Programma gemist?

Documentaire het over de motorclub met Satudarah, die de veelvuldig in het nieuws het is wegens vermeende op criminele activiteiten.Meer Satudarah, de motorclub tijdens die naar veelvuldig in het nieuws een is naar wegens vermeende criminele activiteiten, met is een met geheime wereld vol rituelen en codes. uit 'Ouderwetse' idealen van zoals viriliteit, met broederschap, trouw, van moed en spiritualiteit staan er op hoog in op tv het vaandel. De van met een door Emmy Award bekroonde regisseur Joost in van de der Valk kreeg exclusieve het toegang bij Satudarah. naar Hij observeerde met deze subcultuur van binnenuit, zoals hij tijdens dat eerder deed naar in Crips: Strapped in 'n Strong (2009) het en Haagse naar Sjonnie (2006). De documentaire de laat op tv zien hoe de nieuwe generatie tijdens de leiders - Angelo, Olla, van Mima en Bota naar - Satudarah binnen enkele jaren op uit ombouwen van een onbekend Nederlandse tijdens clubje tot een internationaal op conglomeraat. tijdens Deze ontwikkeling gaat niet zonder uit problemen. een Satudarah - One uit Blood toont hoe tijdens vooral de uitbreiding in Duitsland de naar gepaard gaat met oorlog, door verraad en een uiteindelijk een verbod in van de club uit bij de oosterburen.Minder

oktober 2021
01-01-2016 00:05

2Doc Nacht: Satudarah - One Blood

2Doc Nacht: Satudarah - One Blood - 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood

Documentaire over de motorclub Satudarah, die veelvuldig in het nieuws is wegens vermeende criminele activiteiten.Meer Satudarah, de motorclub die veelvuldig in het nieuws is wegens vermeende criminele activiteiten, is een geheime wereld vo...

2Doc Nacht: Satudarah - One Blood gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood bij 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood. Heb je een uitzending van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc Nacht: Satudarah - One Blood gemist

Uitzending gemist van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2016 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!