Programma gemist?

Wie uit zijn al die liefhebbers uit voor wie vuurwerk helemaal op tv met geen vloek is, maar een de passie?Meer Consumentenvuurwerk van staat steeds meer door ter discussie, maar toch wordt met er met Oudjaar in nog een steeds voor miljoenen van de lucht ingeschoten. Wie zijn op tv al die de liefhebbers, voor wie vuurwerk naar in helemaal geen vloek is, met maar een passie? het Filmmaker Nan Rosens gaat op met zoek naar met de kern op van die passie: wat is naar op voor mensen de aantrekkingskracht en betekenis op tv van vuurwerk, het terwijl anderen zich tijdens er juist in zo aan ergeren? In van de documentaire tijdens vertellen liefhebbers op tv hartstochtelijk over hun liefde voor knallen, op dreunen tijdens en pijlen. van Verhalen over saamhorigheid, vrijheid, spanning de en het familiebanden. En over op het unieke gevoel het jaar met naar een knal af van te sluiten en tijdens op tv zo een nieuw begin in te markeren. Een aantal is van elke dag van door het met jaar bezig met vuurwerk. Toon op tv zegt: 'Voor mij met is naar vuurwerk puur geluk' een en Fred biecht de op: 'Mijn diepste wens is met om de een keer te mogen op slapen op tv in een vuurwerkbunker'. Pascal laat vuurwerktattoos een zetten van en meneer Ritman een ziet vuurwerk een als een uitingsvorm op van de samenhang in de het kosmos. Schitterend! is een het lofzang op vuurwerk de op die haaks staat op het het besef in dat onze vuurwerktraditie dreigt te worden met afgeschaft door een van maatschappij met die risico's zoveel mogelijk op tv wil uitbannen op en uitspattingen niet meer tolereert. uit Maar in wat gaat er verloren als met consumentenvuurwerk door geheel wordt met verboden?Minder

januari 2021
31-12-2015 21:20

2Doc: Schitterend!

2Doc: Schitterend! - 2Doc: Schitterend!

Wie zijn al die liefhebbers voor wie vuurwerk helemaal geen vloek is, maar een passie?Meer Consumentenvuurwerk staat steeds meer ter discussie, maar toch wordt er met Oudjaar nog steeds voor miljoenen de lucht ingeschoten. Wie zijn al die l...

2Doc: Schitterend! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Schitterend! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Schitterend! bij 2Doc: Schitterend! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Schitterend!. Heb je een uitzending van 2Doc: Schitterend! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Schitterend! gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Schitterend!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Schitterend!, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Schitterend! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Schitterend!? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Schitterend! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2015 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!