Programma gemist?

Wie zijn in al op die liefhebbers voor wie vuurwerk helemaal in geen vloek is, met maar een een passie?Meer Consumentenvuurwerk staat steeds door meer ter op tv discussie, maar door toch wordt er met met Oudjaar het nog steeds voor in miljoenen de lucht ingeschoten. Wie zijn uit al tijdens die liefhebbers, in voor wie vuurwerk helemaal geen de vloek is, maar een op tv passie? Filmmaker met Nan op tv Rosens gaat op uit zoek naar de kern van die van door passie: wat is voor mensen naar de aantrekkingskracht en betekenis met van in vuurwerk, terwijl anderen zich er naar juist zo aan naar ergeren? op tv In de documentaire vertellen tijdens liefhebbers hartstochtelijk over uit hun liefde op tv voor knallen, dreunen en de pijlen. Verhalen over saamhorigheid, de van vrijheid, spanning en familiebanden. in En over het unieke gevoel met uit het jaar met een van knal af te sluiten en naar zo een van nieuw begin te uit markeren. Een aantal is door elke dag van in het het jaar bezig met vuurwerk. Toon van zegt: naar 'Voor mij uit is vuurwerk puur geluk' en naar Fred biecht op tv op: 'Mijn diepste wens is in om een keer naar te mogen tijdens slapen in een met vuurwerkbunker'. Pascal het laat vuurwerktattoos zetten op en meneer Ritman tijdens ziet vuurwerk als de een uitingsvorm van in de samenhang in de een kosmos. op Schitterend! is een in lofzang op vuurwerk die in haaks staat op het een besef dat onze een vuurwerktraditie dreigt te worden tijdens afgeschaft naar door een maatschappij naar die risico's zoveel mogelijk in wil uitbannen van en uitspattingen niet meer met tolereert. Maar wat gaat de er het verloren als consumentenvuurwerk geheel wordt op de verboden?Minder

mei 2021
31-12-2015 21:20

2Doc: Schitterend!

2Doc: Schitterend! - 2Doc: Schitterend!

Wie zijn al die liefhebbers voor wie vuurwerk helemaal geen vloek is, maar een passie?Meer Consumentenvuurwerk staat steeds meer ter discussie, maar toch wordt er met Oudjaar nog steeds voor miljoenen de lucht ingeschoten. Wie zijn al die l...

2Doc: Schitterend! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Schitterend! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Schitterend! bij 2Doc: Schitterend! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Schitterend!. Heb je een uitzending van 2Doc: Schitterend! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Schitterend! gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Schitterend!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Schitterend!, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Schitterend! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Schitterend!? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Schitterend! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2015 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!