Programma gemist?

Een op swingend eerbetoon aan op tv enkele grootse vocalisten waarvan een je nog nooit hebt de gehoord. Grote sterren met tonen in het deze door documentaire hun diepe respect van voor deze tijdens miskende helden, hun backing vocals.Meer in Een swingend naar eerbetoon aan enkele grootse vocalisten, met een die iedereen wel eens het heeft gehoord, maar die uit bijna niemand de kent. Sterren als Bruce Springsteen, met Sting en Mick van van Jagger tonen in deze op Oscarwinnende documentaire het hun diepe respect een voor deze miskende een helden, hun backing vocals, die op in enkele tijdens meters van de roem met in veel passie door hun werk doen. door Wat zou van popmuziek zijn zonder het riffs, refreinen en harmonieën op van achtergrondzangers en door -zangeressen? Hoewel deze van muzikanten net met buiten de schijnwerpers blijven door staan, zijn het juist door hun een stemmen die door ontelbare nummers legendarisch hebben van gemaakt. Twenty naar Feet from Stardom belicht de carrières in van enkele naar belangrijke achtergrondzangeressen waaronder door Darlene Love, in Merry Clayton, Lisa Fischer en in tijdens Judith Hill. De meeste van hen door begonnen met zingen uit in een gospelkoor een en het de regisseur door kwam er al snel achter dat door tijdens het feit dat hun het namen niet bekend zijn, uit nog niet betekent dat met door het geen diva's door kunnen zijn. Vrijwel allemaal zingen op ze met gemak de op grote sterren van op tv het podium. op tv Maar uit waarom staan zij dan in toch op op tv de achtergrond? Is dat tijdens een keuze het of hun lot?Minder

Een op tv swingend eerbetoon aan het enkele grootse vocalisten, waarvan je op tv in nog nooit hebt gehoord. op tv Grote sterren tonen een in deze documentaire hun de diepe respect een voor deze miskende het helden, hun backing vocals.Meer uit Een swingend tijdens eerbetoon aan enkele grootse op tv vocalisten, met die iedereen weleens heeft gehoord, maar in door die bijna niemand kent. door Sterren als uit Bruce Springsteen, Sting en Mick in Jagger tonen de in deze Oscarwinnende documentaire op tv hun diepe respect voor de deze miskende helden, het hun backing vocals, de die in op enkele meters van met de roem met veel naar passie van hun werk op tv doen. Wat zou popmuziek op zijn zonder de riffs, refreinen en harmonieën van achtergrondzangers van op en -zangeressen? Hoewel deze van muzikanten net buiten de schijnwerpers naar tijdens blijven staan, zijn op het juist hun stemmen die ontelbare door nummers legendarisch hebben op tv gemaakt. Twenty met Feet from Stardom belicht van het de carrières van enkele het belangrijke achtergrondzangeressen waaronder Darlene Love, een Merry Clayton, op tv Lisa Fischer op en Judith Hill. De meeste de naar van hen begonnen met zingen op in een naar gospelkoor en de een regisseur kwam er de al snel achter op tv dat het feit dat van hun op tv namen niet bekend in zijn, nog niet betekent dat het op tv geen diva's kunnen tijdens zijn. met Vrijwel allemaal zingen ze met op tv gemak de van grote naar sterren van het podium. naar Maar waarom staan zij het dan in toch op de achtergrond? van Is dat een een keuze of uit hun lot?Minder

januari 2020
17-03-2016 23:00

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom - Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom

Een swingend eerbetoon aan enkele grootse vocalisten waarvan je nog nooit hebt gehoord. Grote sterren tonen in deze documentaire hun diepe respect voor deze miskende helden, hun backing vocals.Meer Een swingend eerbetoon aan enkele grootse ...

31-12-2015 22:25

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom - Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom

Een swingend eerbetoon aan enkele grootse vocalisten, waarvan je nog nooit hebt gehoord. Grote sterren tonen in deze documentaire hun diepe respect voor deze miskende helden, hun backing vocals.Meer Een swingend eerbetoon aan enkele grootse...

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom bij Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 17-03-2016 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!