Programma gemist?

Een swingend eerbetoon de aan een enkele grootse vocalisten waarvan door je in nog nooit hebt gehoord. de Grote sterren op tv tonen in deze op tv documentaire hun diepe naar respect voor deze naar miskende helden, hun backing vocals.Meer een Een swingend eerbetoon uit aan enkele grootse in vocalisten, die iedereen wel de eens door heeft gehoord, maar die door bijna niemand kent. in Sterren als het Bruce Springsteen, Sting de en Mick de Jagger tonen in deze Oscarwinnende documentaire een hun naar diepe respect op tv voor deze miskende helden, hun backing het vocals, die op de op enkele meters van de roem met op tv veel het passie hun werk doen. Wat op zou popmuziek in zijn zonder de riffs, refreinen en door harmonieën van achtergrondzangers en -zangeressen? van Hoewel deze met muzikanten net buiten de het schijnwerpers blijven op staan, zijn het juist de hun door stemmen die ontelbare nummers legendarisch naar hebben op gemaakt. Twenty Feet from door Stardom belicht de met carrières van enkele de belangrijke achtergrondzangeressen waaronder Darlene met Love, Merry Clayton, een de Lisa Fischer en in Judith Hill. De meeste van een hen begonnen met zingen op in een gospelkoor het en uit de regisseur kwam er door al snel achter uit dat het feit een dat hun namen niet van bekend zijn, een nog niet betekent in dat met het geen diva's kunnen zijn. Vrijwel op tv allemaal tijdens zingen ze met gemak op tv de grote naar sterren van het podium. op Maar van waarom staan zij dan de toch op de achtergrond? Is op dat het een keuze of hun het lot?Minder

Een swingend door eerbetoon aan enkele grootse in vocalisten, de waarvan je nog nooit hebt uit het gehoord. Grote sterren tonen in in deze op documentaire hun diepe respect voor door deze in miskende helden, hun backing vocals.Meer naar Een swingend de eerbetoon aan door enkele grootse vocalisten, die iedereen weleens op heeft gehoord, maar tijdens die bijna niemand op de kent. Sterren als Bruce Springsteen, Sting door en op tv Mick Jagger op tv tonen in deze Oscarwinnende documentaire hun het diepe van respect voor deze miskende helden, uit hun het backing vocals, in die op enkele meters van op tv de roem met uit veel passie hun op tv werk doen. Wat het zou popmuziek met zijn zonder van riffs, refreinen en harmonieën van achtergrondzangers op en -zangeressen? met Hoewel deze muzikanten net door naar buiten de schijnwerpers blijven een staan, zijn de het juist hun naar stemmen die ontelbare nummers legendarisch hebben met gemaakt. de Twenty Feet from uit Stardom belicht de carrières van het enkele een belangrijke achtergrondzangeressen een waaronder Darlene Love, naar Merry Clayton, Lisa de Fischer en Judith de Hill. De meeste van hen het begonnen met zingen in op tv een door gospelkoor en de regisseur kwam door er al snel door achter uit dat het met feit dat hun namen niet bekend uit zijn, nog niet een betekent naar dat het geen diva's door kunnen zijn. Vrijwel naar allemaal op zingen ze met door gemak de grote sterren door van het podium. Maar met waarom staan zij dan de door toch op de achtergrond? Is op tv dat een keuze of naar hun door lot?Minder

mei 2021
17-03-2016 23:00

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom - Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom

Een swingend eerbetoon aan enkele grootse vocalisten waarvan je nog nooit hebt gehoord. Grote sterren tonen in deze documentaire hun diepe respect voor deze miskende helden, hun backing vocals.Meer Een swingend eerbetoon aan enkele grootse ...

31-12-2015 22:25

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom - Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom

Een swingend eerbetoon aan enkele grootse vocalisten, waarvan je nog nooit hebt gehoord. Grote sterren tonen in deze documentaire hun diepe respect voor deze miskende helden, hun backing vocals.Meer Een swingend eerbetoon aan enkele grootse...

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom bij Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 17-03-2016 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!