Programma gemist?

Een op tv swingend eerbetoon aan enkele grootse een vocalisten door waarvan je nog met nooit hebt gehoord. het Grote sterren tonen een in deze documentaire van hun diepe respect voor met deze miskende helden, hun met backing op vocals.Meer Een tijdens swingend eerbetoon aan enkele grootse vocalisten, naar die iedereen wel door eens heeft gehoord, naar maar die een bijna niemand kent. Sterren door als Bruce de Springsteen, Sting van en Mick Jagger tonen in uit deze Oscarwinnende tijdens documentaire hun diepe naar respect voor deze miskende de helden, naar hun backing op tv vocals, die op enkele meters op tv van de de roem met veel passie hun uit van werk doen. Wat naar zou popmuziek zijn zonder riffs, refreinen de en harmonieën de van achtergrondzangers van en -zangeressen? Hoewel deze de muzikanten net buiten naar de schijnwerpers blijven staan, de zijn naar het juist hun stemmen die naar ontelbare op tv nummers legendarisch hebben gemaakt. Twenty met Feet uit from Stardom belicht de naar carrières van door enkele belangrijke achtergrondzangeressen waaronder Darlene uit tijdens Love, Merry Clayton, Lisa op Fischer en Judith Hill. op tv De meeste het van hen begonnen met zingen een in een een gospelkoor een en de regisseur kwam er al de snel achter dat door het feit een dat hun namen uit niet het bekend zijn, nog niet betekent van dat op tv het geen diva's kunnen zijn. Vrijwel de allemaal door zingen ze met naar gemak de van grote sterren van het podium. een Maar uit waarom staan zij dan toch op de de achtergrond? Is de uit dat een keuze of door hun lot?Minder

Een uit swingend eerbetoon de aan enkele grootse vocalisten, uit waarvan je nog in nooit hebt gehoord. tijdens Grote sterren tonen in deze met documentaire hun in diepe uit respect voor deze miskende met helden, hun backing vocals.Meer Een van in swingend eerbetoon aan enkele grootse vocalisten, een die iedereen weleens het naar heeft gehoord, maar die bijna tijdens niemand kent. Sterren als door Bruce Springsteen, naar Sting en Mick Jagger op tonen in deze uit in Oscarwinnende documentaire hun diepe door respect voor deze miskende helden, door hun backing vocals, een op tv die op enkele meters naar van de roem met veel op tv naar passie hun werk doen. van Wat zou popmuziek naar zijn zonder riffs, met refreinen en harmonieën van achtergrondzangers de en -zangeressen? Hoewel op deze muzikanten net met buiten een de schijnwerpers blijven staan, zijn een met het juist hun op stemmen die ontelbare uit nummers legendarisch hebben de gemaakt. Twenty Feet het from Stardom belicht de met carrières van uit enkele belangrijke achtergrondzangeressen waaronder op Darlene Love, Merry Clayton, Lisa op tv Fischer op tv en Judith Hill. De meeste op van hen de begonnen naar met zingen in in een gospelkoor en de regisseur kwam uit met er al snel achter dat de het feit dat uit hun namen niet op tv bekend zijn, nog niet de betekent dat het tijdens naar geen diva's kunnen op zijn. Vrijwel allemaal zingen ze met een gemak in de grote een sterren van het door podium. Maar waarom staan zij door dan tijdens toch op de achtergrond? Is met dat een keuze door of hun van lot?Minder

september 2020
17-03-2016 23:00

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom - Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom

Een swingend eerbetoon aan enkele grootse vocalisten waarvan je nog nooit hebt gehoord. Grote sterren tonen in deze documentaire hun diepe respect voor deze miskende helden, hun backing vocals.Meer Een swingend eerbetoon aan enkele grootse ...

31-12-2015 22:25

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom - Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom

Een swingend eerbetoon aan enkele grootse vocalisten, waarvan je nog nooit hebt gehoord. Grote sterren tonen in deze documentaire hun diepe respect voor deze miskende helden, hun backing vocals.Meer Een swingend eerbetoon aan enkele grootse...

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom bij Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 17-03-2016 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!