Programma gemist?

Documentaire op tv over de uit motorclub Satudarah, die uit veelvuldig in het het nieuws is wegens de vermeende criminele activiteiten.Meer door Satudarah, de motorclub die op veelvuldig in het nieuws is tijdens wegens vermeende criminele op activiteiten, is een door geheime wereld met vol rituelen uit en codes. 'Ouderwetse' idealen een zoals viriliteit, tijdens broederschap, trouw, moed in en spiritualiteit staan er hoog tijdens in het door vaandel. De van met een van Emmy Award bekroonde regisseur met Joost van tijdens der Valk kreeg exclusieve toegang het bij Satudarah. Hij door observeerde deze subcultuur van in binnenuit, zoals hij in dat een eerder deed in door Crips: Strapped op tv 'n Strong (2009) en van Haagse Sjonnie door (2006). De documentaire laat zien hoe tijdens de nieuwe met generatie leiders - tijdens Angelo, tijdens Olla, Mima en Bota in - Satudarah binnen enkele naar jaren ombouwen van een een onbekend Nederlandse de clubje tot een internationaal tijdens uit conglomeraat. Deze ontwikkeling gaat niet tijdens zonder problemen. Satudarah naar - One Blood toont het hoe van vooral de uitbreiding in Duitsland uit gepaard naar gaat met oorlog, verraad van en naar een uiteindelijk verbod van op tv de club bij de de oosterburen.Minder

januari 2020
01-01-2016 00:05

2Doc Nacht: Satudarah - One Blood

2Doc Nacht: Satudarah - One Blood - 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood

Documentaire over de motorclub Satudarah, die veelvuldig in het nieuws is wegens vermeende criminele activiteiten.Meer Satudarah, de motorclub die veelvuldig in het nieuws is wegens vermeende criminele activiteiten, is een geheime wereld vo...

2Doc Nacht: Satudarah - One Blood gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood bij 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood. Heb je een uitzending van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc Nacht: Satudarah - One Blood gemist

Uitzending gemist van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2016 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!