Programma gemist?

Een swingend het eerbetoon aan enkele door grootse vocalisten door waarvan je nog nooit door hebt gehoord. op Grote sterren tonen in een deze het documentaire hun diepe respect voor deze op tv miskende helden, hun met backing uit vocals.Meer Een van swingend eerbetoon aan het enkele grootse vocalisten, uit die iedereen wel eens heeft met gehoord, maar die uit bijna met niemand kent. Sterren de als Bruce Springsteen, Sting en de Mick Jagger met tonen in op tv deze Oscarwinnende documentaire hun diepe uit respect voor deze miskende tijdens helden, hun backing van vocals, op tv die op enkele meters van tijdens de de roem met veel op passie hun werk tijdens doen. Wat zou popmuziek zijn op tv zonder de riffs, refreinen en met harmonieën van achtergrondzangers en -zangeressen? het Hoewel deze op tv muzikanten net buiten een de schijnwerpers blijven het staan, zijn het juist het hun stemmen die het ontelbare nummers tijdens legendarisch tijdens hebben gemaakt. Twenty Feet from Stardom met belicht een de carrières van van enkele belangrijke achtergrondzangeressen waaronder Darlene van Love, Merry tijdens Clayton, een Lisa Fischer en op tv Judith Hill. De naar meeste van hen begonnen uit met zingen in een een gospelkoor en de regisseur in kwam er naar al uit snel achter dat het met feit dat hun namen op tv niet bekend zijn, nog op niet betekent in dat met het geen diva's kunnen zijn. Vrijwel naar allemaal zingen met ze met door gemak de de grote sterren van het de podium. Maar in waarom staan zij dan toch op uit de op tv achtergrond? Is dat een keuze in op tv of hun lot?Minder

Een in swingend eerbetoon aan enkele grootse op een vocalisten, waarvan je op tv nog nooit hebt tijdens gehoord. Grote sterren op tv tonen in deze documentaire hun in diepe respect de voor deze miskende helden, de hun met backing vocals.Meer Een op swingend eerbetoon aan enkele grootse vocalisten, een die iedereen weleens het heeft het gehoord, maar die bijna niemand naar kent. tijdens Sterren als Bruce Springsteen, uit Sting door en Mick Jagger tonen op in deze Oscarwinnende uit documentaire hun diepe tijdens respect voor deze miskende de helden, op tv hun backing vocals, die op enkele door meters van de de roem met van veel passie met hun werk doen. tijdens Wat zou popmuziek zijn zonder de riffs, door refreinen en harmonieën van achtergrondzangers uit een en -zangeressen? Hoewel met deze muzikanten net buiten met de schijnwerpers blijven staan, met zijn het naar juist hun stemmen naar die ontelbare nummers een legendarisch hebben het gemaakt. Twenty Feet uit from Stardom belicht op de carrières van enkele uit belangrijke achtergrondzangeressen waaronder de Darlene Love, Merry de Clayton, Lisa Fischer naar en Judith Hill. naar De meeste naar van hen begonnen met zingen op tv in op een gospelkoor en de regisseur kwam tijdens er al snel in achter dat op tv het feit een dat hun namen door niet bekend zijn, nog niet van betekent dat op het geen diva's kunnen door zijn. op tv Vrijwel allemaal zingen uit ze met gemak in de grote sterren van het tijdens van podium. Maar waarom tijdens staan zij dan toch op de naar achtergrond? Is het dat een keuze de of van hun lot?Minder

mei 2020
17-03-2016 23:00

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom - Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom

Een swingend eerbetoon aan enkele grootse vocalisten waarvan je nog nooit hebt gehoord. Grote sterren tonen in deze documentaire hun diepe respect voor deze miskende helden, hun backing vocals.Meer Een swingend eerbetoon aan enkele grootse ...

31-12-2015 22:25

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom - Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom

Een swingend eerbetoon aan enkele grootse vocalisten, waarvan je nog nooit hebt gehoord. Grote sterren tonen in deze documentaire hun diepe respect voor deze miskende helden, hun backing vocals.Meer Een swingend eerbetoon aan enkele grootse...

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom bij Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 17-03-2016 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!