Programma gemist?

Te uit gast: Johnny Kraaijkamp, Corry het Konings, op tv Helga van Leur, Erica Terpstra, Anna met Gimbrere, door Janny van der naar Heijden, Robèrt uit van Beckhoven, The Show een - a tribute naar to Abba & Marcel met Fisser de Band en Dionne naar Stax.

In een de extra een feestelijke uitzending blikken het Sybrand en Martine samen met met een aantal bijzondere gasten tijdens terug uit op het voorbije jaar op én in nemen natuurlijk vast een uit voorschot op wat de er allemaal in uit 2018 staat te een gebeuren. Met een selectie door aan favorieten momenten, de een spetterend optreden en de bijzondere naar gasten! Jan Smit, Lilianne Ploumen, een Gregory naar Sedoc en André van uit Duin het hebben alle vier het een bijzonder jaar een achter de rug. Bij Tijd voor naar MAX van vertellen zij over in de gebeurtenissen in hun levens. door door Natuurlijk is de een oudejaarsshow niet compleet zonder naar muziek: de Haagse band een The Clarks komt door de studio in op stelten zetten. Voor een de speciale gelegenheid zijn op tv met ook alle vaste deskundigen van van Tijd voor MAX van present, zoals Janny met van der Heijden, op tv Hans Spitsbaard, huisarts tijdens Ted van uit Essen en boswachter op André Donker. op Inzakken is er niet bij: de van Tijd door voor MAX Oudejaarsshow belooft door weer één groot feest uit op te worden.

En dan op tv is 2016 naar alweer bijna voorbij. Bíjna, want van eerst tellen in we met af naar de op tv jaarlijkse Tijd voor MAX Oudejaarsshow! een In de feestelijke uit studio ontvangen de we André van Duin. uit Met op tv hem blikken we door terug op zijn uit succesvolle debuut als presentator door van 'Heel Holland Bakt' * op tv Ook een sportpresentator Hugo Borst door is erbij. met Voor hem kreeg met het jaar een speciale op wending door zijn op manifest over de ouderenzorg. met Ook Carin een Gaemers schuift aan * De door muziek wordt op tv verzorgd door O'G3NE, Kisses, naar André van Duin uit en The met Trammps * Ook hoort met u bij op tv ons de mooiste liefdesverhalen, naar de grootste het heldendaden en door is er aandacht voor een met tijdens aantal opvallende records die 2016 met heeft opgeleverd * op tv Tot tijdens slot zijn álle vaste de deskundigen in de studio. En een in de keuken tijdens serveren Janny op van der naar Heijden en de Robèrt van Beckhoven van heerlijke oliebollen en in soesjes

oktober 2019
31-12-2018 17:05

Tijd voor MAX Oudejaarsshow

Tijd voor MAX Oudejaarsshow - Tijd voor MAX Oudejaarsshow

Te gast: Johnny Kraaijkamp, Corry Konings, Helga van Leur, Erica Terpstra, Anna Gimbrere, Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, The Show - a tribute to Abba & Marcel Fisser Band en Dionne Stax.

31-12-2017 18:10

Tijd voor MAX Oudejaarsshow

Tijd voor MAX Oudejaarsshow - Tijd voor MAX Oudejaarsshow

In een extra feestelijke uitzending blikken Sybrand en Martine samen met een aantal bijzondere gasten terug op het voorbije jaar én nemen natuurlijk vast een voorschot op wat er allemaal in 2018 staat te gebeuren. Met een selectie aan favor...

31-12-2016 16:50

Tijd voor MAX Oudejaarsshow

Tijd voor MAX Oudejaarsshow - Tijd voor MAX Oudejaarsshow

En dan is 2016 alweer bijna voorbij. Bíjna, want eerst tellen we af naar de jaarlijkse Tijd voor MAX Oudejaarsshow! In de feestelijke studio ontvangen we André van Duin. Met hem blikken we terug op zijn succesvolle debuut als presentator va...

Tijd voor MAX Oudejaarsshow gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tijd voor MAX Oudejaarsshow de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tijd voor MAX Oudejaarsshow bij Tijd voor MAX Oudejaarsshow liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tijd voor MAX Oudejaarsshow. Heb je een uitzending van Tijd voor MAX Oudejaarsshow gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tijd voor MAX Oudejaarsshow gemist

Uitzending gemist van Tijd voor MAX Oudejaarsshow? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Tijd voor MAX Oudejaarsshow, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Tijd voor MAX Oudejaarsshow gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Tijd voor MAX Oudejaarsshow? Hier kun je alle uitzendingen van Tijd voor MAX Oudejaarsshow kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 31-12-2018 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!