Programma gemist?

Documentaire met over de motorclub op tv Satudarah, die een veelvuldig in het nieuws is wegens tijdens vermeende criminele op tv activiteiten.Meer Satudarah, uit de motorclub die veelvuldig in een op tv het nieuws is wegens in vermeende criminele op activiteiten, is een geheime wereld een vol rituelen en codes. uit tijdens 'Ouderwetse' idealen zoals viriliteit, naar broederschap, trouw, moed en spiritualiteit de staan er de hoog in het vaandel. met De een met een Emmy de Award bekroonde regisseur Joost een van door der Valk kreeg exclusieve toegang bij tijdens op tv Satudarah. Hij observeerde deze subcultuur van op tv binnenuit, op tv zoals hij dat eerder deed tijdens op tv in Crips: Strapped op tv 'n Strong (2009) de en Haagse Sjonnie op tv (2006). De documentaire laat zien tijdens hoe de nieuwe generatie naar leiders een - Angelo, Olla, Mima door en Bota op - Satudarah binnen enkele een jaren ombouwen van een naar onbekend tijdens Nederlandse clubje van tot een internationaal op tv conglomeraat. Deze ontwikkeling uit gaat niet zonder problemen. tijdens Satudarah - One Blood van toont hoe vooral de in uitbreiding in Duitsland van gepaard gaat met in oorlog, verraad en met een uiteindelijk verbod op tv van van de club bij de met oosterburen.Minder

mei 2021
01-01-2016 00:05

2Doc Nacht: Satudarah - One Blood

2Doc Nacht: Satudarah - One Blood - 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood

Documentaire over de motorclub Satudarah, die veelvuldig in het nieuws is wegens vermeende criminele activiteiten.Meer Satudarah, de motorclub die veelvuldig in het nieuws is wegens vermeende criminele activiteiten, is een geheime wereld vo...

2Doc Nacht: Satudarah - One Blood gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood bij 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood. Heb je een uitzending van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc Nacht: Satudarah - One Blood gemist

Uitzending gemist van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2016 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!