Programma gemist?

Documentaire over de het motorclub Satudarah, die naar naar veelvuldig in het nieuws is wegens met vermeende criminele activiteiten.Meer uit Satudarah, de motorclub door die veelvuldig een in het nieuws is van wegens uit vermeende criminele activiteiten, is in een geheime de wereld vol rituelen en codes. door 'Ouderwetse' naar idealen zoals viriliteit, van broederschap, trouw, moed met en spiritualiteit staan er hoog met in het het vaandel. De met met een Emmy van Award bekroonde regisseur Joost van door der Valk een kreeg exclusieve toegang bij naar Satudarah. Hij observeerde tijdens deze uit subcultuur van binnenuit, op zoals hij dat eerder deed het in Crips: Strapped de 'n Strong (2009) een het en Haagse Sjonnie (2006). door De documentaire laat zien hoe op tv de nieuwe generatie het leiders - Angelo, het Olla, een Mima en Bota - tijdens Satudarah binnen enkele met jaren ombouwen van een door onbekend een Nederlandse clubje tot een op tv internationaal naar conglomeraat. Deze ontwikkeling gaat niet de zonder problemen. Satudarah - tijdens One Blood toont op hoe vooral de de uitbreiding in van Duitsland met gepaard gaat met oorlog, het verraad en het een uiteindelijk verbod van van de club bij de op oosterburen.Minder

september 2020
01-01-2016 00:05

2Doc Nacht: Satudarah - One Blood

2Doc Nacht: Satudarah - One Blood - 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood

Documentaire over de motorclub Satudarah, die veelvuldig in het nieuws is wegens vermeende criminele activiteiten.Meer Satudarah, de motorclub die veelvuldig in het nieuws is wegens vermeende criminele activiteiten, is een geheime wereld vo...

2Doc Nacht: Satudarah - One Blood gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood bij 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood. Heb je een uitzending van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc Nacht: Satudarah - One Blood gemist

Uitzending gemist van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2016 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!