Programma gemist?

Wie zijn al naar die op liefhebbers voor wie vuurwerk helemaal op geen vloek naar is, maar een het passie?Meer tijdens Consumentenvuurwerk staat steeds naar meer ter discussie, maar van toch wordt er met in Oudjaar nog steeds voor een uit miljoenen de lucht ingeschoten. Wie door zijn al een die liefhebbers, voor wie vuurwerk op helemaal geen vloek naar is, met maar een passie? Filmmaker uit Nan Rosens gaat op op tv zoek naar op de kern van in die passie: door wat is voor mensen op tv de aantrekkingskracht tijdens en betekenis door van vuurwerk, terwijl een anderen zich er juist naar zo aan de ergeren? In de documentaire met vertellen liefhebbers hartstochtelijk over de hun liefde op tv voor knallen, dreunen een en pijlen. door Verhalen over saamhorigheid, vrijheid, spanning door en familiebanden. een En over op het unieke gevoel het jaar met in een knal af in de te sluiten en zo een in nieuw begin met te markeren. de Een aantal is elke in dag van het jaar bezig op tv op met vuurwerk. Toon van zegt: 'Voor mij is vuurwerk puur door geluk' en Fred op tv biecht op: 'Mijn het diepste wens is door om een op tv keer te mogen het slapen in een vuurwerkbunker'. door op Pascal laat vuurwerktattoos zetten en meneer tijdens de Ritman ziet vuurwerk als een uitingsvorm met van tijdens de samenhang van in de kosmos. Schitterend! is op tv een lofzang tijdens op vuurwerk die haaks staat door op het op tv besef dat op onze vuurwerktraditie dreigt te naar worden afgeschaft een door een maatschappij die risico's het zoveel naar mogelijk wil uitbannen de en uitspattingen niet meer de tolereert. Maar uit wat gaat een er verloren als consumentenvuurwerk een geheel wordt op tv verboden?Minder

mei 2020
31-12-2015 21:20

2Doc: Schitterend!

2Doc: Schitterend! - 2Doc: Schitterend!

Wie zijn al die liefhebbers voor wie vuurwerk helemaal geen vloek is, maar een passie?Meer Consumentenvuurwerk staat steeds meer ter discussie, maar toch wordt er met Oudjaar nog steeds voor miljoenen de lucht ingeschoten. Wie zijn al die l...

2Doc: Schitterend! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Schitterend! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Schitterend! bij 2Doc: Schitterend! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Schitterend!. Heb je een uitzending van 2Doc: Schitterend! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Schitterend! gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Schitterend!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Schitterend!, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Schitterend! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Schitterend!? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Schitterend! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2015 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!