Programma gemist?

Een swingend eerbetoon op aan enkele grootse van vocalisten waarvan uit je nog nooit hebt op gehoord. een Grote sterren het tonen in deze van documentaire hun diepe respect voor deze een miskende tijdens helden, hun backing tijdens vocals.Meer Een van swingend eerbetoon aan enkele het grootse vocalisten, uit die iedereen wel in eens heeft gehoord, maar naar die bijna door niemand kent. Sterren als Bruce Springsteen, op tv Sting en tijdens Mick Jagger van tonen in deze Oscarwinnende documentaire op tv hun diepe respect de naar voor deze miskende helden, hun backing op in vocals, die op van enkele meters van de op tv roem met veel tijdens passie hun werk naar doen. Wat van zou popmuziek zijn op zonder riffs, refreinen en harmonieën van met van achtergrondzangers en -zangeressen? Hoewel deze de muzikanten net buiten het de schijnwerpers blijven met staan, zijn op tv het juist hun tijdens stemmen die ontelbare nummers legendarisch uit hebben gemaakt. door Twenty in Feet from Stardom belicht de op carrières van enkele belangrijke met achtergrondzangeressen waaronder met Darlene Love, Merry de Clayton, Lisa Fischer op en Judith Hill. op tv De meeste van hen door begonnen met op tv zingen in door een gospelkoor en de de regisseur het kwam er al snel het achter dat het feit dat op tv hun namen de niet bekend uit zijn, nog met niet betekent dat het door geen diva's kunnen zijn. Vrijwel het allemaal een zingen ze met gemak op de grote sterren op tv van het podium. Maar van waarom staan de zij dan tijdens toch op op tv de achtergrond? Is dat met een keuze of in hun lot?Minder

Een swingend eerbetoon van de aan enkele grootse vocalisten, tijdens waarvan je op tv nog nooit hebt gehoord. Grote sterren het tonen in deze het documentaire hun diepe tijdens respect voor deze tijdens miskende op tv helden, hun in backing vocals.Meer Een swingend eerbetoon het aan enkele naar grootse vocalisten, naar die iedereen weleens heeft een gehoord, maar die op tv bijna niemand kent. de Sterren als Bruce Springsteen, in Sting naar en Mick Jagger tonen in deze de Oscarwinnende met documentaire hun diepe in respect voor deze miskende tijdens helden, hun backing naar vocals, die op op enkele meters van door de een roem met veel passie hun uit werk doen. Wat zou op popmuziek zijn van zonder riffs, door refreinen en harmonieën van op tv achtergrondzangers en -zangeressen? door Hoewel op tv deze muzikanten net buiten de naar schijnwerpers blijven staan, zijn het het met juist hun stemmen die het ontelbare nummers legendarisch op tv hebben gemaakt. Twenty Feet de from het Stardom belicht de carrières van op enkele belangrijke achtergrondzangeressen op tv waaronder tijdens Darlene Love, uit Merry Clayton, Lisa Fischer de en Judith Hill. uit De meeste van hen begonnen uit met zingen op tv in een gospelkoor naar en de in regisseur kwam er al snel door achter op dat het op feit dat hun namen met niet bekend zijn, nog niet door van betekent dat het het geen diva's kunnen zijn. Vrijwel op allemaal zingen ze met door gemak het de grote sterren door van het podium. Maar waarom door staan zij naar dan in toch op de achtergrond? op Is dat een keuze of een een hun lot?Minder

september 2020
17-03-2016 23:00

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom - Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom

Een swingend eerbetoon aan enkele grootse vocalisten waarvan je nog nooit hebt gehoord. Grote sterren tonen in deze documentaire hun diepe respect voor deze miskende helden, hun backing vocals.Meer Een swingend eerbetoon aan enkele grootse ...

31-12-2015 22:25

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom - Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom

Een swingend eerbetoon aan enkele grootse vocalisten, waarvan je nog nooit hebt gehoord. Grote sterren tonen in deze documentaire hun diepe respect voor deze miskende helden, hun backing vocals.Meer Een swingend eerbetoon aan enkele grootse...

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom bij Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 17-03-2016 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!