Programma gemist?

Wie op zijn al die liefhebbers voor tijdens wie vuurwerk tijdens helemaal geen naar vloek is, maar op een passie?Meer het Consumentenvuurwerk staat steeds met meer ter discussie, maar toch wordt op tv er met met Oudjaar nog steeds voor in miljoenen de van lucht ingeschoten. Wie naar zijn al een die liefhebbers, de voor wie vuurwerk helemaal geen vloek met is, maar het een passie? Filmmaker Nan op Rosens op tv gaat op zoek naar uit de kern naar van die passie: door wat is voor mensen de met aantrekkingskracht en betekenis naar van vuurwerk, met terwijl anderen zich de er naar juist zo aan ergeren? In uit de documentaire vertellen van liefhebbers hartstochtelijk op tv over hun liefde voor knallen, van dreunen uit en pijlen. Verhalen over tijdens saamhorigheid, op tv vrijheid, spanning en een familiebanden. En over het unieke gevoel van het jaar met op tv een in knal af te sluiten en het zo door een nieuw begin te op tv markeren. Een aantal is in met elke dag van door het jaar bezig met vuurwerk. een Toon zegt: de 'Voor mij met is vuurwerk puur geluk' naar en Fred de biecht op: 'Mijn de diepste wens is om een keer het te mogen op slapen in een uit vuurwerkbunker'. Pascal de laat vuurwerktattoos tijdens zetten en meneer uit Ritman ziet vuurwerk als met een uitingsvorm van de van samenhang door in de kosmos. Schitterend! is het een lofzang op van vuurwerk die op haaks staat op op tv het besef dat onze vuurwerktraditie van dreigt te worden het het afgeschaft door een de maatschappij die risico's op tv zoveel mogelijk wil het uitbannen en uitspattingen niet meer een tolereert. op tv Maar wat gaat er op tv verloren als uit consumentenvuurwerk geheel wordt op verboden?Minder

september 2021
31-12-2015 21:20

2Doc: Schitterend!

2Doc: Schitterend! - 2Doc: Schitterend!

Wie zijn al die liefhebbers voor wie vuurwerk helemaal geen vloek is, maar een passie?Meer Consumentenvuurwerk staat steeds meer ter discussie, maar toch wordt er met Oudjaar nog steeds voor miljoenen de lucht ingeschoten. Wie zijn al die l...

2Doc: Schitterend! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Schitterend! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Schitterend! bij 2Doc: Schitterend! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Schitterend!. Heb je een uitzending van 2Doc: Schitterend! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Schitterend! gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Schitterend!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Schitterend!, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Schitterend! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Schitterend!? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Schitterend! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2015 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!