Programma gemist?

Wie door zijn al die liefhebbers tijdens voor wie met vuurwerk helemaal geen met vloek is, maar een passie?Meer tijdens uit Consumentenvuurwerk staat steeds meer ter discussie, in maar de toch wordt er met uit Oudjaar nog steeds voor met miljoenen de de lucht ingeschoten. Wie zijn tijdens al die liefhebbers, op voor wie in vuurwerk helemaal geen vloek op tv is, maar een het passie? Filmmaker tijdens Nan Rosens uit gaat op zoek naar in de door kern van die passie: wat op is voor mensen van de aantrekkingskracht en uit betekenis naar van vuurwerk, terwijl anderen zich het er juist van zo aan ergeren? In met de documentaire vertellen een liefhebbers door hartstochtelijk over hun op tv liefde voor knallen, naar dreunen en pijlen. Verhalen over een saamhorigheid, vrijheid, spanning en een familiebanden. naar En over een het unieke gevoel het jaar met van een knal af met van te sluiten en zo een nieuw de begin te op tv markeren. van Een aantal is elke dag van naar het het jaar bezig met vuurwerk. naar Toon zegt: 'Voor door mij is vuurwerk puur van geluk' het en Fred biecht uit op: 'Mijn diepste op wens is om door een keer te mogen in slapen in tijdens een vuurwerkbunker'. Pascal laat vuurwerktattoos in zetten en meneer een Ritman ziet met vuurwerk tijdens als een uitingsvorm van uit de samenhang in de kosmos. naar Schitterend! in is een naar lofzang op vuurwerk die haaks door staat het op het besef met dat onze vuurwerktraditie een dreigt te worden afgeschaft op tv door een door maatschappij die risico's een zoveel mogelijk wil uitbannen en een uitspattingen niet door meer tolereert. Maar wat gaat van er verloren het als consumentenvuurwerk tijdens geheel wordt naar verboden?Minder

september 2020
31-12-2015 21:20

2Doc: Schitterend!

2Doc: Schitterend! - 2Doc: Schitterend!

Wie zijn al die liefhebbers voor wie vuurwerk helemaal geen vloek is, maar een passie?Meer Consumentenvuurwerk staat steeds meer ter discussie, maar toch wordt er met Oudjaar nog steeds voor miljoenen de lucht ingeschoten. Wie zijn al die l...

2Doc: Schitterend! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Schitterend! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Schitterend! bij 2Doc: Schitterend! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Schitterend!. Heb je een uitzending van 2Doc: Schitterend! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Schitterend! gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Schitterend!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Schitterend!, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Schitterend! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Schitterend!? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Schitterend! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2015 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!