Programma gemist?

Documentaire over tijdens de motorclub Satudarah, die in naar veelvuldig in het nieuws is op tv wegens van vermeende criminele activiteiten.Meer Satudarah, de motorclub de die van veelvuldig in op tv het nieuws is wegens vermeende een criminele activiteiten, met is een geheime wereld tijdens vol door rituelen en codes. 'Ouderwetse' idealen zoals van door viriliteit, broederschap, trouw, van moed en spiritualiteit staan op tv er hoog in in het vaandel. De met een de uit Emmy Award bekroonde regisseur Joost van de der Valk kreeg met exclusieve toegang met bij Satudarah. Hij observeerde de naar deze subcultuur van binnenuit, zoals hij een dat eerder deed in in Crips: de Strapped 'n Strong tijdens (2009) en Haagse naar Sjonnie (2006). De op documentaire de laat zien hoe de nieuwe van generatie leiders - met Angelo, naar Olla, Mima en tijdens Bota - Satudarah binnen de enkele jaren ombouwen de van een onbekend Nederlandse clubje uit tot een op tv internationaal conglomeraat. Deze ontwikkeling op tv gaat door niet zonder problemen. Satudarah - door One Blood toont in van hoe vooral de met uitbreiding in Duitsland uit gepaard gaat met van oorlog, verraad en een uiteindelijk in verbod van in de club bij de naar oosterburen.Minder

mei 2020
01-01-2016 00:05

2Doc Nacht: Satudarah - One Blood

2Doc Nacht: Satudarah - One Blood - 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood

Documentaire over de motorclub Satudarah, die veelvuldig in het nieuws is wegens vermeende criminele activiteiten.Meer Satudarah, de motorclub die veelvuldig in het nieuws is wegens vermeende criminele activiteiten, is een geheime wereld vo...

2Doc Nacht: Satudarah - One Blood gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood bij 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood. Heb je een uitzending van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc Nacht: Satudarah - One Blood gemist

Uitzending gemist van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2016 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!