Programma gemist?

Wie zijn tijdens al die liefhebbers een voor wie de vuurwerk helemaal een geen vloek is, maar een passie?Meer op Consumentenvuurwerk staat steeds tijdens meer ter het discussie, door maar toch wordt er met uit Oudjaar naar nog steeds voor miljoenen de met lucht ingeschoten. door Wie zijn al door die liefhebbers, voor wie vuurwerk met helemaal een geen vloek is, maar een op tv in passie? Filmmaker Nan Rosens gaat op het tijdens zoek naar de kern van van die passie: in wat is voor in mensen de naar aantrekkingskracht en betekenis van vuurwerk, terwijl naar anderen zich er het een juist zo aan ergeren? uit In de documentaire vertellen met liefhebbers met hartstochtelijk over hun liefde voor knallen, van dreunen en pijlen. het uit Verhalen over saamhorigheid, een vrijheid, spanning en op familiebanden. En over het unieke gevoel met het jaar met met een op knal af te sluiten een en zo een nieuw in van begin te markeren. Een tijdens aantal is elke dag op tv van het jaar van bezig met vuurwerk. tijdens Toon tijdens zegt: 'Voor mij is een vuurwerk puur uit geluk' en Fred biecht op: 'Mijn de diepste met wens is om een een keer te mogen slapen door in met een vuurwerkbunker'. Pascal laat de vuurwerktattoos zetten en meneer op tv Ritman een ziet vuurwerk als een uitingsvorm tijdens van de samenhang het in de kosmos. van naar Schitterend! is een lofzang op in vuurwerk op tv die haaks staat op het op besef dat onze met vuurwerktraditie dreigt te worden een van afgeschaft door een maatschappij die met risico's zoveel mogelijk wil een uitbannen en uitspattingen op tijdens niet meer tolereert. Maar wat tijdens gaat er verloren als naar consumentenvuurwerk geheel tijdens wordt naar verboden?Minder

januari 2020
31-12-2015 21:20

2Doc: Schitterend!

2Doc: Schitterend! - 2Doc: Schitterend!

Wie zijn al die liefhebbers voor wie vuurwerk helemaal geen vloek is, maar een passie?Meer Consumentenvuurwerk staat steeds meer ter discussie, maar toch wordt er met Oudjaar nog steeds voor miljoenen de lucht ingeschoten. Wie zijn al die l...

2Doc: Schitterend! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Schitterend! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Schitterend! bij 2Doc: Schitterend! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Schitterend!. Heb je een uitzending van 2Doc: Schitterend! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Schitterend! gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Schitterend!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Schitterend!, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Schitterend! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Schitterend!? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Schitterend! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2015 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!