gerritsen de (bas/toetsen) en op George Kooymans (gitaar/zang). Als Barry Hay uit (zang/gitaar) en met Cesar Zuiderwijk de (drums) zich eind jaren zestig tijdens bij hen voegen, door is de de klassieke line-up tijdens van de tijdens band compleet. Al snel maakt door Golden Earring internationaal furore. uit Met Radar Love door en Twilight Zone uit breekt de in band wereldwijd de door. In eigen land op gelden de Haagse vrienden een door als de meest naar succesvolle band ooit, met tijdens maar liefst zestig hits uit op zak. Wat de in al die een vijftig naar jaar Golden Earring in onveranderd is gebleven, zijn hun liveshows een en de van rauwe energie die op de mannen op de een met bühne ontketenen. Het vuur en de een passie door van de bandleden laait met nog even de hevig op als altijd. in In de uitverkochte Ziggo een Dome was een tijdens groot feest het van bijna drie door uur. Een van compilatie van de hoogtepunten, met het met onder andere (onder voorbehoud) de hits in door Back Home, Another 45 Miles en tijdens de Radar Love.Minder

mei 2020
30-12-2015 22:45

Golden Earring concert

Golden Earring concert - Golden Earring concert

Registratie van het jubileumconcert Five Zero dat Golden Earring 12 december gaf in Ziggo Dome.Meer Compilatie van het jubileumconcert van Golden Earring in Ziggo Dome. De legendarische Nederlandse rockband vierde op 12 december zijn vijfti...

Golden Earring concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Golden Earring concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Golden Earring concert bij Golden Earring concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Golden Earring concert. Heb je een uitzending van Golden Earring concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Golden Earring concert gemist

Uitzending gemist van Golden Earring concert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Golden Earring concert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Golden Earring concert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Golden Earring concert? Hier kun je alle uitzendingen van Golden Earring concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2017 om 00:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!