Programma gemist?

Een naar swingend eerbetoon aan in enkele grootse vocalisten waarvan uit je nog de nooit hebt door gehoord. Grote sterren een tonen in deze documentaire hun tijdens diepe respect voor deze door miskende helden, de hun backing vocals.Meer op Een swingend eerbetoon uit aan uit enkele grootse vocalisten, een die iedereen wel van eens heeft gehoord, op maar die bijna niemand kent. het Sterren als naar Bruce Springsteen, Sting uit en Mick Jagger op tv tonen in deze Oscarwinnende het documentaire op hun diepe respect voor deze uit miskende helden, hun op tv backing vocals, die op het enkele meters van uit van de roem met veel passie van hun werk doen. van Wat zou popmuziek van zijn zonder riffs, in refreinen en op harmonieën van achtergrondzangers en -zangeressen? het Hoewel deze tijdens muzikanten net door buiten de schijnwerpers met blijven staan, zijn het juist de de hun stemmen die ontelbare een nummers legendarisch hebben gemaakt. tijdens Twenty Feet from Stardom de belicht de carrières uit met van enkele belangrijke achtergrondzangeressen uit waaronder Darlene Love, Merry naar Clayton, op Lisa Fischer en Judith op Hill. De naar meeste van hen tijdens begonnen met zingen door in een gospelkoor en de regisseur van in kwam er al snel achter op tv dat van het feit dat hun namen niet op tv bekend op zijn, nog niet op tv betekent dat het geen diva's een kunnen zijn. Vrijwel van allemaal zingen uit ze met gemak op de grote met sterren van het podium. Maar door waarom het staan zij de dan toch op de achtergrond? Is een dat op een keuze in of hun lot?Minder

Een op swingend eerbetoon aan enkele grootse op vocalisten, waarvan je in nog nooit hebt op tv gehoord. Grote een sterren tonen in deze door documentaire hun diepe naar respect voor op deze miskende helden, hun op backing een vocals.Meer Een swingend naar eerbetoon aan enkele van grootse vocalisten, die iedereen met weleens heeft in gehoord, maar tijdens die bijna niemand kent. Sterren naar als tijdens Bruce Springsteen, Sting en een Mick Jagger tonen in van deze Oscarwinnende op documentaire hun diepe respect voor van deze miskende helden, met hun backing het vocals, die op enkele naar meters in van de roem tijdens met veel uit passie hun werk doen. Wat zou de popmuziek uit zijn zonder riffs, naar refreinen en harmonieën van achtergrondzangers op en -zangeressen? door Hoewel deze muzikanten een net buiten de het schijnwerpers blijven tijdens staan, zijn het juist hun op tv stemmen die door ontelbare nummers het legendarisch hebben gemaakt. Twenty in Feet met from Stardom belicht de carrières van van enkele van belangrijke achtergrondzangeressen waaronder Darlene in Love, Merry Clayton, in Lisa Fischer door en Judith Hill. De de meeste van hen tijdens begonnen met zingen in een een gospelkoor en de de regisseur kwam op er al snel in achter dat het uit naar feit dat hun op namen niet bekend zijn, nog niet op betekent dat in het geen de diva's kunnen zijn. Vrijwel tijdens allemaal zingen tijdens ze met op gemak de grote sterren in van het podium. Maar waarom in staan zij dan een toch op tijdens de uit achtergrond? Is dat een keuze met of hun tijdens lot?Minder

januari 2021
17-03-2016 23:00

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom - Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom

Een swingend eerbetoon aan enkele grootse vocalisten waarvan je nog nooit hebt gehoord. Grote sterren tonen in deze documentaire hun diepe respect voor deze miskende helden, hun backing vocals.Meer Een swingend eerbetoon aan enkele grootse ...

31-12-2015 22:25

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom - Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom

Een swingend eerbetoon aan enkele grootse vocalisten, waarvan je nog nooit hebt gehoord. Grote sterren tonen in deze documentaire hun diepe respect voor deze miskende helden, hun backing vocals.Meer Een swingend eerbetoon aan enkele grootse...

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom bij Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 17-03-2016 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!