Programma gemist?

Een swingend op eerbetoon tijdens aan enkele grootse vocalisten een waarvan je nog nooit een hebt gehoord. Grote sterren uit tonen in deze met documentaire op hun diepe respect voor deze door miskende helden, de hun uit backing vocals.Meer Een swingend eerbetoon op aan enkele grootse vocalisten, in die iedereen naar wel eens heeft naar gehoord, naar maar die bijna niemand in kent. Sterren als Bruce Springsteen, van Sting en op Mick Jagger tonen op tv in deze Oscarwinnende documentaire tijdens hun de diepe respect voor deze naar miskende helden, hun op tv backing vocals, die in op uit enkele meters van de roem de met veel passie op tv hun werk met doen. Wat zou popmuziek zijn in zonder riffs, naar refreinen en op harmonieën van achtergrondzangers en -zangeressen? naar door Hoewel deze muzikanten net buiten met de tijdens schijnwerpers blijven staan, op zijn het juist hun stemmen die door ontelbare naar nummers legendarisch hebben gemaakt. Twenty van Feet from tijdens Stardom belicht de carrières het uit van enkele belangrijke in achtergrondzangeressen waaronder Darlene door Love, Merry Clayton, Lisa Fischer op en Judith Hill. De de op meeste van hen begonnen met zingen op tv met in een gospelkoor en de regisseur uit kwam een er al het snel achter dat met het feit dat hun namen door niet bekend zijn, een nog niet uit betekent dat het geen naar diva's het kunnen zijn. Vrijwel allemaal zingen in ze met gemak naar de grote sterren de van het podium. Maar met waarom staan van zij van dan toch op de achtergrond? op Is een dat een keuze of een hun lot?Minder

Een swingend op tv eerbetoon aan enkele grootse de vocalisten, waarvan met je een nog nooit hebt gehoord. Grote op sterren tonen met in deze documentaire hun de diepe op tv respect voor deze miskende helden, in hun tijdens backing vocals.Meer Een swingend eerbetoon door aan enkele de grootse vocalisten, op die iedereen weleens heeft gehoord, maar tijdens uit die bijna niemand kent. Sterren als door Bruce van Springsteen, Sting en Mick het Jagger tonen in een deze Oscarwinnende documentaire naar hun diepe respect voor op van deze miskende helden, hun backing vocals, in op tv die op enkele meters van uit de roem in met veel passie hun door werk doen. Wat zou in popmuziek zijn op tv zonder riffs, refreinen en de harmonieën van achtergrondzangers van en -zangeressen? met Hoewel deze muzikanten net tijdens buiten de schijnwerpers op blijven staan, zijn met het juist in hun stemmen in die ontelbare nummers legendarisch een hebben uit gemaakt. Twenty Feet from Stardom op belicht de carrières een van enkele een belangrijke achtergrondzangeressen van waaronder Darlene Love, het Merry Clayton, Lisa Fischer en Judith van Hill. De meeste uit met van hen begonnen met zingen met in een het gospelkoor en de regisseur tijdens kwam er al de snel achter dat op tv het feit dat in hun van namen niet bekend zijn, nog met niet betekent dat het tijdens geen diva's kunnen het zijn. tijdens Vrijwel allemaal zingen de ze met gemak uit de grote sterren van door het podium. het Maar waarom staan zij dan tijdens uit toch op de achtergrond? op Is dat een keuze of op tv hun naar lot?Minder

oktober 2021
17-03-2016 23:00

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom - Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom

Een swingend eerbetoon aan enkele grootse vocalisten waarvan je nog nooit hebt gehoord. Grote sterren tonen in deze documentaire hun diepe respect voor deze miskende helden, hun backing vocals.Meer Een swingend eerbetoon aan enkele grootse ...

31-12-2015 22:25

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom - Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom

Een swingend eerbetoon aan enkele grootse vocalisten, waarvan je nog nooit hebt gehoord. Grote sterren tonen in deze documentaire hun diepe respect voor deze miskende helden, hun backing vocals.Meer Een swingend eerbetoon aan enkele grootse...

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom bij Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 17-03-2016 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!