Programma gemist?

Documentaire over het de een motorclub Satudarah, die veelvuldig in een het met nieuws is wegens vermeende criminele met activiteiten.Meer Satudarah, de motorclub in die het veelvuldig in het op nieuws is met wegens vermeende criminele activiteiten, van is een geheime wereld door vol rituelen en codes. een 'Ouderwetse' idealen zoals tijdens viriliteit, broederschap, trouw, naar moed met en spiritualiteit staan er naar hoog in met het vaandel. De met op een het Emmy Award bekroonde regisseur Joost van op tv der met Valk kreeg een exclusieve toegang bij van Satudarah. Hij observeerde deze subcultuur in van binnenuit, zoals hij het dat eerder een deed in Crips: met Strapped 'n de Strong (2009) en door Haagse Sjonnie (2006). De in documentaire laat uit zien hoe de nieuwe door generatie door leiders - Angelo, Olla, in Mima en Bota van - Satudarah binnen enkele jaren uit ombouwen uit van een in onbekend Nederlandse clubje tot een van internationaal conglomeraat. Deze op ontwikkeling gaat naar niet zonder problemen. Satudarah - van One Blood op toont hoe vooral de een in uitbreiding in Duitsland van gepaard gaat met oorlog, naar verraad en een uit uiteindelijk verbod van de club op tv bij van de oosterburen.Minder

januari 2021
01-01-2016 00:05

2Doc Nacht: Satudarah - One Blood

2Doc Nacht: Satudarah - One Blood - 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood

Documentaire over de motorclub Satudarah, die veelvuldig in het nieuws is wegens vermeende criminele activiteiten.Meer Satudarah, de motorclub die veelvuldig in het nieuws is wegens vermeende criminele activiteiten, is een geheime wereld vo...

2Doc Nacht: Satudarah - One Blood gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood bij 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood. Heb je een uitzending van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc Nacht: Satudarah - One Blood gemist

Uitzending gemist van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc Nacht: Satudarah - One Blood kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2016 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!