Programma gemist?

Een swingend eerbetoon tijdens door aan enkele grootse op vocalisten waarvan je nog nooit het hebt van gehoord. Grote sterren tonen in het deze documentaire door hun diepe respect voor deze naar miskende een helden, hun naar backing vocals.Meer Een swingend eerbetoon naar aan enkele grootse tijdens vocalisten, die iedereen wel het eens heeft gehoord, tijdens door maar die bijna van niemand kent. Sterren als op tv Bruce Springsteen, Sting op en Mick Jagger op tonen in deze Oscarwinnende documentaire in hun diepe het respect voor met deze miskende met helden, hun backing vocals, die op de met enkele meters van het de roem met veel passie het hun naar werk doen. Wat zou het popmuziek zijn zonder riffs, refreinen de en harmonieën van naar achtergrondzangers en door -zangeressen? naar Hoewel deze muzikanten net een buiten de schijnwerpers blijven een staan, van zijn het juist hun in stemmen die ontelbare nummers legendarisch naar hebben gemaakt. tijdens Twenty Feet door from Stardom belicht op tv de carrières van enkele met belangrijke uit achtergrondzangeressen waaronder Darlene Love, het Merry Clayton, van Lisa Fischer en een Judith Hill. De meeste tijdens van hen begonnen op met zingen op tv in een gospelkoor en uit de regisseur op kwam er al snel door achter dat het feit dat van hun namen niet naar in bekend zijn, nog niet betekent door dat in het geen diva's door kunnen zijn. Vrijwel allemaal het zingen ze met gemak de naar grote sterren van op het podium. Maar tijdens waarom staan het zij dan toch door op de achtergrond? Is op dat een keuze een of hun op lot?Minder

Een van swingend eerbetoon naar aan enkele grootse vocalisten, waarvan naar je nog nooit een hebt gehoord. uit Grote sterren naar tonen in deze documentaire hun tijdens diepe respect voor deze op miskende helden, door hun backing vocals.Meer Een uit swingend eerbetoon naar aan enkele grootse vocalisten, het die iedereen weleens met heeft van gehoord, maar die bijna niemand in kent. Sterren als het Bruce Springsteen, naar Sting naar en Mick Jagger in tonen in deze tijdens Oscarwinnende documentaire hun op tv diepe respect voor deze miskende van helden, hun backing vocals, van de die op enkele meters van de door roem door met veel passie tijdens hun werk doen. tijdens Wat zou popmuziek zijn de zonder riffs, refreinen en op tv harmonieën van het achtergrondzangers en -zangeressen? Hoewel van in deze muzikanten net tijdens buiten de schijnwerpers blijven staan, met zijn het een juist hun stemmen van die ontelbare nummers een legendarisch hebben gemaakt. Twenty een Feet door from Stardom belicht de naar carrières van enkele belangrijke een achtergrondzangeressen waaronder Darlene naar Love, Merry met Clayton, Lisa Fischer en het Judith op Hill. De meeste van hen tijdens begonnen met door zingen in een gospelkoor en uit de door regisseur kwam naar er al snel door achter dat het feit tijdens dat hun namen niet door bekend de zijn, nog niet betekent dat het het geen diva's het kunnen tijdens zijn. Vrijwel allemaal op zingen ze met door gemak de grote sterren in van het naar podium. Maar waarom staan zij dan op tv toch op op de achtergrond? Is dat door een keuze of tijdens hun in lot?Minder

december 2019
17-03-2016 23:00

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom - Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom

Een swingend eerbetoon aan enkele grootse vocalisten waarvan je nog nooit hebt gehoord. Grote sterren tonen in deze documentaire hun diepe respect voor deze miskende helden, hun backing vocals.Meer Een swingend eerbetoon aan enkele grootse ...

31-12-2015 22:25

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom - Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom

Een swingend eerbetoon aan enkele grootse vocalisten, waarvan je nog nooit hebt gehoord. Grote sterren tonen in deze documentaire hun diepe respect voor deze miskende helden, hun backing vocals.Meer Een swingend eerbetoon aan enkele grootse...

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom bij Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 17-03-2016 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!