Programma gemist?

Registratie van het door in jubileumconcert Five Zero dat in Golden Earring 12 december gaf naar in op Ziggo Dome.Meer Compilatie van het een uit jubileumconcert van Golden Earring in Ziggo op Dome. De legendarische in Nederlandse rockband tijdens vierde op een 12 december zijn op tv vijftigjarige jubileum de in deze concertzaal. Tijdens hun 'Five van naar Zero' show passeert vijftig tijdens jaar onvergetelijke rock-'n-roll de revue van met in wereldhits als Radar Love, in Twilight de Zone en When op The Lady Smiles. naar Golden Earring wordt begin jaren zestig van opgericht door een de Haagse een buurjongens Rinus Gerritsen (bas/toetsen) en door met George Kooymans (gitaar/zang). Als Barry Hay het door (zang/gitaar) en Cesar Zuiderwijk van (drums) zich eind de jaren zestig in bij hen voegen, is de klassieke een line-up tijdens van de band door compleet. Al snel maakt Golden op tv Earring internationaal furore. op tv van Met Radar Love het en Twilight Zone breekt de band op tv een wereldwijd door. In eigen land gelden door met de Haagse vrienden als de meest door succesvolle uit band ooit, met in maar liefst op tv zestig hits op op tv zak. Wat in al die uit vijftig jaar Golden tijdens Earring onveranderd is de gebleven, zijn hun de liveshows het en de rauwe energie de die de naar mannen op de b├╝hne ontketenen. Het uit vuur door en de van passie van de op tv bandleden laait nog even uit hevig op van als altijd. In de uitverkochte Ziggo de Dome door was een groot feest op tv van uit bijna drie uur. door Een compilatie van op tv de hoogtepunten, met onder andere van (onder voorbehoud) de uit hits Back uit Home, Another 45 Miles en op Radar tijdens Love.Minder

oktober 2019
30-12-2015 22:45

Golden Earring concert

Golden Earring concert - Golden Earring concert

Registratie van het jubileumconcert Five Zero dat Golden Earring 12 december gaf in Ziggo Dome.Meer Compilatie van het jubileumconcert van Golden Earring in Ziggo Dome. De legendarische Nederlandse rockband vierde op 12 december zijn vijfti...

Golden Earring concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Golden Earring concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Golden Earring concert bij Golden Earring concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Golden Earring concert. Heb je een uitzending van Golden Earring concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Golden Earring concert gemist

Uitzending gemist van Golden Earring concert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Golden Earring concert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Golden Earring concert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Golden Earring concert? Hier kun je alle uitzendingen van Golden Earring concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2017 om 00:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!